Sari la conținut

EMMA 0733618753

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat

Taie iarba din livada de pruni...sa facă țuică pentru la iarna 🤣🤣

• Oras:Nu spun
Postat
Acum 24 minute, dyerseve a spus:

Vad asa o urmă de invidie :))))) 

• Haha 1
  • Inimioara 2
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 oră, emmaemma93 a spus:

Vad asa o urmă de invidie :))))) 

Se vede..tocmai de la..tine de acolo?🤦‍♂️ of îmbătrânesc și îmi pierd din abilități..🤣

Cine ne de la iarna o țuică fiarta..din aia bună de pruna 🤣🤣?

Postat
Acum 2 ore, dyerseve a spus:

Se vede..tocmai de la..tine de acolo?🤦‍♂️ of îmbătrânesc și îmi pierd din abilități..🤣

Cine ne de la iarna o țuică fiarta..din aia bună de pruna 🤣🤣?

😂😂😂ma mai gandesc daca iti dau tie:)))

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 3 minute, emmaemma93 a spus:

😂😂😂ma mai gandesc daca iti dau tie:)))

Știi.. doar ca mie îmi place dublu distilata..🤣🤣

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 8 ore, dyerseve a spus:

Te-ai descalificat din prima, ea e fata finuta, vorbește de la palinca în sus ca doar nah, e ardeleanca... 😂😂😂

• Haha 3
Reputație: 5928
Postat
Acum 11 ore, whiteoak a spus:

Te-ai descalificat din prima, ea e fata finuta, vorbește de la palinca în sus ca doar nah, e ardeleanca... 😂😂😂

Poate lucrează la o specialitate, horinca à la Emma. Minim 60°, smochine, cireșe sau portocale dulci sau mandarine... 😋

• Inimioara 2
Postat
Acum 6 minute, catelul.dinamo a spus:

Bună dimineața! :* :)

Buna dimineata!😁😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 ore, biliape a spus:

Poate lucrează la o specialitate, horinca à la Emma. Minim 60°, smochine, cireșe sau portocale dulci sau mandarine... 😋

O fii si cum zici tu,dar pruna tot pruna ramane si sa sti ca de la maxim 50-55 grade  zama ei nu mai este buna.

• Like 1
  • Haha 3
Postat
Acum 45 minute, ariovist a spus:

O fii si cum zici tu,dar pruna tot pruna ramane si sa sti ca de la maxim 50-55 grade  zama ei nu mai este buna.

Prunele sunt varianta vulgară, cea mai ieftină pentru că era un copac rezistent. Pentru arome deosebite trebuie fructe deosebite... De cireșe era cel mai interesant, nici prea excentric nici prea comun. 

Îmi imaginez că prunele nu devin avocado 🤣😄

Horinca sub 60° nu mai e horincă 😁

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 2 minute, biliape a spus:

Prunele sunt varianta vulgară, cea mai ieftină pentru că era un copac rezistent. Pentru arome deosebite trebuie fructe deosebite... De cireșe era cel mai interesant, nici prea excentric nici prea comun. 

Îmi imaginez că prunele nu devin avocado 🤣😄

Horinca sub 60° nu mai e horincă 😁

Cu horinca sunt de acord.Cu aromele nu.Mie imi place pruna,sunt bautor de tuica si eventual de votka.U studiu destul de recent facut la Harvard spune ca tuica noastra(asta de prune de la mama ei adica din din Prahova)ar avea vre o 14 ingrediente care prelungesc viata.Sa bem deci tuica.Cand vine Emma ii voi lasa pentru tine o sticla de tuica productie proprie sa vei daca nu imi dai dreptate.

• Like 1
Postat

Personal, nu mă ating de băuturi alcoolice 😁. Cel mult tinctură de valeriană, să dorm. 

Antioxidanții au fost supra-apreciați, presupun că la ei se referă în mare parte studiul ăla. Alcoolul rămâne un toxic, l-aș folosi doar ca substanță de dopaj în combinație cu stricnina. 

De ce să vrei să prelungești viața? Și așa sunt în plus pe planetă, doar mai fixez carbon din atmosferă, nu vezi ce cald e!? You do not fear death, you welcome it. 

• Trist 1
Postat
Acum 6 minute, biliape a spus:

Personal, nu mă ating de băuturi alcoolice 😁. Cel mult tinctură de valeriană, să dorm. 

Antioxidanții au fost supra-apreciați, presupun că la ei se referă în mare parte studiul ăla. Alcoolul rămâne un toxic, l-aș folosi doar ca substanță de dopaj în combinație cu stricnina. 

De ce să vrei să prelungești viața? Și așa sunt în plus pe planetă, doar mai fixez carbon din atmosferă, nu vezi ce cald e!? You do not fear death, you welcome it. 

Daca mai spui prostii de asta despre inutilitatea ta sa sti ca ma supar si nu mai vorbesc cu tine."O lupta i viata,deci te lupta

Cu dragoste de ea ,cu dor"(G.Cosbuc).Daca ne am nascut si traim inseamna ca nu suntem inutili,cineva,undeva vrea ceva cu noi.

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat
Acum 11 minute, emmaemma93 a spus:

Ai voi lu!😂😂😂

Vorba unui mare prahovean:)))

Daca tot te uiti pe forum si comentezi fa si tu ceva util si pentru noi:spune cand vi   si mai pune cate o poza de care sti ca ne place.Cred ca ti ar prinde bine ceva miscare ca mielul de Paste sa nu se puna acolo unde nu trebuie(pe cur nu ar fii rau desi ai destul)

Postat
Acum 31 minute, ariovist a spus:

Daca tot te uiti pe forum si comentezi fa si tu ceva util si pentru noi:spune cand vi   si mai pune cate o poza de care sti ca ne place.Cred ca ti ar prinde bine ceva miscare ca mielul de Paste sa nu se puna acolo unde nu trebuie(pe cur nu ar fii rau desi ai destul)

1 la mana sunt încă în concediu:)) 

2 la mana nu mănânc miel

3 la mana nu cred ca ati vrea acum sa vedeti cum arata pasarica :)))

4 la mana ai voi lu:))))

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 30 minute, emmaemma93 a spus:

2 la mana nu mănânc miel

1 la mana-scuze daca esti in concediu,dar mai scurteaza-l si tu.

2 la mana-miel nu manaci dar nu cred ca ai tinut post.

3 la mana-nu inteleg.Cum sa arate pasarica altfel de cum o stim?.Mie chiar mi s-a facut pofta de ea.

4.la mana-bineinteles,daca nu pe viu macar in poza😛

Postat
Acum 2 ore, ariovist a spus:

Daca mai spui prostii de asta despre inutilitatea ta sa sti ca ma supar si nu mai vorbesc cu tine."O lupta i viata,deci te lupta

Cu dragoste de ea ,cu dor"(G.Cosbuc).Daca ne am nascut si traim inseamna ca nu suntem inutili,cineva,undeva vrea ceva cu noi.

Da, da, vrea să ne jecmănească. 

Dacă ne-am născut săraki înseamnă că un jeg s-a slobozit într-o scârbă și poate și-au făcut calcule ticăloase că pot profita pe seama noastră. Dacă trăim înseamnă că nu am murit încă.

Quem di diligunt adulescens moritur. 😉

• Mersi 1
Postat
Acum 45 minute, emmaemma93 a spus:

2 la mana nu mănânc miel

Concediu plăcut și să ai bani să îl prelungești cât vrei. 

Și când lucram la păsărică și la rozetă, tot la ochii tăi frumoși mă uitam dacă îți amintești, așa că e cel mai important să fii tu relaxată și restul vine de la sine. Sau deloc... 😘💗💕💞💓❤️

• Inimioara 2
Postat
Acum 22 minute, biliape a spus:

Da, da, vrea să ne jecmănească. 

Dacă ne-am născut săraki înseamnă că un jeg s-a slobozit într-o scârbă și poate și-au făcut calcule ticăloase că pot profita pe seama noastră. Dacă trăim înseamnă că nu am murit încă.

Quem di diligunt adulescens moritur. 😉

Chiar daca Plaut avea dreptate eu  ma lipsesc de asa iubire din partea zeiilor.De fapt cred ca s-a lipsit si el,caci a murit pe la 70 de ani ceea ce era destul de mult pentru vremea aceea.

• Like 1
Postat

Fa rog frumos sa incetati cu discuțiile astea atat de inteligente pe topicul meu:)))) ca nu stau eu sa caut sa citesc acum pentru voi ca sa va pot si raspunde:))))) ziceți si voi de Salam, Tanca ceva ca de ăștia de pe vremea voastră nu am auzit:))))

• Haha 3
  • Trist 1

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 41 minute, emmaemma93 a spus:

Fa rog frumos sa incetati cu discuțiile astea atat de inteligente pe topicul meu:)))) ca nu stau eu sa caut sa citesc acum pentru voi ca sa va pot si raspunde:))))) ziceți si voi de Salam, Tanca ceva ca de ăștia de pe vremea voastră nu am auzit:))))

Eu am spus ..sa rămânem la țuică.. dar voi..nuuu 😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...