Sari la conținut

Hartuirea Online

Postări Recomandate

Postat

Nu stiu daca e artist, e mai degraba influencer (formator de opinie). Daca avea 5 followers amarati probabil ca ar fi trecut neobservate postarile lui pe blog/vlog. Dar cand esti urmarit de 800 000 copii din Romania si scoti o asemenea perla, evident ca se sesizeaza de la SRI si pana la Organizatia Bunicilor care Croseteaza Mileuri si fac plangeri si proteste.

si daca fac plangere si demonstratii 4 milioane de pensionari ca nu le mareste Orban penaia il ridica militia ca incalca legea pensiilor?
  • Like 1
Postat

Asta e tara in care 112 te trimite la plimbare, politistul si procurul stau in fata casei lui Dinca cand le violeaza si omoara pe alea dar cand un vlogger scapa o basina pe gura live il baga la zdup.

Singurul lucru pe care il poti face e sa te uiti si sa te amuzi cum se duce totul pe pwla, ma scuzati ca deja e sexist ce am zis, se duce pe pizda 🤣

Politia romana chiar nu se diferentiaza de politia americana la capitolul inteligenta.

Nu poti sa ai pretentia de la politisti cu 8 clase terminate....poate nici alea cand se stie cum functioneaza sistemul pilelor de acolo . Majoritatea politistilor americani sunt batausii din scoli, fara minte, si de obicei functia se transmite din tata in fiu.  

Macar politistii americani incearca sa-si faca datoria, adica ii aresteaza fara mandat pe toti cei care par suspecti (de ajung sa stea si 30 ani nevinovati prin puscarii),  fie ii impusca direct si apoi intreaba.  Nu fac exceptii niciodata.  

Dar politistii romani, cand aud de cazuri de proxenetism si rapire menore, tremura de frica sau asteapta la poarta decizia procurorului. 

Pentru ca nterlopii si proxenetii au mitraliere si sabii pe cand politistii au pistoale din anii 70'.  Un politist care a vrut sa-si faca datoria a patit-o, si-a luat ditamai sabia in cap de a ramas paralizat si leguma pe viata.  

Asa ca prefera sa-si faca datoria prin a aresta vloggeri pentru instigari,  amendeaza  fraierii care injura politistii porci pe Facebook   care au parcat neregulamentar.

Ba se iau de soferii cu placuta suedeza si amendeaza pe fraierii care injura PSD-ul. 

Mai trantesc un batran. 

Chestii ca sa dea lovitura de imagine.  

Iar noi platim ca idiotii impozite pe astia ca sa ne apere....nu de interlopi, proxeneti, violatori ped0fili,  batausi si camatari, chiar de politicieni corupti care ne  fura milioane de euro. 

Ii platim i ca sa ne apere .......de VLOGGERI! 

Postat

Politia romana chiar nu se diferentiaza de politia americana la capitolul inteligenta.

Nu poti sa ai pretentia de la politisti cu 8 clase terminate....poate nici alea cand se stie cum functioneaza sistemul pilelor de acolo . Majoritatea politistilor americani sunt batausii din scoli, fara minte, si de obicei functia se transmite din tata in fiu.

Macar politistii americani incearca sa-si faca datoria, adica ii aresteaza fara mandat pe toti cei care par suspecti (de ajung sa stea si 30 ani nevinovati prin puscarii), fie ii impusca direct si apoi intreaba. Nu fac exceptii niciodata.

Dar politistii romani, cand aud de cazuri de proxenetism si rapire menore, tremura de frica sau asteapta la poarta decizia procurorului.

Pentru ca nterlopii si proxenetii au mitraliere si sabii pe cand politistii au pistoale din anii 70'. Un politist care a vrut sa-si faca datoria a patit-o, si-a luat ditamai sabia in cap de a ramas paralizat si leguma pe viata.

Asa ca prefera sa-si faca datoria prin a aresta vloggeri pentru instigari, amendeaza fraierii care injura politistii porci pe Facebook care au parcat neregulamentar.

Ba se iau de soferii cu placuta suedeza si amendeaza pe fraierii care injura PSD-ul.

Mai trantesc un batran.

Chestii ca sa dea lovitura de imagine.

Iar noi platim ca idiotii impozite pe astia ca sa ne apere....nu de interlopi, proxeneti, violatori ped0fili, batausi si camatari, chiar de politicieni corupti care ne fura milioane de euro.

Ii platim i ca sa ne apere .......de VLOGGERI!

Eu am o experienta frumoasa cu un jandarm care la 25 de a futut o **spam editat** de vreo 15. Si nu s-a seziat nimeni. Asta demult s-a prescris probabil pana acum si nici nu e treaba mwa. Si? Da ii platim in cazul cel mai bun sa nu ne faca rau si in cazul cel mai rau degeaba. Ce ma enerveaza e ca niste javre profita de orice ocazie sa mai bage putina cenzura sub pretextul "vai saracele fete vai ce idiot sa incite la viol". Bah in pula mea la cate stiu si cate am auzit ii doare fix in pula pe ei de viol si **spam editat**e si copii, nu doar la noi, la americani cazul Epstein si toata reteaua care ducea **spam editat**e pe insule private. Dar la noi au gasit un nimeni pulica sa justifice cenzura. Mai dai in plm.
Postat

Mereu autoritatile si mai ales partidele stangoide urmase ale PCR-ului  ca PSD    au   cautat pretext sa introduca cenzura. 

Si pe vremea lui Nastase cand erau Parazitii.  

Si Dragnea a vrut sa bage lege prin care sa  incrimineze toate injuraturile si huiduielile ca nenorocitul sa poata fura in liniste milioane de euro. Adica ajungeam sa facem  puscarie pentru ca "hartuim niste corupti jegosi" care voiau sa ne bage dictatura ca-n Belarus si sa se imbogateasca din furtul banilor publici.     

TNR si-a luat amenda de 16 000 lei doar pentru ca au facut-o pe iubita lui Dragnea "curva"  , iar afurisitele de Firea, Olguta, Dancila, Carmen si iubita lui Dragnea le-au cerut in instanta 500 000 euro despagubiri. 

Dar cand Mircea Badea ameninta pe cate unul cu bataia si moartea,  nu se intampla nimic,mai dadea CNA o amenda la misto Antenei 3 care erau "maruntis" pentru domnu' profesor Felix.

Dar Mircea Badea nu patea nimic cand intr-o alta tara era demult concediat si trimis prin tribunale.  Adica numai "smecherii" care au pile la maharii din tara asta au voie sa se exprime cum vor.  

Apropo, nu tin minte sa fi luat vreunul amenda ca l-a injurat pe Basescu, pe Iohannis sau Orban pe internet.  Cand a injurat unu' "MUIE PSD"  pe net imediat au inceput politistii sa napusteasca pentru el, ceea ce a dus la infurierea populatiei si la  10 august!  Dar bine ca bugetarii instigati de PSD si Antena 3  aveau voie la huiduit, injurat si "iesi afara javra ordinara" prin 2010, dar cand vezi ca PSD face porcarii si iti vine sa strigi "MUIE PSD", nu e bine.    

Si se pare ca si USR-istii si-o cer, ca niste stangoizi care se respecta. 

Pai cum, sa interzici romanilor sa injure, sa ameninte si sa insulte ?   :slap2

Postat

Mereu autoritatile si mai ales partidele stangoide urmase ale PCR-ului ca PSD au cautat pretext sa introduca cenzura.

Nah, nu doar stanga si dreapta cu neonazistii pulii. UE e condusa de neonazisti si toata miscarea asta mondiala de pizdificare a populatiilor si discriminare pozitiva a femeilor de parca faptul ca ai pizda te face automat victima a societii cand sunt multe care nu ca au hartuit barbati, i-au facut sa se sinucida dupa ce le-au luat tot la divort e cam neonazista adica genul feminin e rasa superioara si trebuie protejat de pula ca pula rea si pizda buna, statul trebuie sa iti creasca copii (vezi Norvegia) plm oricum mi-e scarba de ce vad in jurul meu.
Postat

Daca nu stiai legea pulii vine dintr-un studiu si recomandare mUE. Astia de la USR sunt doar catelusi pupatori in cur le neonazistii mUE care pun "collective good" deasupra "individual freedom" totul e sa fi de partea corecta a lui "collective" altfel esti inamic si mergi la parnaie.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si Dani Mocanu si Eminem si Parazitii si Cheloo au facut acelasi lucru. Se numeste libertatea de exprimare daca pustii se uitau la el e vina parintilor nu a lui, nu i-a luat cu japca si i-a fortat sa dea subscribe. Asculta parazitii si zi-mi care e diferenta.

Băiete, habar nu ai ce vorbești! Dacă nu ar ști că cineva se uită sau ascultă subproducțiile lor, nu le-ar face publice. În orice caz, cei numiți de tine nu pot fi socotiți artiști, plus că au probleme cu justiția din alte motive: droguri, prostituție ... 

Libertatea de exprimare are și ea limitele ei, dar e prea greu pentru unii ca tine să înțeleagă. În fine, am spus ce era de spus, nu mai continui pentru că nu are rost!

Baftă!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Băiete, habar nu ai ce vorbești! Dacă nu ar ști că cineva se uită sau ascultă subproducțiile lor, nu le-ar face publice. În orice caz, cei numiți de tine nu pot fi socotiți artiști, plus că au probleme cu justiția din alte motive: droguri, prostituție ...

Libertatea de exprimare are și ea limitele ei, dar e prea greu pentru unii ca tine să înțeleagă. În fine, am spus ce era de spus, nu mai continui pentru că nu are rost!

Baftă!

Nah nu are limite si in nici un caz limitele nu pica in penal cu puscarie doar poate cu amenda ca si in civil. In penal intra doar in dictaturi comuniste sau neonaziste ca sa nu deranjezi prin vorbe pe altii in special pe leaderii pulii adica sa fi o oaie cuminte si sa taci din gura altfel te baga politistu la parnaie. Dar e parerea mea stricta si mi-o mentin poti avea alta parere e ok.
Postat

Pentru cei care nu au trait sub comunism sa aculte Europa Libera si sa stie ca trebuie sa faca glume in soapta despre Ceuasecu altfel risca parnaie nu doar ei ci si familia lor si ca unul din vecinii de scara e securist si da raportul la ce ai zis, nu vor intelege niciodata de ce e atat de deranjanta acesta lege si ce au facut cu Colo. Cei care ati trait si vreti sa va intoarceti acolo, pefect drum bun si bafta eu nu vreau e alegere personala. Si cu asta chiar am terminat ce aveam de zis.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Privind dincolo de toată trolleala, singura mea speranță e că n-oi fi rămas singurul pentru care topicul ăsta pur și simplu imploră (în genunchi) întrebarea "who the flying f*ck is Colo..??"

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Privind dincolo de toată trolleala, singura mea speranță e că n-oi fi rămas singurul pentru care topicul ăsta pur și simplu imploră (în genunchi) întrebarea "who the flying f*ck is Colo..??"

Te-am salvat, suntem doi! :giggle: La un moment dat, chiar mi-am propus să aflu răspunsul la întrebarea ta. Da' m-a apucat o lene...  :laugh2

Postat

Nah nu are limite si in nici un caz limitele nu pica in penal cu puscarie doar poate cu amenda ca si in civil. In penal intra doar in dictaturi comuniste sau neonaziste ca sa nu deranjezi prin vorbe pe altii in special pe leaderii pulii adica sa fi o oaie cuminte si sa taci din gura altfel te baga politistu la parnaie. Dar e parerea mea stricta si mi-o mentin poti avea alta parere e ok.

Pentru cei care nu au trait sub comunism sa aculte Europa Libera si sa stie ca trebuie sa faca glume in soapta despre Ceuasecu altfel risca parnaie nu doar ei ci si familia lor si ca unul din vecinii de scara e securist si da raportul la ce ai zis, nu vor intelege niciodata de ce e atat de deranjanta acesta lege si ce au facut cu Colo. Cei care ati trait si vreti sa va intoarceti acolo, pefect drum bun si bafta eu nu vreau e alegere personala. Si cu asta chiar am terminat ce aveam de zis.

Repet, habar nu ai ce vorbești și faci confuzii grave! Adică, nebunii ăia  au murit în decembrie 1989 nu pentru dreptul la opinie și libertatea cuvântului, să-și exprime nemulțumirile și opțiunile politice, ci pentru ca niște cretini să poată instiga la violență și viol! 

Tu, băiete, ai trăit în comunism, sau în 1989 aveai o vârstă la care înțelegeai cât-de-cât ce se întâmplă? Ai ascultat Europa Ljberă atunci? 

Nu-mi mai răspunde, nu am timp de pierdut cu asemenea specimene!

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Taica-meu avea un Vef 260 Sigma.

Acasa mai putin avea curajul sa sculte (securitate, etc.). Vara, cand aveam vacanta, plecam la mare si/sau la munte 2-3 saptamani, nopatea adormeam ascultand pasajul de mai jos iar dimineata ma trezeam cu acelasi pasaj sau cu banda de deschidere a programului de la Radiovacanta. :)

Postat

Omule, există un principiu al neretroactivității legii consacrat de Constituție. Lega penală nu retroactivează, adică faptele care, la data comiterii lor, nu erau incriminate ca infracțiuni, nu pot fi sancționate. Prin urmare, tot ce spui cu privire la mail-uri ori sms-uri trimise în adolescență, nu intră sub incidența noii legi.

Colo nu are nicio legătură, e doar o potriveală deoarece proiectul de lege a fost inițiat de anul trecut.

Iar legea e corectă, vizează, în general, violența cibernetică - parte a hărțuirii sexuale și a violenței domestice. De aceea proiectul de lege, deși inițiat de USR, după cum spui, a fost votat  de toate partidele parlamentare.

Așa că nu te agita, n-ai de ce.

Bine punctat. Cu mentiunea ca exista o singura exceptie, pe care presupun ca o cunosti deja: legea penala mai favorabila infractorului. 

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

El e prost ca nu a facut plangere de abuz in serviciu contra politiei.

E artist ca si parazitii. Dar el este prost. Astialalti sunt niste muisti abuzivi stiu, doar ca au murit oameni in 89 sa strigam MUIE Cenzura.

Ce artist e ma Colo? 

Ce drepturi de autor detine si pentru ce anume?

E doar un vlogger care a capatat un public mai consistent la fel ca multi altii din tagma lui  :slap2  Vezi ca in codul penal este pedepsita atat fapta in sine cat si cel care o incurajeaza 

Toti care au murit in 89 90 si cei mai recenti Colectiv samd rudele lor in momentul de fata nu se lupta cu politicenii din Romania ci cu statul de aia 0 anchete finalizate 0 vinovati 

Nu sunt de vina Dragnea Ponta Orban si cati mai sunt  pentru ce sa intamplat in toata perioada asta  de vina e legislatia veche si proasta de acum 30 40 de ani care inca se aplica si care o data cu evolutia vremurilor a devenit ineficienta 

Postat

Repet, habar nu ai ce vorbești și faci confuzii grave! Adică, nebunii ăia  au murit în decembrie 1989 nu pentru dreptul la opinie și libertatea cuvântului, să-și exprime nemulțumirile și opțiunile politice, ci pentru ca niște cretini să poată instiga la violență și viol! 

TU VORBESTI BA MAIDANEZULE DE  INSTIGARE LA VIOLENTA? 

Tu care mi-ai urat de 3 ori sa ma sinucid?  

Vrei sa stii cat e o sentinta in UK pentru instigare la suicid pe internet?  

Depresivule, împușcă-te! 

Împușcă-te, am zis!

Depresivule, împușcă-te!  :laugh2

Postat

TU VORBESTI BA MAIDANEZULE DE  INSTIGARE LA VIOLENTA? 

Tu care mi-ai urat de 3 ori sa ma sinucid?  

Vrei sa stii cat e o sentinta in UK pentru instigare la suicid pe internet?

Doare prostia, este, retardatule?

Nu vreau bă, să te împuști- nici nu ai avea cum, vreau să trăiești și să te chinui în continuare! Asta e pedeapsa cea mai mare pentru specimene ca tine.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu vreau bă, să te împuști- nici nu ai avea cum, vreau să trăiești și să te chinui în continuare! Asta e pedeapsa cea mai mare pentru specimene ca tine.

miky spune ca nici deliapisii nu te mai primeste 

Postat

miky spune ca nici deliapisii nu te mai primeste

Cine se ia după prostul ăla de Miky, e mai prost ca el. A tunat și v-a adunat!

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Bine punctat. Cu mentiunea ca exista o singura exceptie, pe care presupun ca o cunosti deja: legea penala mai favorabila infractorului. 

Mitior lex

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...