xxxcxxx Reputație: -3 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Septembrie 24, 2020 Nu prea cred ca ti am facut asa.. incurci persoanele :*
brett8 Reputație: -51 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:w Oras:w Postat Septembrie 24, 2020 Așa mi ai făcut și tu de 4-5 ori ;)))) karma by Like.La revedere pup :* Iti dai seama ca o sa-si bata pula de tine inzecit cu programari la misto?Nu te scuza cu nimic o asemenea lipsa de respect chiar daca ti-o fi dat teapa de 10 ori Cu ceva timp in urma cand nu-ti mergea asa bine, imi amintesc ca aveai o ferestra de vreo 2-3 ore pana la futaiul cu mine si ma rugai sa vin mai devreme ca n-aveai ce face in timpul asta 1
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Nu prea cred ca ti am facut asa.. incurci persoanele :* Dacă tu zici :)))
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Iti dai seama ca o sa-si bata pula de tine inzecit cu programari la misto?Nu te scuza cu nimic o asemenea lipsa de respect chiar daca ti-o fi dat teapa de 10 ori Cu ceva timp in urma cand nu-ti mergea asa bine, imi amintesc ca aveai o ferestra de vreo 2-3 ore pana la futaiul cu mine si ma rugai sa vin mai devreme ca n-aveai ce face in timpul astaDar tu nu ai alta treaba ? Mai bn te ai gândi pe cine sa votezi.. văd ca Ești non stop pe forum tachinand fetele și etc nu ai și tu alta ocupație ? Ești prea frustrat . Nu este nici o lipsa de respect ești doar tu in plus pe aici. Aceasta a fost ultimul reply ... poți sa scri pana îți butucanesti degetele :* îmi pierd timp și energie aiurea cu cei ca tine . O seara frumoasa :* !
brett8 Reputație: -51 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:w Oras:w Postat Septembrie 24, 2020 Mai bn te ai gândi pe cine sa votezi.. Hahaha. Votatul iti pune rochite pe tine?Mai bine te-ai gandi sa cheltuiesti banii mei si ai altora ca sa inchiriezi o locatie adecvata, nu una ca din mediul rural 1 1
xxxcxxx Reputație: -3 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Septembrie 24, 2020 Dacă tu zici :))) Asa e cum zic eu :* nu am mai fost la tine de anul trecut
apasal Reputație: 66 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2020 Bai nene am ajuns si la Antoniaaaa. Eu incerc de mult dar nu s-au aliniat planetele deloc.Programare cu sms si cateva telefoane, zona Amzei. Despre locatie eu tot vad aici ca se discuta.Frate e o cladire veche cu partamente mici si cu tavane joase, acolo unde a facut ea poza in mansarda eu nu pot sa stau in picioare la 1.90 DARRR... plm e un apartament curat, cu un miros placut, cu tot ce ii trebuie gen cum ti-ai lua un AirBnb in zona aia mai mult sa fii in centru - asa sunt apartamentele pe acolo, vechi si simpliste. Nu e lux, dar pentru ce mergem noi e absolut ok, zici ca sunteti toti in real estate ce plm. E curat si cochet asa, daca esti mai boem e chiar interesant, sa te futi la mansarda, pe canapea, pe scari - de ce nu? Antonia, dupa gusturile mele este foarte frumoasa, nu e pitzi deloc, e interesanta rau la fatza si la corp. Gura frumoasa, piele maslinie, par frumos. Medie spre inalta de inaltime si bine proportionata, solduri de femeie nu corp de pustoaica - overall eu ii dau 9.5 pt aspect. Actiunea a fost cu de toate: Oral - perfect, ritm si presiune cat trebuie, deep si atentie la coaie, CIM 10+ 69 - pizda mica si frumoasa, curata cu labii perfecte si raspunde bine la limbi Normal - 3-4 pozitii, stramta si primitoare, da contre, spre perfect 9.9 Gfe - cu mine, 1000 - am avut vibe bun, cred ca a inceput de la usa, de fapt de la telefon, am stiut ca o sa iasa bine, e inteligenta, zambitoare, primitoare si glumeata, eu nu inteleg cum poate cineva sa se certe cu fiinta asta. Eu eram tot un zambet si buna dispozitie, mai raspunde si la ce primeste, ne-am intrebat fiecare ce ne place si a fost chitita sa satisfaca, se simte si in timpul actiunii ca citeste ce iti place si se adapteaza. Daca eram cu 10 ani mai tanar o ceream de nevasta. Clar in top 3. Antonia ne vedem curand, te pup maxim, peste tot, ai ramas datoare sa iti dai si tu drumul in gura mea. 4
hellboy13 Reputație: 39 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Postat Septembrie 25, 2020 Cum se vand uni. Nu ma intelegeti gresit Antonia este o fata destul de OK dar nu merita atatea osanale.
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Cum se vand uni. Nu ma intelegeti gresit Antonia este o fata destul de OK dar nu merita atatea osanale.Poate omul nu a vazut pizda pana la 40 de ani cand a aflat ca exista prostituate Daca eram cu 10 ani mai tanar o ceream de nevasta. Clar in top 3. Antonia ne vedem curand, te pup maxim, peste tot, ai ramas datoare sa iti dai si tu drumul in gura mea.
hellboy13 Reputație: 39 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Postat Septembrie 25, 2020 Poate omul nu a vazut pizda pana la 40 de ani cand a aflat ca exista prostituate Nu este vorba daca a vazut sau nu dar are cateva postari unde ii ia apararea si se plange ca nu da de ea. Apoi brusc baga o recenzie aproape cu 10pe linie. Astrele s-au aliniat
apasal Reputație: 66 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2020 Unul nu stie sa scrie "unii" si altul are nick "seflatiganci". Cred ca s-au gasit un analfabet si un cocalar sa se bage in seama aiurea. Asta este parerea mea despre ea. Am vazut pizda multa prietene, e chiar asa greu de crezut ca imi place mie de o fata de aici?De ce m-as vinde? Ce m-am dus gratis? Explica ce inseamna "se vand uni"? Daca voua va plac slabanoage cu fatza de pitzipoanca botoxata e treaba voastra, de aia nu stiti sa scrieti si aveti nick "seflatiganci" 🤣🤣🤣 Uite helboy are logica, ms frate.
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Da, ai vazut multa pizda dupa 40 de ani 😂
hellboy13 Reputație: 39 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Postat Septembrie 25, 2020 Un I (diot) ca tine rar am intalnit. Asta este I care mi - a lipsit. Cine se scuza... In fine bafta la osanale. Am inteles de ce sa dus pe pula forumul asta tu esti exemplul graitor. 😉
apasal Reputație: 66 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2020 Un I (diot) ca tine rar am intalnit. Asta este I care mi - a lipsit. Cine se scuza... In fine bafta la osanale. Am inteles de ce sa dus pe pula forumul asta tu esti exemplul graitor. Prietene cum adica ma scuz? Cum adica ma vind? De ce este imposibil sa imi placa mult decat tie de o fata de aici? Si ce contributie aduci tu discutiei daca imi pui la indoiala gusturile mele, nu asta e rolul unui forum fiecare sa isi spuna parerea? Dintre noi doi eu contribui tu esti troll pana la urma.Si de ce "s-a" dus forumul pe pula? Poate din cauza comentariilor aiurea pe care le vad la cei ca tine, ce ma face pe mine idiot?
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Bai nene am ajuns si la Antoniaaaa. Eu incerc de mult dar nu s-au aliniat planetele deloc.Programare cu sms si cateva telefoane, zona Amzei. Despre locatie eu tot vad aici ca se discuta.Frate e o cladire veche cu partamente mici si cu tavane joase, acolo unde a facut ea poza in mansarda eu nu pot sa stau in picioare la 1.90 DARRR... plm e un apartament curat, cu un miros placut, cu tot ce ii trebuie gen cum ti-ai lua un AirBnb in zona aia mai mult sa fii in centru - asa sunt apartamentele pe acolo, vechi si simpliste. Nu e lux, dar pentru ce mergem noi e absolut ok, zici ca sunteti toti in real estate ce plm. E curat si cochet asa, daca esti mai boem e chiar interesant, sa te futi la mansarda, pe canapea, pe scari - de ce nu? Antonia, dupa gusturile mele este foarte frumoasa, nu e pitzi deloc, e interesanta rau la fatza si la corp. Gura frumoasa, piele maslinie, par frumos. Medie spre inalta de inaltime si bine proportionata, solduri de femeie nu corp de pustoaica - overall eu ii dau 9.5 pt aspect. Actiunea a fost cu de toate: Oral - perfect, ritm si presiune cat trebuie, deep si atentie la coaie, CIM 10+ 69 - pizda mica si frumoasa, curata cu labii perfecte si raspunde bine la limbi Normal - 3-4 pozitii, stramta si primitoare, da contre, spre perfect 9.9 Gfe - cu mine, 1000 - am avut vibe bun, cred ca a inceput de la usa, de fapt de la telefon, am stiut ca o sa iasa bine, e inteligenta, zambitoare, primitoare si glumeata, eu nu inteleg cum poate cineva sa se certe cu fiinta asta. Eu eram tot un zambet si buna dispozitie, mai raspunde si la ce primeste, ne-am intrebat fiecare ce ne place si a fost chitita sa satisfaca, se simte si in timpul actiunii ca citeste ce iti place si se adapteaza. Daca eram cu 10 ani mai tanar o ceream de nevasta. Clar in top 3. Antonia ne vedem curand, te pup maxim, peste tot, ai ramas datoare sa iti dai si tu drumul in gura mea.Hahaha :))) mulțumesc pentru recenzie :* Pupici . Cu drag. :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Sunt disponibilă pentru programări pana la ora 01:00 :* Scuzați ma va rog ... clonele ... frustrații și psihopatii... certați va in alta parte va rog frumos :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Serviciile pe care le ofer sunt:- sex oral protejat sau neprotejat( in functie de igiena)- sex normal protejat -deepthroat-sex intre sani-face fuck- 69- GFE- sarutari si mangaieri- diverse pozitii- finalizare orala(in funcție de igiena ) sau corporala- cunnilingus- diverse fantezii ( in limita bunului simt ) Pupici :*
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 S Scuzați ma va rog ... clonele ... frustrații și psihopatii... certați va in alta parte va rog frumos :*Ce urat vorbesti despre apasal.
hellboy13 Reputație: 39 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Postat Septembrie 25, 2020 Nu sunt nici clona si nici frustrat, iti multumesc pentru minusuri oricum nu conteaza pentru mine. Asta inseamna ceva pentru mine faptul ca te-ai simtit atinsa de ceea ce am spus implicit stii ca am dreptate. Iar despre domnul cu recenzii frumoasa peste tot.,ori e super norocos, orb, sau asa intelege el sa fie obiectiv.Este ultimul lucru scris pe acest topic dar nu voi inceta sa fiu obiectiv. Sunt disponibilă pentru programări pana la ora 01:00 :* Scuzați ma va rog ... clonele ... frustrații și psihopatii... certați va in alta parte va rog frumos :*
brett8 Reputație: -51 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:w Oras:w Postat Septembrie 25, 2020 Nu fiti asa duri cu apasal, a luat-o subtil la perpulis pe Antonia lux: "Frate e o cladire veche cu partamente mici si cu tavane joase, acolo unde a facut ea poza in mansarda eu nu pot sa stau in picioare" Pe Sasha o criticau toti ca avea o saltea pe jos unde isi desfasura activitatea. De asta ce sa mai zici frate?A plecat saracu cu cucui, probabil credea ca un bordei are incaperi in stil victorianDar a uitat sa ne spuna cate minute a asteptat-o, eventual daca s-a intalnit pe scari cu cel care a fost inaintea sa 1
mrpassion Reputație: -192 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Postat Septembrie 26, 2020 Heiii! Esti astăzi? 2 4
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Buna, baiieți . Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 14:30 pana la ora 01:00. Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pupici :*
fararost Reputație: -5 Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Am cumparat o oră din timpul Antoniei. 1) 15 min mi-e cerut voie să fumeze o țigară, a fumat două. 2) 10 min. a m-ai povestit ea ceva. 3) 5 min.am făcut un duș. 4 ) 20 min. a facut si ea o baie. 5) Sex oral normal 8 min.. 6) am cerut și eu să fumez o țigară la sfârșit, nu a fost de acord, că are client la fix. M-am simțit bine cu Antonia Revin cu drag. da da 1 1
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Am cumparat o oră din timpul Antoniei. 1) 15 min mi-e cerut voie să fumeze o țigară, a fumat două. 2) 10 min. a m-ai povestit ea ceva. 3) 5 min.am făcut un duș. 4 ) 20 min. a facut si ea o baie. 5) Sex oral normal 8 min.. 6) am cerut și eu să fumez o țigară la sfârșit, nu a fost de acord, că are client la fix. M-am simțit bine cu Antonia Revin cu drag. da daDoamne ferește ;)))))))))))) Rad rău. :))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum