escu23pop Reputație: 55 Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 Condoleanțe. Dar nu aveam de unde sa știm.
nacho123 Reputație: 351 Postat August 22, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat August 22, 2020 Daca ai plecat , mai ti legatura pe forumu asta , o sa fi activa ?😋
nacho123 Reputație: 351 Postat August 22, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat August 22, 2020 Daca ai plecat , mai ti legatura pe forumu asta , o sa fi activa ?😋
cristilazu Reputație: 106 Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 imi pare rau pentru tine antonia
escu23pop Reputație: 55 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 Sa ne ți și pe noi la curent cu ce vei face
adimake Reputație: 224 Postat August 23, 2020 Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Postat August 23, 2020 Am bifat si eu don'soara (saptamana trecuta) si arata f bine ... serviciile corecte .. si probabil n-o sa o mai gasim prea curand .. desi la pretul asta era o desfatareCondoleante si succes pe alte meleaguri!
mihaita2020 Reputație: 889 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Naspa ca a plecat, astazi aveam și eu timp de ea.Oricum am vrut sa ma duc la ea dar aveam de ales între ea și Mihaela 19 si ca fraieru am fost la Mihaela si mi-am luat țeapă.Poate mai ramai o săptămână să ajungă și întârziați la tine.
arku90 Reputație: 46 Postat August 24, 2020 Oras:Konstanza Oras:Konstanza Postat August 24, 2020 Bună dimineața!Am mers și eu la Antonia, joi după-amiază. Nu m-am informat prea mult despre ea, pur și simplu aveam o presimțire că merită vizitată, cum de altfel am intuit bine. Citind că și-a anunțat plecarea, iar faptul că nu apucaserăm să o vizitez, îmi venea să mor de ciudă. Ei bine, asta a fost ca un imbold, împingându-mă să o contactez de urgență. Inițial anulaserăm programarea făcută anunțând-o din timp ( aici mi-a acordat o bilă albă ), pentru ca mai apoi să-mi reâncerc norocul, cu succes, pentru același interval. ASPECT: pe gustul meu, curată, înaltă, brunetă, bronzată uniform, sânii perfecți, piercing'uri, tatuată simetric. ACȚIUNEA: primul număr s-a consumat cu un ON lent. Atenția la satelit simțindu-se regește. Mi-a plăcut poziția pe care a adoptat-o în tot acest timp, poziție ce mi-a oferit o panoramă completă a corpului. Al doilea și al treilea număr au început ca și primul și s-au terminat schimbând două poziții. Parcă atunci când am experimentat LOT s-a simțit mai bine față de misionar. SERVICII: fără reproș. TARIF: 300 pentru 3 numere, numere care s-au consumat cam în 1h și puțin. ALTE DETALII: mă bucur că am vizitat-o, a fost o experiență reușită. Mie personal îmi pare rău că pleacă. În ciuda celor afirmate de ea, sper să revină măcar câteva zile anual. Țin să-i urez sănătate și succes în tot ce și-a propus în viață.
diablo78 Reputație: 65 Postat August 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 24, 2020 Si ce daca ai avut un deces in familie...stiind ca ai facut programari,ce era mare lucru sa raspunzi 10 sec sa le spui oamenilor despre ce.i vorba ? Asta e comportament de 2 bani. "Imi cer scuze...asta mi s.a intamplat...ne auzim altadata"Probabil te uitai la ecranul telefonului cum suna si in mintea ta ziceai asa : "alt fraier care ma suna"
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat August 24, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 24, 2020 Și eu am avut programare sâmbătă seară la Antonia, dar nu am luat-o ca pe o țeapă pentru că m-am gândit că are un motiv bine întemeiat de nu a mai răspuns 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 25, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 25, 2020 Si ce daca ai avut un deces in familie...stiind ca ai facut programari,ce era mare lucru sa raspunzi 10 sec sa le spui oamenilor despre ce.i vorba ? Asta e comportament de 2 bani. "Imi cer scuze...asta mi s.a intamplat...ne auzim altadata"Probabil te uitai la ecranul telefonului cum suna si in mintea ta ziceai asa : "alt fraier care ma suna" Daca nu ai trecut prin momente de genul asta in care cineva drag,din familie a decedat nu știi ce înseamnă crede mă..numai la altceva nu îți stă gândul..iartă ma că ți o spun dar gândești absolut infantil.. toate cele bune 1
marius171 Reputație: 283 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Si ce daca ai avut un deces in familie...stiind ca ai facut programari,ce era mare lucru sa raspunzi 10 sec sa le spui oamenilor despre ce.i vorba ? Asta e comportament de 2 bani."Imi cer scuze...asta mi s.a intamplat...ne auzim altadata"Probabil te uitai la ecranul telefonului cum suna si in mintea ta ziceai asa : "alt fraier care ma suna"Fix la telefon nu statea ea sa se uite cine o sunaCe gandire ai :))) 1
geon90 Reputație: 951 Postat August 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2020 Si ce daca ai avut un deces in familie...stiind ca ai facut programari,ce era mare lucru sa raspunzi 10 sec sa le spui oamenilor despre ce.i vorba ? Asta e comportament de 2 bani. "Imi cer scuze...asta mi s.a intamplat...ne auzim altadata"Probabil te uitai la ecranul telefonului cum suna si in mintea ta ziceai asa : "alt fraier care ma suna"Mare dobitoc esti ... 1
135792468 Reputație: 445 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Si ce daca ai avut un deces in familie...stiind ca ai facut programari,ce era mare lucru sa raspunzi 10 sec sa le spui oamenilor despre ce.i vorba ? Asta e comportament de 2 bani. "Imi cer scuze...asta mi s.a intamplat...ne auzim altadata"Probabil te uitai la ecranul telefonului cum suna si in mintea ta ziceai asa : "alt fraier care ma suna"Ești un mare DOBITOC! 1
talibanu Reputație: 9697 Postat August 25, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 25, 2020 Si ce daca ai avut un deces in familie...stiind ca ai facut programari,ce era mare lucru sa raspunzi 10 sec sa le spui oamenilor despre ce.i vorba ? Asta e comportament de 2 bani. "Imi cer scuze...asta mi s.a intamplat...ne auzim altadata"Probabil te uitai la ecranul telefonului cum suna si in mintea ta ziceai asa : "alt fraier care ma suna"Te-ai gandit ca poate era cu familia? Tu daca ai fi prostituata, ai lua telefonul de munca cu tine in eventualitatea unui membru din familie decedat? Eventual raspunzi la el si mai spui si ce servicii oferi nu? 2
antonia789 Reputație: 490 Postat August 25, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 25, 2020 Si ce daca ai avut un deces in familie...stiind ca ai facut programari,ce era mare lucru sa raspunzi 10 sec sa le spui oamenilor despre ce.i vorba ? Asta e comportament de 2 bani. "Imi cer scuze...asta mi s.a intamplat...ne auzim altadata"Probabil te uitai la ecranul telefonului cum suna si in mintea ta ziceai asa : "alt fraier care ma suna" Probabil dacă prostia durea , pana acum mureai de durere înaintea decesului din familia mea . Nu îmi place sa doresc răul nimănui dar sincer ți-as dori sa îți moara mama , tatăl dau frați și sa raspunzi tu la 10 persoane 10 secunde sa le explici de ce nu poți respecta programările . In momentul ala telefonul , programările și bani erau ultima mea preocupare . Am scris aici pentru toată lumea , ca sa poată vedea și sa își dea seama de ce nu am putut in ziua aceea sa raspund și ce sa intamplat defapt , și chiar ma bucur ca oameni programați m-au inteles . Dar nu inteleg de ce s-a găsit un om ca tine , un incult , un prost crescut și un om redus mintal sa comenteze problema mea ? 4
antonia789 Reputație: 490 Postat August 25, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 25, 2020 Daca ai plecat , mai ti legatura pe forumu asta , o sa fi activa ?😋Voi mai tine cu voi legatura aici . Deocamdată trec printr-un moment greu . Pentru cei cunoscuți nu mai am acel numar de telefon ca sa mai putem tine legatura . ÃŽmi puteți scrie prin mesaj privat pe forum , voi Răspunde acolo . In cazul in care voi reveni , voi scrie aici !
-warlock- Reputație: 16 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 ai absoluta dreptate Daca nu ai trecut prin momente de genul asta in care cineva drag,din familie a decedat nu știi ce înseamnă crede mă..numai la altceva nu îți stă gândul..iartă ma că ți o spun dar gândești absolut infantil.. toate cele bune 1
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 27, 2020 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat August 27, 2020 Si ce daca ai avut un deces in familie...stiind ca ai facut programari,ce era mare lucru sa raspunzi 10 sec sa le spui oamenilor despre ce.i vorba ? Asta e comportament de 2 bani."Imi cer scuze...asta mi s.a intamplat...ne auzim altadata"Probabil te uitai la ecranul telefonului cum suna si in mintea ta ziceai asa : "alt fraier care ma suna" Bai baiatule :))))) ... asa ceva .... asta traieste in propria bula si lumea se invarte in jurul lui :D 1
marcujan Reputație: 347 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Septembrie 5, 2020 A revenit?Parca își cauta locatie
marcujan Reputație: 347 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Septembrie 5, 2020 nix gibt's kumpel!Pentru limba romana, apasă tasta 1🤦â€â™‚ï¸
antonia789 Reputație: 490 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2020 A revenit?Parca își cauta locatieNu am revenit , am scris și in topicul celalalt .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum