Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Disponibilă 💋 Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 ♥️ Link spre comentariu
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Maria, nu cred ca ar fi rau sa mai postezi cate o poza.. Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Pup Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 15, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 15, 2020 Nu credeam că voi ajunge vreodată sa fut în M.R dar s-a întâmplat si asta. Recenzia mea este inutila, s-a cam spus ce era de spus. Maria m-a cucerit prin naturalete, simplitate si bun simț , chiar am crezut ca fut vecina proaspat mutată in bloc. Nu este o mare frumusete sau bunaciune dar stie cum sa facă să-ți tremure genunchii la plecare.Multumesc Maria! 4 2 Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Nu credeam că voi ajunge vreodată sa fut în M.R dar s-a întâmplat si asta. Recenzia mea este inutila, s-a cam spus ce era de spus. Maria m-a cucerit prin naturalete, simplitate si bun simț , chiar am crezut ca fut vecina proaspat mutată in bloc. Nu este o mare frumusete sau bunaciune dar stie cum sa facă să-ți tremure genunchii la plecare.Multumesc Maria!Bună, mulțumesc frumos și te aștept cu drag când vrei sa revii pupici Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Bună, dragilor astăzi sunt disponibila începând cu ora 11:00 pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iulie 16, 2020 Nu credeti ca trebuie mutata la Top? 1 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 16, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 16, 2020 Nu credeti ca trebuie mutata la Top? Las-o aici, da standardele de la top peste cap 2 2 Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Disponibilă 💋 Link spre comentariu
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Nu credeti ca trebuie mutata la Top?Eu am propus asta demult..... Link spre comentariu
danielm96 Reputație: 188 Postat Iulie 16, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2020 Nu credeti ca trebuie mutata la Top?Eu zic ca da Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 💋 1 Link spre comentariu
deagosvatra Reputație: -88 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Pari destul de skinny ! Câte kg ai ? Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 💋Bună, dragilor astăzi sunt disponibila de la ora 11:00 - 00:00 va pup și va aștept cu drag💋💋💋 Serviciile mele sunt: ✔ï¸Sex oral(protejat/neprotejat în funcție de igienă)✔ï¸Sex normal protejat✔ï¸69✔ï¸GFE✔ï¸Cunilingus✔ï¸Anilingus✔ï¸Cim-(50 RON extra)✔ï¸Diferite fantezii✔ï¸FkCadoul:30 min-150 RON1h-200 RON Pentru mai multe detalii va aștept la telefon 0763065109💋💋 6 Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Disponibilă Incall Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Pup Link spre comentariu
danielm96 Reputație: 188 Postat Iulie 17, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2020 💋Bună, dragilor astăzi sunt disponibila de la ora 11:00 - 00:00 va pup și va aștept cu drag💋💋💋 Serviciile mele sunt: ✔ï¸Sex oral(protejat/neprotejat în funcție de igienă)✔ï¸Sex normal protejat✔ï¸69✔ï¸GFE✔ï¸Cunilingus✔ï¸Anilingus✔ï¸Cim-(50 RON extra)✔ï¸Diferite fantezii✔ï¸FkCadoul:30 min-150 RON1h-200 RON Pentru mai multe detalii va aștept la telefon 0763065109💋💋 Uuuu nice ass Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 Bună, băieți astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00. Duminică nu lucrez, va pup Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 Disponibilă Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Disponibilă Link spre comentariu
playboyvalentin Reputație: 311 Postat Iulie 20, 2020 Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Partajează Postat Iulie 20, 2020 Am revizitat-o pe Maria saptama trecută, după o programare făcută cu o zi în urmă. La 10:30 eram în fata blocului ei din Residence, găsit repede loc de parcare chiar lângă. Maria a făcut ceva inbunatatiri, acum e vopsită brunetă, ii sta mult mai bine, a fost și la solar, e bronzata toată, m-a așteptat într-o lenjerie neagra, foarte sexy, un sărut de bun venit și la baie. Nu știu când m-am spălat și repede am ajuns în camera și da, i cu sărutări pasionale, mângâieri pe corpul ei de puștoaică, cunilingus, apoi o pun la treabă și face un oral de zile mari, mult mai bun, și a îmbunătățit tehnica, foarte deep, îl face fără mâini, o lași pe ea și te înnebunește, umed, cu supt de coite. Primul număr am finalizat pe sâni, destul de repede. La al doilea am continuat vreo 10-15 minute tot cu oral deep făcut cu ea în genunchi pe podea, priveliștea e de zile mari, se uita în ochii tai când o suge, schimbat câteva poziții, pe canapea, în pat la marginea patului.Note nu mai dau, doar spun ca eu îmi fac abonament. Te pup Maria, sau cum te-o chema! 2 Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Am revizitat-o pe Maria saptama trecută, după o programare făcută cu o zi în urmă. La 10:30 eram în fata blocului ei din Residence, găsit repede loc de parcare chiar lângă. Maria a făcut ceva inbunatatiri, acum e vopsită brunetă, ii sta mult mai bine, a fost și la solar, e bronzata toată, m-a așteptat într-o lenjerie neagra, foarte sexy, un sărut de bun venit și la baie. Nu știu când m-am spălat și repede am ajuns în camera și da, i cu sărutări pasionale, mângâieri pe corpul ei de puștoaică, cunilingus, apoi o pun la treabă și face un oral de zile mari, mult mai bun, și a îmbunătățit tehnica, foarte deep, îl face fără mâini, o lași pe ea și te înnebunește, umed, cu supt de coite. Primul număr am finalizat pe sâni, destul de repede. La al doilea am continuat vreo 10-15 minute tot cu oral deep făcut cu ea în genunchi pe podea, priveliștea e de zile mari, se uita în ochii tai când o suge, schimbat câteva poziții, pe canapea, în pat la marginea patului.Note nu mai dau, doar spun ca eu îmi fac abonament. Te pup Maria, sau cum te-o chema!Mulțumesc frumos și te aștept cu drag când vrei sa revii pupici Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Disponibilă♥ï¸ðŸ’‹ 8 Link spre comentariu
scorilo13 Reputație: 316 Postat Iulie 21, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 21, 2020 Disponibilă♥Dau reply la poza asta pentru ca e una din putinele femei care sta capra intr-un mare fel.Oral misto, umed cu atentie la owa, deep.De revenit! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum