Membru Premium papura voda Reputație: 1678 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iunie 22, 2020 :*Multumesc! Sunt frumoase si tatele! 1 Link spre comentariu
itmustbe Reputație: 1 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 ce fata de limax are... de ce te-a speriat, saracul? Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Buna , băieți . Astăzi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 16:30 pana la 00:00.Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pup :* Link spre comentariu
raduadrian69 Reputație: 3 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Buna Antonia Fk faci? Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Buna Antonia Fk faci?Buna, da. :) Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Multumesc! Sunt frumoase si tatele!:* Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Unde mai exact e noua locație? Cum e cu parcările pe acolo? Antonia e bomba :) cei care comentați aiurea nu cred ca ati ajuns pe la ea. Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Unde mai exact e noua locație? Cum e cu parcările pe acolo? Antonia e bomba :) cei care comentați aiurea nu cred ca ati ajuns pe la ea.Buna . Locația este pe Calea Victoriei :) , colț cu str. piața Amzei . Parcare se găsește ,dacă ai noroc chiar in fata scării, sau spre piață.Pupici :* . Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Buna, whatsapp nu ai ?Buna , nu. :D Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 :) Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 ;) Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Buna , băieți . Astăzi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 16:30 pana la 00:00.Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pup :* Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Serviciile pe care le ofer sunt:- sex oral protejat sau neprotejat( in functie de igiena)- sex normal protejat - sex intre sani- 69- GFE- sarutari si mangaieri- diverse pozitii- finalizare orala(in funcție de igiena ) sau corporala- cunnilingus- diverse fantezii ( in limita bunului simt ) Pupici :* Link spre comentariu
rasputin77 Reputație: 10 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Salutare! Am fost si eu la Antonia acum o saptamana si ceva. Nu ma pricep la recenzii, insa Antonia clar merita una.Sunat, programat. Respectata de ambele parti. Antonia este o fata super draguta si prietenoasa. Are si cateva tatuaje, placerea mea. Arata foarte bine, are o atitudine prin care iti ea da inteles ca vrea sa te simti bine. Servici foarte bune. Oral foarte bun cu o tehnica a ei aparte (N)+cim si se implica. Eu sunt mai inalt si la primul nr dupa cim se duce la baie, si eu sa o urmez sa cobor sa imi astept randul, si cu gura plina "tipa" si da din maini sa am grija sa nu ma lovesc la cap:)). Foarte amuzanta faza. Arata ca in poze, dar pana o vezi in realitate nu poti sa iti dai seama cu adevarat de farmecul ei. Decartat 250 de ron/h, fara sa ma intrebe ea. Nu m am simtit grabit deloc. Parerea mea, clar merita vizitata si cu siguranta o sa vrei sa te mai duci odata. Eu cu siguranta o sa mai revin. Daca ar fi sau dau note, 10+ pt oral si gfe, restul 9+.Te pup Antonia, persoana cu care erai sa "infrunti" apocalipsa, cerul in flacari, meteoriti si alte alea :)), o sa ne revedem in curand! 2 Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Salutare! Am fost si eu la Antonia acum o saptamana si ceva. Nu ma pricep la recenzii, insa Antonia clar merita una.Sunat, programat. Respectata de ambele parti. Antonia este o fata super draguta si prietenoasa. Are si cateva tatuaje, placerea mea. Arata foarte bine, are o atitudine prin care iti ea da inteles ca vrea sa te simti bine. Servici foarte bune. Oral foarte bun cu o tehnica a ei aparte (N)+cim si se implica. Eu sunt mai inalt si la primul nr dupa cim se duce la baie, si eu sa o urmez sa cobor sa imi astept randul, si cu gura plina "tipa" si da din maini sa am grija sa nu ma lovesc la cap:)). Foarte amuzanta faza. Arata ca in poze, dar pana o vezi in realitate nu poti sa iti dai seama cu adevarat de farmecul ei. Decartat 250 de ron/h, fara sa ma intrebe ea. Nu m am simtit grabit deloc. Parerea mea, clar merita vizitata si cu siguranta o sa vrei sa te mai duci odata. Eu cu siguranta o sa mai revin. Daca ar fi sau dau note, 10+ pt oral si gfe, restul 9+.Te pup Antonia, persoana cu care erai sa "infrunti" apocalipsa, cerul in flacari, meteoriti si alte alea :)), o sa ne revedem in curand!Ahahahah , super cute recenzia ta :* mulțumesc ! Cu drag . :* Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 :P Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Buna , băieți . Astăzi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 15:00 pana la 00:00.Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pup :* Link spre comentariu
operativtrans Reputație: 1 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Bunaa , anal se poate ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Esti disponibila azi? Ca incerc sa dau de tine si nimic 🙈🙈🙈 Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Bunaa , anal se poate ?Buna , nu. Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Esti disponibila azi? Ca incerc sa dau de tine si nimic Buna . Când nu răspund , înseamnă ca sunt ocupată . Da mi un sms ca pot sa revin eu pana la ora x , și vedem dacă ne potrivim :D Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 :D Link spre comentariu
daniel001 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Bună, Antonia! Faci si deplasări? Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2020 Partajează Postat Iunie 27, 2020 Buna , băieți . Astăzi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 16:00 pana la 00:00.Pupici :* 150 lei finalizarea 250 hTel : 0767710360Locația : Calea victoriei Pup :* Link spre comentariu
Vizitator antoniaaaa Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2020 Partajează Postat Iunie 27, 2020 Serviciile pe care le ofer sunt:- sex oral protejat sau neprotejat( in functie de igiena)- sex normal protejat - sex intre sani- 69- GFE- sarutari si mangaieri- diverse pozitii- finalizare orala(in funcție de igiena ) sau corporala- cunnilingus- diverse fantezii ( in limita bunului simt ) Pupici :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum