natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 23, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 23, 2020 🤫🤫🤫😘😘😘😘😘😘😘 1
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 23, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 23, 2020 Disponibila pana la 2dimineata va pupacesc 😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰 2
delimitator Reputație: 528 Postat Iunie 23, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 23, 2020 Disponibila pana la 2dimineata va pupacesc Cam foarte foarte bună de pula domnișoară. 1
Vizitator savyo Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 Bifat dsoara! Amuzant este ca am fost la colega ei, dar mi s-a parut mai pe gustul meu blondina ðŸ˜Iar acum notele:Dsoara : as da un 8,50, sociabila, glumeata, blonda, aspect placutOral : 9, slow, pe placul meu, nu sa te termineNormal: 9, n-am apucat prea multe pentru ca este foarte stramta, himen elastic ,capitulat rapid.Locatia : 10, ap central la Unirii, 2 camere cred, cu de toate, servit o cola, socializat cu ambele 🙂 De revenit? Poate, si pentru altele, netestate ! Mersi Natalia!
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 23, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 23, 2020 Te pup ms frumos te mai aștept 😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰 seara frumoasa 1
roma 16 Reputație: 15 Postat Iunie 23, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 23, 2020 Buna....,scuze,cine are himen elastic pt.ca nu am inteles....Merci
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 23, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 23, 2020 Bună euuuu am 😎 1
roma 16 Reputație: 15 Postat Iunie 23, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 23, 2020 Merci NAT.....,interesant.....,daca lucrezi si cu muschii vaginali sau cum se zice ....,BELEA MARE...🤔
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 23, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 23, 2020 Daaaaaaa 😎😘🤫 1
danjoe Reputație: -55 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2020 Salutare! Am fost recent la cele doua fete dragute, sexoase si futacioase. Am intrat cu amandoua. Contact: Programare facut usor pe Whatsapp, cu 45 de minute inainte. Punctualitate: Perfecta. Am fost primit la ora stabilita. Fetele erau deja pregatite. Locatie: 9. Aproape de pub-ul The Harp Irish Pub. Apartamentul arata foarte bine, curat. Nu este foarte discreta locatia din cauza pozitionarii blocului si a restaurantului de langa. Atitudine: 9,5. Am fost bine primit, cu entuziasm, de cele doua fete foarte binedispuse si zambitoare la acea ora tarzie. Au fost foarte atente cu mine (pro-client), au avut initiativa in pat si nu m-am simtit deloc grabit in timpul petrecut cu ele. Aspect (ambele fete): 8+. Plusul este pentru Natalia pe care o simpatizez mai mult. Si am inteles ca Jessyka seamana cu Oana Zavoranu. Eu nu mi-am dat seama, nu am ochiul asa de bine format. Avand in vedere ca mai multe persoane i-au spus asta, ar fi ceva de investigat pentru fani. Experienta in 3 (threesome): 8+. Dau nota asta generala pentru toata actiunea din pat (ON si NP). A fost un threesome incitant, dar destul de "cuminte". Voi da cateva exemple mai jos. Momente notabile pentru mine au fost: * Cand ma sarutam si ma jucam cu Natalia in timp ce imi mi-o sugea Jessyka. * Cand imi facea oral Natalia privindu-ma in ochi iar Jessyka ma saruta pe corp. * Cand au incercat sa imi faca amandoua oral, una din ele mi-o sugea iar celalalta ma saruta pe langa pula. * Cand m-a priveam cu Natalia, ea zambind foarte dragalasa, in timp ce o futeam pe Jessyka. * Cand Jessyka in timp ce ma futea (LOT) imi spune sa nu termin, sa o fut si pe Natalia. Daaaaaaaaa!!! * Cand Natalia s-a pus capra - ii sta foarte bine asa. N-am rezistat prea mult. Ce mi-ar fi placut mult dar nu s-a intamplat: * Sa-mi fie supte oo-le. * Sa-mi fie supta pula si oo-le in acelasi timp. * Sa schimbe fetele mai des pula din gura in gura. * Sa fac FK cu una din ele in timp ce mi-o suge sau o fut pe cealalta, si invers. * Sa incerce sa ma termine oral sau facial (CIM sau COF). * Sa propuna ele si alte pozitii la oral. Nici eu nu am avut inspiratia in acele momente. Sarut: Doar cu Natalia. FK: Nu. CIM/COF (la initiativa lor): Nu. Contact vizual: Daaaa. Jessyka are o privire obraznica, mai ales cand e cu pula in gura, iar Natalia are o privire mai inocenta, dar la fel de incitanta. GFE: Tind sa spun ca da. Cu toate ca m-am sarutat doar cu Natalia si fara FK de la nici una, in mare parte m-am simtit ca si cum eram cu doua amante dornice sa ma satisfaca. Au acea atitudine senzuala, seducatoare. PSE: Da. Fetele cer sa fie futute, ma priveau in ochi in timp ce o sugeau, si le place sa se vada in oglinda mare de pe sifonier (de care nu am profitat destul). Igiena: 10. Totul ok aici. La final, fetele au intrat la dus dupa mine. Halat: 300/30 min, 35 min DTD cu tot cu dusuri. Eram tentat sa stau mai mult dar... csf, sunt sarac =)) A fost o experienta recomandabila. M-am simtit foarte bine cu Natalia si Jessyka si mi s-a sculat din nou scriind aceasta recenzie. Jessyka a insinuat ca o plac mai mult pe prietena ei si avea dreptate. La o viitoare intalnire, pe Natalia o vreau s-o fut cel mai mult. Pe Jessyka o gasiti aici - https://nimfomane.com/forum/topic/159049-jessyka-0723427614/ 1
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 24, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 24, 2020 Mulțumim frumos te mai așteptăm te pupacim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 24, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 24, 2020 Bună Băieții Azi După Ora 14 Va Aștept Sa Petrecem Clipe De ne Uitat Vaaaa Pupacesc 🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘 3
7uuupp Reputație: 4864 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 Îmi pare rău ca nu pot sa cred in notele acordate...iar din ce văd 300 aici pentru 30 de minute mi se pare o fantezie “masochistă”! 1
Vizitator jessyk01 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 300 lei pentru amândouă 30 de min 😉 2
incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 Bună euuuu am cine are himen elastic pt.ca nu am inteles Cum vine asta :hmmm ?
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 24, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 24, 2020 Disponibila Băieții Pana la ora 2 Dimineața Va Aștept pupici cu lipici 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘😘 1
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 24, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 24, 2020 Seara frumoasa golanilor 😘😘😘😘😘😘 #Disponibila 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 25, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 25, 2020 Disponibila 💙💙💙💙💙💙
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 25, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 25, 2020 💛💛💛💛💛💛💛
incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 Disponibila Băieții Pana la ora 2 Dimineața Va Aștept pupici cu lipici Seara frumoasa golanilor #Disponibila Parcă-ncep să mă-ndrăgostesc..
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 25, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 25, 2020 Ooo da asta e de bn ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 Ooo da asta e de bn Ămm.. de bine pentru tine, nu ?
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 25, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 25, 2020 Daaaaa hai vino te aștept ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ¥°
incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 Daaaaa hai vino te aștept Umm, când :350x ? și/sau unde
natalia_ Reputație: 99 Postat Iunie 25, 2020 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 25, 2020 Sună-mă și vei afla te pupi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum