sic sic Reputație: 856 Postat August 3, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 3, 2020 Disponibilă pentru programari!Bravo!!! Link spre comentariu
andry76 Reputație: 22 Postat August 3, 2020 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 3, 2020 S-a întâmplat sa nu mai ajung la Ploiești îmi pare rău. 😘 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Si eu care credeam ca imi sta mai bine asa :)))) te pup„asa” cum ? Epilată ? Cred că oricărei femei de oricare vârstă îi stă bine epilată. dacă la asta te refereai.. Link spre comentariu
cityboy Reputație: 2 Postat August 3, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat August 3, 2020 Miercuri ajung in Ploiesti si iti fac o vizita😉 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat August 3, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat August 3, 2020 Nu e nicio problemă, Andry76.Te astept, Cityboy. Pupici:* Link spre comentariu
andry76 Reputație: 22 Postat August 3, 2020 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 3, 2020 Pupici 😘😘😘 Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 „asa” cum ? Epilată ? Cred că oricărei femei de oricare vârstă îi stă bine epilată. dacă la asta te refereai... Nu era vorba despre asta. Emma îmi da mie replica căci i am spus că îi stă mai bine în negru cum am văzut o eu iar ea postase o poza în rosu. Smechera și isteață cum ea atunci ne a arătat pizda, fără desuuri nici roșii nici negre. E miștocara rău și de aceea îmi și place mult de ea. Nu te plictisești dând din cur știe să te excite și cu vorba nu numai cu gura și cu pizda. 4 Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat August 3, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 3, 2020 . Nu era vorba despre asta. Emma îmi da mie replica căci i am spus că îi stă mai bine în negru cum am văzut o eu iar ea postase o poza în rosu. Smechera și isteață cum ea atunci ne a arătat pizda, fără desuuri nici roșii nici negre. E miștocara rău și de aceea îmi și place mult de ea. Nu te plictisești dând din cur știe să te excite și cu vorba nu numai cu gura și cu pizda.Cred ca a vrut sa zică, ca a Belit-o! 2 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat August 4, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat August 4, 2020 Disponibilă pentru programari dupa ora 11:30. Va pupacesc! Link spre comentariu
ionutbvun Reputație: 42 Postat August 4, 2020 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat August 4, 2020 Ce pasarica faina ai. Trebuie sa îți fac neapărat o vizită Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat August 4, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 4, 2020 Ce pasarica faina ai. Trebuie sa îți fac neapărat o vizităNu ai inteles inca ? Repet: are "fainosag" :laugh2 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat August 4, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat August 4, 2020 :* 4 Link spre comentariu
bursuk Reputație: 91 Postat August 4, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat August 4, 2020 Wow ce sani superbi😠Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat August 4, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat August 4, 2020 Multumesc!:* Link spre comentariu
bursuk Reputație: 91 Postat August 4, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat August 4, 2020 Daca nu sant indiscret in jurul orei 18 ai programare Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat August 4, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 4, 2020 3 Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 20200804_223243.jpg Ce îmi mai place sa i sug sfarcurile alea mari!!!!! 2 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Wow ce sani superbipe bunee ? Faci mișto ? Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat August 5, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat August 5, 2020 Începător tu ai o problema personală cu mine sau esti prea odihnit? Nu poate posta nimeni pe topicul meu ca esti prezent si tu. Imi esti atat de antipatic doar cand iti vad numele imi creste tensiunea. Cumpărați o viata si lasa ma in pace! Nu prea vad recenzii de la tine doar comentarii de cacat. Mai si fute, băiatul meu ca Asta e site de curve nu de socializare.Haide pa! 2 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat August 5, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat August 5, 2020 Disponibilă pentru programari de la 11:30! Pupicei Link spre comentariu
andry76 Reputație: 22 Postat August 5, 2020 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 5, 2020 ÃŽncepător tu ai o problema personală cu mine sau esti prea odihnit? Nu poate posta nimeni pe topicul meu ca esti prezent si tu. Imi esti atat de antipatic doar cand iti vad numele imi creste tensiunea. Cumpărați o viata si lasa ma in pace! Nu prea vad recenzii de la tine doar comentarii de cacat. Mai si fute, băiatul meu ca Asta e site de curve nu de socializare.Haide pa!Bine punctat draga Emma fiecare cu gusturile lui O zi buna darling 😘😘😘 2 Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat August 5, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat August 5, 2020 ÃŽncepător tu ai o problema personală cu mine sau esti prea odihnit? Nu poate posta nimeni pe topicul meu ca esti prezent si tu. Imi esti atat de antipatic doar cand iti vad numele imi creste tensiunea. Cumpărați o viata si lasa ma in pace! Nu prea vad recenzii de la tine doar comentarii de cacat. Mai si fute, băiatul meu ca Asta e site de curve nu de socializare.Haide pa!Ce-ar mai suge el tatele alea frumoase,dar i-o fi rușine...Sincer, e de vizitat dra "stai singură ".Dar, e părerea mea.🙂 2 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat August 5, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat August 5, 2020 Va pup, baieti!😘 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat August 5, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat August 5, 2020 :* 8 Link spre comentariu
somebody_tm Reputație: 972 Postat August 5, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 5, 2020 ...superb... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum