Sari la conținut

Cu cine votati la alegeri?

Postări Recomandate

Postat

daca lucrez la SRI am voie sa votez cu UDMR?

Daca lucrezi la SRI ii doare-n pula cu cine votezi tu ca tot ei numara voturile.
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ti-as ura sa te spanzuri, dar n-ai bani de funie si de sapun sconcsule!  

Depresivule, împușcă-te! 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

daca lucrez la SRI am voie sa votez cu UDMR?

Votezi cu cine iti ordona comandantul sau ofiterul superior de la divizia careia ii apartii.  

Daca iti trimite un semnal galben , cu PNL votezi, daca iti trimite semnal rosu , cu PSD votezi,  daca iti trimite semnal albastru, votezi USR .     

Vezi ca sunt mai multe divizii si factiuni, iar daca cele mai multe sustin un anume partid, acel partid intra la guvernare.   

Securistii decid cine castiga alegerile si care partid intra la guvernare.

De obicei, intra la guvernare partidul care promite ca va creste fondurile pentru SRI si va creste salariile angajatilor, care mareste fondurile pentru aparare si securitate.  Se fac negocieri si cu baronii locali, si cu interlopii si  afaceristii care conduc partidele de facto, politicienii fiind doar marionetele lor.  

La mijloc mai sunt si masonii  de la BNR si BOR-ul ca si aia  au un rol decizional, plus o gramada de lobbysti ONG-isti si investitori. 

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Eu am votat ca prostu cu Ion Iliescu, am crezut ca e om bun,patriot, dar m-am inselat.Am pus botu la ce mi-au zis superiorii mei, ca ne-a scurtat armata !

Iar eu am apreciat întotdeauna sinceritatea, chiar dusă la extrem... :)

Așa că degeaba te-aș fi convins să votezi cu Ion Rațiu, că tot Iliescu câștiga...

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fi de acord cu mine"
Ion Rațiu - 1990
Postat

Eu am votat ca prostu cu Ion Iliescu, am crezut ca e om bun,patriot, dar m-am inselat 

Romania n-a avut niciodata lideri patrioti.

TOTI AU FOST VANDUTI LA STRAINI.

Regii Carol si Ferdinand au fost germani, deci straini.  

Antonescu s-a declarat a fi patriot, dar in realitate a fost sluga nazistilor. 

Dej a fost sluga  sovieticilor.  

La fel si Iliescu, care a fost cand sluga rusilor, cand sluga evreilor. 

Basescu si Iohannis sunt slugile americanilor si evreilor. 

Doar Ceausescu a fost patriot, dar patriotismul lui ne-a costat scump, aducandu-ne foamete.  

Iar el a platit cu viata, la fel ca Vlad Tepes , Mihai Viteazul si Constantin Brancoveanu.  

Postat

Ne e rusine de Ceausescu ca a fost criminal, ca ne-a flamanzit, ca a fost dictator.  

Dar gunoaiele de presedinti, primari si  guvernanti care ne-au condus in ultimii 30 ani n-au facut nici macar 1% din ce s-a construit pe vremea lui Ceausescu: adica sosele, fabrici, scoli, spitale, biblioteci,   sistem de salubritate si urgente,   uzine, baraje, poduri, cai ferate, porturi,  stalpi de luminat si retele electrice.  

Si chiar si Dej a mai construit cate ceva.   

Doar privatii romani  si strainii au mai construit niste mall-uri, supermarkete, fast-fooduri, cluburi , call-centere,  benzinarii,  adica rahaturi consumeriste care nu sunt sustenabile pe termen lung.  

Ca degeaba are pitipoanca  sau corporatistul  de azi     masina Opel daca se impotmoleste in noroi si gropi  .   Degeaba are iPhone 11 cand sistemul de urgente e praf, fiindca mori cu zilele pana vine ambulanta sau pompierii.  

Daca aveam asa conducatori idioti ca Iliescu, Basescu si Iohannis in perioada 1944-1989,  pai cred ca Romania de azi era si acum o tara predominant agrara,  o adevarata Africa alba.  

Fara blocuri si sosele, mergeam si acum cu carute trase de cai si locuiam in bordeie de pamant, nuiele si fan, fara curent electric, cum traiau taranii in vremea preaiubitei "Monarhii germane" din perioada interbelica.   

Postat

Împușcă-te, am zis!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

plusere e cea mai grețoasă adunare de oameni...

Dacă se nășteau prin anii 50, ăștia de la plusere erau cei mai mari pupincuriști ai lui Ceaușescu. :rant

Iar Plicușor Ban... Exista mai multe persoane in spatele abjectului Nicușor Dan dintre care omul de afaceri Răzvan Petrovici și fostul director adjunct știm noi care, Super Florian.

I-ar trebui un sticker de campanie “Garantat de Statul Paralel”, ar fi mai smecher si mai verosimil! :bad

Căutați și citiți cartea Spovedania lui Rizea, care dispare foarte suspect ori de câte ori e postată... :exclamation:

Postat

#lasatzpoliticapentrucaoricumnuvapricepetz

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ceausescu a realizat in 30 de ani cat doar au promis politicienii pizdei in 30 de ani

Astia nu sunt in stare sa faca o autostrada de la bucuresti la arad in 30 de ani, ala in 30 de ani a strapuns muntii fagaras, a facut blocuri pentru taranii urbanizati, le-a dat locuri de munca, a mutat dambovita sa faca tunel sub ea, a unit dunarea cu marea neagra, si astea sunt cateva exemple

Tataie tu vezi acolo ce menore ati mai recomanda forumistii sa futi si vezi-ti de predofilia ta de bosorog dement

Marș, mă potaie și tu și cretinul celălalt! 

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Degeaba votăm pentru o schimbare a nivelului nostru de trai, la mai bine, dacă nivelul de încultură și prostie predomină în rândul populației ! Măcar încercam...

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Degeaba votăm pentru o schimbare a nivelului nostru de trai, la mai bine, dacă nivelul de încultură și prostie predomină în rândul populației ! Măcar încercam...

Pai, uita-te la Picon!  

Postat

Tarfele alea terminate , de traiau  pe vremea lui Ceausescu, culegeau   porumb si se masturbau cu  stiuleti pe post de vibratoare. 

Sau lucrau ca maturatoare imbracate in salopete   intr-o fabrica si si-o trageau cu lucratorii dupa program prin depozit sau intr-un beci intunecat. 

Postat

Pai, uita-te la Picon!

Ești un monument de incultură și prostie. Un mix groaznic, degeaba faci umbră pământului.
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Ești un monument de incultură și prostie. Un mix groaznic, degeaba faci umbră pământului.

tu vorbesti ba sconcsule care ti-ai luat bataie de la Amada?

• Oras:*
  • Oras:*
Postat

Eu nu votez cu nimeni, ce se intampla acum arata ca mai toti sunt la fel. As vrea sa existe vreun partid care sa vrea sa faca ceva pe bune dar asta e o fantezie.

Postat

tu vorbesti ba sconcsule care ti-ai luat bataie de la Amada?

Când spun că ești prost ...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Eu nu votez cu nimeni, ce se intampla acum arata ca mai toti sunt la fel. As vrea sa existe vreun partid care sa vrea sa faca ceva pe bune dar asta e o fantezie.

Eu cred ca nici daca aducem armata la putere si punem de o dictatura militara nu o sa se intample nimic.

De fapt, e condusa oricum de securisti, deci e tot aia.  

Singura noastra sansa ar fi sa devenim colonie chineza sau japoneza.  

In 10 ani cred ca am ajunge ca Singapore sau Coreea de Sud.  

Da o sa fie nasol ca astia o sa te puna la munca 12-16 ore pe zi, nema drepturi sau libertate de exprimare......dar macar am avea locuri de munca, fabrici, sosele, spitale si scoli  de calitate, autostrazi si zgarie-nori.

Asa, stam cu porcii astia de politicieni romani  care pe langa faptul ca fura bani publici, ne mai iau si din drepturi si ne cenzureaza, si tot nu fac nimic, nu ne ofera nimic in schimb, nici macar sa termine o amarata de statie de metrou din Drumul Taberei nu pot.  

Sunt cele mai japite curve - te si jefuiesc, te si bat, te si inchid, te si tortureaza.  

Postat

Pibul chinei pe cap de locuitor e sub al romaniei desi conform casalotului baga 16 ore de munca pe zi

Da, n-au salarii, muncesc mai mult, pot sa ajunga la puscarie 10 ani daca primesc spaga sau fura si un singur  Yuan.

Si au mai multe chestii decat .....o sa aiba vreodata Romania!  

In niciun caz nu mai e China ca pe vremea lui Mao.  

Trenuri frumoase si curate, nu ca.....CFR-urile noastre jegoase.     

Construiesc o statie de tren in 9 ore.  Romanii stau dupa multe consultari, expertize,  constatari, dezbateri, referendumuri ca sa termine o statie de metrou ....in 5-10 ani? 

Shanghai  -  caum cum ar  trebui sa arate o capitala europeana  

Si alte orase 

Un spital in 8 zile ....si noi visam spitale regionale cand mai degraba construim catedrale si biserici  

Porturi 

Roboti  

Fabrici   

Agricultura - mai ales orez........pe cand in Romania inca ne rugam de primari sa ne bage irigatii ori stam la mila secetei.  

https://youtu.be/pRGLaj_wyjc

Parcuri 

https://youtu.be/Dgnp8D5n2YY

Disneyland  

https://youtu.be/vCAd2V5crt4

Cum nu te obliga nimeni sa cumperi dintr-o piata jegoasa, poti sa te duci la restaurant din asta. Nu te obliga nimeni sa mananci lilieci , caini si serpi, acum ca s-au interzis. As zice ca se vor imbunatati lucrurile semnificativ in China. 

https://youtu.be/q2TPxH42MFw

https://youtu.be/bufV3EgyPGU

Postat

N-ai vrea sa vezi PIB-ul Coreei de Nord sau a Venezuelei ! 

Venezuela:  

Cand o sa aiba Mamaia  statiuni de litoral ca-n Caracas, atunci sa mai criticam Venezuela. Momentan, trece printr-un moment prost, dar are petrol si potential turistic care ii pot asigura un viitor stralucit.  

Coreea de Nord: 

Da, e comunista,  dar cel putin au o capitala cu curatenie luna si blocuri vopsite in diferite culori, nu acelasi cenusiu  imbacsit. As vrea ca Bucurestiul sa arate  macar ca  Phenian  

Postat

Hai ca daca bag si ceva poze si clipuri din Africa de Sud, Algeria,Maroc,   Nigeria sau Egipt, intrati cu totii in depresie.   :laugh2

Trebuie sa recunoastem ca Romania, in special Bucurestiul, cu idiotii de politicieni pe care ii avem  ,  arata mai rau decat o gramada de tari aflate sub dictatura.  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...