Sari la conținut

Fete la strada buzau

Postări Recomandate

Postat
Acum 3 ore, piff90 a spus:

Salut colegi mai stitii ceva de tipa aia buna din peco de la dedeman cu suvite nu am mai vazuto de mult timp.un nr ceva de telefon al ei.

Presteaza prin afara.la peco apare doar cand vine acasa cu treaba si trebuie sa stea cateva zile.am intrebat o eu.asa ca depinde de noroc cum o gasiti

• Oras:Buzău
  • Oras:Buzău
Postat
Acum 18 minute, mada2020 a spus:

Presteaza prin afara.la peco apare doar cand vine acasa cu treaba si trebuie sa stea cateva zile.am intrebat o eu.asa ca depinde de noroc cum o gasiti

Cand ai vazuto ultima oara? Da si tu un semn cand apare

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Salut băieți,  fiind în trecere prin Buzău,  cred k undeva la ieșire nici nu am reținut exact știu doar k era un peco Lukoil,  am văzut acolo 2 blonde ce păreau destul de frumușele una din ele cu un tatuaj între sâni , și mai erau însoțite și de o bruneta puțin mai plinuța,  de o săptămână tot îmi sta capul la blonda tatuata,  stau pe acolo mai mereu? Adică nu as vrea sa vin 150km doar k sa ma plimb , as vrea sa știu dacă le găsesc sau dacă se merita...

• Telefon: 0770065488
  • Oras:Ploiesti
Postat

Ceva bun prin Buzau ? 

Eu de cate ori trec nimic pe la lukoil langa bere, blondele alea 2 nasoale langa viostar si cam atat, mai e o bruneta desumflata rau la petrom langa vama dar cere 100 lei si nu face treaba deloc, pe graba, 5 minute maxim, atitudine nasoala si iti taie tot cheful.

Postat

Salutare! A zărit cineva o puștoaică bruneta (știu ca era asta vara) cu tatuaj între sâni, cu un tatuaj deasupra unuia dintre sani(e un scris într o parte) și tatuaj pe mana dreapta? Cred ca își face veacu pe la strada prin împrejurimile Buzăului, dar nu e exclus sa fie și pe camera acum ca este frig da nu prea cred. Am luat public24 la mana pe Buzău da nu i zăresc tatuajele sa mi dau seama dacă ea e. O cheamă Alis, dacă o zărește cineva  îl rog sa lase un comm aici. Va mulțumesc! 

Postat
La 22.12.2022 la 13:31, rapidamore a spus:

Salutare! A zărit cineva o puștoaică bruneta (știu ca era asta vara) cu tatuaj între sâni, cu un tatuaj deasupra unuia dintre sani(e un scris într o parte) și tatuaj pe mana dreapta? Cred ca își face veacu pe la strada prin împrejurimile Buzăului, dar nu e exclus sa fie și pe camera acum ca este frig da nu prea cred. Am luat public24 la mana pe Buzău da nu i zăresc tatuajele sa mi dau seama dacă ea e. O cheamă Alis, dacă o zărește cineva  îl rog sa lase un comm aici. Va mulțumesc! 

In primu rand aia nu e pustoaica il al doilea rand ea nu sta pe camera si isi facea veacu la petrom de la dedeman.daca tu pe aia ai vazut o ca pustoaica nu prea e bine 

Postat

Salutare !

Ma poate ajuta cineva cu numărul doamnei de la gara e mica de înălțime și roșcată am văzut-o de câteva ori prin zona hotelului select intrând cu diferiți clienți dar nu am putut opri sa ii cer mai multe detalii m-am gândit ca poate are cineva numărul ei de pe forum.Mulțumesc și sper ca nu am deranjat

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
Acum 10 ore, lovepussy1 a spus:

Salutare !

Ma poate ajuta cineva cu numărul doamnei de la gara e mica de înălțime și roșcată am văzut-o de câteva ori prin zona hotelului select intrând cu diferiți clienți dar nu am putut opri sa ii cer mai multe detalii m-am gândit ca poate are cineva numărul ei de pe forum.Mulțumesc și sper ca nu am deranjat

De ce nu o intrebi tu? Nu ai sange-n coaie?

Postat
Acum 21 minute, antihack a spus:

De ce nu o intrebi tu? Nu ai sange-n coaie?

Sânge în coaie am,doar ca am menționat ca nu am putut opri sa o întreb 

• Telefon: fane.fane36
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 18 ore, lovepussy1 a spus:

Sânge în coaie am,doar ca am menționat ca nu am putut opri sa o întreb 

Dacă îl afli vreau și eu sa merg…te salut

Postat
La 29.01.2023 la 17:51, alin boss a spus:

Dacă îl afli vreau și eu sa merg…te salut

Dacă o sa dau de el o s-o întreb dacă vrea sa îl pun pe forum

Postat
La 30.01.2023 la 18:52, lovepussy1 a spus:

Dacă o sa dau de el o s-o întreb dacă vrea sa îl pun pe forum

OK..ms mult!!

Postat

De cateva saptamani nimic, nici cand e frig nici cand e cald, in schimb ieri in jur de 18.30 ce sa vezi , 2 bucati (blonda aia super slaba si inca o bruneta care parea ok) in parcarea la speed garage (langa viostar) erau in discutii cu niste persoane de acolo, probabil clienti.

Postat
La 24.02.2023 la 16:11, albatros96 a spus:

De cateva saptamani nimic, nici cand e frig nici cand e cald, in schimb ieri in jur de 18.30 ce sa vezi , 2 bucati (blonda aia super slaba si inca o bruneta care parea ok) in parcarea la speed garage (langa viostar) erau in discutii cu niste persoane de acolo, probabil clienti.

La fabric de bere e o brunetă cu tatuaje 

Postat

La fabrica de bere sunt 2 tipe care ies spre inserat pana undeva la ora 9 seara.

E o tipa ce pare trecuta de 50 de ani sau pe acolo ,grasa, nu m-a interesat nu am oprit niciodata nici macar sa intreb de scor, sta la bere exact pe unde ies camioanele, colt cu strada capita purcherea.

A 2 a tipa are undeva la 28 de ani (arata binisor, imbracata cam gros nu am putut sa o vad foarte bine insa e singura care mi-a atras atentia) , o cheama Monica din cate am inteles si alterneaza , cel mai des sta la lukoil ul vis a vis de fabrica de bere, uneori o mai gasesti si pe partea cealalta. Cand mi-a zis ca e combinatul 150 am inceput sa rad, a scazut dindata la 100 asa si am intrebat-o cum de a ajuns la 150 lei si in acelas timp cum a scazut din prima 50 de lei, a ridicat din umeri, daca era vreo bomba poate incercam, dar la pretul asta te duci la alte tipe care arata mult mai bine si in locatie, pentru buzau mie mi se pare mult si 150 lei / nr la apartament dar la strada......

Rareori cand vin imi Buzau imi aduc aminte de vremurile de glorie la strada in acest oras, aveai de unde alege, erau preturi ok si mergea si negocierea, acum n-ai nici de unde sa alegi, preturi f. mari si tot asa.

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

De aceea au preturi mari,ca sunt putine,nu prea au concurenta.dar la pretul asta tare cred ca ingheata degeaba pe acolo.

Postat

Imi cer scuze de double post, nu pot edita postarea anterioara, ca idee:

Acum un an circulam pe DN2(Buzau-Ramnicul Sarat) si la intersectia cu Fundeni - Zarnesti unde e constructia aia daramata, bar sau ce-o fi fost am gasit o blonda si o bruneta in ultimul still, la modul le comparam cu cele de pe publi ( premium +++) insa nu am putut oprii.De ceva timp tot trec pe acolo si nu mai vad nimic nimic, insa trec mereu la ora 10:40 sau 18:30 , stie cineva ceva, vreun numar de telefon, vreun program ceva.Tot aud de la diferite persoane ca se fac bani acolo si lumea se simte si bine insa eu nu am gasit nimic, nimic.

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...