Sari la conținut

Maria,0763065109 Militari residence

Vizitator sexymaria

Postări Recomandate

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.

Nu credeam că voi ajunge vreodată sa fut în M.R dar s-a întâmplat si asta. Recenzia mea este inutila, s-a cam spus ce era de spus. Maria m-a cucerit prin naturalete, simplitate si bun simț , chiar am crezut ca fut vecina proaspat mutată in bloc. Nu este o mare frumusete sau bunaciune dar stie cum sa facă să-ți tremure genunchii la plecare.

Multumesc Maria!

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator sexymaria
Reputație: 0

Nu credeam că voi ajunge vreodată sa fut în M.R dar s-a întâmplat si asta. Recenzia mea este inutila, s-a cam spus ce era de spus. Maria m-a cucerit prin naturalete, simplitate si bun simț , chiar am crezut ca fut vecina proaspat mutată in bloc. Nu este o mare frumusete sau bunaciune dar stie cum sa facă să-ți tremure genunchii la plecare.

Multumesc Maria!

Bună, mulțumesc frumos și te aștept cu drag când vrei sa revii pupici
Link spre comentariu
Vizitator sexymaria

💋Bună, dragilor astăzi sunt disponibila de la ora 11:00 - 00:00 va pup și va aștept cu drag💋💋💋

Serviciile mele sunt:

✔ï¸Sex oral(protejat/neprotejat în funcție de igienă)

✔ï¸Sex normal protejat

✔ï¸69

✔ï¸GFE

✔ï¸Cunilingus

✔ï¸Anilingus

✔ï¸Cim-(50 RON extra)

✔ï¸Diferite fantezii

✔ï¸Fk

Cadoul:30 min-150 RON

1h-200 RON

Pentru mai multe detalii va aștept la telefon 0763065109💋💋

post-328615-0-16491800-1594972489_thumb.jpg

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

💋Bună, dragilor astăzi sunt disponibila de la ora 11:00 - 00:00 va pup și va aștept cu drag💋💋💋

Serviciile mele sunt:

✔ï¸Sex oral(protejat/neprotejat în funcție de igienă)

✔ï¸Sex normal protejat

✔ï¸69

✔ï¸GFE

✔ï¸Cunilingus

✔ï¸Anilingus

✔ï¸Cim-(50 RON extra)

✔ï¸Diferite fantezii

✔ï¸Fk

Cadoul:30 min-150 RON

1h-200 RON

Pentru mai multe detalii va aștept la telefon 0763065109💋💋

Uuuu nice ass

Link spre comentariu

Am revizitat-o pe Maria saptama trecută, după o programare făcută cu o zi în urmă. La 10:30 eram în fata blocului ei din Residence, găsit repede loc de parcare chiar lângă. Maria a făcut ceva inbunatatiri, acum e vopsită brunetă, ii sta mult mai bine, a fost și la solar, e bronzata toată, m-a așteptat într-o lenjerie neagra, foarte sexy, un sărut de bun venit și la baie. Nu știu când m-am spălat și repede am ajuns în camera și da, i cu sărutări pasionale, mângâieri pe corpul ei de puștoaică, cunilingus, apoi o pun la treabă și face un oral de zile mari, mult mai bun, și a îmbunătățit tehnica, foarte deep, îl face fără mâini, o lași pe ea și te înnebunește, umed, cu supt de coite. Primul număr am finalizat pe sâni, destul de repede. La al doilea am continuat vreo 10-15 minute tot cu oral deep făcut cu ea în genunchi pe podea, priveliștea e de zile mari, se uita în ochii tai când o suge, schimbat câteva poziții, pe canapea, în pat la marginea patului.

Note nu mai dau, doar spun ca eu îmi fac abonament. Te pup Maria, sau cum te-o chema!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator sexymaria

Am revizitat-o pe Maria saptama trecută, după o programare făcută cu o zi în urmă. La 10:30 eram în fata blocului ei din Residence, găsit repede loc de parcare chiar lângă. Maria a făcut ceva inbunatatiri, acum e vopsită brunetă, ii sta mult mai bine, a fost și la solar, e bronzata toată, m-a așteptat într-o lenjerie neagra, foarte sexy, un sărut de bun venit și la baie. Nu știu când m-am spălat și repede am ajuns în camera și da, i cu sărutări pasionale, mângâieri pe corpul ei de puștoaică, cunilingus, apoi o pun la treabă și face un oral de zile mari, mult mai bun, și a îmbunătățit tehnica, foarte deep, îl face fără mâini, o lași pe ea și te înnebunește, umed, cu supt de coite. Primul număr am finalizat pe sâni, destul de repede. La al doilea am continuat vreo 10-15 minute tot cu oral deep făcut cu ea în genunchi pe podea, priveliștea e de zile mari, se uita în ochii tai când o suge, schimbat câteva poziții, pe canapea, în pat la marginea patului.

Note nu mai dau, doar spun ca eu îmi fac abonament. Te pup Maria, sau cum te-o chema!

Mulțumesc frumos și te aștept cu drag când vrei sa revii pupici
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...