chooseauser Reputație: 22 Postat Mai 15, 2020 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Mai 15, 2020 sunt curios daca onorabilii curvari imputiti folosesc masca la intalnirile amoroase.ce ne facem daca si damoazela vrea sa poarte masca? o sa bage guvizii toate maimutele pe piata... daca nu le vezi fata. multam si sa luati herpes cu totii! nu covid, ca e naspa...
daliamdv Reputație: 23 Postat Mai 15, 2020 Oras:Moldova Oras:Moldova Postat Mai 15, 2020 Fără categoric . Au venit câțiva clienți in astea doua luni de stare de urgență cu botniță la gura dar i-am obligat să o dea jos. La mine in casa pe teritoriul meu eu fac regulile nu guvernul cu asa zisa pandemie 1
chooseauser Reputație: 22 Postat Mai 15, 2020 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Postat Mai 15, 2020 cum adica "asa-zisa" pandemie? tu crezi ca este o manipulare/vrajeala si ca nu exista covid? interesant.totusi nu vad de ce ar trebui omul sa isi scoata masca. o consideri jignire sau crezi ca ascunde un pistol acolo?
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 cum adica "asa-zisa" pandemie? tu crezi ca este o manipulare/vrajeala si ca nu exista covid? interesant.totusi nu vad de ce ar trebui omul sa isi scoata masca. o consideri jignire sau crezi ca ascunde un pistol acolo? :laugh2 :laugh2 Se vede că nu cunoști personajul Cine merge la ea/el, e obligat la CIM cu swallow :P Cine nu acceptă, nu e primit ;) Și cu mască e cam greu... :laugh2
daliamdv Reputație: 23 Postat Mai 15, 2020 Oras:Moldova Oras:Moldova Postat Mai 15, 2020 @Gvbolovan corect bine punctat 1
filofteu Reputație: 663 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 sunt curios daca onorabilii curvari imputiti folosesc masca la intalnirile amoroase. Folosesc mereu masca, însă n-are niciun efect pe meclă.Dom' doftor mi-a zis s-o port pe pulă, ca să fiu în siguranță. Mai grav e să fii femeie, pentru că ai nevoie de una pe pijdă şi două pentru țâțe. Omitem rectul. Ăla tre' să fie în libertate, după regulile mele.
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Mai 16, 2020 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Postat Mai 16, 2020 sunt curios daca onorabilii curvari imputiti folosesc masca la intalnirile amoroase.ce ne facem daca si damoazela vrea sa poarte masca? o sa bage guvizii toate maimutele pe piata... daca nu le vezi fata. multam si sa luati herpes cu totii! nu covid, ca e naspa... Mah da totuși ce ești așa revoltat? Mai puțin și muşti din ei.... calmează-te ca iti plesnește o venă mai repede decât sa luam noi herpes.... sau boli închipuite cum este covidul. Nu e de mirare ca tara ăsta merge cum merge cu asemenea specimene și moduri de gândire, oameni care pun botul la toate prostiile turnate în cap de Antena 3, Realitatea TV, sau mai știu eu ce jeg de posturi TV sau jigodii de politicieni.
ricardo41 Reputație: 130 Postat Mai 16, 2020 Oras:București Oras:București Postat Mai 16, 2020 Se trezesc tot felul de moraliști care nu știu ce caută pe site ul ăsta...sa stea naibii in casă, intr un glob de sticlă să nu ia vreo boală și să trăiască o viață superinteresanta. 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2020 Muia cu mască, acest deliciu sexual! :laugh2 Măi oameni buni, covidu' ăsta nu e o vrăjeală, nu e o încipuire, e destul de periculos, dar nici să cădem în paranoia nu e cazul! 2 1
alorsdan Reputație: 3 Postat Mai 16, 2020 Postat Mai 16, 2020 Muia cu mască, acest deliciu sexual! :laugh2 Măi oameni buni, covidu' ăsta nu e o vrăjeală, nu e o încipuire, e destul de periculos, dar nici să cădem în paranoia nu e cazul! încipuire ? 2
laury Reputație: 24071 Postat Mai 16, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 16, 2020 Fără categoric . Au venit câțiva clienți in astea doua luni de stare de urgență cu botniță la gura dar i-am obligat să o dea jos. La mine in casa pe teritoriul meu eu fac regulile nu guvernul cu asa zisa pandemieDa cum se face ca nu scrie nimeni recenzie la tine?
daliamdv Reputație: 23 Postat Mai 16, 2020 Oras:Moldova Oras:Moldova Postat Mai 16, 2020 @Laury nu ii las eu in caz contrar au anunt pe publi24 . Eu procedez un pic mai diferit. Cand sunt sunata las tel sa sune ...se termina apelul apoi verific jurnalul de apeluri sa vad daca am mai avut discuții cu respectivul numar. Dau bip inapoi. Dacă sunt sunata inapoi si nu am mai avut nici o convorbire cu respectivul ofer detalii referitor la tarife serv etc si stabilesc programarea. Dacă clientul nu onorează programarea intra automat la block. În momentul on care clientul vine rămâne si pomenește ceva de forum sau ca lasa recenzii îl avertizez spunandu-i ca daca ma trezesc cu recenzii indiferent ca sunt pozitive sau negative la adresa mea pe forum are din start anunt pe publi24. Însă sunt TOTAL de acord cu recomandările făcute în mod direct de către client ce nu are deloc de a face cu site ul .... weekend fain sa ai dragă @Laury 1
chooseauser Reputație: 22 Postat Mai 16, 2020 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Postat Mai 16, 2020 @Laury nu ii las eu in caz contrar au anunt pe publi24 . Eu procedez un pic mai diferit. Cand sunt sunata las tel sa sune ...se termina apelul apoi verific jurnalul de apeluri sa vad daca am mai avut discuții cu respectivul numar. Dau bip inapoi. Dacă sunt sunata inapoi si nu am mai avut nici o convorbire cu respectivul ofer detalii referitor la tarife serv etc si stabilesc programarea. Dacă clientul nu onorează programarea intra automat la block. În momentul on care clientul vine rămâne si pomenește ceva de forum sau ca lasa recenzii îl avertizez spunandu-i ca daca ma trezesc cu recenzii indiferent ca sunt pozitive sau negative la adresa mea pe forum are din start anunt pe publi24. Însă sunt TOTAL de acord cu recomandările făcute în mod direct de către client ce nu are deloc de a face cu site ul .... weekend fain sa ai dragă @Lauryasta santaj se numeste... rusinica! 1
daliamdv Reputație: 23 Postat Mai 16, 2020 Oras:Moldova Oras:Moldova Postat Mai 16, 2020 Stiu. Exact. Însă după cum am mai spus-o si o repet. Regulile le fac eu nu clienții. Dacă acceptă bine daca nu dumnezeu cu mila.E o piata libera au de unde să aleaga. Cine are materie cenușie stie ce are de facut si nu isi povestește experientele sexuale sau sa improaste cu glod in stanga sau in dreapta pe site ci tine experiența pt el si o da mai departe in mod direct buna sau rea depinde acum de fiecare ca nici eu nu ma consider un om fara defecte. Fiecare avem defecte. 1
chooseauser Reputație: 22 Postat Mai 16, 2020 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Postat Mai 16, 2020 dar atunci care mai este rolul acestui minunat site? nu este util, pentru onorabilii curvari, sa stie unde si ce sa aleaga? altfel calitatea serviciilor scade, ne ducem fara sa stim peste ce maimuta dam etc. in plus, unele dintre stimabilele curve au fel si fel de boli - mai un herpes, mai un sculament etc - fara ajutorul site-ului, aceste boli se raspandesc si pun in pericol viata natiunii, inclusiv a noastra.
Vizitator vladut13 Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Postat Mai 16, 2020 @Laury nu ii las eu in caz contrar au anunt pe publi24 . Eu procedez un pic mai diferit. Cand sunt sunata las tel sa sune ...se termina apelul apoi verific jurnalul de apeluri sa vad daca am mai avut discuții cu respectivul numar. Dau bip inapoi. Dacă sunt sunata inapoi si nu am mai avut nici o convorbire cu respectivul ofer detalii referitor la tarife serv etc si stabilesc programarea. Dacă clientul nu onorează programarea intra automat la block. În momentul on care clientul vine rămâne si pomenește ceva de forum sau ca lasa recenzii îl avertizez spunandu-i ca daca ma trezesc cu recenzii indiferent ca sunt pozitive sau negative la adresa mea pe forum are din start anunt pe publi24. Însă sunt TOTAL de acord cu recomandările făcute în mod direct de către client ce nu are deloc de a face cu site ul .... weekend fain sa ai dragă @LauryEpic :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Postat Mai 16, 2020 ..Cine are materie cenușie stie ce are de facut si nu isi povestește experientele sexuale sau sa improaste cu glod in stanga sau in dreapta pe site ci tine experiența pt el si o da mai departe in mod direct buna sau rea depinde acum de fiecare ca nici eu nu ma consider un om fara defecte. Fiecare avem defecte. Cum adica in mod direct ?Te referi la "din gura in gura" ?Iti dai seama cata informatie se pierde ?Un user care gaseste o fata, si o recomanda "in mod direct", se poate ca acea fata sa fie cunoscuta de foarte putini baieti. Multi nu au cu cine sa vorbeasca, sau nu vor, despre ce fac ei in afara familiei ( plm...nu stii cand te certi cu cel mai bun prieten si te da in gat la nevasta).Asadar, nici tu nu mai erai acum cunoscut pe acest forum, daca umblai doar din "gura in gura"( era sa zic din pula'n pula), fara sa fi scris cineva despre tine.Cum ar veni, acum erai doar un fel de pielea pulii, mai pe romaneste. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 17, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 17, 2020 Regulile le fac eu nu clienții.Care e diferența dintre o recomandare scrisa și una verbală în această situație?...Si la mine au venit niște "sensibili" cu mască dar care ii știu, în mod obișnuit, că dau limbi cu nesaț și a fost aproape insesizabil momentul de renunțare cand au citit amuzamentul meu în privire la intrare în casă. 1 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Mai 17, 2020 Postat Mai 17, 2020 Care e diferența dintre o recomandare scrisa și una verbală în această situație?...Si la mine au venit niște "sensibili" cu mască dar care ii știu, în mod obișnuit, că dau limbi cu nesaț și a fost aproape insesizabil momentul de renunțare cand au citit amuzamentul meu în privira intrare în casă. Si te au futut tot fără masca sau cu?
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 17, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 17, 2020 Si te au futut tot fără masca sau cu?Ii futeam eu pe ei dacă știau sa interpreteze ceva mai mult in privirea mea, apoi aveau voie si la limbute dacă treceau testul. 1 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Mai 17, 2020 Postat Mai 17, 2020 Ii futeam eu pe ei dacă știau sa interpreteze ceva mai mult in privirea mea, apoi aveau voie si la limbute dacă treceau testul.Deci întâlnirea a fost fără acțiune??
laury Reputație: 24071 Postat Mai 17, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 17, 2020 @Laury nu ii las eu in caz contrar au anunt pe publi24 . Eu procedez un pic mai diferit. Cand sunt sunata las tel sa sune ...se termina apelul apoi verific jurnalul de apeluri sa vad daca am mai avut discuții cu respectivul numar. Dau bip inapoi. Dacă sunt sunata inapoi si nu am mai avut nici o convorbire cu respectivul ofer detalii referitor la tarife serv etc si stabilesc programarea. Dacă clientul nu onorează programarea intra automat la block. În momentul on care clientul vine rămâne si pomenește ceva de forum sau ca lasa recenzii îl avertizez spunandu-i ca daca ma trezesc cu recenzii indiferent ca sunt pozitive sau negative la adresa mea pe forum are din start anunt pe publi24. Însă sunt TOTAL de acord cu recomandările făcute în mod direct de către client ce nu are deloc de a face cu site ul .... weekend fain sa ai dragă @LauryOk, daca nu vrei sa ai de-a face cu acest site, ce cauti aici? Pana la urma tot reclama mascata se cheama ca faci? De ce nu ramai pe publi si atat???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum