emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 1 oră în urmă, DARIUSTHE3RD a spus: A fost cineva ? nu prea se mai duce nimeni-:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) De unde ai dedus tu asta,Nostradamus🤣?!
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 Acum 44 minute, emmyzian a spus: De unde ai dedus tu asta,Nostradamus🤣?! 😁😅😂🤣
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 Acum 49 minute, emmyzian a spus: De unde ai dedus tu asta,Nostradamus🤣?! Ei a dedus )))). El doar se bagă-n seamă aiurea și vorbește în necunoștință de cauză. Nu-l băga-n seama și lasă-l să vorbească /scrie singur aberațiile pe care oricum nu le crede nimeni. 😉 😘
FLORYYN Reputație: 170 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Braila Disponibila Oras:Braila Disponibila Postat Aprilie 16, 2022 Acum 8 ore, DARIUSTHE3RD a spus: A fost cineva ? nu prea se mai duce nimeni-:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Da eu am fost, si am fost f multumit de serviciile ei. Are servicii bune ca si brunetica, Ana (in blugi ), Alina blonda...
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 7 ore, all_star a spus: Ei a dedus )))). El doar se bagă-n seamă aiurea și vorbește în necunoștință de cauză. Nu-l băga-n seama și lasă-l să vorbească /scrie singur aberațiile pe care oricum nu le crede nimeni. 😉 😘 💋💋corect
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 1 oră în urmă, FLORYYN a spus: Da eu am fost, si am fost f multumit de serviciile ei. Are servicii bune ca si brunetica, Ana (in blugi ), Alina blonda... 🥰💋💋
JustMe112 Reputație: 155 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2022 Vizitată iar,nu știu dacă aș putea să spun ceva de rău despre ea sau serviciile oferite.La mn cel puțin se afla în top 3 ,și anume că are ceva anume care mă atrage sa o vizitez la fel că celelalte 2 domnițe de care nu mentionez aici dar bănuiesc că știu toți.Sincer îmi pare rău că nu mă pot împărți în 3 dar na incerc sa fiu echitabil cu dorințele mele.Fara prea multa vorbărie recomand celor care știu cum să se poarte cu o fata pt că primesc la schimb ceva frumos și fără grabă .Ciocane tari 1
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 18, 2022 Postat Aprilie 18, 2022 Acum 20 minute, JustMe112 a spus: Vizitată iar,nu știu dacă aș putea să spun ceva de rău despre ea sau serviciile oferite.La mn cel puțin se afla în top 3 ,și anume că are ceva anume care mă atrage sa o vizitez la fel că celelalte 2 domnițe de care nu mentionez aici dar bănuiesc că știu toți.Sincer îmi pare rău că nu mă pot împărți în 3 dar na incerc sa fiu echitabil cu dorințele mele.Fara prea multa vorbărie recomand celor care știu cum să se poarte cu o fata pt că primesc la schimb ceva frumos și fără grabă .Ciocane tari 🥰💝multumesc frumos👅
JustMe112 Reputație: 155 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2022 Acum 2 minute, emmyzian a spus: 🥰💝multumesc frumos👅 Nu mai scoate limba,știu că vrei sa îmi faci in ciuda dar ai grija sa nu ți-o musc data viitoare😈😈😘
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 18, 2022 Postat Aprilie 18, 2022 Acum 49 minute, JustMe112 a spus: Nu mai scoate limba,știu că vrei sa îmi faci in ciuda dar ai grija sa nu ți-o musc data viitoare😈😈😘 👅👅👅👅👅😂
JustMe112 Reputație: 155 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2022 Acum 45 minute, emmyzian a spus: 👅👅👅👅👅😂 Bun.....deci știu ce am de făcut data viitoare😂😂
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 18, 2022 Postat Aprilie 18, 2022 Acum 36 minute, JustMe112 a spus: Bun.....deci știu ce am de făcut data viitoare😂😂 😊💋
adelin88 Reputație: 102 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Postat Aprilie 19, 2022 Pfff,,,numai eu ma chinui sa o prind😀..nu ne nimerim la program, am incercat luna trecuta de 2 ori dar nu neam nimerit.
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 19, 2022 Postat Aprilie 19, 2022 Acum 18 minute, adelin88 a spus: Pfff,,,numai eu ma chinui sa o prind😀..nu ne nimerim la program, am incercat luna trecuta de 2 ori dar nu neam nimerit. Poti incerca azi,cel mai exact dupa ora 14 voi fi disponibila🤗sunt in oras pana sambata pe la ora 20💝dupa voi reveni cel mai probabil dupa Paste💋🙃
FLORYYN Reputație: 170 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Braila Disponibila Oras:Braila Disponibila Postat Aprilie 19, 2022 Sal ,vizitata ieri , nu o sa intru in detalii pentru ca deja știți ca are servicii de nota 10 si nici nu vreau sa mai imi sara unii colegi in cap ca data trecuta.
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 19, 2022 Postat Aprilie 19, 2022 Acum 49 minute, FLORYYN a spus: Sal ,vizitata ieri , nu o sa intru in detalii pentru ca deja știți ca are servicii de nota 10 si nici nu vreau sa mai imi sara unii colegi in cap ca data trecuta. Multumesc dragul meu👅💋🥰
Vizitator George911 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2022 Postat Aprilie 20, 2022 Salut! Vizitat domnișoara. Am prins-o greu la telefon dar in final am reușit!:) Ce pot spune despre domnișoară mai mult decât s-a spus pana acum? Pentru mine a fost o experiență extra. De revenit? Cu siguranță!!! Recomand cu plăcere! Ciocane tari!
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 20, 2022 Postat Aprilie 20, 2022 Acum 2 ore, George911 a spus: Salut! Vizitat domnișoara. Am prins-o greu la telefon dar in final am reușit!:) Ce pot spune despre domnișoară mai mult decât s-a spus pana acum? Pentru mine a fost o experiență extra. De revenit? Cu siguranță!!! Recomand cu plăcere! Ciocane tari! Nustiu exact cine esti🙃dar iti multumesc din ❤💋☺️
Vizitator George911 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2022 Postat Aprilie 20, 2022 1 hour ago, emmyzian said: Nustiu exact cine esti🙃dar iti multumesc din ❤💋☺️ Am să-ți amintesc data viitoare când voi veni să mă faci din nou să mă simt mai tinerel 😀. Te pup dulce 😊....
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 20, 2022 Postat Aprilie 20, 2022 Acum 1 oră, George911 a spus: Am să-ți amintesc data viitoare când voi veni să mă faci din nou să mă simt mai tinerel 😀. Te pup dulce 😊.... Oky❤❤😊
dodo75x Reputație: 71 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 22, 2022 Salut Revenit in tara pentru sarbatorile pascale am revizitat-o pe EMMY ...desi prima vizita nu a fost wow ....de data asta au iesit scantei !!!! Multumesc pentru serviciile de aproape nota 10!!! De revenit/de recomandat ..oricand cu multa placere !!!! Paste fericit EMMY!!!! Paste fericit colegi!!!!!! 1
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 22, 2022 Postat Aprilie 22, 2022 Acum 29 minute, dodo75x a spus: Salut Revenit in tara pentru sarbatorile pascale am revizitat-o pe EMMY ...desi prima vizita nu a fost wow ....de data asta au iesit scantei !!!! Multumesc pentru serviciile de aproape nota 10!!! De revenit/de recomandat ..oricand cu multa placere !!!! Paste fericit EMMY!!!! Paste fericit colegi!!!!!! Multumesc 😊😊🥰❤ Paste fericit tuturor si toate cele bune💋
haznaf Reputație: 160 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 26, 2022 La 22.04.2022 la 18:04, emmyzian a spus: Multumesc 😊😊🥰❤ Paste fericit tuturor si toate cele bune💋 Lucrezi azi?
emmyzian Reputație: 168 Postat Aprilie 26, 2022 Postat Aprilie 26, 2022 Acum 4 ore, haznaf a spus: Lucrezi azi? Da
noname215 Reputație: 10 Postat Mai 1, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Mai 1, 2022 Salutare. Am vizitat acum 2 săptămâni titulara topicului. Am optat pentru o finalizare, cadoul fiind 100 lei....acțiunea: la alegerea mea OP+ NP, se implica, a scos și câteva gemete pentru a întreține atmosfera. Singur minus în vad în faptul ca după acțiune nu am primit prosop pentru o igienizare corespunzătoare. Spor.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum