Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Postat Octombrie 8, 2020 Am sunat, de nu raspuziDqca nu Răspund, sunt ocupată. Da-mi un mesaj ca pot sa revin eu pana in ora x :*Pupici :*
Vizitator karata Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Postat Octombrie 8, 2020 Salutare ! Recent am viztiat-o pe Antonia . Programarea 10 respectata de ambele parti Locatie 9 curat, baia dotata cu cele necesare ,cam greu cu parcarea in zona daca veniti cu masina Aspect 9 Simpatica , draguta la fata , sani maricei ai ce apuca , fund bombat Igiena 10 curata , mirose foarte bine Oral 9 interesant oralul practicat facut o ia pe toata in gura o suge bine limbi pe oo mai multe viteze Normal 9 nu comenteaza da contre se misca bine Gfe 8.5 o prezenta placuta vorbareata , lipicioasa Spor !
sarcomerul Reputație: 18 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 8, 2020 Am fost la ea in seara asta pe la 19:30, locatia in zona foarte buna, din punctul meu de vedere in regula. Ea e frumusica, face parte din cele mai drăguțe fete la care am fost (nu prea servesc, doar cand chiar se nimereste sa nu am alternativa). Se vede ca isi da silinta pentru a-l satisface pe beneficiar, o recomand din toate punctele de vedere, raport calitate-pret excelent 1
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 16 pana la ora 01:00. Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pupici :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Salutare ! Recent am viztiat-o pe Antonia . Programarea 10 respectata de ambele parti Locatie 9 curat, baia dotata cu cele necesare ,cam greu cu parcarea in zona daca veniti cu masina Aspect 9 Simpatica , draguta la fata , sani maricei ai ce apuca , fund bombat Igiena 10 curata , mirose foarte bine Oral 9 interesant oralul practicat facut o ia pe toata in gura o suge bine limbi pe oo mai multe viteze Normal 9 nu comenteaza da contre se misca bine Gfe 8.5 o prezenta placuta vorbareata , lipicioasa Spor !Mulțumesc pentru recenzie . Pupici :* Cu drag . Referitor la parcare , dacă nu se găsește loc in fata blocului, se găsește spre piața Amzei . :D
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Am fost la ea in seara asta pe la 19:30, locatia in zona foarte buna, din punctul meu de vedere in regula. Ea e frumusica, face parte din cele mai drăguțe fete la care am fost (nu prea servesc, doar cand chiar se nimereste sa nu am alternativa). Se vede ca isi da silinta pentru a-l satisface pe beneficiar, o recomand din toate punctele de vedere, raport calitate-pret excelentMulțumesc pentru recenzie :* Pupici :* Cu drag . !
davidenko89 Reputație: 11 Postat Octombrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Octombrie 10, 2020 Available??
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2020 Postat Octombrie 10, 2020 Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 15 pana la ora 01:00. Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pupici :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2020 Postat Octombrie 10, 2020 Serviciile pe care le ofer sunt:- sex oral protejat sau neprotejat( in functie de igiena)- sex normal protejat -deepthroat-sex intre sani-face fuck- 69- GFE- sarutari si mangaieri- diverse pozitii- finalizare orala(in funcție de igiena ) sau corporala- cunnilingus- diverse fantezii ( in limita bunului simt ) Pupici :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2020 Postat Octombrie 11, 2020 Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 15:30 pana la ora 01:00. Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pupici :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2020 Postat Octombrie 11, 2020 Buna , băieți . :) Aveți bunul simt și anuntați ma din timp ca întârziați sau ca nu mai puteți ajunge . Înțeleg, oricăruia dintre noi i se poate întâmpla orice . Dar sa te programezi la ora x, sa treacă peste ora stabilită aproape 10 min apoi sa sun și sa am numărul blocat , este deja nesimtire . Cum aveți voi timpul vostru , sa îl am și eu pe al meu . Nu pot sa mi dau seama ce satisfacere aveți încurcând fetele ...va pupic :* și o seara frumoasa ! :*
stephanos27 Reputație: 248 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Octombrie 11, 2020 Buna , băieți . :)Aveți bunul simt și anuntați ma din timp ca întârziați sau ca nu mai puteți ajunge . Înțeleg, oricăruia dintre noi i se poate întâmpla orice . Dar sa te programezi la ora x, sa treacă peste ora stabilită aproape 10 min apoi sa sun și sa am numărul blocat , este deja nesimtire . Cum aveți voi timpul vostru , sa îl am și eu pe al meu . Nu pot sa mi dau seama ce satisfacere aveți încurcând fetele ...va pupic :* și o seara frumoasa ! :*Lista cu clienții țepari se actualizează ? 1 1
stephanos27 Reputație: 248 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Octombrie 11, 2020 Buna , băieți . :)Aveți bunul simt și anuntați ma din timp ca întârziați sau ca nu mai puteți ajunge . ÃŽnțeleg, oricăruia dintre noi i se poate întâmpla orice . Dar sa te programezi la ora x, sa treacă peste ora stabilită aproape 10 min apoi sa sun și sa am numărul blocat , este deja nesimtire . Cum aveți voi timpul vostru , sa îl am și eu pe al meu . Nu pot sa mi dau seama ce satisfacere aveți încurcând fetele ...va pupic :* și o seara frumoasa ! :*Lista cu clienții țepari se actualizează ? Satisfacția o are concurență ,🥶🥶🥶 1 1
vehement Reputație: 2 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2020 Buna, sunt nou pe acest forum si nu prea am avut rabdare sa citesc :bow .. Poti spune te rog, cate finalizari intr-o ora? Multumesc anticipat!
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2020 Postat Octombrie 12, 2020 Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 16:00 pana la ora 01:00. Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pupici :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2020 Postat Octombrie 12, 2020 Buna, sunt nou pe acest forum si nu prea am avut rabdare sa citesc :bow .. Poti spune te rog, cate finalizari intr-o ora? Multumesc anticipat!Buna , doua :* .
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2020 Postat Octombrie 13, 2020 Buna, băieți. Sunt disponibilă pentru programări pana la ora 01:00. Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pupici :*
alexandrei123 Reputație: 2 Postat Octombrie 13, 2020 Postat Octombrie 13, 2020 Salutare! Am fost la Antonia acum cateva zile. Mi a placut maxim de ea, draguta la fata , sani fermi , fund bombat , piele fina, se misca bine si nu m am simtit deloc grabit. Baie dotata cu tot ce trebuie, curat , iar cu locul de parcare nu am avut probleme ( era ora 23:30 ) .Cu siguranta o sa revin 1
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2020 Postat Octombrie 14, 2020 Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 15:30 pana la ora 01:00. Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pupici :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2020 Postat Octombrie 14, 2020 Salutare! Am fost la Antonia acum cateva zile. Mi a placut maxim de ea, draguta la fata , sani fermi , fund bombat , piele fina, se misca bine si nu m am simtit deloc grabit. Baie dotata cu tot ce trebuie, curat , iar cu locul de parcare nu am avut probleme ( era ora 23:30 ) .Cu siguranta o sa revinMulțumesc pentru recenzie :* Pupici .Cu drag :* !
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2020 Postat Octombrie 27, 2020 Buna , băieți. Bine v-am regăsit !Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 16 pana la ora 01:00. Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pupici :*
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2020 Postat Octombrie 27, 2020 Serviciile pe care le ofer sunt:- sex oral protejat sau neprotejat( in functie de igiena)- sex normal protejat -deepthroat-sex intre sani-face fuck- 69- GFE- sarutari si mangaieri- diverse pozitii- finalizare orala(in funcție de igiena ) sau corporala- cunnilingus- diverse fantezii ( in limita bunului simt ) Pupici :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum