Sari la conținut

Despre fotbal

Postări Recomandate

Vizitator shemyaza
Reputație: 0
Postat
Acum 8 minute, liviu95 a spus:

Dinamo, trebuie sa mai tina cineva și cu ei din B :)))

Da ce te face sa crezi ca va retrograda Dinamo;la meciul de baraj arbitri sunt cu ei,macar ca da gol arbitrul si nu pica Dinamo.

Ca si Steaua de pe timpul lui Ceausescu,echipe promovate de comunism direct in prima liga.Nu o sa retrogradeze nici una,deoarece nu s-a schimbat nimic in tara asta.

Personal data fiind prietenia dintre UCluj si Dinamo mi-ar place sa vad un baraj intre aceste echipe.

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 11 ore, shemyaza a spus:

Da ce te face sa crezi ca va retrograda Dinamo;la meciul de baraj arbitri sunt cu ei,macar ca da gol arbitrul si nu pica Dinamo.

Ca si Steaua de pe timpul lui Ceausescu,echipe promovate de comunism direct in prima liga.Nu o sa retrogradeze nici una,deoarece nu s-a schimbat nimic in tara asta.

Personal data fiind prietenia dintre UCluj si Dinamo mi-ar place sa vad un baraj intre aceste echipe.

Dacă toată lumea voia Dinamo în prima liga, o ajutau arbitrii sa nu ajungă în situația asta. Ori Dinamo anul asta a fost....numai la penultimul meci am avut vreo 2-3 penalty uri neacordate plus offside eronat. Sincer, nu cred că mai sunt blaturi sau alte mânării de genul asta. Cel puțin nu la nivelul primei ligi sau la niste meciuri de baraj. 

Nu m-ar deranja dacă am retrograda, din contra mi-ar placea să o luam din liga a4a, ca Rapidul, să scăpăm de datorii, să luăm înapoi palmaresul pe care l-am pierde dacă am retrograda iar apoi sa construim o echipa de la 0. Și până am ajunge in prima ligă, am avea și stadionul construit. Eu as spune că sunt doar beneficii. 

• Like 1
Vizitator shemyaza
Postat
Acum 15 minute, liviu95 a spus:

Dacă toată lumea voia Dinamo în prima liga, o ajutau arbitrii sa nu ajungă în situația asta. Ori Dinamo anul asta a fost....numai la penultimul meci am avut vreo 2-3 penalty uri neacordate plus offside eronat. Sincer, nu cred că mai sunt blaturi sau alte mânării de genul asta. Cel puțin nu la nivelul primei ligi sau la niste meciuri de baraj. 

Nu m-ar deranja dacă am retrograda, din contra mi-ar placea să o luam din liga a4a, ca Rapidul, să scăpăm de datorii, să luăm înapoi palmaresul pe care l-am pierde dacă am retrograda iar apoi sa construim o echipa de la 0. Și până am ajunge in prima ligă, am avea și stadionul construit. Eu as spune că sunt doar beneficii. 

In momentul in care s-au marit nr. de echipe din liga 1 s-a vazut clar de ce s-a facut chestia asta,pt. Dinamo.

Sincer nici eu nu-mi doresc sa retrogradeze Dinamo,n-am nimic cu aceasta echipa,i-mi doresc in liga 1 cat mai multe echipe de traditie.

Mi-amintesc ca in urma cu 2-3 ani mai mult urmaream la televizor liga secunda decat prima liga,deoarece mai multe echipe de traditie erau acolo.

Sa dispara din prima liga Clinceni,Voluntari....mai lipseste Metaloglobus in liga 1daca promovau si astia cred ca nu mai urmaream liga 1.Prefer sa vad Chindia Targaviste sau Buzaul in prima liga decat aceste 3 echipe.

Normal si corect ar fi sa-si faca si Dinamo stadion.

Postat
Acum 41 minute, shemyaza a spus:

In momentul in care s-au marit nr. de echipe din liga 1 s-a vazut clar de ce s-a facut chestia asta,pt. Dinamo.

Sincer nici eu nu-mi doresc sa retrogradeze Dinamo,n-am nimic cu aceasta echipa,i-mi doresc in liga 1 cat mai multe echipe de traditie.

Mi-amintesc ca in urma cu 2-3 ani mai mult urmaream la televizor liga secunda decat prima liga,deoarece mai multe echipe de traditie erau acolo.

Sa dispara din prima liga Clinceni,Voluntari....mai lipseste Metaloglobus in liga 1daca promovau si astia cred ca nu mai urmaream liga 1.Prefer sa vad Chindia Targaviste sau Buzaul in prima liga decat aceste 3 echipe.

Normal si corect ar fi sa-si faca si Dinamo stadion.

Asta cu mărirea numărului de echipe în prima ligă pt Dinamo e o mare minciună. Toți spuneți asta, dar de ce nu spuneți că atunci datorita Covid, Dinamo nu și-a putut disputa toate meciurile? Că ultimele pe care le jucase, Dinamo începuse să arate mult mai bine, aduna puncte plus că aveam ultimele meciuri cu echipele cu care ne băteam direct pentru evitarea retrogradării, deci aici sunteți în mare eroare intenționată sau nu. Sunt perfect de acord ca Dinamo sa retrogradeze sau oricare alta echipă dar pe merit, pe teren, cinstit și onest. Nu datorită unei boli. 

Mi s-a părut o decizie corect și normala să se mărească numărul de echipe. Și nu pt Dinamo ci pt întreg fotbalul românesc. 14 echipe pt dimensiunea României e puțin. In Belgia e altceva, e o țară mai mica. La noi e normal și corect 16 echipe, nici mai mult, nici mai puțin. Că unele dau faliment, intra in insolventa etc...asta e alta poveste. Ușor ușor vin echipele din liga a 2a in prima ligă, echipa care se susțin ceva mai bine decât cele care au deja probleme. 

Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 12 minute, Beton_Armat a spus:

Rapidu dîn Giulești 

Vizitator vasile_69_69
Postat
3 hours ago, scorpion1970 said:

Cea mai tare galerie

Vizitator shemyaza
Postat
La 19.04.2022 la 17:32, scorpion1970 a spus:

Cel mai frumos imn.

Vizitator shemyaza
Postat

Considerați ca mai are Fcsb vreo sansa la titlu de campioana anul acesta după meciul din seara aceasta cu Voluntari?

Cum comentați acuzațiile lui Becali?

• Oras:Băneasa
Postat
Acum 14 ore, shemyaza a spus:

Considerați ca mai are Fcsb vreo sansa la titlu de campioana anul acesta după meciul din seara aceasta cu Voluntari?

Cum comentați acuzațiile lui Becali?

Nu cred că mai are șanse, zic că-i bate CFR pă olteni. Pare că i-a lăsat bulanul ăla porcesc. Nu știu ce acuzații a făcut El Ciobandante, da' îmi pare bine că i-a încurcat Voluntariul. Poate că Ciubotariu s-a bucurat să-i încurce, în amintirea titlului pierdut incredibil cu Târgu Mureș. Ce m-a enervat atunci Șumudică, că le-a dat campionatul la spurcați. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cât am ținut eu de-a lungul timpului cu Inter...anul ăsta vreau să ia Milanul și să ia și Champions League, că prea își fac de cap englezoii și spanioloii 😁

Foorzzaaa Miiilaaann ! 

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator silviudulce
Postat
22 minutes ago, Beton_Armat said:

Cât am ținut eu de-a lungul timpului cu Inter...anul ăsta vreau să ia Milanul și să ia și Champions League, că prea își fac de cap englezoii și spanioloii 😁

Foorzzaaa Miiilaaann ! 

Cam in trei sau patru ani pot sa ia italienii UCL, deocamdata le lipsește calitatea la nivel de club...de exemplu ambele echipe din Milano nu ar face față contra lui Liverpool sau City.

Postat

Offffffffffffffffff

Rapidulețul dîn Giulești,

Iubește-l și ai să înnebunești ! 

mioveni și mititelu, să vă duceți în B la anu ! 🤬

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...