Sari la conținut

ella 23 de ani la mine la tine sau la hotel poze reale 100% locatie calea mosilor❤

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat

fiecare cu cel îl doare ... doar 2 persoane sunt ontopic, restul spam

• Like 8
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut i-am dat eu msj pe publi și răspuns așa

Serviciile mele sunt de sex normal, oral diferite poziții duș împreuna, mici fantezii, masaj de relaxare iar ca preț la mine 150 finalizarea sau 250 ora, iar la tine 400 de lei ora

Serviciile mele sunt de sex normal, oral diferite pozitii duș impreuna, mici fantezii, masaj de relaxare iar ca preț la mine 150 finalizarea sau 250 ora, iar la tine 400 de lei ora

Postat

Salut i-am dat eu msj pe publi și răspuns așa

Serviciile mele sunt de sex normal, oral diferite poziții duș împreuna, mici fantezii, masaj de relaxare iar ca preț la mine 150 finalizarea sau 250 ora, iar la tine 400 de lei ora

Serviciile mele sunt de sex normal, oral diferite pozitii duș impreuna, mici fantezii, masaj de relaxare iar ca preț la mine 150 finalizarea sau 250 ora, iar la tine 400 de lei ora

Sunat domnisoara, pot confirma preturile. De mentionat ca oralul se poate si fara, in functie de igiena. Am rugat-o sa-mi trimita cateva poze, in afara de cele din anunt. Am primit un set de ~8 poze cu aceeasi domnisoara, pe whhatsapp, pe care le-a sters inainte de a le salva :)

Am uitat sa o intreb de sani, daca sunt naturali sau silicoane.

Lucreaza si Sambata, am stabilit o intalnire de jumatate de ora cu posibilitatea de a prelungi pentru maine, la ora 15. Revin cu detalii

• Membru Premium
Postat

Pai si fata e tot spam

ai ajuns pe la ea tovarășe Laury? fundul ălă face cu ochiul

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

A fost pana la urma careva? Nimic???

• Membru Premium
Postat

Programare facuta de pe o zi pe cealalta, nerespectata din partea titularei. Sunat si confirmat cu 2 ore inainte. Cu 10 minute inaintea intalnirii, dau mesaj in care anunt ca vreau sa plec de acasa. Sunt informat ca protagonista este plecata la un outcall, ca se decaleaza programarea si ca ma va anunta cand pot pleca spre ea. Intalnirea are loc la o ora diferenta, fata de ora stabilita. Nimic deranjant pentru mine.

Ajung la locatie: zona Mosilor, casa veche, nu este stradal (bulevard)

Sun, coboara duduia: miniona, skinny, sport imbracata(colanti si o bluza peste - nu prea sunt atent la astfel de detalii). Facem cunostinta, ne pupam pe obraz si urcam, la ultimul etaj.

Cladire veche, living mare: miroasea tot a mancare. S-a scuzat pentru lucrul acesta.

Recapitulam inca o data detaliile: 150 RON x 30min/ 1 fin; 250 RON x1h/ 2 fin. ON/OP; NP; NO FK; NO CIM, NO degetele, NO nimic.

Ii propun sa incepem cu o fin/ 150 RON pentru a vedea compatibilitatea, cu posibilitatea prelungirii la o ora, daca totul este ok.

Naratiunea:

inceput cu sarutari pe sani (mari, naturali, aspectosi, moi, tinuti in sutien), precizat ca o excita lucrul acesta.

Continuat cu muie, maxim 3 minute, fara lins, scuipat si cu tentativa de a lua putin mai mult decat capul in gura.

Dupa 3 minute face o miscare lasciva prin care isi da parul pe spate, scoate un prezervativ (nu stiu de unde) si aproape ca mi l-a incaltat pe baiat. O rog sa nu se grabeasca, la care raspunsul ei a fost: am vazut ca s-a sculat.

O mai suge 2 minute, dupa care nu am mai avut scapare. Pus caciulita si trecut la actiune: schimbat 2-3 pozitii (umeri - craci, misionar si capra). Pasarica frumoasa, curata (fara test ca nu era voie) si stramta. 

Pe parcursul celor 10 minte de actiune, si-a mangaiat in continuu fofoloanca.

TIn sa mentionez ca am plecat din proprie initiativa, neterminat. La un moment dat, cand i-am spus ca ma simt grabit, mi-a spus ca ii este foame (mancarea era pe aragaz, de aceea mirosea in toata casa). I-am spus ca putem face o pauza, timp in care poate manca si prelungim la o ora. Mi-a raspuns ca trebuia sa precizez lucrul acesta de la inceput, ceea ce am si facut:: prima oara cu o zi inainte, cand am facut programare, a 2-a oara cand am ajuns la locatie.

Concluzie: fast fuck!

Pasarica: de etnie, mult peste 23 de ani, parerea mea. Venita de afara. Skinny, tate mari, dar lasate, stramta, comuna la fata. 

Actiunea

ON 5 ( de trecere, pentru buzele pompate)

NP 6 (stramta, duce, dar nu vrea) 

GFE 0

Aveam altele pe lista, verificate si recenzate, dar m-au prostit pozele si curiozitatea de nou. 

Eu unul nu recomand.

• Like 5
Postat

A miliarda data ma repet...cu cat mai frumoasa...cu cat mai scândură...Sincer încep.sa cred ca ar trebui sa le boicotam pe aceste fete pt ca nu e normal.asa ceva...

Postat

Am uitat să menționez că patul scîrțîie în ultimul hal, pe mine aproape că m-a scos din film. Înainte de a pleca, am cerut un prosop pentru un refresh la care mi-a răspuns că nu are și s-a oferit să-mi dea prosopul pe care îl folosise ea.

Postat

Programare facuta de pe o zi pe cealalta, nerespectata din partea titularei. Sunat si confirmat cu 2 ore inainte. Cu 10 minute inaintea intalnirii, dau mesaj in care anunt ca vreau sa plec de acasa. Sunt informat ca protagonista este plecata la un outcall, ca se decaleaza programarea si ca ma va anunta cand pot pleca spre ea. Intalnirea are loc la o ora diferenta, fata de ora stabilita. Nimic deranjant pentru mine.

Ajung la locatie: zona Mosilor, casa veche, nu este stradal (bulevard)

Sun, coboara duduia: miniona, skinny, sport imbracata(colanti si o bluza peste - nu prea sunt atent la astfel de detalii). Facem cunostinta, ne pupam pe obraz si urcam, la ultimul etaj.

Cladire veche, living mare: miroasea tot a mancare. S-a scuzat pentru lucrul acesta.

Recapitulam inca o data detaliile: 150 RON x 30min/ 1 fin; 250 RON x1h/ 2 fin. ON/OP; NP; NO FK; NO CIM, NO degetele, NO nimic.

Ii propun sa incepem cu o fin/ 150 RON pentru a vedea compatibilitatea, cu posibilitatea prelungirii la o ora, daca totul este ok.

Naratiunea:

inceput cu sarutari pe sani (mari, naturali, aspectosi, moi, tinuti in sutien), precizat ca o excita lucrul acesta.

Continuat cu muie, maxim 3 minute, fara lins, scuipat si cu tentativa de a lua putin mai mult decat capul in gura.

Dupa 3 minute face o miscare lasciva prin care isi da parul pe spate, scoate un prezervativ (nu stiu de unde) si aproape ca mi l-a incaltat pe baiat. O rog sa nu se grabeasca, la care raspunsul ei a fost: am vazut ca s-a sculat.

O mai suge 2 minute, dupa care nu am mai avut scapare. Pus caciulita si trecut la actiune: schimbat 2-3 pozitii (umeri - craci, misionar si capra). Pasarica frumoasa, curata (fara test ca nu era voie) si stramta.

Pe parcursul celor 10 minte de actiune, si-a mangaiat in continuu fofoloanca.

TIn sa mentionez ca am plecat din proprie initiativa, neterminat. La un moment dat, cand i-am spus ca ma simt grabit, mi-a spus ca ii este foame (mancarea era pe aragaz, de aceea mirosea in toata casa). I-am spus ca putem face o pauza, timp in care poate manca si prelungim la o ora. Mi-a raspuns ca trebuia sa precizez lucrul acesta de la inceput, ceea ce am si facut:: prima oara cu o zi inainte, cand am facut programare, a 2-a oara cand am ajuns la locatie.

Concluzie: fast fuck!

Pasarica: de etnie, mult peste 23 de ani, parerea mea. Venita de afara. Skinny, tate mari, dar lasate, stramta, comuna la fata.

Actiunea

ON 5 ( de trecere, pentru buzele pompate)

NP 6 (stramta, duce, dar nu vrea)

GFE 0

Aveam altele pe lista, verificate si recenzate, dar m-au prostit pozele si curiozitatea de nou.

Eu unul nu recomand.

Sa imi bag pula in morți ei de curva ordinara!!! Doamne daca pot sa halesc asemnea caractere.... câta răbdare ai putut avea... 100% cred ca avea peștișori ascunși pe undeva prin casa de a avut ea replica la tot de ii spuneai... spune-mi si mie adresa completa... sa vad eu despre ce este vorba..

• Like 1
Postat

Neserioasa, tiganca, face deplasari si sta la casa, dar tu cu vechime de 6 ani i-ai dat din prima 150 de lei cu posibilitatea de prelungire. Lumea nu se schimba niciodata :(

Postat

Scz ca ma bag...omul a testat ce a vrut pe banii lui.

..eu zic ca ar trebui sa ii multumim.ca ne a scăpat zic eu de drumuri aiurea/bani aruncati/timp pierdut/nervi...Dacă te uiți la.poze te pot indragosti asa ca numai

recenziile obiective ne pot salva

Postat

Neserioasa, tiganca, face deplasari si sta la casa, dar tu cu vechime de 6 ani i-ai dat din prima 150 de lei cu posibilitatea de prelungire. Lumea nu se schimba niciodata :(

De fiecare dată a răspuns prompt la telefon sau la mesaje și a vorbit frumos, fără accent și fără greseli gramaticale. Atitudinea a fost ok, serviciile mai puțin.

Nu stă la casă, ci la bloc. Dacă stătea la casă, făceam cale întoarsă, nu mai rămâneam.

Părerea mea este că am ales corect varianta de jumătate de oră și nu i-am pus direct 250 RON în brațe.

Mi-am luat și țepe cu femei testate, așa că nu mă mai miră nimic.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...