umcradu Reputație: 99 Postat Iunie 18, 2020 Postat Iunie 18, 2020 Stiti ceva despre acest salon care se afla spre Teis pana in spalatoria auto.Am auzit pe cineva ca ar fi o locatie la o casa unde o tipa face masaj si nu numai.
danicristea32 Reputație: 6 Postat Iunie 19, 2020 Postat Iunie 19, 2020 Pune un link cu anuntul în cauză sa vedem despre ce este vorba. 1
umcradu Reputație: 99 Postat Iunie 19, 2020 Autor Postat Iunie 19, 2020 https://m.olx.ro/oferte/user/kuRh8/
overlimit Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 a sunat cineva? ma intereseaza si pe mine daca face masaj cu finalizare
sinamics Reputație: 47 Postat Iunie 24, 2020 Oras:tgv Oras:tgv Postat Iunie 24, 2020 Am avut programare eu astazi insa am fost nevoit sa aman din cauza job-ului dinamic... Si eu sunt curios, poate avem noroc de ceva frumos ca e cam liniste pe la noi...
danicristea32 Reputație: 6 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 Salutare confrați...a reușit careva sa ajunga la domnisoara ?
black123 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Tirgoviste Oras:Tirgoviste Postat Iunie 25, 2020 Eu nu reusesc sa dau de ea la telefon. Nu radpunde deloc
sinamics Reputație: 47 Postat Iunie 25, 2020 Oras:tgv Oras:tgv Postat Iunie 25, 2020 Eu stabilisem cu ea pe whatsapp...are si o poza draguta, daca e ea, e chiar buna de ciocan. Bine, ca sa imi raspunda i-am spus ca am mai fost la ea si ca mi-a placut :) pt ca initial nu zicea nimic... Saptamana viitoare ma intorc in oras si incerc din nou in caz ca nu reuseste nimeni...
gabria Reputație: 16 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Iunie 27, 2020 Salutare .Intradevar este o tipa cu niste sani Siliconati extrem de frumosi Am mers de 3-4 ori pana acum Este langa o spalatorie auto Se intra prin fata pe langa spalatorie si o carciuma . Locatia este la etaj , cladirea avand deasupra carciumei 2 camere ce se se inchiriaza cu ziua / ora ..etc Maseoza are inchiriata 1 din camere ( acces prin spate pe niste scari din lemn Maseoza extrem de curata , prosoape , masa masaj , camera fiind dotata si cu dush ( nu pleci plin de ulei acasa)Vorbareata , masaj prin finalizare , cu sanii .. etc 150 am decartat de fiecare data 1 ora petrecuta intr-o companie extrem de placuta 1
ale_xandru Reputație: 39 Postat Iunie 27, 2020 Postat Iunie 27, 2020 Salut,eu unul nu as da 150 doar pt un masaj cu finalizare,dar cine are cu ce da ...intradebar e frumușică doamna dar mi se pare mult pt o finalizare 150...fara sex sau macar oral...
cafea_mare Reputație: 143 Postat Iunie 27, 2020 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Iunie 27, 2020 Care este tinuta ei in timpul masajului? Este permisiva? Poti mangaia, atinfe, saruta pielea? Fk si cuni? Multumesc!
sinamics Reputație: 47 Postat Iunie 27, 2020 Oras:tgv Oras:tgv Postat Iunie 27, 2020 Dar ai incercat sa pui problema daca te lasa sa-i bagi pula si in pasarica? Eventual care sunt costurile? Mai am cateva zile si ajung in oras, o intreb eu daca nu mai ajunge nimeni pana atunci...de 150 de lei macar sa te joci cu ea printre buzite si sa o atingi un centimetru...dar mai de la fund :)
mefisto_69 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Iunie 29, 2020 Salutare .Intradevar este o tipa cu niste sani Siliconati extrem de frumosiAm mers de 3-4 ori pana acumEste langa o spalatorie autoSe intra prin fata pe langa spalatorie si o carciuma . Locatia este la etaj , cladirea avand deasupra carciumei 2 camere ce se se inchiriaza cu ziua / ora ..etcMaseoza are inchiriata 1 din camere ( acces prin spate pe niste scari din lemn Maseoza extrem de curata , prosoape , masa masaj , camera fiind dotata si cu dush ( nu pleci plin de ulei acasa)Vorbareata , masaj prin finalizare , cu sanii .. etc150 am decartat de fiecare data1 ora petrecuta intr-o companie extrem de placutaSalut! Tipa este chiar cea din poza de pe Whatsapp? ...Intreb pentru un prieten! ;)
maryo85 Reputație: 592 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Salut! Tipa este chiar cea din poza de pe Whatsapp? ...Intreb pentru un prieten! ;)Prietenul sa verifice si sa ne spuna😂😂
john71 Reputație: 133 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Eu am vizitat un salon în cartier CFR
alexvale Reputație: 15 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 4, 2020 Eu am vizitat un salon în cartier CFRDa- ne mai multe detalii!
john71 Reputație: 133 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Da- ne mai multe detalii!Nu pot sa deschid topic, sunt membru nou.
alexvale Reputație: 15 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 4, 2020 Nu pot sa deschid topic, sunt membru nou.Nu trebuie să deschizi topic nou, poti sa scrii aici daca este tot salon de masaj.
john71 Reputație: 133 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Salutare prieteni. De curând mi am început aventurile prin paturi străine. Zic sa încep mai ușor cu un masaj. Găsesc pe olx un anunț. Am sunat, o voce foarte plăcută, am stabilit detalii la telefon, fără contact. Masaj nud. Îmi doream după ce am cunoscut dameza sa i dau diferența pana la 500 și nu a acceptat. Chiar se suparase puțin dar s a liniștit. Locația e în zona cu DSV, APIA... OCPI. Am ajuns și când a deschis ușa, o fata blonda la 1,65,-1,70, corp frumos, are de toate. M a invitat la un dus, după care mi a zis cum vreau sa fie topless sau nud. Sincer ala micu se trezise instant. La baie ok, șampoane, prosoape, oglinda tot ce trebuie. Când am văzut o goala îmi venea sa sar pe ea, o bunaciune..... Acțiunea se desfășoară în pat, destul de bun. Întreabă cum vrei ulei mai mult sau puțin, cum vrei mai apăsat sau mai ușor.... Ceva de vis. A început cu spatele, l a scos pala mic de sub mine și avea o tehnica de.... Sa termini nu alta. Am cerut sa ma întorc invers cu speranța că poate se înfige în țăruș. Nimic. I am propus ca dau dif pana la 500 și a zis ca dacă vroiam sex ma duceam cu 100 la prostituate. Ce sa mai zic. Mi a plăcut. Arinceri, am lins o peste tot,... LA ce corp are...... Nu permite sa i bagi deget în pasarica, dar de atins pe exterior e voie. Are niște sâni bestiali pe care i-am pupat.... Preț 130 nud, 100 topless, am dat 150 pentru 45 minute dar mai revin. Scuze de greșeli de exprimare sau de cursivitate. Important sa fie frumos unde mergi? Sa aveți spor!!Nu pot atașa link. O cheamă Lory și are tel 0790137978 1
alexvale Reputație: 15 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 4, 2020 Salutare prieteni. De curând mi am început aventurile prin paturi străine. Zic sa încep mai ușor cu un masaj. Găsesc pe olx un anunț. Am sunat, o voce foarte plăcută, am stabilit detalii la telefon, fără contact. Masaj nud. Îmi doream după ce am cunoscut dameza sa i dau diferența pana la 500 și nu a acceptat. Chiar se suparase puțin dar s a liniștit. Locația e în zona cu DSV, APIA... OCPI. Am ajuns și când a deschis ușa, o fata blonda la 1,65,-1,70, corp frumos, are de toate. M a invitat la un dus, după care mi a zis cum vreau sa fie topless sau nud. Sincer ala micu se trezise instant. La baie ok, șampoane, prosoape, oglinda tot ce trebuie. Când am văzut o goala îmi venea sa sar pe ea, o bunaciune..... Acțiunea se desfășoară în pat, destul de bun. Întreabă cum vrei ulei mai mult sau puțin, cum vrei mai apăsat sau mai ușor.... Ceva de vis. A început cu spatele, l a scos pala mic de sub mine și avea o tehnica de.... Sa termini nu alta. Am cerut sa ma întorc invers cu speranța că poate se înfige în țăruș. Nimic. I am propus ca dau dif pana la 500 și a zis ca dacă vroiam sex ma duceam cu 100 la prostituate. Ce sa mai zic. Mi a plăcut. Arinceri, am lins o peste tot,... LA ce corp are...... Nu permite sa i bagi deget în pasarica, dar de atins pe exterior e voie. Are niște sâni bestiali pe care i-am pupat.... Preț 130 nud, 100 topless, am dat 150 pentru 45 minute dar mai revin. Scuze de greșeli de exprimare sau de cursivitate. Important sa fie frumos unde mergi? Sa aveți spor!!Nu pot atașa link. O cheamă Lory și are tel 0790137978Bravo! Multumim pentru detalii!
mefisto_69 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Iulie 16, 2020 Prietenul sa verifice si sa ne spuna Ideea forumului era să nu verificăm fiecare în parte, ci să putem beneficia și de experiența celorlalți... :rolleyes: ...De ex. eu am descoperit că domnișoara din CFR este o veche cunoștință a noastră, de la salonul din micro3! :)) :slap2
kristal Reputație: 21 Postat August 25, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 25, 2020 Salut, a mai fost cineva la masaj in zona teis? Cum arata doamna, detalii mai multe poate da cineva?
Vizitator aloha2010 Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Doamna de la Teis este o doamna frumusica, saini frumosi siliconati. Are o camera la o pensiune mai jos de Regata. In camera are masa masaj, baie, pat matrimonial. Doamna face masaj si, eventual masaj cu finaluzare prin tehnici de masaj. NU face sex, chiar daca are lat matrimonial in camera ))).Este foarte draguta, fiti si voi draguti cu ea.
umcradu Reputație: 99 Postat August 26, 2020 Autor Postat August 26, 2020 Sunt curios daca accepta cunni
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum