Sari la conținut

noua!! sex total

Postări Recomandate

• Telefon: ‪0738595489‬
  • Oras:Sibiu
Postat

Buna! Eu sunt Sara, o tanara de 21 ani.

Cauți ceva nou? Te-ai saturat de conturi false și sa fi grăbit încă de la primul contact?

Esti un bărbat care se respecta și căruia îi place sa fie învăluit de senzualitate, elegantă și rafinament, pui accent pe discreție, seriozitate si igiena?

Atunci eu pot fi compania potrivită pentru tine .Finuta si atenta la dorintele tale , te aștept intr-un cadru intim și calduros pentru ati îndeplini și cele mai ascunse fantezi.Optez pentru plăcerea reciproca și tot odată sa te port pe culmile amorului dorit.

Rafinamentul și senzualitatea se oglindesc in calitatea serviciilor mele . in funcție de dorintele tale.Daca esti un adevărat gentleman , totul vine de la sine iar întâlnirea noastră va fi una încărcată de momente frumoase.

Garantez revenirea , deoarece imi cunoasc valoarea iar calitatea și rafinamentul ma reprezintă. Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientela încă de la primul apel.Doar un apel ne desparte, dacă sti sa apreciezi calitatea și bunul simt nu ezita sa mă contactezi.Te sărut și te astept!

•NU ACCEPT BILE

•NU ACCEPT PERS SUB INGLEUNTA ALCOOLULUI SAU AL SUBSTANTELOR

•NU RASPUND LA APEL PRIVAT

150 fin 250 ora

Locatie Balcescu Residence langa Argintex

Postat

0748339112

Postat

Buna!! Multumesc,dar sunt pozele colegei mele,cand faceam anunturile am gresit nr de telefon, imi poti atasa pozele de pe Constanta daca vrei. Mersii♡♡♡♡

Postat

Buna!! Multumesc,dar sunt pozele colegei mele,cand faceam anunturile am gresit nr de telefon, imi poti atasa pozele de pe Constanta daca vrei. Mersii♡♡♡♡

Ai fost si prin Târgoviște cumva?
Postat

Buna. Nu,n-am fost!:*

Postat

Textele astea apar mereu pe publi. Un copy/paste dat de o analfabetă că să pescuiască câte un idiot. Da, recunosc, m-am ars la început de vreo 2-3 ori dar acum citesc exact opusul la ceea ce zic incultele astea pe publi.

De evitat cu cea mai mare ușurință, și nici nu m-am costat vre-un leu

Postat

Buna. Nu,n-am fost!

Postat

Textele astea apar mereu pe publi. Un copy/paste dat de o analfabetă că să pescuiască câte un idiot. Da, recunosc, m-am ars la început de vreo 2-3 ori dar acum citesc exact opusul la ceea ce zic incultele astea pe publi.

De evitat cu cea mai mare ușurință, și nici nu m-am costat vre-un leu

Imi pare rau,textul este creat de mine dragul meu,daca alte fete mi-au mai furat-o imi pare rau ca te-ai ars :*

Postat

Adaptează tarifele

La ce anume?

Vizitator tazalp
Reputație: 0
Postat

La piata din Pitești iubito

Tu vrei cu 50 Lei ? ::)), Daca nu te incadrezi du-te si fa o laba !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.