irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 24, 2020 Vin si eu cu o propunere poate stupidă pentru uni, dar destul de interesantă pentru mine. Pe 12 iunie este ziua mea de naștere, împlinesc 26 de anișori :D Anul asta nu imi voi celebra aniversarea in club sau restaurant ca in ani trecuti.. pentru ca ..... pandemie. Asa ca impreuna cu colegele mele si alte cateva prietene ne-am gândit să organizăm party-ul acasă, si sa invităm oameni faini de aici, atât fete cat si băieți. Locația este destul de mare, 130 mp poate găzdui pana la 30 de persoane. Fiind o clădire de birouri nu vom avea probleme sa petrecem toată noaptea. Băutura muzica si tortul vor fi din partea casei, voi nu va trebui de cat sa veniti cu vibe pozitiv si chef de distracție. Meniul de băuturi va fi destul de diversificat. Vodka, whisky, vin si bere iar pentru domnișoare ceva creme de whisky. Party-ul va începe pe la ora 21:00 si va continua pana cand vom pica din picioare :-))) Pentru sugestii si rezervari imi puteti scrie im p.m sau pe whatsapp. :* 5
laury Reputație: 24071 Postat Mai 24, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 24, 2020 Petrecerea va fi una platonica sau si cu sex?
superboom Reputație: 7 Postat Mai 24, 2020 Postat Mai 24, 2020 Vin si eu cu o propunere poate stupidă pentru uni, dar destul de interesantă pentru mine. Pe 12 iunie este ziua mea de naștere, împlinesc 26 de anișori :D Anul asta nu imi voi celebra aniversarea in club sau restaurant ca in ani trecuti.. pentru ca ..... pandemie. Asa ca impreuna cu colegele mele si alte cateva prietene ne-am gândit să organizăm party-ul acasă, si sa invităm oameni faini de aici, atât fete cat si băieți. Locația este destul de mare, 130 mp poate găzdui pana la 30 de persoane. Fiind o clădire de birouri nu vom avea probleme sa petrecem toată noaptea. Băutura muzica si tortul vor fi din partea casei, voi nu va trebui de cat sa veniti cu vibe pozitiv si chef de distracție. Meniul de băuturi va fi destul de diversificat. Vodka, whisky, vin si bere iar pentru domnișoare ceva creme de whisky. Party-ul va începe pe la ora 21:00 si va continua pana cand vom pica din picioare :-))) Pentru sugestii si rezervari imi puteti scrie im p.m sau pe whatsapp. :*.. Bravo. Daca găsești persoanele potrivite o sa ai un party frumos. O orgie de 30 de persoane doar in filme mai vezi :)))
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 24, 2020 Petrecerea va fi una platonica sau si cu sex?Dacă stau si ma gandesc mai bine, cred ca ar iesi un sweeng drăguț. :D 2
71laciport Reputație: 4126 Postat Mai 24, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 24, 2020 Vin si eu cu o propunere poate stupidă pentru uni, dar destul de interesantă pentru mine. Pe 12 iunie este ziua mea de naștere, împlinesc 26 de anișori :D Anul asta nu imi voi celebra aniversarea in club sau restaurant ca in ani trecuti.. pentru ca ..... pandemie.Asa ca impreuna cu colegele mele si alte cateva prietene ne-am gândit să organizăm party-ul acasă, si sa invităm oameni faini de aici, atât fete cat si băieți. Locația este destul de mare, 130 mp poate găzdui pana la 30 de persoane. Fiind o clădire de birouri nu vom avea probleme sa petrecem toată noaptea. Băutura muzica si tortul vor fi din partea casei, voi nu va trebui de cat sa veniti cu vibe pozitiv si chef de distracție. Meniul de băuturi va fi destul de diversificat. Vodka, whisky, vin si bere iar pentru domnișoare ceva creme de whisky. Party-ul va începe pe la ora 21:00 si va continua pana cand vom pica din picioare :-))) Pentru sugestii si rezervari imi puteti scrie im p.m sau pe whatsapp. :*....cat este contributia???
superboom Reputație: 7 Postat Mai 24, 2020 Postat Mai 24, 2020 Dacă stau si ma gandesc mai bine, cred ca ar iesi un sweeng drăguț. :D. Adica totul de plăcere?
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 24, 2020 ....cat este contributia???Free.. cum am spus it my birthday, ar fi penibil sa fac profit din asta.:)
71laciport Reputație: 4126 Postat Mai 24, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 24, 2020 ..si ai grija sa nu fie printre invitati si careva de la IGSU
laury Reputație: 24071 Postat Mai 24, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 24, 2020 Dacă stau si ma gandesc mai bine, cred ca ar iesi un sweeng drăguț. :DMa bag...mai ales ca e din partea casei.🥂
superboom Reputație: 7 Postat Mai 24, 2020 Postat Mai 24, 2020 Ma bag...mai ales ca e din partea casei.🥂. Tu nu ești invitat :)))
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 24, 2020 ..si ai grija sa nu fie printre invitati si careva de la IGSUSa speram ca nu 😅
71laciport Reputație: 4126 Postat Mai 24, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 24, 2020 Free.. cum am spus it my birthday, ar fi penibil sa fac profit din asta. :)taaareee!!.....pai si cum alegi, invitatii??? ?? extragere gen tombola ??? dress code??
superboom Reputație: 7 Postat Mai 24, 2020 Postat Mai 24, 2020 Free.. cum am spus it my birthday, ar fi penibil sa fac profit din asta.:). Cine sunt prietenele tale?
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 24, 2020 taaareee!!.....pai si cum alegi, invitatii??? ?? extragere gen tombola ??? dress code??Prioritate vor avea cei ce m-au cunoscut deja pe mine sau pe una din colegele mele. 1
71laciport Reputație: 4126 Postat Mai 24, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 24, 2020 ....macar sa pupam pisica, asa de La multi ani ...se poate?? unde trimitem aplicatia???
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 24, 2020 ....macar sa pupam pisica, asa de La multi ani ...se poate?? unde trimitem aplicatia???Ramane de vazut 😺
71laciport Reputație: 4126 Postat Mai 24, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 24, 2020 Prioritate vor avea cei ce m-au cunoscut deja pe mine sau pe una din colegele mele...pe cele actuale?, sau aplicabil si la cele ....anterioare :350x
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 24, 2020 ..pe cele actuale?, sau aplicabil si la cele ....anterioare :350xCele actuale :)))
mihai 456 Reputație: 4 Postat Mai 24, 2020 Oras:București Oras:București Postat Mai 24, 2020 Credeam ca sunteti si voi selective, chestii de genul. Eu nu am mai fost, dar poate ma fac placut 🌼
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 24, 2020 . Adica totul de plăcere?Asta rămâne de discutat cu fetele, nu pot vorbi sau decide în numele lor.
71laciport Reputație: 4126 Postat Mai 24, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 24, 2020 ...o initiativa demna de un strateg de campanie electorala ......saptamana urmatoare vor abunda programarile.... 2
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 24, 2020 ...o initiativa demna de un strateg de campanie electorala ......saptamana urmatoare vor abunda programarile....Nu asta imi este intenția ;-)))
71laciport Reputație: 4126 Postat Mai 24, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 24, 2020 ...cava de genul.... eyes wide shut....??? invitatii vor purta masti??? (care sa le acopere fata, nu doar asul si gura)???
mihai 456 Reputație: 4 Postat Mai 24, 2020 Oras:București Oras:București Postat Mai 24, 2020 Lasa-ne un numar de whatsapp totusi :)
superboom Reputație: 7 Postat Mai 24, 2020 Postat Mai 24, 2020 Cele actuale :))). Care sunt colegele tale?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum