Sari la conținut

Fete la strada buzau

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
On 4/7/2024 at 7:28 PM, dorky07 said:

Pare buna ciorica

ai dat la ea?

Am dat eu. 8.08 era langa dedeman bz.  Combinat 100 lei..era cam cea mai ok dintre ce era pe acolo. Te baga pe un camp in spate la dedeman.. actiune ok . Codite blonde pielea neagra zici ca era Jamaicana:)) ok pt strada

Link spre comentariu

Salut,astăzi trecând pe variantă,dinspre dedeman spre fabrica de bere am văzut o blonda pe dreapta,până să înceapă acele garaje sau ce dracu sunt,nu am putut oprii din cauza traficului,până m-am întors o luase,știe cineva ceva de ea,menționez ca era ce trebuie frumoasa domnița 

Link spre comentariu
  • Oras:Ialomita
La 16.08.2024 la 19:18, lovepussy1 a spus:

Salut,astăzi trecând pe variantă,dinspre dedeman spre fabrica de bere am văzut o blonda pe dreapta,până să înceapă acele garaje sau ce dracu sunt,nu am putut oprii din cauza traficului,până m-am întors o luase,știe cineva ceva de ea,menționez ca era ce trebuie frumoasa domnița 

Tot acolo am văzut-o și eu sâmbătă dar până am întors o luase un taxi era îmbrăcată sexy q chiloți și sutien dar avea o piele alba și o celulită pe ea nu prea mi sa părut cine știe ce. Peste drum de ea era o bruneta grasuta și cam pitica era în pizda goală cerea 100 combinat 

Link spre comentariu
La 09.08.2024 la 18:16, Mrchap01 a spus:

Am dat eu. 8.08 era langa dedeman bz.  Combinat 100 lei..era cam cea mai ok dintre ce era pe acolo. Te baga pe un camp in spate la dedeman.. actiune ok . Codite blonde pielea neagra zici ca era Jamaicana:)) ok pt strada

Am trecut sâmbătă și nu era știe careva în cursul săptămânii cam de la ce ora o găsim, 

Link spre comentariu
  • Oras:Buzău
Acum 23 minute, seniorsenior a spus:

Salut, ceva recomandari la buzau vreo fata care face un oral bun sustinut? Si unde o gasim?

La strada era o tipă creola lângă dedeman  spre Petrom.....iar la locatie catalina 

Link spre comentariu
Just now, Alinalx said:

La strada era o tipă creola lângă dedeman  spre Petrom.....iar la locatie catalina 

Ms pentru raspuns, poti detalia putin cum arata fata de la dedeman, nu de alta dar sunt mai multe prin zona pe acolo( gen inatlime greutate aproximativ si cum are parul)

Link spre comentariu
Acum 7 minute, seniorsenior a spus:

Ms pentru raspuns, poti detalia putin cum arata fata de la dedeman, nu de alta dar sunt mai multe prin zona pe acolo( gen inatlime greutate aproximativ si cum are parul)

În jur de 25 26 de ani maxim 55 kg parul cu codit3 afro 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, alex013212 a spus:

Ceva fete pe centura la Buzau acum? 

Este una la pădure,cum intri pe varianta de la lapte dar nu am oprit fiindcă nu ma atras,mai este una la fabrica de bere e de etnie are pana în 40 de ani,am oprit la ea pentru un oral nu arata prea bine femeiea dar o suge bestial a fost 50 O.P, așa mai era una blonda la viostar arata bine nu era de etnie dar pana m-am întors a luat-o altu,si cele doua de la dedeman de etnie amândouă slabe și făceau și neprotejat la 100 am spus pas cam atât știu eu

Link spre comentariu
On 5/28/2020 at 8:57 PM, silviumm said:

Ceva fete bune la strada in buzau gasesc ??

Nu sunt sigur că găsesc fete pe stradă în Buzău. Probabil că este mai sigur și mai de încredere să te conectezi cu cineva prin servicii de renume sau platforme online. Are cineva de aici recomandari?

Link spre comentariu

Salut! 

Lucrez ca sofer si azi am trecut prin Buzau. Pe sensul de mers către Urziceni, inainte de podul de la fabrica de bere era o blondă cu niste craci lungi și goi, parea milf dar nu am vazut prea bine din cauza masinilor. 

A oprit cineva pe la ea? 

Link spre comentariu
  • Oras:Slobozia
  • Oras:Slobozia
La 07.11.2024 la 22:56, Augustus1234 a spus:

Salut! 

Lucrez ca sofer si azi am trecut prin Buzau. Pe sensul de mers către Urziceni, inainte de podul de la fabrica de bere era o blondă cu niste craci lungi și goi, parea milf dar nu am vazut prea bine din cauza masinilor. 

A oprit cineva pe la ea? 

Despre a ea vorbești colegu ? 

https://maps.app.goo.gl/KT7euGnbgJLzuWxA7

Link spre comentariu
  • Oras:Buzau

Salutare.

De Ionela ,blonda aia mica slabă cu buze frumoase de stătea și noaptea pe centura pe la Viostar a mai văzut-o cineva?

E dispărută cam de un an de zile.

O sugea super bine și fără comentarii.

Cunoscătorii știu ce zic

Link spre comentariu
On 11/14/2024 at 2:05 PM, cristik2 said:

Salutare.

De Ionela ,blonda aia mica slabă cu buze frumoase de stătea și noaptea pe centura pe la Viostar a mai văzut-o cineva?

E dispărută cam de un an de zile.

O sugea super bine și fără comentarii.

Cunoscătorii știu ce zic

Ultima data am vazut-o accidental la vreo saptamana dupa ce s-a retras de pe varianta pe la turnurile de vizavi de Kaufland cu unul pe la vreo 50 de ani cu un VW Golf de GR. Era spalata, relativ aranjata, cred ca a luat-o ala de pe strada si ori a bagat-o la apartament prin alte parti ori pur si simplu o tine pentru el.

Link spre comentariu

Salutare.

De Mary bruneta slăbuță care activa pe la Dedeman care în ultimul timp purta niște ochelari de soare mari ne poate spune cineva cate ceva?

E dispărută de ceva timp.

Eu de cate ori am fost cu ea a fost foarte ok ,nu se grăbește și își face treabă bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...