Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Revin si cu recenzie asa cum se cuvine dar sunt la volan si e de scris. Merci de intelegere

• Like 1
Vizitator danutul1981
Reputație: 0
Postat

Confirm ca sunt poze reale si ca arata bine, am văzut-o cand am fost la colega ei Erika

Vizitator bolidu19
Postat

Servicii, tarife ?

• Oras:Honoluluuu
Postat

Sa facem o recenzie, zic! Aseara am vrut initial sa ajung la colega ei, dar ocupata fiind, am reconfigurat traseul!Contact relativ prompt pe watts si deplasare la adresa, undeva zona Onix. Dragut ca ai intrare separata, undeva pe laterala blocului. Ca aspect, eu zic ca arata mai bine in realitate decat in poze, nu.s foarte relevante. Primirea a fost mai pe repede inainte, apartament ceva cu doua camere, era si colega ei pe acolo si fiind spalat de acasa am zis ca trecem peste formalitati! Acum la saltea sa va spun ! Tipa e pro client , te intreaba cum vrei , ce vrei ,incearca sa se faca placuta, eu cred ca am facut si click.ul ala , deci pt mine a fost ok. Acum sa vin si cu niste note , sa nu fiu certat!:)

Aspect : 8 spre 9..cu putin sport ar fi mai bine!

OP: 8 usor, tente de deep dar usor banal. Face si ON extra 50

NP: 9 spre 10 pt mine, dar subiectiv. Am zis si mai sus, a fost chimia aia ðŸ˜

Acum de recomandat sau nu , nu stiu ce sa zic, dar cred ca merita incercata. Ramane la latitudinea voastra cocosei! Nici nu eram sigur ca mai stiu sa scriu ðŸ˜ðŸ˜ Sper sa fie cu folos! Doamnele ajuta !💆â€â™‚ï¸ðŸ’†â€â™‚ï¸

• Like 4
Postat

Uita.si halatul ! 200 galbeni / ora .Aaa si cica face si dominare ...pt baieti veseli 😂😂🤦â€â™‚ï¸ðŸ¤¦â€â™‚ï¸

Vizitator xelan_god
Postat

se pare ca nu mai este valabil

• Oras:Transylvania
  • Oras:Transylvania
Postat

Din pacate topicele nu se pot sterge. Da report la postarea ta si cere oprirea comentariilor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.