Sari la conținut

Laura - 0747831960

Postări Recomandate

• Oras:HELL
Postat

Buna! ma prezint ca fiind o bruneta fierbinte fara fite si inhibitii care te invita sa traiesti o experienta de care fiecare barbat merita sa aibe parte cel putin o data . Scopul meu este sa-ti satisfac toate dorintele si fanteziile tale masculine. suna-ma si iti promit clipe de neuitat in compania mea.. rog seriozitate.nu raspund la nr privat sau sms . Poze 100% reale si recente

• Like 2
Postat

Buna,

Ea este Laura si am fost la ea mai recent, nu pot sa zic numai lucruri bune despre ea, este noua pe aici, as spune chiar ca este o descoperire pentru mine.

A fost o experienta super reusita, am fost de doua ori si in ambele cazuri a fost perfect, de la sex pana la comportamentul fata de client, corectitudine,respect, implicare, etc, as spune ca daca o tine asa si sta o perioda la noi ar fi una din fetele care merita frecvenatat.

Locatia o are in zona Ciresica, mai are si o colega.

Note

Oral: 9, bine reusit cu deep si cu tot felul de miscari, in mod normal face protejat,face si neprotejat in functie de igiena si starea zonei intime.

Normal: 9, cu implicare,contre,gemete, se vede ca ii place cocosul.

Anal: N/A

Aspect: 9, pozele sunt reale, fund bombat tate mari, pozele sunt reale, va puteti lua dupa tatuaje.

GFE: 9, o interactiune buna, comunicativa.

Igiena: 9.5, fata epilata si curata, se spala inainte de orice client.

Locatie: 9, Curata si ingrijita, te ajuta la baie daca ceri, ai gel de dus sapun.

Pret: 100/200 o+n

Recomandare: DA

• Like 5
  • Oras:Constanta
Postat

Buna gagica, dupa recenzia ta merita incercata, stiu ca o vazusem pe publi si mi-a atras atentia.... daca mai ramane dupa ce se ridica restrictia poate ii fac o vizita

• Like 1
  • Telefon: 0721620936
Postat

Proaspat iesit de la Laura!

O prezenta agreabila,placuta si sociabila,zambitoare si amabila!

Nu te grabeste...ii place sa se futa si are calitati.

Silicoane,1.58 m ,60 kg aprox. Botox.

Actiune destul de reusita..

Fk in functie de igiena... gemete naturale...

Note:

Gfe : 10 e deschisa si glumeata

Actiune : 9 da contre se muleaza...stie

Oral : 9 are un stil mistode a o suge,a trebuit sa imi puna prezervativul din cauza stropilor placerii.

Per total o intalnire reusita!

De recomandat : Da!!!

Spor la ciocaneala!

• Like 5
Postat

Proaspat iesit de la Laura!

O prezenta agreabila,placuta si sociabila,zambitoare si amabila!

Nu te grabeste...ii place sa se futa si are calitati.

Silicoane,1.58 m ,60 kg aprox. Botox.

Actiune destul de reusita..

Fk in functie de igiena... gemete naturale...

Note:

Gfe : 10 e deschisa si glumeata

Actiune : 9 da contre se muleaza...stie

Oral : 9 are un stil mistode a o suge,a trebuit sa imi puna prezervativul din cauza stropilor placerii.

Per total o intalnire reusita!

De recomandat : Da!!!

Spor la ciocaneala!

Nu par. Eu am zis doar ca are tzatze mari si atat, probabil sunt anatomice.

Postat

Nu par. Eu am zis doar ca are tzatze mari si atat, probabil sunt anatomice.

Iti garantez! Poti sa o intrebi!

Dar e placuta senzatia...siliconul e undeva in spatele grasimii din sani sa zic asa!

Talibanul ar nimeri exact unde trebuie! Si ii place si intre sani Laurei!

• Like 1
Reputație: 935
  • Oras:cta
Postat

A fost si fratele s3f astazi la barosanca asta mica , vis a vis de Stars Cafe la ciresica , usor de ajuns , gagica e o pustoaica de vreo maxim 27 ani , mecla in ea frumusica , aranjata , miros frumos , atitudine buna ,  vorbareata , deschisa , tot ce trebuie , raport calitate excelent pot spune. Gemete , pozitii , supt bine , tot talentul , are si oglinda aia pe dulap.... tambal , numai buna de privit cand geme . Pretul 100 cu 200 , la numar nu face oral nep chiar daca igiena este top , doar la ora , asta ar fi un mic minus. Daca nu va deranjeaza treburile astea GO FOR IT ! 

Si da, are silicoane ca a intrebat cineva mai sus 

• Like 3
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

cand sa sterge sursa dispare si poza, de aia este mai bine sa faci upload direct!

la inceputul topicului pusesem si poze dar nu stiu de ce au disparut

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Da, da, fata e bine :)

Frumoasa, tate mari, corp frumos, greu de prins libera, partea buna e ca te poti intelege cu eq pe whapp.

Partea oleaca nasoala e ca nu are prosoape pentru dush, deci, dush de acasa dar mi-a dat asigurari ca va remedia problema in viitorul apropiat.

In rest, totul a fost ok.

100/200 zona ciresica.

• Like 4
Reputație: -104
Postat

Da, da, fata e bine :)

Frumoasa, tate mari, corp frumos, greu de prins libera, partea buna e ca te poti intelege cu eq pe whapp.

Partea oleaca nasoala e ca nu are prosoape pentru dush, deci, dush de acasa dar mi-a dat asigurari ca va remedia problema in viitorul apropiat.

In rest, totul a fost ok.

100/200 zona ciresica.

e frumoasa la fata?

Postat

e frumoasa la fata?

e frumoasa :)
  • Telefon: Nu mai folosesc
  • Oras:Baieti de Oras
  • Telefon: Nu mai folosesc
  • Oras:Baieti de Oras
Postat

Atunci, da-o incolo de jartea! :rax2 :rax2 :rax2

Ba si daca pentru 50 de lei in plus sau in minus te doare sufletul sa-i dai da-o dracu de treaba... :) Eu de exemplu am futut aseara o amarata de pe badoo fara dinti in gura, defapt avea doar 3 dinti :)) sau 4 si tot i-am luat un pachet de tigari si ceva de has :) ca imi era mila dar avea niste tate mari naturale si un cur smecher o cam strica fata ..:)) Si in legatura cu fata de pe topic, sigur am vizitat-o eu candva de mult si de , departe in zare , lasa-ma sa-mi revin ca doar ce m-am trezit si daca nu uit scriu cate ceva :)) dar se merita! :) "POTI AVEA TOATA INCREDEREA EU N USUNT VREOUN FALS :) of Doamne ce prajit sunt si eu

• Like 2
Reputație: 935
Postat

Ba si daca pentru 50 de lei in plus sau in minus te doare sufletul sa-i dai da-o dracu de treaba... :) Eu de exemplu am futut aseara o amarata de pe badoo fara dinti in gura, defapt avea doar 3 dinti :)) sau 4 si tot i-am luat un pachet de tigari si ceva de has :) ca imi era mila dar avea niste tate mari naturale si un cur smecher o cam strica fata .. :)) Si in legatura cu fata de pe topic, sigur am vizitat-o eu candva de mult si de , departe in zare , lasa-ma sa-mi revin ca doar ce m-am trezit si daca nu uit scriu cate ceva :)) dar se merita! :) "POTI AVEA TOATA INCREDEREA EU N USUNT VREOUN FALS :) of Doamne ce prajit sunt si eu

Da-mi si mie link-ul ca sunt interesat sa fac o masa mare la domnisoara descrisa de tine !  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...