ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 26, 2020 :) astazi va astept iubitoare cu frisca asortata cu pupicei :* :* :*
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Iunie 26, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2020 nu ne place frisca :))) dam in diabet ... ne-ar place un meniul mai diversificat :atm :atm
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 26, 2020 nu ne place frisca :))) dam in diabet ... ne-ar place un meniul mai diversificat :atm :atmNu o mai bagati in seama! Ii dam prea multa atentie ptr o laba cu ulei, frisca, plm
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Iunie 26, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2020 o convingem noi cumva ... are potential 1
h1den2 Reputație: 221 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 26, 2020 Macar gurita s-o puna la bataie si un cim, cob, ca asa la pretul asta, nu se renteaza niciodata sa dai 250 de lei pentru o laba cu frisca si plm, nu se poate si cu aia in cur si cu sufletul in rai, mai ales la noi unde banii se castiga mai greu si nu dorim sa-i cheltuim pe toate prostiile, deci doamna Ramona, daca doresti sa ai succes trebuie sa mai revizuiesti serviciile :))) 1
newworld2000 Reputație: 58 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 Doamna Ramona are potential...macar un oral cum zicea colegul de mai sus. :D 1
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Iunie 26, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2020 macar o promotie .. o tombola ceva sa faca :)))
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 29, 2020 Va astept si impreuna cu partenera voastra, pana in ora 20.00. Zona Mosilor 0770573066.
Vizitator tudor_88 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Postat Iunie 29, 2020 Câtă sperma țim-aș da....
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2020 Va astept cu drag astazi la o sedinta se relaxare minunata 08.00-20.00 IMG-20200617-WA0015.jpg
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2020 Va astept cu drag astazi la o sedinta se relaxare minunata pana in ora 20.00. Sunteti bine-veniti si impreuna cu partenera voastra :) :* Pupicei, Ramona
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2020 Diminetile minunate incep cu lenjerie noua :) 3
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2020 buna dimineata garismitnan1 am vazut ce ai scris si ma m gandit ce as putea sa fac in acest sens si cred ca am gasit o solutie simla si practica pentru ca toti doritori sa aiba sansa de asi exprima parerea despre serviciile mele in cunostita de cauza in fiecare zi de luni a fiecarei satamani din aces an t[ sper sa rezist [ voi oferi doua sedinte de masaj la pret promo intre orele 14 si 16 pentru transparenta totala a disponibilitati va rog sa faceti programarile aici si se vor lua dupa modelul primul venit primul servit pretul va fi 15o lei sedinta 3
7uuupp Reputație: 4773 Postat Iulie 1, 2020 Postat Iulie 1, 2020 buna dimineata garismitnan1 am vazut ce ai scris si ma m gandit ce as putea sa fac in acest sens si cred ca am gasit o solutie simla si practica pentru ca toti doritori sa aiba sansa de asi exprima parerea despre serviciile mele in cunostita de cauza in fiecare zi de luni a fiecarei satamani din aces an t[ sper sa rezist [ voi oferi doua sedinte de masaj la pret promo intre orele 14 si 16 pentru transparenta totala a disponibilitati va rog sa faceti programarile aici si se vor lua dupa modelul primul venit primul servit pretul va fi 15o lei sedinta Nu te supăra, dar nu ne-ai nimerit. 2
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2020 Va astept sa ne racorim impreuna la finalul acestei zile toride :* 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Buna Pe data de 12 iulie o programare as vrea la ora 14 ( este luni ) se poate ?este sigura 100% programarea
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2020 Buna Pe data de 12 iulie o programare as vrea la ora 14 ( este luni ) se poate ?este sigura 100% programareaBuna madmax, pentru programare si confirmare ma poti suna la 0770573066 :*, te astept cu drag.
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2020 Buna dimi dragilor :*, ne reauzim astazi pentru programari pana in ora 20.00 la 0770573066. Pupicei, Ramona
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2020 este sigura te astept cu drag
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2020 se pare ca am ocupat promoul din aceasta luni
start_free Reputație: 93 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2020 buna dimineata garismitnan1 am vazut ce ai scris si ma m gandit ce as putea sa fac in acest sens si cred ca am gasit o solutie simla si practica pentru ca toti doritori sa aiba sansa de asi exprima parerea despre serviciile mele in cunostita de cauza in fiecare zi de luni a fiecarei satamani din aces an t[ sper sa rezist [ voi oferi doua sedinte de masaj la pret promo intre orele 14 si 16 pentru transparenta totala a disponibilitati va rog sa faceti programarile aici si se vor lua dupa modelul primul venit primul servit pretul va fi 15o lei sedintaam niste bonuri de pensie/reduceri la cumparaturima poti primi cu ele?:))) glumesc. am zis sa incerc si de data astalocatia este pe calusei 51 intr-o garsoniera in care faci sauna la propriutrecem peste si zic sa incercii las 250 lei pe masa fara sa observe dar ii cere si ii pune bine cat ma duc la baie sa ma igienizez un pictipa este cea din poze sanii lasati si foarte grabitam-am asezat pe masa pentru o frectie de cateva minute si dupa in patun pic de laba si FRATE sa fim seriosi iti cam rupe pula cu gatul umarul ca nu prea inteleg ce vrea sa faca acoloam zis pas si am trecut-o la laba si cam asta a fostgarsoniera si baia sunt cat de cat oklocatie e okdar masaj sa zicem 4,9 deci nu trece psluati apa cu voi ca o sa faceti sauna pe bunesi inca ceva "ce sunt negii aia de la fund?" 2
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2020 nee mie mi se pare ca tu esti acea vulpe care nu ajunge la stuguri si zice ca sunt acri :laugh2( iar aici stii tu bine la ce ma refer) nici nu stiu cu ce sa incep dar cateva lucruri sunt certe ai dat prea multe detalii asa incat cei care au trecut pragul garsonierei mele sa si dovedeasca veridicitatea spuselor tale 1 noroc ca exista tehnologia iar imaginile sunt foarte concludente poza mea de profil este cu fundul 2garsoniera este data in folosinta de doua saptamani este atat de noua ca si daca nu as fi trecut cu carpa pe ea niciodata tot nu ar fi aratat rau atat baia cat si camera 3 absolut toti vizitztori mei au oferit bani singuri inainte sau la sfarsit fara sa trebuiasdca sa aducem bani in discutie (una peste alta nu am mentionat niciunde ca fac asta dintr o pasiune nebuna )motivul sunt bani 4 daca baia casa si fundul sunt in poze deja promit ca in scurt timp sa atasez si o copie a diplomelor de atestare in masajul sportiv si cel somatic 5 am achizitionat (astazi cei drept) aer conditionat iar a 6 a parte a discutiei sanii cum iti imaginezi ca stau sanii mari ai unei femei de 35 gata sati intre in ochii 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2020 ps dupa ora pertecuta in compania ta voi cere bani inainte 1
futaisipai Reputație: 5 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2020 Hmm parca imi vine sa trag o vizita pentru o fantezie nevinovata cu Olguta Vasilescu 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum