Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2020 Postat Iulie 3, 2020 Se dezbracă? Te lasă să o atingi, chestii de astea?Am scris mai sus: "orice, exceptând sex și FK (doar pupici)".Vrei mai clar decât atât?
ralcuca Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2020 Postat Iulie 3, 2020 A doua poza, cea de la munte, e și recentă (mai puțin de o luna de la "imortalizare").De aceea apare in anunturi de cel putin 4 luni, daca nu si mai mult.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2020 Postat Iulie 3, 2020 De aceea apare in anunturi de cel putin 4 luni, daca nu si mai mult.Să fie cum zici tu. P.S.: încă un agaraci aici? Unu' care vorbește doar sa lase aerul a ieși din cavitatea toracică. Desigur, cavitatea toracică nu are a face nimic cu cutia craniană. P.P.S.: pentru informarea agaraciului, vezi pe F.B. când a fost postată poza aia. Nu-ți zic si indicatia privind aria montana unde a fost făcută.
aisberg75 Reputație: 254 Postat Iulie 3, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Iulie 3, 2020 Altu2...am să merg cu încredere pe mâna ta...la această maseuză,prin faptul că am remarcat faptul că tu întotdeauna faci recenzii realiste...fără "sf-ri..."sau alte chestii...!!!Mulțumesc pentru informații...!
ralcuca Reputație: 29 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Mda, pt. ca tu vorbesti tampenii is eu agarici. Habar n-am cand a postat pe FB, putea fi postat si ieri, ce legatura are una cu alta? Pe publi ii acolo de luni de zile.Te comporti ca o puta, si asta nu de azi, un barbat daca face o greseala recunoaste. Doar un ingamfat ca tine nu poate asa ceva. Ce sa facem, asta esti, eu de mult nu te mai iau in serios. Ai ajuns un mascarici. 1
black_cerber Reputație: 12 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 4, 2020 Altu2...am să merg cu încredere pe mâna ta...la această maseuză,prin faptul că am remarcat faptul că tu întotdeauna faci recenzii realiste...fără "sf-ri..."sau alte chestii...!!!Mulțumesc pentru informații...!Sa ne spui și noua cum a fost.
berkeley Reputație: 420 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Am fost la Dana (Daniela) de vreo trei ori (ultima dată pe la inceputul anului) când avea locație pe Lacrimioarelor.De fiecare data a fost cu finalizare (sa zic de vreun, maxim 8,00). Din start am convenit, nu a trebuit să insist deloc.Partea de relaxare o tratează cam ... relaxata. Subțirel, zic un maxim 7,00.Am fost prin ianuarie-februarie strict pt masaj de relaxare. De acord cu tine, cam nota 7-7.5. Si inca ceva: a cam scurtat sedinta, pt 30 min am plătit 80 lei. Aici dau un mare minus, nici nu m-am mai dus, si nici nu intentionez. Exista un proverb englez: If a man deceives You once, shame on him. If he deceives You twice, shame on You.
tortionaru Reputație: 4 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 5, 2020 Care e F.B.ul domnișoarei?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2020 Postat Iulie 5, 2020 Care e F.B.ul domnișoarei?E suficient că am spus că are F.B. P.S.: vrei cumva și cheia de la Banca Spaniei în timpul coloniilor?
george31gr Reputație: 447 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Când cum Oras:Când cum Autor Postat Iulie 7, 2020 Un coleg a postat la MASAJ "aisberg75, on 10 Jan 2020 - 02:27, said: Maseuză Mărăști-Ella,tel.0751622447Maseuză Terapia-Alexandra,tel.0771198405Maseuză Mănăstur-Valeria,tel.0752841621Primele două au anunț pe publi24,iar Valeria pe OlxLa maseuza din Grigorescu nu mai am numărul de telefon!Maseuza Bună ziua,tel.0745665056 ea are anunț doar pe Piața de Cluj" Cea din Grigorescu nu mai lucreaza, iar Catalina din Grigorescu si Valeria din Manastur nu fac finalizare.Mai este Dana 0746 664 529 cu anunt pe Publi 24 - promovat, dar la ea depinde de starea ei, sau cine stie...A fost cineva la vreuna? 1
aisberg75 Reputație: 254 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Iulie 7, 2020 George31gr...am fost la toate cele enumerate mai sus...în afară de Dana!
aisberg75 Reputație: 254 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Iulie 7, 2020 La toate am scris câte o recenzie cel puțin!
jinjunjo Reputație: 26 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 8, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/masaj-de-relaxare/dfd7428g65e27figeif9hhheh8f1ef7f.html Apariție noua. A sunat cineva? Din păcate eu nu pot in perioada următoare pentru că lucrez de acasă.
crawden Reputație: 117 Postat Iulie 8, 2020 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iulie 8, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/servicii-it/anunt/servicii/04ih7fg8d40f7h22183g63i9f657i32d.html Are anunț și pe Mureș, acolo am sunat eu și nici gând de masaj. Oral și normal 150 cred că pe finalizare. Nu mi-a inspirat încredere și am renunțat
george31gr Reputație: 447 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Când cum Oras:Când cum Autor Postat Iulie 8, 2020 La toate am scris câte o recenzie cel puțin!Mersi Aisberg75, am cautat și am citit toate recenziile (cred). A trecut ceva timp de când le-i scris, sper sa ma fie valabila oferta lor. Ai mai fost în ultima vreme la ele? O sa sun azi, poate reușesc undeva. Deși cred ca la cel puțin doua de pe lista am mai sunat fără succes. Dacă cineva mai poate recomanda aici sau în email eu multumesc anticipat. [email protected]
ralcuca Reputație: 29 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Are doua anunturi, ambele in sate. (Unul in Mures, altul langa Cluj.) Deja parea ciudat, dar m-am gandit ca o dat covidul si acum toate incapabilele se gandesc ca vor face bani din frecat pula. (Mai sunt cateva exemplare rasarite tot asa in ultima perioada pe publi si OLX.)Contactat pe Whatsapp, imi spune ca anuntul (nu mi-a zis ca are doua) ii pus de cineva care-i vrea rau, ca-s fake. Mi-am cerut scuze pt. deranj, am salutat si am crezut ca treaba a luat sfarsit.Peste 5 minute incepe sa ma injure ca is un curvar, ca vreau sa platesc femei, etc. N-am raspuns. A mai continuat vreo jumate de ora cu injurii a caror nivel se apropia tot mai mult de mahala.
berkeley Reputație: 420 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Mersi Aisberg75, am cautat și am citit toate recenziile (cred). A trecut ceva timp de când le-i scris, sper sa ma fie valabila oferta lor. Ai mai fost în ultima vreme la ele? O sa sun azi, poate reușesc undeva. Deși cred ca la cel puțin doua de pe lista am mai sunat fără succes. Dacă cineva mai poate recomanda aici sau în email eu multumesc anticipat. [email protected]Problema e ca unele le prinzi f.greu la tel. Si sunt care nu fac si masaj inghinal /handjob la sfarsit. Cel putin la tel nu o sa zica ca face. Deci mergi pe risc. Poate iti face la a 2-a sau 3-a sedinta daca are incredere, daca te comporti frumos.
crawden Reputație: 117 Postat Iulie 8, 2020 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iulie 8, 2020 Are doua anunturi, ambele in sate. (Unul in Mures, altul langa Cluj.) Deja parea ciudat, dar m-am gandit ca o dat covidul si acum toate incapabilele se gandesc ca vor face bani din frecat pula. (Mai sunt cateva exemplare rasarite tot asa in ultima perioada pe publi si OLX.)Contactat pe Whatsapp, imi spune ca anuntul (nu mi-a zis ca are doua) ii pus de cineva care-i vrea rau, ca-s fake. Mi-am cerut scuze pt. deranj, am salutat si am crezut ca treaba a luat sfarsit.Peste 5 minute incepe sa ma injure ca is un curvar, ca vreau sa platesc femei, etc. N-am raspuns. A mai continuat vreo jumate de ora cu injurii a caror nivel se apropia tot mai mult de mahala. Urât. Eu cam acum doua săptămâni am sunat pe Mureș, dar nu am avut genul ăsta de probleme
ralcuca Reputație: 29 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Urât. Eu cam acum doua săptămâni am sunat pe Mureș, dar nu am avut genul ăsta de problemeTie ti-o spus ca face?Mie mi-o zis ca i-ar fi pus si buletinul si adresa reala. N-am vazut insa asa ceva in anunturi. Acuma cine stie, o fi fost bauta sau probleme de alta natura. A fost ciudat ca eu nu ziceam nimic si ea tot ma injura ca-s curvar si tot felul de alte injurii. Cine stie, poate e nervoasa ca nu i-a iesit marea idee de afacere. Sincer, eu nu inteleg cum le vine asa o idee stralucita ca va bate lumea zeci de km pt. un masaj care mai si costa dublu decat in oras. Asa si aia de la Capus, ore in sir m-a batut la cap sa vin ca-mi maseaza bine pula si evtl. pot s-o si fut. Doar ca nu stia ca o vazusem deja pe FB. Nu m-as fi dus nici daca statea la 2 strazi distanta. 1
bustamante Reputație: 44 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Tie ti-o spus ca face?Mie mi-o zis ca i-ar fi pus si buletinul si adresa reala. N-am vazut insa asa ceva in anunturi. Acuma cine stie, o fi fost bauta sau probleme de alta natura. A fost ciudat ca eu nu ziceam nimic si ea tot ma injura ca-s curvar si tot felul de alte injurii. Cine stie, poate e nervoasa ca nu i-a iesit marea idee de afacere. Sincer, eu nu inteleg cum le vine asa o idee stralucita ca va bate lumea zeci de km pt. un masaj care mai si costa dublu decat in oras. Asa si aia de la Capus, ore in sir m-a batut la cap sa vin ca-mi maseaza bine pula si evtl. pot s-o si fut. Doar ca nu stia ca o vazusem deja pe FB. Nu m-as fi dus nici daca statea la 2 strazi distanta.Care din capus pune anutul sau un număr de telefon.Mulțumesc,
ralcuca Reputație: 29 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Pardon, Luna de Sus, o stii. Doar ca probabil n-ai vazut-o. Ceea ce e un avantaj, las-o asa. 1
bustamante Reputație: 44 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Pardon, Luna de Sus, o stii. Doar ca probabil n-ai vazut-o. Ceea ce e un avantaj, las-o asa.Ok,am înțeles mai băgat in ceață cu Capusu :))
ralcuca Reputație: 29 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Alt anunt unde cand o contactezi pe Whatsapp zice ca i-a facut cineva o farsa. Cica ar fi anuntat si la politie. Ciudat, mie daca pun un anunt ca caut tips sa-mi maseze pula nu trece jumate de ora si este sters, in schimb anunturile astea cica "fake" is de luni de zile: buna, ma numesc ROMANA RUS,sunt din Gherla,si ofer servicii de masaj la domiciliu.ma gasesti oricand la nr 0745/032.361 Cand iti raspunde pe publi, apare ALINA BIANCA DARJAN (asa cu majuscule).Nu stiu ce sa zic, poate chiar e un nebun care pune anunturi fake, cine stie. E ciudat insa ca in ultimul timp is atatea. Adica na... daca vrei sa te razbuni pe o persoana pui cu numarul ei si gata, doar nu vrei sa te razbuni pe toate pe care le cunosti.
aisberg75 Reputație: 254 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Iulie 8, 2020 Crawden...are locația În Târgu Mureș pe strada Libertății la blocurile cu 10 etaje!Intr-o zi fiind în zonă...am sunato si am urcat până la ușa ei,dar când a deschis ușa și am văzut-o i-am spus "scuze...nu te încadrezi în gusturile mele..."!A comentat ceva...dar nu am stat să o ascult!Nu o recomand...dar gusturile...nu sunt la fel...!
ralcuca Reputație: 29 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Covidul asta a fost o binecuvantare pt. firme. Au putut scapa de angajate inutile pe care, probabil din motive de dreptul muncii, le tarau dupa ele ca un ocnas bila de otel. Acum dupa ce le-o chiorait matele ca nu mai primesc nici acel minim pe economie la jumate de norma, le-or fi spus barbatii sa se faca utile si apar ca ciupercile pe OLX si publi. Mai este una in Iris, Ildiko, care se vede clar ca e retardata, cere 200 pt. masaj si zice ca ar avea clienti. Mai si trimite poze cu ea si familia, toti retardati, din pacate. Nu m-as duce nici daca m-ar plati.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum