casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 Satul de PSD si PNL, eram hotarat sa votez USR, dar dupa ultima tampenie votata de ei si dupa alte aberatii progresiste spuse , cred ca ori imi anulez votul, ori votez PNL care sunt mai moderati. Din cate am auzit, nici SRI-ul nu-i vor pe tampitoii de la USR. Cel putin, PNL-istii si PSD-istii par baieti de treaba in comparatie cu USR-istii. Chit ca fura si nu fac nimic, macar nu sunt ca USR-istii care vor sa ne amendeze si sa ne bage in puscarie pentru orice mizilic.Inteleg, aia care arunca tigarile si gunoaiele pe asfalt sau depasesc viteza pe sosea chiar trebuie amendati, iar aia care iau spagi si fura din bani publici merita condamnati la munca in folosul comunitatii. Dar sa ajunga sa ne amendeze si sa ne bage la puscarie pentru niste comentarii si injuraturi scrise pe net sau spuse pe You Tube la nervi sau la betie..........pai da-i in ###### mea cu neocomunismul lor de cacat! Gata, s-au terminat toate problemele in tara asta, A fost eradicata coruptia, hai sa ne punem pe arestat vloggeri si amendat comentatorii. Adica interlopii si baronii smecheri care au pile si avocati buni nu fac puscarie pentru ca fura milioane de euro, bat oameni si chiar omoara din culpa, dar fac puscarie fraierii care injura pe internet. Inca stam cu WC-uri in curte, inca vedem carute prin Bucuresti si sosele cu gropi, inca merg copii la scoala pe timp de iarna prin nameti, inca avem pacienti care dorm cate doi intr-un pat unde colcaie gandaci, dar lor le arde de cacaturi feministe, de parade GAY, de parca ne credem in Suedia, Franta sau California. Sa se duca acolo sa guverneze, noi avem alte probleme mai grave. Nu sunt in stare sa voteze legea educatiei sexuale obligatorie si sa scoata religia din scoli, dar sunt in stare sa introduca cenzura ca-n comunism. Pana una alta, vreau sa stiu si eu, mai construim ceva in tara asta?Exista un partid care sa promita ca va construi fabrici siderurgice, fabrici auto, ateliere, uzine chimice, spitale regionale, va crea milioane de noi locuri de munca, scoli si licee industriale, sau macar ceva care sa ne renoveze statiunile montane si litoralul ca sa nu mai plece romanii la bulgari? Ori sa termine autostrazile, soselele regionale, liniile de cai ferate si metrou ca sa vina cat mai multe multinationale si corporatii IT si call-centere pe la noi si sa crestem economic prin stimularea consumului? Un partid care sa promita macar modernizarea agriculturii, utilaje si tractoare noi, sa iesim si noi din evul mediu? E careva in stare in tara asta sa faca mai mult decat Ceausescu, in afara de dat din gura?
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 maa doare-n stampila de la ce ai scris acolo
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 http://2.bp.blogspot.com/-5T8MQaCItOk/Uzka8ZOIECI/AAAAAAAACsE/BuRMBTg4w-U/s1600/Porc.jpg 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 13, 2020 Depresivule, împușcă-te! :laugh2 2 1
eltorogrande Reputație: 661 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Iunie 13, 2020 Depresivule, împușcă-te! :laugh2Buna, Picon, Stii ce mi se pare foarte nostim ? De-a lungul anilor am observat ca aproximativ cu cateva luni inainte de fiecare scrutin, mediul online este invadat de postacii PSD-ului, tinta fiind electoratul de dreapta si nehotaratii, cu mesaje de genul: toate partidele sunt aceeasi mizerie, toti politicienii sunt hoti, nu merita nici unul sa fie votat ca toti fura la un loc, iar concluzia subliminala este: toti sunt aceeasi mizerie, imi bag picioarele si nu ma mai duc la vot !!! Scopul final ascuns este de a determina acest electorat de dreapta si nehotaratii sa nu se prezinte la urne, iar explicatia este una foarte simpla: comunistii astia au un electorat hardcore de aproximativ 2.5 - 3 milioane de alegatori care voteaza cu ei si daca apare Isus la a doua venire si le zice altfel, iar daca ei reusesc sa determine segmente importante din societate sa nu se prezinte la urne, au sanse sa castige alegerile doar cu electoratul lor, insa intotdeauna cand prezenta la vot a fost mare PSD-ul a pierdut, de ce ? Pai, 3 milioane de votanti la 40% prezenta la urne poate insemna undeva 45-50% voturi la scrutin, dar la o prezenta de 70% la urne, asta inseamna doar aprox. 25% voturi din totalul valabil exprimate, deci PSD-ul pierde ... Si observ ca deja s-a pus in miscare masinaria de propaganda, daca au aparut pana si pe forumul nostru cu tampenii politice in care sunt atacate voalat partidele de dreapta ... Multa sanatate ! 3
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 Yo ami bag pula an usr si popandaul ala beta cuck de barnaO sa merg sa ami invalidez votu ca sa nu al fure pesedeu si ma pish pa politica din tara astaSunt foarte sigur ca procentul de voturi anulate la localele si mai ales la parlamentare anul asta va fi extrem de mare comparativ cu ceilalti ani in care au avut loc alegeri ! :) USR reprezenta un posibil nou inceput in politica romaneasca acum 2-3 ani, intre timp s-au dus si ei in cap rau de tot... 1
eltorogrande Reputație: 661 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Iunie 13, 2020 Sunt foarte sigur ca procentul de voturi anulate la localele si mai ales la parlamentare anul asta va fi extrem de mare comparativ cu ceilalti ani in care au avut loc alegeri ! :) USR reprezenta un posibil nou inceput in politica romaneasca acum 2-3 ani, intre timp s-au dus si ei in cap rau de tot...Mdea, de cand a preluat Barna sefia partidului au cam luat-o la vale baietii, iar asocierea cu PLUS cred ca le-a daunat ... in schimb, altfel ar fi stat problema daca ar fi fost aleasa Clotilde Armand, mi se pare un politician mult mai rafinat si rezistent la tavaleala politica decat Barna ... in orice caz, musai de iesit la vot masiv, vom avea 2 scrutine cruciale pentru urmatorii 10 ani pentru tara noastra in toamna, iar adevarata putere politica in Romania o detin la ora actuala primarii si Parlamentul, deci aviz celor care doresc sa se schimbe ceva, sa mearga la vot indiferent cu cine voteaza ... my 2 cents ...
eltorogrande Reputație: 661 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Iunie 13, 2020 Yo ami bag pula an usr si popandaul ala beta cuck de barnaO sa merg sa ami invalidez votu ca sa nu al fure pesedeu si ma pish pa politica din tara astaAlt troll PSD-ist cu aproximativ acelasi mesaj ca initiatorul topicului, iooooi :slap2 ... mai baieti, nu va dati seama ca sunteti foarte previzibili ? Daca nu putem impiedica prezenta masiva la urne, macar sa nu fie votat "dujmanu' de clasa", nu :D ?
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat Iunie 13, 2020 Cap de porc la Cotroceni???? E recunoscut faptul că gălațenii sunt pro PSD. Certitudine este că în top 15 cei mai activi useri pe forum, 7 sunt clone ale lui Pizdăseara ( inclusiv verzii lui...), cărora li se alătură cu succes poponautul de Lopix, care mai nou e şi el "ajutător de comunitate", pune poze peste tot cu femei, deşi el când o să vadă pizdă prima oară în viața lui, probabil va leşina!! Sau o ia la fugă neştiind ce să facă, el fiind obişnuit să deschidă cracii când dă de "motănel mare" de bărbați cu implant de silicoane la țiți/pectorali... Look at them and please, a huge round of o applause for the King of Nimfo - DanielXXL and his Quear Queen - Marmotto, both from Galați. Cheers şi la mai mareee!! ;) 1
rolotomassi Reputație: 40 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 Buna, Picon, Stii ce mi se pare foarte nostim ? De-a lungul anilor am observat ca aproximativ cu cateva luni inainte de fiecare scrutin, mediul online este invadat de postacii PSD-ului, tinta fiind electoratul de dreapta si nehotaratii, cu mesaje de genul: toate partidele sunt aceeasi mizerie, toti politicienii sunt hoti, nu merita nici unul sa fie votat ca toti fura la un loc, iar concluzia subliminala este: toti sunt aceeasi mizerie, imi bag picioarele si nu ma mai duc la vot !!! Scopul final ascuns este de a determina acest electorat de dreapta si nehotaratii sa nu se prezinte la urne, iar explicatia este una foarte simpla: comunistii astia au un electorat hardcore de aproximativ 2.5 - 3 milioane de alegatori care voteaza cu ei si daca apare Isus la a doua venire si le zice altfel, iar daca ei reusesc sa determine segmente importante din societate sa nu se prezinte la urne, au sanse sa castige alegerile doar cu electoratul lor, insa intotdeauna cand prezenta la vot a fost mare PSD-ul a pierdut, de ce ? Pai, 3 milioane de votanti la 40% prezenta la urne poate insemna undeva 45-50% voturi la scrutin, dar la o prezenta de 70% la urne, asta inseamna doar aprox. 25% voturi din totalul valabil exprimate, deci PSD-ul pierde ... Si observ ca deja s-a pus in miscare masinaria de propaganda, daca au aparut pana si pe forumul nostru cu tampenii politice in care sunt atacate voalat partidele de dreapta ... Multa sanatate !Bună, Eltogrande Spui mari neadevăruri, ca să nu zic minciuni. Ai observat prost de-a lungul anilor, în mediul online PSD-ul a pierdut în fața adversarilor politici. Vezi informațiile certe despre rețeaua de postaci ai Elenei Udrea. Era din PDL, adevărat. Numai că PDL a fuzionat cu.......zi tu, că pari pregătit.În plus, în 2014 Victor Ponta a pierdut alegerile tocmai datorită postacilor covârșitori ai PNL-ului. Și nu numai. Povestea e mai complicată.Sloganul "toate partidele, aceeași mizerie", nu aparține PSD-ului. A fost scandat în timpul protestelor din București după tragedia de la clubul Colectiv. Mai înainte însă, fusese inoculată românașilor la "Dan Diaconescu în direct", la OTV, în perioada constituirii Partidului Poporului Dan Diaconescu.Și ești ancorat rău în trecut, Folosești același clișeu, "comuniști ", după 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989.Și ca să vezi, comuniștii ăștia au pierdut o singură dată alegerile parlamentare, în 1996. Mai studiază, mai documentează-te, altfel uite ce se-ntâmplă, spui prostii.
eltorogrande Reputație: 661 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Iunie 13, 2020 Bună, Eltogrande Spui mari neadevăruri, ca să nu zic minciuni. Ai observat prost de-a lungul anilor, în mediul online PSD-ul a pierdut în fața adversarilor politici. Vezi informațiile certe despre rețeaua de postaci ai Elenei Udrea. Era din PDL, adevărat. Numai că PDL a fuzionat cu.......zi tu, că pari pregătit.În plus, în 2014 Victor Ponta a pierdut alegerile tocmai datorită postacilor covârșitori ai PNL-ului. Și nu numai. Povestea e mai complicată.Sloganul "toate partidele, aceeași mizerie", nu aparține PSD-ului. A fost scandat în timpul protestelor din București după tragedia de la clubul Colectiv. Mai înainte însă, fusese inoculată românașilor la "Dan Diaconescu în direct", la OTV, în perioada constituirii Partidului Poporului Dan Diaconescu.Și ești ancorat rău în trecut, Folosești același clișeu, "comuniști ", după 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989.Și ca să vezi, comuniștii ăștia au pierdut o singură dată alegerile parlamentare, în 1996. Mai studiază, mai documentează-te, altfel uite ce se-ntâmplă, spui prostii.Dragul moshului, Eu n-am vorbit despre cine a castigat batalia online, deviezi de la subiect cu gratie si nonsalanta, am mentionat doar tacticile folosite inainte de fiecare scrutin de "armata online" a PSD-ului pe care bineinteles fiecare partid o are si o foloseste mai eficient sau nu, iar sloganul a fost preluat din mers si adaptat strategiei de comunicare stabilita pentru fiecare segment de electorat in parte ... Hmmm, pai PSD nu e continuatorul si mostenitorul ideologic fostului partid comunist ? A inceput cu membrii spalaciti din esalonul 2 si 3 ai PCR, apoi s-a transformat in FSN - FDSN - PSD etc., etc. ;) ... Zici ca spun minciuni si prostii ? Pai, inseamna ca tocmai l-ai facut prost si mincinos pe unul din cei mai cunoscuti, integri si reputati sociologi ai momentului, Barbu Mateescu, care a documentat ani de-a randul aceasta tactica a PSD-ului in mediul online ... acum te trimit eu pe tine la documentare si studiu :D ... uite aici, sa nu cauti mult timp: http://sociollogica.blogspot.com/ ... Apreciez opinia ta referitor la chestiune (minus caracterizarile la persoana :), care nu cred ca-si aveau rostul aici) si imi va face placere sa avem schimb de idei interesant in continuare ... Multa sanatate iti doresc ! ETG 2
estrogen Reputație: 1693 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 13, 2020 Eu votez Tariceanu.
snappulos Reputație: 199 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 Satul de PSD si PNL, eram hotarat sa votez USR, dar dupa ultima tampenie votata de ei si dupa alte aberatii progresiste spuse , cred ca ori imi anulez votul, ori votez PNL care sunt mai moderati. Din cate am auzit, nici SRI-ul nu-i vor pe tampitoii de la USR. Cel putin, PNL-istii si PSD-istii par baieti de treaba in comparatie cu USR-istii. Chit ca fura si nu fac nimic, macar nu sunt ca USR-istii care vor sa ne amendeze si sa ne bage in puscarie pentru orice mizilic.Inteleg, aia care arunca tigarile si gunoaiele pe asfalt sau depasesc viteza pe sosea chiar trebuie amendati, iar aia care iau spagi si fura din bani publici merita condamnati la munca in folosul comunitatii. Dar sa ajunga sa ne amendeze si sa ne bage la puscarie pentru niste comentarii si injuraturi scrise pe net sau spuse pe You Tube la nervi sau la betie..........pai da-i in ###### mea cu neocomunismul lor de cacat! Gata, s-au terminat toate problemele in tara asta, A fost eradicata coruptia, hai sa ne punem pe arestat vloggeri si amendat comentatorii. Adica interlopii si baronii smecheri care au pile si avocati buni nu fac puscarie pentru ca fura milioane de euro, bat oameni si chiar omoara din culpa, dar fac puscarie fraierii care injura pe internet. Inca stam cu WC-uri in curte, inca vedem carute prin Bucuresti si sosele cu gropi, inca merg copii la scoala pe timp de iarna prin nameti, inca avem pacienti care dorm cate doi intr-un pat unde colcaie gandaci, dar lor le arde de cacaturi feministe, de parade GAY, de parca ne credem in Suedia, Franta sau California. Sa se duca acolo sa guverneze, noi avem alte probleme mai grave. Nu sunt in stare sa voteze legea educatiei sexuale obligatorie si sa scoata religia din scoli, dar sunt in stare sa introduca cenzura ca-n comunism. Pana una alta, vreau sa stiu si eu, mai construim ceva in tara asta?Exista un partid care sa promita ca va construi fabrici siderurgice, fabrici auto, ateliere, uzine chimice, spitale regionale, va crea milioane de noi locuri de munca, scoli si licee industriale, sau macar ceva care sa ne renoveze statiunile montane si litoralul ca sa nu mai plece romanii la bulgari? Ori sa termine autostrazile, soselele regionale, liniile de cai ferate si metrou ca sa vina cat mai multe multinationale si corporatii IT si call-centere pe la noi si sa crestem economic prin stimularea consumului? Un partid care sa promita macar modernizarea agriculturii, utilaje si tractoare noi, sa iesim si noi din evul mediu? E careva in stare in tara asta sa faca mai mult decat Ceausescu, in afara de dat din gura?Eu votez UDMR. Nu sunt ungur dar unguroaicele o sug cel mai bine si avand in vedere ca tara asta oricum nu are nici un viitor in afara de sugatori de pula la mUE macar sa ne ocupe aia as vrea un presedinte cu cohones ca Victor Orban nu muistu de Ludovic.
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 E recunoscut faptul că gălațenii sunt pro PSD. Certitudine este că în top 15 cei mai activi useri pe forum, 7 sunt clone ale lui Pizdăseara ( inclusiv verzii lui...), cărora li se alătură cu succes poponautul de Lopix, care mai nou e şi el "ajutător de comunitate", pune poze peste tot cu femei, deşi el când o să vadă pizdă prima oară în viața lui, probabil va leşina!! Sau o ia la fugă neştiind ce să facă, el fiind obişnuit să deschidă cracii când dă de "motănel mare" de bărbați cu implant de silicoane la țiți/pectorali... Look at them and please, a huge round of o applause for the King of Nimfo - DanielXXL and his Quear Queen - Marmotto, both from Galați. Cheers şi la mai mareee!! ;) Nu e Cotroceni acolo ! :) Iar despre restul, nu mai vorbi in dodii ! :) Rezuma-te la snooker, vezi ca Roonie si-a lasat mustata ! :)
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 13, 2020 Autor Postat Iunie 13, 2020 Depresivule, împușcă-te! :laugh2Ti-as ura sa te spanzuri, dar n-ai bani de funie si de sapun sconcsule!
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 13, 2020 Autor Postat Iunie 13, 2020 Scopul final ascuns este de a determina acest electorat de dreapta si nehotaratii sa nu se prezinte la urne, iar explicatia este una foarte simpla: comunistii astia au un electorat hardcore de aproximativ 2.5 - 3 milioane de alegatori care voteaza cu ei Degeaba determina ei ca prin PROSTIILE pe care le fac, mobilizeaza si mai tare electoratul anti-PSD-ist sa voteze cu PNL.Iar prin prostiile pe care le tot propun USR-istii, de la Caramitru si Clotilde la halul de lider pe care il au (Barna), vor incheia vesnic pe locul 3. Cu toate prostiile, interdictiile, amenzile si masurile idioate cu biletul de voie de iesit din casa, PNL tot ramane raul cel mai mic. deci PSD-ul pierde ... Va pierde alegerile astea.Dar e posibil sa revina, intr-o forma sau alta.Cum inainte a fost PCR, FSN, PSDR, PSDPUR albastru si PSD-ul rosu de azi, se va transforma in PRO-ALDE.
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 13, 2020 Autor Postat Iunie 13, 2020 Anul asta e clar ca PNL va castiga majoritatea primariilor in tara. La alegerile parlamentare, daca ia vreo 30-35%, cel mai probabil o sa se coalizeze cu USR-PLUS. Pe termen lung, o sa se erodeze si PNL, la fel ca PDL si PNT. Pana in 2030, cred ca clasa politica va fi impartita intre stanga progresista USR-PLUS si stanga conservatoare PRO-ALDE.
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 Anul asta e clar ca PNL va castiga majoritatea primariilor in tara. La alegerile parlamentare, daca ia vreo 30-35%, cel mai probabil o sa se coalizeze cu USR-PLUS. Pe termen lung, o sa se erodeze si PNL, la fel ca PDL si PNT. Pana in 2030, cred ca clasa politica va fi impartita intre stanga progresista USR-PLUS si stanga conservatoare PRO-ALDE. Nu e clar, am informatii din interior. In anumite orase care erau fiefuri PSD da, s-ar putea sa se schimbe situatia in favoarea PNL, dar chiar si-asa, procentul primariilor PNL din tara va fi mic. La Parlamentare s-ar putea sa ai o surpriza !
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 13, 2020 Autor Postat Iunie 13, 2020 La Parlamentare s-ar putea sa ai o surpriza !De ce?O sa castige PSD ca-n 2016?
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2020 Lasati politica si mai futeti si voi ceva! 1
eltorogrande Reputație: 661 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Iunie 13, 2020 Lasati politica si mai futeti si voi ceva!He, he, cred ca asta e raspunsul saptamanii, ioooi :hihat!! Respect ...
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 13, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 13, 2020 Lasati politica si mai futeti si voi ceva!Și pe fete le-au sunat să le întrebe cu cine votează. Acum stau și se miră de ce nu le mai răspund...
requiemxxx Reputație: 3 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 daca lucrez la SRI am voie sa votez cu UDMR?
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 13, 2020 Autor Postat Iunie 13, 2020 Lasati politica si mai futeti si voi ceva!Ce sa mai futem?N-ai auzit ca e hartuire si agresiune sexuala sa futem femei fara consintamant? Cica si sexul platit cu prostituatele intra la santaj de fapt.
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 13, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 13, 2020 Ce sa mai futem?N-ai auzit ca e hartuire si agresiune sexuala sa futem femei fara consintamant? Cica si sexul platit cu prostituatele intra la santaj de fapt. Ești prea sensibil... Că dacă spun altfel, jignesc ce au femeile între picioare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum