gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2021 Doi poliţişti găsesc trei grenade într-o groapă. – Ce ne facem cu ele? – Le ducem la secţie. – Şi dacă explodează una pe drum? – Spunem că am găsit doar două. Link spre comentariu
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2021 Găina vine acasă şi se ceartă grav cu cocoșul: – Mi-au spus vecinii că azi te-au văzut bătând copiii …. – Păi din ce era să fac omletă? Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 20, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 20, 2021 1 hour ago, gogu182 said: Găina vine acasă şi se ceartă grav cu cocoșul: – Mi-au spus vecinii că azi te-au văzut bătând copiii …. – Păi din ce era să fac omletă? 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2021 Un tip la farmacie: - Doamna, as dori un prezervativ, dar negru daca se poate... - Negru? Dar de ce tocmai negru? - Stiti, mi-a murit cel mai bun prieten si ma duc sa-i prezint condoleante sotiei... Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Doi tipi in inchisoare: -De ce esti acuzat? -Mi-am facut cumparaturile prea devreme ! -Adica? -Inainte de deschiderea magazinului ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Bula vine de la scoala. Mama il intreaba: -Ai iesit la tabla? -Da ! -Si,ce ai facut? -Am sters-o ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Un barbat adevarat stie ca e mai bine sa ai liniste decat dreptate ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Bula il intreaba pe taicasu: -Tata,eu de ce nu am o sora? -Dar Bula,tu ai o sora,numai ca atunci cand vii tu,ea iese pe usa ! -Aaa,ca celalalt tatic al meu ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Bula il intreaba pe taicasu: -Tata,eu de ce nu am o sora? -Dar Bula,tu ai o sora,numai ca atunci cand vii tu,ea iese pe usa ! -Aaa,ca celalalt tatic al meu ! 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Unele casnicii se termina bine,altele dureaza toata viata ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Bula,ce s-a intamplat in 1558? -S-a nascut Mihai Viteazul ! -Foarte bine ! Dar in 1561? -A implinit 3 ani?! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Un baietel privea atent la un preot care isi repara gardul de la gradina. -De ce ma privesti asa de atent fiule? -Vreau sa aflu ce zice un preot cand isi da cu ciocanul peste degete ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Am o problema.A aflat nevasta-mea ca o insel.Ce-mi recomandati,sa trec cu vederea si sa o iert? Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Cum ii zici lu' maicata,ca fată,ca nu mai esti virgina? -Mama,mi-am largit orizonturile ! 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Discutie intre doua babe: -Atat de tare ma dor genunchii,o fi de la vreme? -Da,de la vreama cand stateai capra ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Sta un mos cu palarie un tren si se scarpina in cap.O blonda il intreaba: -Cand te scarpini pe cap,nu iti scoti palaria? -Dar tu cand te scarpini un fund,iti dai chilotii jos? Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie,un politai o incuraja: -Hai ca poti,impinge ! Tiganca avea gemeni...scoate unu capul afara,se uita,intra la loc si ii zice celuilalt: -Praleo,hai prin spate,aici sunt gabori ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Pe un vas al marinei militare americane era un bucatar chinez.Scund si slab,acesta era tinta glumelor proaste facute de echipaj,glume la care oricat de proaste ar fi fost,nu se supara niciodata si le trata cu un calm fantastic. Intr-o seara,dupa cateva luni bune,echipajul avand mustrari de constiinta,s-a hotarat ca e timpul sa termine cu comportamentul asta,motiv pentru care l-au chemat pe bucatar si i-au zis: -Uite de cand esti pe vas,ti-am facut tot felul de glume proaste,dar de azi iti promitem ca o sa ne purtam frumos. -Bine,daca voi promiteti ca nu mai faceti glume proaste,atunci si eu promit ca nu ma mai pis in ciorba voastra ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 De ce barbatul ingenuncheaza cand te cere in casatorie? -Vorbeste cu pasarica,nu cu tine ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Iubi,spune-i mamei ce ti-am facut azi ! -Doamna,fata dumneavoastra mi-a facut un oral de exceptie ! -Nu asta prostule,salata de vinete !!! -Aa,da,buna si aia ! 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Toate femeile vor ca barbatii lor sa fie buni la pat,dar nu-i lasa sa se duca la antrenamente. Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 -Iubi,vrei sa facem si noi ceva in seara asta? -Nu ca e post ! -Dar facem sex,nu ne mancam ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 In Maramures: -Ioane,am taiat o gaina,ce vrei sa-ti fac din ea? -Palinca ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 -Iubitule,ai primit sms de la Vodafone,zice ca nu poate trai fara tine ! -Pai da,ca i-am zis ca ma mut la orange ! Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2021 Un tip se mută într-un apartament nou. Seara priveşte pe fereastră. În blocul de vis-a-vis vede o tânără foarte frumoasă pe care începe, apoi, s-o urmarească în fiecare seară. După o vreme, într-o dimineaţă îi sună telefonul. - Alo, bună dimineaţa, sunt vecina de vis-a-vis. Scuze pentru deranj, dar n-ai văzut cumva aseară unde mi-am pus sutienul? Link spre comentariu
Postări Recomandate