Sari la conținut

De ce a fost banat Pidsadera?

Postări Recomandate

Postat

Am observat, cu nedisimulata tristete, ca Pidsadera a obosit in a posta de pe conturi clona, intrebandu-se retoric si intrebandu-si conturile clona, de ce a fost banat.

S-o fi plictisit si el.

Probabil si celelalte clone, care, print-un miracol dumnezeiesc, au prins viata si au dezvoltat un fel de inteligenta artificiala, ai de :) mea, de parca sursa ar fi fost isteata din cale afara, s-au plictisit si ele sa intrebe, asa ca intreb eu.

De ce :) mea a fost banat cel mai prost din curtea scolii, Pidsadera?

• Oras:Ping 3 ms
Postat

Stai liniştit Misskeen, e bine mersi, coteiul vagabond nu pleacă uşor de lângă vitrina măcelăriei...

Votează cu noile lui clone pe defunctul nick pidsadera la "Clientul anunului" şi Recenzia anului" şi, în lipsă de alt loc de afirmare constantă (datorită surogatului de sarscov2 ce-a ajuns pe la noi diluat...) floodează cu clonele topicul cu muzică al lui @The Cat, de dimineața până noaptea târziu. Acelaşi pattern, aceeaşi abordare. De avea şi umor (pe câtă dorință bolnavă de afirmare şi control asupra lui nimfo), se vota cu clonele şi la "Cel mai bun sex oral" al lui 2020, la jubileu de 10 ani de nimfo. Adevărul e că o clanță mai adevărată ca cea pe care i-a tras-o @pisicuts, lui şi clonelor lui multe, chiar nu există în analele forumului. E top of the charts, cream of the crop, cireaşa de pe tort!!!  :)))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

Eu as vrea sa aflu ...de ce a fost debanat witcher  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

elprofesoare

Postat

elprofesoare

Daaa, corect, Elprofesoare. Are imaginație la alegerea numelor trolilor lui, nuu?

În plus, fostul şi actualul @Witcher e tot jivina de el, DanelXXL, trust me!! A câştigat o redută, reînviindu-şi o clonă plenipotențiară, ceea ce nu înseamnă că a câştigat războiul clonelor lui multe împotriva lui Nimfo.

În analiza celor de la forensics, nu contează cum şi cât manipulează auditoriul şi privirea prostimii, cu agitația vizuală a clonelor lui. Individul nu e prost, dimpotrivă. Problema lui este că ce face el, misleading and delusion, works fine for undercharged idiots, unfortunately is just no help for us... 

• Minus 1
  • Oras:Micul Paris
Postat

Daaa, corect, Elprofesoare. Are imaginație la alegerea numelor trolilor lui, nuu?

În plus, fostul şi actualul @Witcher e tot jivina de el, DanelXXL, trust me!! A câştigat o redută, reînviindu-şi o clonă plenipotențiară, ceea ce nu înseamnă că a câştigat războiul clonelor lui multe împotriva lui Nimfo.

În analiza celor de la forensics, nu contează cum şi cât manipulează auditoriul şi privirea prostimii, cu agitația vizuală a clonelor lui. Individul nu e prost, dimpotrivă. Problema lui este că ce face el, misleading and delusion, works fine for undercharged idiots, unfortunately is just no help for us... 

Inseamna ca e si ventriloc, pentru ca eu am vorbit cu amandoi la telefon si au voci total diferite (ca sa nu mai spun de frazari si altele).

Chiar are multiple talente omul asta! Interesant e ca pana la urma chiar voi, care il tot vorbiti de rau, ajungeti sa ii atribuiti niste calitati de Supeman...

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ar fi fost mai corect sa vedem pe aici și dovezile , același IP etc.

Altfel este o polemică exagerata.

Plus că @pidsadera făcea recenzii destul de credibile , putini le contestau.

Acum, când omul este căzut la pământ , cam multi îl bravosesc fara milă.

Dar sunt și dame care îl apără.

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Inseamna ca e si ventriloc, pentru ca eu am vorbit cu amandoi la telefon si au voci total diferite (ca sa nu mai spun de frazari si altele).

Chiar are multiple talente omul asta! Interesant e ca pana la urma chiar voi, care il tot vorbiti de rau, ajungeti sa ii atribuiti niste calitati de Supeman...

În ce calitate te apucă ciripitul în direcția mea, nene Kasparov, eşti avocatul pro bono al obsedatului de glorie Pidsadera, sau eşti cumva cuckold-ul lui? "Elke eikel zoekt een eikel" (zicală în swahili...) :)))
Uită-te omule cum se votează singur la cele două rubrici:

Nenicule ce i-ai fost prof lui Magnus Carlsen, trezeşte-te!! Tu nu vezi ce e în stare să dreagă kameleonul ăsta?? E negru pe alb. Vezi sau nu vezi cum @Elprofesoare îl nominalizează pe fostul lui nick @Pizdăseara la două rubrici de premii ale lui 2020?? Sau ce, vă faceți reciproc schimb de favoruri, pentru votul acordat unul celuilalt??? În alți ani îşi vota cu clonele favorita/favoritele lui, anul ăsta a ajuns în asemenea hal de degradare şi obscurantism demn de underground dă ghetto, încât să se voteze pe el însuşi? Şi lasă-mă naibii cu sarcasme despre ventriloci, că putea să-ți dea la telefon pe vreun prieten aflat lângă el. Aşa naiv eşti, om ajuns în prag de pensie...? 

Stats : de când l-a lansat pe @Elprofesoare pe tarla, a pictat cu el 800+ scrieri în nici 17 zile, de parcă a dat strechea în el, nu alta. Cadență de 50 de mesaje/zi!! Unii nu-şi vad capul de treburi ziua, pe când "ventrilocul" tău nu are altă ocupație, înafară de trollat pe forumuri, e limpede ca poftim la masă. Şi, atenție, vorbim de un singur user al lui, din cei mulți! User @Hopizaf a picat între timp Tot el era, cum la fel este şi userul activ (încă) Steinbeck!! Se conversează cu clonele lui, incredibil cât de deranjat este la hăizaş. Sunt ferm convins că are şi multe nickuri feminine, ptr a manipula mai dihai şi a se face mai greu observabil în ochiul lui admin şi al cititorilor neinițiati, cu vizite sporadice pe Nimfo. Delusion se numeşte în hengleză, după cum am scris mai sus. Nu e zdravăn la cap, crede-mă pe cuvânt, grandomania idolatră, personalitatea multiplă şi megalomania lui narcisistă cu care încearcă să monopolizeze un sit ce nu-i aparține, e semn curat de boală mintală. E combinată cu o inteligență superioară, care e din păcate diabolică...
Iar matale vezi-ți frumos de treabă, cu gaşca dumitale de muff divers sexagenari, puşi pe scris opere literare alese, despre cum e să lingi smacolina vizitatorului de dinaintea ta, pe la "prințesele" bagabontese :))) Şi să faci bine ca nici în somn să nu mă mai citezi la subiectul "Pidsadera", te rog io frumos. Daaa, "recenzosule" mic şi "clientul anului" ce-mi eşti? Fie-ți milă de mine, nu mă lăsa să-mi dau iar drumul la arsenalul pamfletistic presărat cu peiorative, că se strică de râs tot forul înainte să fiu iar bannat...  :)))) 

Mulțam şi cheers ;)
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

În ce calitate te apucă ciripitul în direcția mea, nene Kasparov, 

Nu a fost un atac la persoana ta si nici nu sunt avocatul nimanui.

Dar cred ca adevarul trebuie respectat chiar si in polemicile cele mai acide, iar mie mi s-a parut de datoria mea sa atrag atentia (pentru a N-a oara) asupra greselii repetate de a-i confunda pe Pidsadera cu Witcher.

Cat despre al doilea comentariu, sa-mi fie iertat. A fost doar o observatie obiectiva. Si sincer amuzata  ;)

P.S. In legatura cu "putea să-ți dea la telefon pe vreun prieten aflat lângă el", trebuie sa precizez ca am vorbit la ore si in zile diferite cu ei, uneori fiind eu cel care i-a sunat. Putin probabil sa stea chiar tot timpul lipiti unul de altul.

• Like 2
Postat

Nu a fost un atac la persoana ta si nici nu sunt avocatul nimanui.

Dar cred ca adevarul trebuie respectat chiar si in polemicile cele mai acide, iar mie mi s-a parut de datoria mea sa atrag atentia (pentru a N-a oara) asupra greselii repetate de a-i confunda pe Pidsadera cu Witcher.

Cat despre al doilea comentariu, sa-mi fie iertat. A fost doar o observatie obiectiva. Si sincer amuzata  ;)

P.S. In legatura cu "putea să-ți dea la telefon pe vreun prieten aflat lângă el", trebuie sa precizez ca am vorbit la ore si in zile diferite cu ei, uneori fiind eu cel care i-a sunat. Putin probabil sa stea chiar tot timpul lipiti unul de altul.

Pentru un jucător de șah demn de numele Kasparov, trebuie să admit că te cam pierzi în derizoriu, o dai cotită și răspunsul tău, menit să canalizeze cursul discuției în direcție greșită și să eschiveze miezul problemei..., îți este ca o fâlfâire de aripi "nevinovată" a unui porumbel al păcii , luat din voleu prin aer de un vultur.

Mie să-mi răspunzi concret (în timp ce faci rocadă și un 69 cu king Pidsadera...), ce părere ai despre linkurile puse de mine în postarea mea anterioară, cu premiile lui 2020!! Acolo apare și Pidsadera, și Witcher, apari și tu. Ești o altă clonă a gangrenei ce-a împuțit, infestat și infectat Nimfo cu clonele lui, sau cine/ce plm ești de-ți permiți să guvițezi în numele unei persoane non grata, pe cale să fie eradicată ptr totdeauna de pe forumul ăsta??  

Șah! ;)
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Mie să-mi răspunzi concret (în timp ce faci rocadă și un 69 cu king Pidsadera...), ce părere ai despre linkurile puse de mine în postarea mea anterioară, cu premiile lui 2020!! 

Pot sa-ti spun doar ca, in ce ma priveste, nu ma intereseaza niciun premiu "virtual". Eu nu-mi traiesc viata aici, pe forum, ca sa ma imbat cu apa rece. Iar in viata reala stiu exact ce fac bine si ce fac rau.

Altfel, le multumesc celor care m-au propus (si nu au fost numai "clonele") dar, dupa cum poti vedea, eu nu am nominalizat pe nimeni la respectivele categorii.

Iar de votat, daca voi considera ca e cazul sa o fac, voi vota drept, ca intotdeauna, nu dupa simpatii/antipatii.

Cat despre ce face fiecare pe forum, e problema lui. Cu care pot fi sau nu de acord, dar nu e treaba mea sa dau sfaturi.

Eu doar am avertizat, in spiritul pastrarii adevarului, ca Pidsadera si Witcher nu sunt una si aceeasi persoana.

Si aici pun punct acestei discutii.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.