johnqwer Reputație: 602 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2020 Fata asta e traznita rau, i am dat mesaj acum cateva zile.si ea imi raspu de dupa vreo 3 zile im8 da mesaje dim8neata....ma intreb e intreaga la cap?! Link spre comentariu
pushped Reputație: -1 Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Pui pozele alea? Link spre comentariu
pushped Reputație: -1 Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Pozele? Link spre comentariu
tempus Reputație: 20 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Vertas Oras:Vertas Partajează Postat Iulie 13, 2020 grija mare cei care aveti radare acasa, suna inapoi sau da sms dupa o zi fara sa ii fi scris sau sunat!!! Link spre comentariu
newworld2000 Reputație: 58 Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 grija mare cei care aveti radare acasa, suna inapoi sau da sms dupa o zi fara sa ii fi scris sau sunat!!! Foamea e mare atunci :( Link spre comentariu
spamts Reputație: 27 Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 Mami, dar cu gandacul ala ai făcut ceva? Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Iulie 14, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2020 Multumim frate @fxlx, eu m-am elucidat si nu ma grabesc deocamdata cu vizita. Imi mentin parerea ca @yoann a avut dreptate cu mirosul pzdei, e clar cum ai spus si tu ca se spala din 3 in 3 iar daca ar fi curata nu ar persista mirosul pe degete pana acasa.Eu nu cred vrajeala ei ca e maritata dar vrea sex cu 2 tipi si aduce ea unul...e clar ca undeva baga o poveste sau e chiar iubi/pestele cum ai spus si tu.Ai facut o recenzie faina si lamuritoare zic eu.sa știi ca la un mom dat am vrut sa ma duc și eu dar aștept alți frați sa ne mai zică și noua câte una câte alta 🤦â€â™‚ï¸ðŸ˜…😂 poate da ăștia drumul la apa calda, asa poate ma duc și eu la dameza 😂😂 1 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Iulie 14, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2020 Sunt de acord cu voi. Acum nu știu cat de priceputa e colega mea la făcut poze dar s-a straduit😂 Eu am program doar ziua nu ofer nopți împreună 😠prietena ta o face în 3? Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Iulie 14, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2020 Sincerdetaliile.nu au rost dat...Locație 3 veche si prost dispusă coaforul d l parter e de filajFata 4Oralul 3 protejatLocația...sa mai zic ca am iesit insula goală de la baie si se holba la.mine un puștani care venise si el sa foota?Mai vreti?😂😂😂 asta e o experienta de neuitat cred ca acolo e coada exact ca alea care stau la strada 😅😅 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Iulie 14, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2020 aveți idee primește și bonuri am niște bonuri cadou și nu am ce face cu ele 😅😅😂😂😂😂ðŸ¤ðŸ¤ðŸ¤ 1 Link spre comentariu
spamts Reputație: 27 Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 aveți idee primește și bonuri am niște bonuri cadou și nu am ce face cu ele 😅😅😂😂😂😂ðŸ¤ðŸ¤ðŸ¤Vouchere de vacanță, cica vrea să meargă o săptămână la Herculane pentru băile cu namol 1 Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 😂😂😂 asta e o experienta de neuitat cred ca acolo e coada exact ca alea care stau la strada 😅😅Daca era singura problema coada sau discretia...poate treceam peste asta dar asa...in fine eu mi am zis parerea fiecare e liber sa incerce:) Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat Iulie 14, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Partajează Postat Iulie 14, 2020 Daca era singura problema coada sau discretia...poate treceam peste asta dar asa...in fine eu mi am zis parerea fiecare e liber sa incerce:)Eu as fi vrut sa o testez anal dar am găsit ieri ceva mai bun 😠1 Link spre comentariu
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 Vouchere de vacanță, cica vrea să meargă o săptămână la Herculane pentru băile cu namolla ce-i mai trebuie namol daca tot nu se spala ? =)) Link spre comentariu
firegirl Reputație: 43 Postat Iulie 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Iulie 15, 2020 grija mare cei care aveti radare acasa, suna inapoi sau da sms dupa o zi fara sa ii fi scris sau sunat!!!Scuze daca am deranjat cu mesajele! Eu sunt din fire foarte sociabila și îmi place să păstrez legătura și să preiau inițiativa ( in toate domeniile😜) Dar de acum încolo am să mă abțin🤗 Link spre comentariu
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2020 Sunt pozele ei 100%!Tarife la Bianca si servicii ?! Link spre comentariu
firegirl Reputație: 43 Postat Iulie 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Iulie 15, 2020 Tarife la Bianca si servicii ?!Sigur. Totul e detaliat inclusiv poze și program la pagina 6 din topicul asta. Link spre comentariu
pushped Reputație: -1 Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Pui niste poze mai detaliate? Link spre comentariu
firegirl Reputație: 43 Postat Iulie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Iulie 16, 2020 Bianca nu primește cupluri dar face sex cu 2 bărbați odata👄👄 Va așteptăm cu drag până diseară! Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Iulie 16, 2020 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Iulie 16, 2020 Bună pisoiasii mei! Am venit după cum am promis ca sa ne încarcam bateriile împreună azi intre 10-17. Sunt deschisa la fantezii inclusiv culinare cu frișcă ciocolata tot felul de legume 😂😂 100 finalizare150 ora masaj cu o finalizare. 200 ora 2 finalizării....100 anal Ptr fiecare fantezie 50 lei în plus Ce mai putem face: FK, cunnilingus, anilingus, GFE, uro, poziția 69, sex intre sâni, dominare și MAI VENIÈšI ȘI VOI CU ALTE PROPUNERI ðŸ˜ðŸ¤— Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Iulie 16, 2020 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Iulie 16, 2020 Tarife la Bianca si servicii ?!.. Link spre comentariu
firegirl Reputație: 43 Postat Iulie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Iulie 16, 2020 ..Tarife la Bianca si servicii ?! Sigur. Totul e detaliat inclusiv poze și program la pagina 6 din topicul asta. Link spre comentariu
firegirl Reputație: 43 Postat Iulie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Iulie 16, 2020 Poze fresh ptr voi cu show intre noi💋💋💋💋💋 1 Link spre comentariu
mihaiftw Reputație: 142 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Cu cine ești în poze? Link spre comentariu
firegirl Reputație: 43 Postat Iulie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Iulie 16, 2020 Cu Bianca blonda. O sa revenim cu poze mai detaliate. Pupi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum