love27 Reputație: 113 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:buzau Oras:buzau Postat Noiembrie 27, 2024 Salutare! Astăzi, în trecere fiind, am văzut în zona Dedeman o domnișoară înaltă, brunetă, bine făcută, dar în secunda doi a oprit o mașină și a luat-o. nu știu dacă e din zonă, sau era doar în tranzit, dar arăta foarte bine!
cristik2 Reputație: 2 Postat Decembrie 8, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Decembrie 8, 2024 Da mai multe detalii. Bruneta cu codițe ,îmbrăcată în negru ?
love27 Reputație: 113 Postat Decembrie 8, 2024 Oras:buzau Oras:buzau Postat Decembrie 8, 2024 Acum 6 ore, cristik2 a spus: Da mai multe detalii. Bruneta cu codițe ,îmbrăcată în negru ? Nu, nu avea codițe, avea părul până la umeri, îmbrăcată cu un trenci lung până la genunchi. Nu am reușit să văd prea multe detalii, a plecat imediat, cum am spus. Dar era ce trebuie, la o primă vedere!
cristik2 Reputație: 2 Postat Decembrie 9, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Decembrie 9, 2024 Ceva nou în zona mai ști ?
buletin Reputație: 7 Postat Decembrie 29, 2024 Postat Decembrie 29, 2024 Unde mai găsim și noi fete la stradă ? Prin ce zonă ? Umblu de 3 zile ca nebunu și nimic ..
bilutabela Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2024 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Decembrie 29, 2024 Acum 32 minute, buletin a spus: Unde mai găsim și noi fete la stradă ? Prin ce zonă ? Umblu de 3 zile ca nebunu și nimic .. Salut Când m-am uitat și eu am văzut doar orătănii negre! Nu cred că mai găsești ceva decent acum in perioada asta de sărbători! Astea erau locurile in care posibil sa mai găsești : https://maps.app.goo.gl/AaRTRxjKuswZvFcAA https://goo.gl/maps/guH7QJKQkY6HrGTt5 https://maps.app.goo.gl/aYki1sDLmR1HEz7J7 https://maps.app.goo.gl/4cntnX4D1GKBKjeq9
buletin Reputație: 7 Postat Decembrie 29, 2024 Postat Decembrie 29, 2024 Asta e colegu , dau o m..e rapida și gata , să nu intru plin în noul an
bilutabela Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Decembrie 30, 2024 Acum 21 ore, buletin a spus: Asta e colegu , dau o m..e rapida și gata , să nu intru plin în noul an Să ne anunți și pe noi ce ai găsit! 😂🙃
buletin Reputație: 7 Postat Ianuarie 1 Postat Ianuarie 1 Am dat o tură nimic , cred ca sunt și ele la sarmale acasă 😂😂😂 nu lucrează de sărbători
cristik2 Reputație: 2 Postat Ianuarie 2 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Ianuarie 2 La 01.01.2025 la 16:57, buletin a spus: Am dat o tură nimic , cred ca sunt și ele la sarmale acasă 😂😂😂 nu lucrează de sărbători După sărbători le dam și noi jumate din cât cer să simtă și ele durerea noastră ce am avut că și-au luat vacanta.
buletin Reputație: 7 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Îi secetă frate , nimic la stradă .. și la damele noastre de apartament parcă nu aș da 150 pt o mue de 5 min , mai căutăm
Greuceanunou Reputație: 0 Postat Ianuarie 4 Oras:Baicoi Oras:Baicoi Postat Ianuarie 4 Salutare! vineri seara am observat ceva la iesirea spre vernesti, imediat dupa fosta cladire unde a fost metro..era bruneta parea ok insa n am avut curiozitatea sa opresc..am mai vazut o pe acolo deci nu cred ca e doar intamplare.. spor la babardeala 💪
cristik2 Reputație: 2 Postat Ianuarie 7 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Ianuarie 7 La 04.01.2025 la 16:50, Greuceanunou a spus: Salutare! vineri seara am observat ceva la iesirea spre vernesti, imediat dupa fosta cladire unde a fost metro..era bruneta parea ok insa n am avut curiozitatea sa opresc..am mai vazut o pe acolo deci nu cred ca e doar intamplare.. spor la babardeala 💪 Cam pe la ce ora activează dameza în zona??
lovepussy1 Reputație: 13 Postat Ianuarie 23 Postat Ianuarie 23 Salutare, a mai văzut cineva ceva mai nou pe la noi.?
buletin Reputație: 7 Postat Vineri la 11:30 Postat Vineri la 11:30 La 23.01.2025 la 11:40, lovepussy1 a spus: Salutare, a mai văzut cineva ceva mai nou pe la noi.? Salut , am fost eu miercuri , îi o tipă înaltă tinerică româncă stă chiar în față la Dedeman , te suge de îți rămân adidași mici, face adânc cu lins pe oo, îi ce trebuie 50 op atâta restu nu m-a interesat
deville9 Reputație: 74 Postat Vineri la 13:58 Postat Vineri la 13:58 2 hours ago, buletin said: Salut , am fost eu miercuri , îi o tipă înaltă tinerică româncă stă chiar în față la Dedeman , te suge de îți rămân adidași mici, face adânc cu lins pe oo, îi ce trebuie 50 op atâta restu nu m-a interesat Pai nu prea are sens, daca te suge inseamna ca trage din tine deci te micsoreaza pe tine in timp ce adidasii raman la fel. Ca doar nu-ti suge adidasii desi fiecare e liber la fantezii cat mai variate. Concluzia logica ar fi ca te suge de-ti raman adidasii mari, nu mici. 😂
buletin Reputație: 7 Postat Vineri la 15:22 Postat Vineri la 15:22 1 oră în urmă, deville9 a spus: Pai nu prea are sens, daca te suge inseamna ca trage din tine deci te micsoreaza pe tine in timp ce adidasii raman la fel. Ca doar nu-ti suge adidasii desi fiecare e liber la fantezii cat mai variate. Concluzia logica ar fi ca te suge de-ti raman adidasii mari, nu mici. 😂 Mari colegu , mari 😂😂😂 oricum îi buna. La oral , are un palton crem pe ea tot timpu
redy3 Reputație: 2 Postat 19 ore în urmă Oras:Bacau Oras:Bacau Postat 19 ore în urmă Dameza este etnica ? Ce tarif are? Unde te-ai băgat cu mașina ?
buletin Reputație: 7 Postat 3 ore în urmă Postat 3 ore în urmă Acum 16 ore, redy3 a spus: Dameza este etnica ? Ce tarif are? Unde te-ai băgat cu mașina ? Nu îi etnică , te duce după dig pe acolo prin zona aia , ii lejer 50 oral protejat eu așa am cerut , alte tarife 100 combinat dar eu nu sunt pt asa ceva
cristik2 Reputație: 2 Postat 3 ore în urmă Oras:Buzau Oras:Buzau Postat 3 ore în urmă Așa e,suge bine tare dameza,dar la fizic pt mine e mare tare. La mine contează și aspectul asta. De supt nu avem noi pula cat poate sa înghița ea. Spor la ciocănit.
buletin Reputație: 7 Postat 50 minute în urmă Postat 50 minute în urmă Acum 2 ore, cristik2 a spus: Așa e,suge bine tare dameza,dar la fizic pt mine e mare tare. La mine contează și aspectul asta. De supt nu avem noi pula cat poate sa înghița ea. Spor la ciocănit. Mie tocmai asta imi place ca îi mare și mă excită rău , oricum la oral îi nr 1 , la restul nu știu , nu mă interesează
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum