Sari la conținut

EMMA 0733618753

Postări Recomandate

• Oras:România
Postat

S-a întâmplat sa nu mai ajung la Ploiești îmi pare rău. 😘

Postat

Si eu care credeam ca imi sta mai bine asa :)))) te pup

„asa” cum ? Epilată ? Cred că oricărei femei de oricare vârstă îi stă bine epilată. dacă la asta te refereai..

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Miercuri ajung in Ploiesti si iti fac o vizita😉

Postat

„asa” cum ? Epilată ? Cred că oricărei femei de oricare vârstă îi stă bine epilată. dacă la asta te refereai..

. Nu era vorba despre asta. Emma îmi da mie replica căci i am spus că îi stă mai bine în negru cum am văzut o eu iar ea postase o poza în rosu. Smechera și isteață cum ea atunci ne a arătat pizda, fără desuuri nici roșii nici negre. E miștocara rău și de aceea îmi și place mult de ea. Nu te plictisești dând din cur știe să te excite și cu vorba nu numai cu gura și cu pizda.
  • Like 4
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

. Nu era vorba despre asta. Emma îmi da mie replica căci i am spus că îi stă mai bine în negru cum am văzut o eu iar ea postase o poza în rosu. Smechera și isteață cum ea atunci ne a arătat pizda, fără desuuri nici roșii nici negre. E miștocara rău și de aceea îmi și place mult de ea. Nu te plictisești dând din cur știe să te excite și cu vorba nu numai cu gura și cu pizda.

Cred ca a vrut sa zică, ca a Belit-o!

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Ce pasarica faina ai. Trebuie sa îți fac neapărat o vizită

Nu ai inteles inca ? Repet: are "fainosag"  :laugh2

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Daca nu sant indiscret in jurul orei 18 ai programare

• Oras:Nu spun
  • Oras:Nu spun
Postat

Începător tu ai o problema personală cu mine sau esti prea odihnit? Nu poate posta nimeni pe topicul meu ca esti prezent si tu. Imi esti atat de antipatic doar cand iti vad numele imi creste tensiunea. Cumpărați o viata si lasa ma in pace! Nu prea vad recenzii de la tine doar comentarii de cacat. Mai si fute, băiatul meu ca Asta e site de curve nu de socializare.

Haide pa!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

ÃŽncepător tu ai o problema personală cu mine sau esti prea odihnit? Nu poate posta nimeni pe topicul meu ca esti prezent si tu. Imi esti atat de antipatic doar cand iti vad numele imi creste tensiunea. Cumpărați o viata si lasa ma in pace! Nu prea vad recenzii de la tine doar comentarii de cacat. Mai si fute, băiatul meu ca Asta e site de curve nu de socializare.

Haide pa!

Bine punctat draga Emma fiecare cu gusturile lui

O zi buna darling 😘😘😘

• Like 2
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

ÃŽncepător tu ai o problema personală cu mine sau esti prea odihnit? Nu poate posta nimeni pe topicul meu ca esti prezent si tu. Imi esti atat de antipatic doar cand iti vad numele imi creste tensiunea. Cumpărați o viata si lasa ma in pace! Nu prea vad recenzii de la tine doar comentarii de cacat. Mai si fute, băiatul meu ca Asta e site de curve nu de socializare.

Haide pa!

Ce-ar mai suge el tatele alea frumoase,dar i-o fi rușine...

Sincer, e de vizitat dra "stai singură ".

Dar, e părerea mea.🙂

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...