Sari la conținut

Diham 0790318784

Postări Recomandate

• Oras:European Union
  • Oras:European Union
Postat
Acum 2 minute, nekerm4n a spus:

Mare grijă cu ea! Într-o seară m-am pomenit cu mesaj de la ea cu noua locație si câteva poze!!! Deși am fost o singură dată la ea in urmă cu aproape 1 an

Asa face de ani de zile :))) Eu am mai sunat-o cand eram in trecere prin Bucuresti, si tot la fel imi trimitea poze si mesaje non-stop :))) Noroc ca eu de obicei sun de pe numere de unica folosinta si nu de pe tel personal .

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sa zicem ca trecem peste amanuntul tehnic cu  mesaje nesolicitate  din partea ei.

Se rezolva cu  un telefon cu cartela  etc, doar este  chestie de  baza...😉

Speram ca  dama face totul protejat, asta ar fi de baza.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Idioata ! Am sunat acum doua luni și m a sunat acum înapoi 10 mesaje p Wapp 5 apeluri 🤦🏽🤦🏽🤦🏽 Când e lipsa … e lipsa 

mai clienți și creier 

Postat

M-a sunat acum cateva zile , dar nu i-am raspuns. Culmea , aveam salvat numărul ei, probabil o aveam pe lista de așteptări . Nu i-am raspuns , deși eram singur in acel moment. I-am dat mesaj după vreo ora ca nu pot vorbi , sa imi dea mesaj ... ce sa zic , tipa e destul de simpla , scrie agramat , ulterior am vorbit cu ea la telefon puțin, mi-a zis ca m-a sunat pentru ca numărul meu de telefon apărea in telefonul ei , și se întreba dacă nu ma interesează sa o vizitez. I-am cerut poze, mi le-a trimis pe cele pe care le are aici pe Nimfo , cu fatza ei nu  a vrut sa îmi trimită . Tarife de 100/ 200, cu anal plătit separat . Nu se săruta pe gura . Cică o cheama Nicoleta . 

Cam atat , dacă ajung la ea , revin cu noutati

Postat

Am fost acum cateva saptamani la ea.

E ok, mie mi-a placut. Sani mari, ea are un pic de forme, genul milf, pentru cine agreeaza genul.

Servicii am platit 200 de lei pentru:

1) Sex oral neprotejat. Initial a vrut cu protectie, dar am convins-o sa faca fara. Cand am simtit ca ejaculez, mi-am dat drumul pe obraji si pe buze. a fost ok pentru ea, nu s-a suparat. Din contra, am simtit ca ii place.

2) Normal nu am facut.

3) Am futut-o in cur (numarul 2) protejat. Si asta ii place si , mai mult, a zis ca o face si cu dimensiuni mari, peste 20 de cm, in cur. Ma mir, dar, daca ea zice asa.......

Ii place limbajul un pic sexi. Eu , unul, asa vorbesc cu toate curvele. Am negociat, i-am platit si i-am zis direct: "Hai sa imi sugi pula!". Dupa care m-am spalat putin si i-am zis: "Hai sa te fut in cur!".

Imi place, voi reveni!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...