valentin99 Reputație: 65 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2020 Daca face plata bine , merita !
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 11, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 11, 2020 La 11.06.2020 la 13:50, valentin99 a spus: Daca face plata bine , merita !Bună asta cu plata, puștane!'Ai de capu' tău!
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 11, 2020 Jahahahahahhaa
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2020 Postat Iunie 11, 2020 Așteptăm ,, recenzia"ðŸ‘ðŸ‘
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 11, 2020 @caproshu gata recenzia Nu a fost ce ma asteptam. 1. am mers intai cu femeia sa bem o cafea la o benzinarie si la o plimbare in parc scurta ca sa nu par ghiolban . ghici ce ? Da sa ma ia de mana. Pai eu n am tinut de mana femei de top am eu asa oroare ca poate ma vede alta pretendenta n am tinut nici in liceu dar acu s o tin pe mamaita de mana. In fine i am zis canu imi place. 2. Am mers pe camera unde s au desfasurat ostilitatile. Am impresia ca ea nu a fost prea multumita de mine. Era ff larga si puteai sa dai in ea ore in sir. Am dat doar 40 minute si am terminat cu un oral, greu de tot am terminat s a vazut ca nu imi place.... Carnea pe ea lasata..in fine. Nu a fost cea mai placuta experienta. Macar a inghitit tot de la locu faptei. 3. Da sa ramana femeia la mine m ati inteles... Doamne.. Sa nu mai scap de ea. Pana la urma am scapat si am dus o acasa la ea inapoi. Am aflat ulterior si ca are 2 baieti de seama cu mine aproape.... Bine ca nu mi a zis inainte ca era moartea pasiunii. Si a mintit copiii ca am 45 ani ca ea 4. Acum nu mai scap de mesaje ca vrea ceva serios. Sa vin sa o ajut la bucatarie maine si tot felul de chestii de genul. Deci femeia vrea sa isi retraiasca tineretea sau nu a trait o la vremea ei.... Daca m am dus la benzinarie dupa un suc si a intrat cu mine si m a luat de mana... Ce sa va spun. Nu sunt eu genul sa ma atasez asa repwede oricum. Sper sa scap elegant de ea ca sa nu ma vedeti pe la protv cat de curand Stima baieti 1
snappulos Reputație: 199 Postat Iunie 12, 2020 Postat Iunie 12, 2020 La 10.06.2020 la 1:16, titusjucatoru a spus: Buna seara. Ce parere aveti de relatia cu o femeie de peste 15 ani diferenta in sus fata de voi ? Sunt pe cale sa intru in asa ceva si nu stiu la ce sa ma astept.Gusturile nu se discuta dar din experienta mea si cele de 40 de ani sunt lafel de proaste ca una de 18 ani. 3
laury Reputație: 24077 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 12, 2020 La 10.06.2020 la 1:16, titusjucatoru a spus: Buna seara. Ce parere aveti de relatia cu o femeie de peste 15 ani diferenta in sus fata de voi ? Sunt pe cale sa intru in asa ceva si nu stiu la ce sa ma astept.Futai daRelatie cu iubire si lunga durata nu!
alexanutoc Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2020 Postat Iunie 12, 2020 Parerea mea e maxim.Dar sa fie amandoi casatoriti, discretie maxima etc. Cum ai fost tu, daca era una care statea bine si pe gustu tau iti punea capac.
laury Reputație: 24077 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 12, 2020 La 11.06.2020 la 22:11, titusjucatoru a spus: @caproshu gata recenzia Nu a fost ce ma asteptam. 1. am mers intai cu femeia sa bem o cafea la o benzinarie si la o plimbare in parc scurta ca sa nu par ghiolban . ghici ce ? Da sa ma ia de mana. Pai eu n am tinut de mana femei de top am eu asa oroare ca poate ma vede alta pretendenta n am tinut nici in liceu dar acu s o tin pe mamaita de mana. In fine i am zis canu imi place. 2. Am mers pe camera unde s au desfasurat ostilitatile. Am impresia ca ea nu a fost prea multumita de mine. Era ff larga si puteai sa dai in ea ore in sir. Am dat doar 40 minute si am terminat cu un oral, greu de tot am terminat s a vazut ca nu imi place.... Carnea pe ea lasata..in fine. Nu a fost cea mai placuta experienta. Macar a inghitit tot de la locu faptei. 3. Da sa ramana femeia la mine m ati inteles... Doamne.. Sa nu mai scap de ea. Pana la urma am scapat si am dus o acasa la ea inapoi. Am aflat ulterior si ca are 2 baieti de seama cu mine aproape.... Bine ca nu mi a zis inainte ca era moartea pasiunii. Si a mintit copiii ca am 45 ani ca ea 4. Acum nu mai scap de mesaje ca vrea ceva serios. Sa vin sa o ajut la bucatarie maine si tot felul de chestii de genul. Deci femeia vrea sa isi retraiasca tineretea sau nu a trait o la vremea ei.... Daca m am dus la benzinarie dupa un suc si a intrat cu mine si m a luat de mana... Ce sa va spun. Nu sunt eu genul sa ma atasez asa repwede oricum. Sper sa scap elegant de ea ca sa nu ma vedeti pe la protv cat de curand Stima baietiCa sa iti zic fara perdea...te-a mancat in cur!😆
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 12, 2020 Si m am.scarpinat...
robert1908 Reputație: 15 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2020 Te salut, te sfatuiesc s-o dai elegant si sa scapi cat mai repede de ea pentru ca altfel ii vei da apa la moara si se va atasa de tine si atunci chiar e nasol.Ce pot spune eu din experienta , si pe mine m-a mancat in fund rau sa am neaparat o experienta cu o femeie matura, nu stiu de ce, am acest fetish de cand eram la gradinita,cu educatoarea mea, stiu, sunt bolnav :))Sa povestesc pe scurt,intre mine si ea era diferenta de 20 ani ,deci si mai si .Chestia care ma frapeaza pe mine e, ca femeile astea care sunt la a doua tinerete,si divortate ,sunt cele mai vulnerabile mai ales daca au si copii .Multe dintre ele viseaza la barbati mai tineri pentru ca sunt satule de ce au avut acasa,probabil nu sunt complimentate,nu li se ofera atentie,sunt neglijate,sexul e plictisitor si stiu ca barbatii mai tineri, tocmai, pentru a ajunge la o femeie mai in varsta sunt mai atenti.Ele trateaza chestia asta ca pe o aventura ca sa isi dea un refresh dar daca incepi sa le dai atentie si sa stai cu ele ,va fi foarte greu sa scapi.Trateaza chestia asta ca pe un hit&run daca spui ca nu ti-a placut deloc experienta si micsoreaza rangeul la 35-37.Eu personal,sunt atras si am fost mereu atras de femeile mai in varsta pentru ca si eu sunt mai matur de fel chiar daca ma tradeaza varsta,dar pentru mine diferenta de 20 ani a fost mult prea mare chiar daca experienta in sine a fost un succes pentru amandoi.Ce pot sa spun ,fi destept si noroc !
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 12, 2020 La 11.06.2020 la 22:11, titusjucatoru a spus: @caproshu gata recenzia Nu a fost ce ma asteptam. 1. am mers intai cu femeia sa bem o cafea la o benzinarie si la o plimbare in parc scurta ca sa nu par ghiolban . ghici ce ? Da sa ma ia de mana. Pai eu n am tinut de mana femei de top am eu asa oroare ca poate ma vede alta pretendenta n am tinut nici in liceu dar acu s o tin pe mamaita de mana. In fine i am zis canu imi place. 2. Am mers pe camera unde s au desfasurat ostilitatile. Am impresia ca ea nu a fost prea multumita de mine. Era ff larga si puteai sa dai in ea ore in sir. Am dat doar 40 minute si am terminat cu un oral, greu de tot am terminat s a vazut ca nu imi place.... Carnea pe ea lasata..in fine. Nu a fost cea mai placuta experienta. Macar a inghitit tot de la locu faptei. 3. Da sa ramana femeia la mine m ati inteles... Doamne.. Sa nu mai scap de ea. Pana la urma am scapat si am dus o acasa la ea inapoi. Am aflat ulterior si ca are 2 baieti de seama cu mine aproape.... Bine ca nu mi a zis inainte ca era moartea pasiunii. Si a mintit copiii ca am 45 ani ca ea 4. Acum nu mai scap de mesaje ca vrea ceva serios. Sa vin sa o ajut la bucatarie maine si tot felul de chestii de genul. Deci femeia vrea sa isi retraiasca tineretea sau nu a trait o la vremea ei.... Daca m am dus la benzinarie dupa un suc si a intrat cu mine si m a luat de mana... Ce sa va spun. Nu sunt eu genul sa ma atasez asa repwede oricum. Sper sa scap elegant de ea ca sa nu ma vedeti pe la protv cat de curand Stima baieti Ce ti-am zis mai sus in legatura cu ceva serios ??? 🤣🤣🤣 ...sunt trecut printr-o gramada. Deci, sper ca te-ai linistit .... 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 o sa fie mai greu decat cu cineva de aceeasi varsta.apoi gura lumii, ca totusi in romania barfa e sport national
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 13, 2020 Da. Hit and run... Problema e ca a început cu alinturi dizgratioase de clasa a 8a... Si mi a zis că n o deranjeaza să mai aduc o femeie în pat sau un cuplu...e nf rău femeia ori nu si a trăit tinerețea ori așa este ea. Mulțumesc de răspunsuri. Am fugit doua zile din oraș și am închis telefonul. Îl mai deschid luni să vedem ce mai bombăne.
vcl_dg Reputație: 75 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 14, 2020 Spune-i in fata că ea nu este ce vrei sau că ți-ai găsit pe alta.
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 14, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 14, 2020 La 13.06.2020 la 23:13, titusjucatoru a spus: ...a început cu alinturi dizgratioase de clasa a 8a...Și era greu să-i spui asta de la început: La 10.06.2020 la 12:28, titusjucatoru a spus: ...vreau doar sa o ard pana ii iese sangele pe nas... Asta e, ai fost curios, te-ai agitat blană de la niște poze. Ai vrut pizdă gratis, ai aflat că și asta costă... 1
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 14, 2020 La 14.06.2020 la 7:20, vcl_dg a spus: Spune-i in fata că ea nu este ce vrei sau că ți-ai găsit pe alta.Spune-i ca e prea tanara pentru tine... ti-ai gasit una de cincizeci si ceva, ca tu ai boala pe alea mult mai coapte, asa va ramane cu o stima de sine neafectata ca ai lasat-o pentru una tinerica...
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 14, 2020 Pizda gratis e întotdeauna mai scumpă decât aia plătită.... Regula 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 62217 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 14, 2020 :))) 5 1
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 14, 2020 Ce e bine e că s a lăudat la colegeCă are iubit tanar sa vezi ce mă apuc de dihăniile astea 45 50 55
_dark_ Reputație: 137 Postat Iunie 14, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Iunie 14, 2020 La 10.06.2020 la 5:28, caproshu a spus: Ai ce învață de la ea +ca te fute de te rupe!! se rupe ea, de la osteoporoza, daca o pui deasupra
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2020 Postat Iunie 14, 2020 Ce sa zic, nu prea ți a plăcut experienta... Cauta sa scapi repede de ea, cu toate ca o sa fie destul de greu... Nebunele astea mature sunt greu de strunit... Mai ales dacă i a plăcut pula ta... Asteptam noi vesti...
robert1908 Reputație: 15 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2020 La 14.06.2020 la 19:55, titusjucatoru a spus: Ce e bine e că s a lăudat la colegeCă are iubit tanar sa vezi ce mă apuc de dihăniile astea 45 50 55Daca te plictisesti de ea oricand poti sa o shareuiesti :))
titusjucatoru Reputație: 63 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 15, 2020 Cred că sharing urmează dar vă țin la curent...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum