master_blade Reputație: 732 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Partajează Postat Iunie 14, 2020 Iar daca nu esti fan CIM si AP, e pomana !! :laugh2 Link spre comentariu
elpistolero Reputație: 264 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Somewhere in Romania Oras:Somewhere in Romania Partajează Postat Iunie 15, 2020 Colegii, știți dacă mai are și alt nr de tlf, că am sunat pe nr ăsta din titlu, îmi zice momentan clientul ..., bla, bla... Link spre comentariu
popadi49 Reputație: 447 Postat Iunie 15, 2020 Oras:in pasarica mai tot timpul Oras:in pasarica mai tot timpul Partajează Postat Iunie 15, 2020 am vizitat fata astazi.locatie pe doamna stanca. apartament de 5 stele. oral 10normal 10GFE 10Anal 10 superatitudine si superfata. de revenit halat 250 ora 1 Link spre comentariu
israeli69 Reputație: 21 Postat Iunie 18, 2020 Oras:la pizda Oras:la pizda Partajează Postat Iunie 18, 2020 Am sunat, si programat rapid o intalnire. Ajuns rapid la ea, am stabilit detaliile, am cerut la baie, mi-a dat un prosop mare curat si uscat. M-am dusat rapid pt ca am vazut ca desi nu e de 20 de ani si are o fata obisnuita, se tine bine in rest si eram intaratat deja. Revenit in dormitor, nu era dezbracata, o surpriza placuta. A inceput intai sa se unduie deasupra si sa ma sarute, sa se frece de mine.. a inceput sa imi creasca pulsul, a intensificat totul treptat... Am mai incercat sa mai fac sa mai dispara de pe ea intai sutien, apoi chiloti, nu mai aveam rabdare, eu ca un animal, ea tot incet, incet, stie si stie bine sa te incite. Ajunsa si la partea orala, se descurca bine si aici. La cererea mea am trecut si mai departe unde am schimbat cateva pozitii, se implica, face tot ce trebuie, greu de rezistat cu ea caprita unde privelistea e de-acolo. Si in rest arata bine, e norocoasa, sanii mici, talia spre subtire, fundul.. Ea nu e slim dar nici nu are kile in plus, poate cateva sute de grame, e numai bine. Note: Locatie: 10, n-am obiectii Corp: 9, bruneta parca, vopsita in ceva blond, cam in 1.67-1.70, corp frumos, arata bine Oral: 9, incearca lucruri Normal: 9, stie Atitudine: 10, se implica, e cum trebuie Halat: 150 (nr' - 20-25 de minute care au parut mai multe), 250 ora. Concluzii: de revenit 1 Link spre comentariu
popadi49 Reputație: 447 Postat Iulie 2, 2020 Oras:in pasarica mai tot timpul Oras:in pasarica mai tot timpul Partajează Postat Iulie 2, 2020 mai e disponibila fata? 1 Link spre comentariu
master_blade Reputație: 732 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Partajează Postat Iulie 2, 2020 Anuntul pe publi este activ, ar trebui sa fie... Link spre comentariu
cristina989 Reputație: 84 Postat Iulie 3, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 3, 2020 mai e disponibila fata?Buna😘Da sunt disponibila...am lipsit cateva zile scz ca nu am anuntat...te pup Link spre comentariu
dan_ursu Reputație: 12 Postat Iulie 6, 2020 Oras:BR Oras:BR Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 Astazi te gasesc ? Pe la 17-18 Link spre comentariu
dan_ursu Reputație: 12 Postat Iulie 8, 2020 Oras:BR Oras:BR Autor Partajează Postat Iulie 8, 2020 Am revenit cu scrisorica pt ca eu unul cred ca rolul acestui site este sa ne indrumam sa nu cheltuim banii pe minciuniFatuca nu mi-a raspuns, dar cind am sunat mi-a spus ca stia ca a vazut programarea de aici 😊😊 si tin sa ii multumesc tot pe aceasta cale 😘😘😘 Locatia ei foarte curata si aerisitaBaie cu tot ce avem nevoie de a ne simti pe cai mari Am ales sa ramin 1 ora cu ful service! Am facut cam tot ce am vrut ..schimbat multe pozitii fara figuri cum se intimpla la altele dupa ce se vad cu banii datiFatuca chiar ma intreba daca vrea sa isi ajusteze pozitiile sa am vedere buna la actiune . Am achitat 250 -1 ora Plus 50-anal50 finalizare oralaTotal 350 insa a meritat in mod sigurCei care sint abonati la ea stiu ca fata este pe fapte nu vorbeRECOMAND sa se mearga la siguranta ! Link spre comentariu
urban07 Reputație: 348 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iulie 8, 2020 Dacă ar și răspunde am proba și noi Link spre comentariu
israeli69 Reputație: 21 Postat Iulie 9, 2020 Oras:la pizda Oras:la pizda Partajează Postat Iulie 9, 2020 am revizitat-o zilele trecute . aceasi fata misto ca intotdeauna. nu mai dau note de data asta. e de top Link spre comentariu
danutz23 Reputație: 199 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Fiind în trecere prin Sibiu, o scurtă escală... Printre altele și la Cristina... 😀 Locație pe D-na Stanca, super făină. Apartament luxos, tot ceea ce ai nevoie pus la dispoziție, nimic de zis,nota 10.Domnita, așa cam pe la 30 de ani, la fața plăcută, dar nu o frumusețe, însă un corp mișto, întreținut binișor, picioare frumoase, subțiri, perfect epilate și un fund mișto, bine proportionat care face toți banii. Sâni naturali, nu foarte mari. M-a întâmpinat într-o lenjerie neagră, finuța, care nu a aruncat-o jos imediat ce a intrat în camera. Aici are un + de la mine, că te lasă să o descoperi singur. ÃŽnceput cu niște pupături peste tot, un frecus pe ăla micu, timp în care eu mă luptam cu lenjeria... Tipa știe foarte bine ce face și cum face. După ce am scăpat de textile, am lăsat-o pe ea să aleagă cum face oralul...A ales protejat. Ok, se apucă... Ce să zic...așa supt de pula mai rar... Cu tot ce vrei, DT, umezire, atenție la oo, nu a folosit mâna prea mult și chiar dacă a fost protejat a fost de zile mari... Ii dau 9,5.La NP, aș zice tot 9,5, cu implicare, orice poziție am vrut, nici un comentariu de gen mă doare, e prea mare, așa nu pot. Finalizat în doggy, unde ce să mai zic... Priveliștea superbă. Are niște buci de-ți vine să le iei acasă!!! Igienă 10, nimic de reproșat. GFE - aici aș da un 8,5. Am comunicat puțin mai greu la început. Vad că unii ii zic Rusoaica. Accent Moldovenesc are, poate din Republica Moldova, sau Ucraina, nu știu, dar Rusoaica i se potrivește. Halatul 150/ șut. Nu am încercat nimic extra, dar are multe opțiuni... De recomandat - da, cu siguranță. De revenit - pentru mine e da, cu rezerva faptului că nefiind din oraș, nu știu dacă se va împlini. Confrati sibieni, sunteți norocoși ca e pe la voi. Iar din partea mea, ciocane ca a lui Thor!!! 😀 1 Link spre comentariu
danutz23 Reputație: 199 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Scuzați eventuale cuvinte greșite... Acum am văzut ca în loc de faină, a ieșit făină... 😀 Link spre comentariu
cristina989 Reputație: 84 Postat Iulie 13, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 13, 2020 Dacă ar și răspunde am proba și noiBuna dimineața 😘Scuze ca nu raspund mereu ,dar sunt disponibilă Link spre comentariu
urban07 Reputație: 348 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iulie 13, 2020 Eu încerc sa te prind de luni de zile:)) Link spre comentariu
cristina989 Reputație: 84 Postat Iulie 13, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 13, 2020 Eu încerc sa te prind de luni de zile:))Buna Lasa-mi un mesaj Te pup😘😘😘 Link spre comentariu
colacu Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iulie 14, 2020 Mai esti in oraș? Link spre comentariu
cristina989 Reputație: 84 Postat Iulie 15, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 15, 2020 Mai esti in oraș?Bineînteles 😘😘 Link spre comentariu
vito_djen Reputație: 19 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Pe langa B Oras:Pe langa B Partajează Postat Iulie 15, 2020 Frumos ca ne raspunzi si aici Programul pina la ce ora baby ? Link spre comentariu
cristina989 Reputație: 84 Postat Iulie 20, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 20, 2020 Buna dimineataDisponibila 10.30 - 23.00O zi frumoasa 😘😘😘 Link spre comentariu
dan_ursu Reputație: 12 Postat Iulie 23, 2020 Oras:BR Oras:BR Autor Partajează Postat Iulie 23, 2020 Buna dimineațaO programare la 16 -16 30 Link spre comentariu
cristina989 Reputație: 84 Postat Iulie 23, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 23, 2020 Scuze ca nu am raspuns am fost ocupataDacă este ok la 17.30 ?â“😘 Link spre comentariu
illuminatinew Reputație: 45 Postat Iulie 23, 2020 Oras:china Oras:china Partajează Postat Iulie 23, 2020 Interesanta dama Link spre comentariu
vegeta13 Reputație: 71 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Partajează Postat Iulie 23, 2020 Recomand, am fost și eu, și azi am vrut să merg dar nu ne-am sincronizat.Servicii foarte bune, dacă vreau să merg la sigur la ea merg 😉 Link spre comentariu
adrian2017 Reputație: 242 Postat Iulie 23, 2020 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Partajează Postat Iulie 23, 2020 [post=https://i.imgur.com/RVYCa8r.jpg][/post] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum