sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 25, 2015 Vara asta am ajuns la Elena de 2 ori si am fost mai mult decat multumit de serviciile ei. Locatia este in zona Cet, de la gara se ajunge relativ repede, 5 statii de masina. Elena este o tipa bine proportionata , sanii mici , am inteles ca este mamica , in jur de 26 de ani, cam 1.65 cu 55kg. Ajuns la locatie am facut cunostinta i-am inmanat banii si m-am dus la dus. Actiunea a decurs de ambele dati cu un oral neprotejat destul de bun , am inteles ca face si finalizare orala, n-a fost cazul, 69 si fk, sexul normal cu cateva pozitii schimbate, finalizare in prezervativ, luat la revedere si plecat unde aveam treaba. Note : Oral 8.5 Normal 9 Gfe 8 Igiena ok. Aspect 8.5 Locatie 6.5 un plus pentru A.C. pe caldurile alea. Recomand! Cel mai bun raport pret-servicii pt vacanta. Halat 60 prima data, 50 a doua oara, cate juma de ora. 4 17
johny1983 Reputație: 19 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 4, 2015 Buna dragi mei ma puteti gasi intre orele 13 si 17 la mine acasa va pup si astept sa ma sunati
johny1983 Reputație: 19 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 4, 2015 Bună Elenă.Duminică nu ești disponibilă ca te sun și ba îmi dai ocupat ba e închis??te salut.
valens Reputație: -477 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Octombrie 4, 2015 Cu doua zile in urma am vizitat-o pe Elena.Locatie la intersectia Blvd Aurel Vlaicu cu I.C.Bratianu, usor accesibila si cu locuri de parcare usor de gasit. Elena mi-a declarat ca are 26 de ani si este mamica dar arata foarte bine si carnea tare pe ea.Sanii ar fi un mic minus dar e scuzabil avand in vedere ca e mamica.Am optat pt o ora si am cotizat la inceput din proprie initiativa 100 lei.Primul numar oral...se descurca bine, stie ce sa faca cu instrumentul, incearca si deep...la mine nu a reusit dar am apreciat efortul...destul de umed...te lasa sa te joci cu pasarica ei si se umezeste natural.Finalizat CIM si pe sani.Al doilea numar a inceput tot cu oral pana mi-a intarit podoaba si am trecut la normal.Geme, se umezeste si se implica pe durata actului...nu ai cum sa pleci dezamagit de la ea.Tot timpul afiseaza un zambet placut si nu iti da niciodata impresia ca ar deranja-o ceva. Aspect fata 8Locatie 6 (destul de dezordine in garsoniera)Baie 4 (cu parere de rau ma vad nevoit sa dau o nota mica...chiuveta sparta si ceva igrasie pe tavan...am vb cu Elena si mi-a spus ca pt moment astea sunt posibilitatile si pt viitor planuieste sa remedieze cat mai multe probleme) Oral 9Normal 9Fk la telefon a zis ca accepta dar nu am insistat nici eu pe durata intalniriiGfe 8,5CIM DACadou 50 nr/100 ora Cu toate ca am punctat cu note mici locatia si baia, serviciile oferite ma fac sa revin de cate ori voi avea ocazia.Raport calitate/pret excelent.Elena are potentialul sa ajunga mult mai departe!I.C Bratianu intersectie cu Aurel Vlaicu??.....adica exact pod I.P.M.C????la blocurile care se vad de pe ,pod??
tibanu21 Reputație: 522 Postat Octombrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Octombrie 4, 2015 Asa e...am gresit eu numele strazilor...merci pt atentionare! Locatia Elenei este la intersectia dintre Blvd. Aurel Vlaicu cu Strada Cumpenei.
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 4, 2015 Adica in za ghetto! Te sfatuiesc sa mergi doar ziua in zona,ca noaptea este mult prea palpitant.
elena10 Reputație: 44 Postat Octombrie 9, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Octombrie 9, 2015 Ami cer mii de scuze fata de cei care mau sunat si vor la locatia mea, dar ami pare rau la mine nu se mai poate pentru ca ami voi schimba locatia , va voi anunta cat de curand noua locatie . Va multumesc 1
elena10 Reputație: 44 Postat Octombrie 10, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Octombrie 10, 2015 buna seara , ami cer scuze persoanelor care mau sunat zilele astea dar la mine nu sa mai putut si am avut nevoie de timpul necesar pentru ami gasi o locatie. tin sa va anunt ca din aceasta seara am locatie detaliile la telefon pentru adresa . Va multumesc de antelegere
elena10 Reputație: 44 Postat Octombrie 14, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Octombrie 14, 2015 Buna seara dragi mei ma puteti gasi intre orele 17;00 si 24;00
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 15, 2015 Ai gasit locatie? in ce zona?
myshu20 Reputație: 38 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 15, 2015 Ai gasit locatie? in ce zona?am inteles ca ar avea locatia in zona far 1 1
elena10 Reputație: 44 Postat Octombrie 15, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Octombrie 15, 2015 Buna dragi mei mai multe detalii la tlf despre locatie. Va pup cu drag si astep sa m sunati
spiderwick Reputație: 291 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 17, 2015 buna colega mea numai este anal fac si eu dar in functie d masime si gosime eu cand tee-am vizitat de curand ai zis ca nu prestezi anal.....ne-m intalnit la prietena ta la turnu ala la parter.....poate aratam eu mai prost....imbracat
elena10 Reputație: 44 Postat Octombrie 18, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Octombrie 18, 2015 eu cand tee-am vizitat de curand ai zis ca nu prestezi anal.....ne-m intalnit la prietena ta la turnu ala la parter.....poate aratam eu mai prost....imbracat eu cand tee-am vizitat de curand ai zis ca nu prestezi anal.....ne-m intalnit la prietena ta la turnu ala la parter.....poate aratam eu mai prost....imbracatam practicat numai practic
elena10 Reputație: 44 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Octombrie 20, 2015 Poze noi 8
mansteel Reputație: 113 Postat Octombrie 23, 2015 Postat Octombrie 23, 2015 Elena o fata cu bun simnt,linistita la locul ei,in schimb in pat devine o amanta cu care faci pur si simplu dragoste nu sex. Va asigur ca pozele sunt reale asa arata ea si daca stam sa ne gandim mai este si mamica. Locatie la Far curat,frumos si nu in ultimul rand liniste. Stat una ora platit 130 . Mentionez deasemenea ca si baia foarte curata. Note 9 pe linie . De revenit
firestuff23 Reputație: 73 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 25, 2015 Neatza la toți futaciosi.experienta cu Elena sa desfășurat asa:Pe la 7:30 suna și răspunde o fata cu voce înceată,pe fundal glasuri d copil mic,îmi zice scuzandu-se sa revin după ora 21:00.Ma conformez și sun p la 22 mi se da ocupat d câteva ori,mă pun sa dorm. p la 23 suna un nr cu 077 d rds și mă întreabă o voce d fata dacă am sunat p un cosmote .Noroc ca nu eram acasă. ma îmbrac.sun înapoi. și plec spre blocu p 1 mai vechi.ajuns în locație o locație curata o garsoniera nu.prea calda (nu a dat râdeți căldură și din 160cm cât are duduia nu avea Cum sa încălzească garsoniera.tipa arata d 7-8 după gustul meu tate mici corp ok dar fundul d 10(după părerea mea.ii plătesc o ora cu toate ca nu prea mă prinde o ora p unde mai mă duc (după au primul nr ca dorel și al doilea nu mai iese).dupaauezholiti amândoi încep sărutări, mă simțeam ca un adolescent ,mângâieri după câteva minute ne regăsim intr-un 69 încălziți .ma termin un gura ei care mă mai suge timp d 30 d secunde.parca zicea da tot răul afara:).baie spălat și ne tolanim pe canapeaua deschisă. Vb despre viața timp d 10 min ia fumează o țigară. și întreabă dacă poate sa sa se lipească d mine.o iau în brațe și începe sa mă mângâie sa mă gâdile .începe sa îl desmierde pe junior și el sus .În gândul meu îmi ziceam ca niciodată nu am punctat după 10.15 min pt a doua oară. și din joaca aia a început fata sa îi dea fălci sa îl liga sa îl suga, ba p ouă îl vida. .un oral d nota 10.si în 10 min iar îmi ia icrele în gura.ma minunez și eu .mergem la baie mă spăl mă îmbrac ,mulțumesc frumos și spre munca.Notele:locație 9 (nu e vina ei da era rece)aspect 8 (fundul d 10)oral 10 (deep limbi vid)normal nu am mai apucatbaie 10recomand 1
geomihai Reputație: 17 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 25, 2015 pe unde mai ai locatie elena?preturile tot aceleasi sunt ca nu am mai fost la tine demult
elena10 Reputație: 44 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Octombrie 26, 2015 pe unde mai ai locatie elena?preturile tot aceleasi sunt ca nu am mai fost la tine demultCu un simplu tlf se rezolva cu ce ai nevoie
geomihai Reputație: 17 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 9, 2015 azi pana la ce ora lucrezi?
elena10 Reputație: 44 Postat Noiembrie 10, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Noiembrie 10, 2015 azi pana la ce ora lucrezi?Cand ai nevoie sunama
elena10 Reputație: 44 Postat Noiembrie 11, 2015 Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88 Oras:constanta Postat Noiembrie 11, 2015 poze noi 7
nicu73 Reputație: 2 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 Am fost la ea...fata este super ok foarte primitoare si draguta. Ma primit in lenjerie sexy si incitanta Am inceput cu mangaieri si sarutari ma intins in pat si a inceput sa imi faca un oral de vis si nu sa oprit pana i-am spus eu ca vreau sa incepem sa facem sex....sa suit pe mine si a inceput sa ma calareasca....sincer sa fiu am crezut ca explodez de placere are un fund de nota 11 sani nu sunt mari dar sunt apetisanti dupa care am schimbat pozitia am luato pe la spate....fund bombat ce sa zic o priveliste minunata....ce sa va zic a fost superDupa care m-am suit eu pe ea(apropo ii place in pozitia misionarului mai ales cand intram tot in ea)si asa a fost si finalizarea pe pasarica eiOral -10 cu felicitariNormal -10Cu siguranta am sa revin la ea 1
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 FUNDULETZUL nu il pui la bataie Elena?
mansteel Reputație: 113 Postat Noiembrie 12, 2015 Postat Noiembrie 12, 2015 Salutare astăzi am reușit sa ajung din nou la Elena ma astepta aceeași fata draguta si amabilă pe care am cunoscut-o cu ceva timp in urma,ma asteptat intr-o lenjerie de culoare alba, tin sa Menționez ca toate pozele sunt reale. Acțiunea a decurs cam asa , am inceput cu mici sărutări Mângâieri si atingeri dupa care a inceput ami face un oral de zile mari si neam contopit intrun 69 fabulos acțiunea a continuat cu un misionar super tare pe la spate si in final la marginea patului unde n-am mai rezistat si mi-am dat drumul pe pasa a ei , actul in sine a fost de nota 10. Tin sa adaug ca pozele sunt foarte reale . Eu am mai fost la ea cu ceva timp in urma dar de data asta a fost MAXIM. Si acum note ORAL-10++ NORMAL-10 Locatie foarte curat poze reale comportament de nota 10 . De revenit cu siguranta de cate ori voi veni in Constanta. Bravo ELENA tine-o tot asa succes 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum