simona15 Reputație: 363 Postat Mai 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2020 Buna ! Ma numesc Simona si am 22 de ani , 1.67 inaltime , 50 de kilograme , mărime sani 85D ! Iti ofer servicii de calitate asta însemnând ♡ SEX ORAL SI NORMAL (FANTEZII) 150Lei finalizarea - 30min 250Lei 2 finalizari - 60min 50Lei - Oral neprotejat (in functie de igienă) + finalizari corporale ! 500Lei - deplasare 60minTe aștept în locația mea din Bulevardul Unirii - Rond Alba Iulia , pentru a ne cunoaște și a-ți oferi cele mai relaxate si intime momente ! PROGRAM LUNI - VINERI 08AM - 00PMSÂMBĂTĂ 10AM - 00PM DUMINICA (doar programari) Mai multe putem discuta la telefon sau pe WhatsApp ! Va pup si va astept cu drag ❤Acuma sa revin si la ceilalți cu , care am avut conflict acum , câteva săptămâni ! Imi mentin opinia si "injuraturiile" pentru ca vi le meritati unii dintr-e voi , am postat in respect pentru clientii mei care m au rugat sa o fac si sa ii tin la curent cu programul si toate celelalte , da voi ( unii dintre voi ) nu veti intelege asta asa ca nu o sa va dau apa la moara si o sa va las in lumea voastea inchisa pe care o traiti ! Toate comentariile injuraturiile si toate cele nu o sa va mai raspund o sa vorbiti voi intre voi ca oricum asa sunteti obisnuiti , voi raspunde doar la comentariile omenilor care au respect fata de meseria asta ! Sa va mai lămuresc , cu un lucru SIMONA21 este anunțul făcut in august 2018 , o lună de zile a fost activ anunțul! Munca aici (Romania - Bucuresti ) am reinceput-o , acum o luna de zile pe data de 07.04.2020 , asa ca toate aberatiile vostrea voi le stiti si lumea vostra inchisa in care traiti ! CU ASTA AM INCHEIAT COMEMTARIILE CU VOI (RESPECTIVII) ! Degeaba o sa datii comemtarii si injuraturii ca nu o sa ma afecteze cu nimic ! O zi frumoasa ! Link spre comentariu
gangnammiin Reputație: 105 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Sanii sunt naturali? Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 13, 2020 Sanii sunt naturali? Da , sunt naturali Link spre comentariu
aronaghi Reputație: 543 Postat Mai 13, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Mai 13, 2020 Probabil a picat bacul, injuraturi se scrie cu un singur " i ''... 1 Link spre comentariu
gangnammiin Reputație: 105 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Ai 2 recenzii. Intr-o recenzie scria un client ca a ales varianta de 15 minute iar in alta recenzie scria altu ca a avut 2 finalizari in 25 de minute. Dar tu prezinti servicii de 30 si 60 de minute. Poti clarifica? Mersi! 1 Link spre comentariu
simona15 Reputație: 363 Postat Mai 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 13, 2020 Ai 2 recenzii. Intr-o recenzie scria un client ca a ales varianta de 15 minute iar in alta recenzie scria altu ca a avut 2 finalizari in 25 de minute. Dar tu prezinti servicii de 30 si 60 de minute. Poti Nu am tarif de 15 min ! In fine oricum majoritatea scrieti numai aberatii ! Refuz sa mai raspund aici la comentari mai multe detalii aveti numarul de telefon ma puteti contacta ! Aici voi posta doar poze si program atat ! Restul puteti sa va bateti in tastatura Link spre comentariu
gangnammiin Reputație: 105 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Ce suparacioasa esti Link spre comentariu
martel Reputație: -33 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Probabil a picat bacul, injuraturi se scrie cu un singur " i ''...Ce domne , ești din neamul lui Pruteanu ? Și n-ai înțeles ce-a vrut să zică ? Vă dați mari intelighenți. Aici nu e cerc literar, nene.Și de unde știi că se scrie cu un singur " i " ? E o înjurătură, două înjurături. Ia zi ! Link spre comentariu
laury Reputație: 24068 Postat Mai 13, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 13, 2020 Sa vina recenziile! Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4298 Postat Mai 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2020 Are deja un topic cu recenzii :https://nimfomane.com/forum/topic/155472-noua-in-oras-poze-100-reale/ Link spre comentariu
Postări Recomandate