Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Bună ziua, mi am dat seama ca imi poate afla lumea identitatea si as dori sa imi schimbați numele va rog, am ceva postari si nu as vrea sa imi fac alt cont. Dacă se poate as vrea numele ' vrajitorulx123 " Multumesc pentru atenția acordata.

• Minus 1
Vizitator breakingbad
Reputație: 0
Postat

Bună ziua, mi am dat seama ca imi poate afla lumea identitatea si as dori sa imi schimbați numele va rog, am ceva postari si nu as vrea sa imi fac alt cont. Dacă se poate as vrea numele ' vrajitorulx123 " Multumesc pentru atenția acordata.

Salut, nu se poate.

Vizitator olʎ
Postat

Eu l-as intreba altceva ? De ce nu vrei sa iti faci alt cont ? Ce diferenta crezi tu ca este intre acest cont, cu numele schimbat, sau alt cont cu numele vrajitorulx123. Ce avantaje crezi ca ai avea daca ti s-ar schimba numele, in schimbul unui cont nou ? 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se duce unu' la Evidenta Populatiei cu o cerere de schimbare de nume:

- Domnule ofiter, vreau sa imi schimbati numele.

- De ce dom'le, cum te cheama???

- Cacat Vasile!

- Aoleu, da! Chiar ca trebuie sa il schimbi. Si care vrei sa fie noul nume??
- Cacat Ion...

Scuze colegule, fara legatura cu solicitarea ta. Doar mi-am amintit de bancul asta care circula pe vremea preaimpuscatului...

• Like 1
Postat

Eu l-as intreba altceva ? De ce nu vrei sa iti faci alt cont ? Ce diferenta crezi tu ca este intre acest cont, cu numele schimbat, sau alt cont cu numele vrajitorulx123. Ce avantaje crezi ca ai avea daca ti s-ar schimba numele, in schimbul unui cont nou ?

Am ajuns si eu la un numar de postari si am avansat in grad si de ce sa il pierd?
  • Minus 1

Vizitator breakingbad
Postat

Am ajuns si eu la un numar de postari si am avansat in grad si de ce sa il pierd?

Iti faci altul, platesti pentru cont premium sau superpremium si beneficiezi de toate avantajele, fara sa ajungi la un anumit numar de postari.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare