Sari la conținut

Topicul bunei dispozitii‚Se pot posta bancuri, proverbe, motto-uri,zicale din popor si vorbe cu umor

Postări Recomandate

• Oras:Stuttgart
  • Oras:Stuttgart
Postat

De Paști, l-am sunat pe prietenul meu , Gyuri:

- Cristos a-nviat ,i-am zis.

Gyuri:

- Se fii senetos.A noastră umble de-o lună...😁😅

• Haha 3
  • Oras:UE
Postat

O blonda super aranjata si dichisita face autostopul, iar dupa un timp un tir opreste si o ia. Blonda tot incerca sa intre in vorba cu soferul dar acesta ii raspundea scurt de fiecare data.La un moment dat ea observa cu stupoare ca tipul avea doua slituri, si il intreaba de ce? Soferul ii explica pasagerei ca are doua p..e, una subtire si finuta pentru fetitele de la oras si una groasa si puternica pentru cele de la tara. Blonda ii raspunde fara intarziere: “Nu va uitati ca sunt frumos imbracata, ca tot de la tara ma trag”.

• Haha 3
Reputație: 3351
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
19 minutes ago, ffsdnd said:

1013888226_fucknostradamus.jpg.ec961667264fd72790feda79470e1415.jpg

O să aflăm ce-a zis... da' după pandemie.

• Haha 1
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

Era în facultate, deja începuse ora de vreo 15 minute când intră o colegă de grupă, un pic ciufulită, cu ochii mijiţi şi un mers nu prea sigur... Se vedea că avusese o noapte furtunoasă, saraca... Desigur, profesorul, un tip dur la vreo 50 de ani, indignat de o asemenea aparitie, i se adresează:

- Domnişoară, de ce ai întârziat? Şi, în loc de bine cunoscutele răspunsuri de genul: "Mă scuzați am venit de la ţară", "Mi-a murit bunica", " Am lucrat la un proiect" sau "Eram singură pe modul şi nu mi-a sunat nici telefonul" ori alt răspuns banal folosit de studenţi, ea îl fixează cu o privire puţin tulbure, zâmbeşte dulce și trânteşte:

- Mmmmm, de ce nu m-ai trezit şi pe mine când ai plecat?🙈

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Premierul Cîțu despre ursul Arthur: ”Am avut o discuție cu domnul ministru, se pare că nu toate datele sunt corecte. Se pare că nu este cel mai mare urs!” 🤣🤣🤣

Pe modelul: - Am auzit că ai te-ai făcut de râs în parcul Așchiuță! - Hai mă, pe bune... ăla e parc?

🙃 Fix despre asta era vorba.

• Like 1
  • Confuz 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Vizitator scorpion1970
Postat

Gata! Ma duc sa lucrez"degetele"😀 

Postat

Pe părinții lui Bulă i-a apucat o mare dorință de a face dragoste dar, Bulă era tot timpul acasă și nu voia să iasă afară să se joace.
Tatăl îi spune: 
- Bulă, dacă nu vrei să iesi afară, stai pe balcon și uită-te pe stradă. Pentru fiecare nene îmbrăcat în negru, pe care o să-l vezi o sa-ți dau 10RON. Bine?
... Si uite așa Bulă stă pe balcon, se uita dupa bărbați îmbrăcați în costume negre și părinții fac dragoste în dormitor. 
- Pe unul îl văd! strigă Bulă. 
- Bine fiule, caută mai departe! strigă tatăl din dormitor. 
- Mai văd unul! strigă Bulă... 
- Și altul, si... aaaaa, tată, sexul ăsta o să te coste mult, că trece o înmormântare!😂

Postat

Un om gras se duce la doctor
Omul:  Domn doctor, m-am îngrășat prea mult. Cum fac să slăbesc?
Doctorul: Am o metodă foarte eficientă
Doctorul îl pune într-o cameră mare unde este o fată care zice: Dacă mă prinzi mă f#&. Omul slăbește 10 kg.
După o săptămână se duce iar la doctor, dar de data asta vrea ca fata să fie blondă, doctorul face-ntocmai
După încă o săptămână vine iar și vrea slăbească 20 kg.
Doctorul îl pună într-o altă cameră cu un bărbat negru care spune: Dacă te prind te f%&

• Haha 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu te uita la raspuns decat dupa ce incerci 5 minute sa il rezolvi….

Trei femei, fiica, mama si bunica, naufragiaza pe o insula pustie.
Fiica are 20 de ani, mama are 44 ani si bunica are 63 ani.
Dupa ceva vreme, pe acea insula mai naufragiaza un negru.

Dupa 9 luni de la aparitia negrului pe insula, fiica ii spune bunicii „sora”,
mama ii spune bunicii „cumnata”, mama ii spune fiicei  „fina”.

Ce s-a intamplat pe insula in ultimele 9 luni ?

Gandeste-te  la modul serios la raspuns Doar  daca nu ai gasit solutia, vezi mai jos ……..

Le-a fu*tut negrul de le-a zapacit!

• Haha 1
Vizitator scorpion1970
Postat

Fost zidar,actual Make up,realizez tencuieli decorative din mistrie, pentru doamne si domnisoare cu ten mixt.

Amorsă inclusa

..... n ai tu mistrie ptr fata mea...

Lucrez direct din lopată, doamnă!😁

Vizitator scorpion1970
Postat

Noi ăştia mai săraci, aşteptăm să se coacă vişinile. Fac lista, ce vreți, dulceață sau vişinată?😀

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ce au in comun femeia si berea ??
Fac spume amandoua

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...