cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Tiganca i-a spus unui amic:"O sa ai parte de o schimbare in viata ta amoroasa !" A doua zi,i-a paralizat mana dreapta ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Tiganca i-a spus unui amic:"O sa ai parte de o schimbare in viata ta amoroasa !" A doua zi,i-a paralizat mana dreapta ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Imi cer scuze pentru repetarea bancurilor,dar peste mari si tari,conexiunea la internet imi joaca feste ! Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 5 hours ago, cristian.buldog said: La bijutier: -Cat costa aparatul asta de schingiut? -Domnule,aceasta este o verigheta ! 🤣 Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 La biroul de imigrări: - Sex? - De trei ori pe săptămână. - Nu, vreau să spun… bărbat sau femeie? - Nu contează. Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 O fecioară, în urma insistenţelor unui tânăr foarte viguros, cedează. Văzând-o îngândurată, mama ei o întreabă ce s-a întâmplat. - Un bărbat mi-a furat floarea. Speriată, mama ei o duce la medic, care, după ce o examinează, exclamă: - Doamnă... nu numai că i-a furat floarea dar i-a spart şi ghiveciul! Link spre comentariu
florikx Reputație: 19 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Acum 7 minute, adrianmaftei a spus: La biroul de imigrări: - Sex? - De trei ori pe săptămână. - Nu, vreau să spun… bărbat sau femeie? - Nu contează. 🤣🤣 Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 O fată de la ţară se duce la oraş şi se angajează menajeră la o familie bogată. Într-o zi, în timp ce făcea curat în dormitor, găseşte un prezervativ folosit sub pat. Îl ia în mână şi îl priveşte mirată. Proprietara o vede şi o întreabă: -Ce-i dragă, la voi la ţară nu se face dragoste? -Ba da, doamnă, dar nu până iei pielea de pe el! Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 Domnule Director, Având în vedere că sunt singura angajată din firmă care nu v-a dat în judecată pentru hărţuire sexuală, vă dau în judecată pentru discriminare. Cu stimă, Florica Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 La poliţie: - Doamnă, cum aţi reuşit să prindeţi acest maniac sexual periculos? - Păi spre dimineaţă deja a început să obosească... Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 - Cu ce te ocupi dumneata, domnișoară? - Fac trotuarul! Ce naiba să fac altceva?, îi răspunde femeia. - Dar gropile cine le face, domnișoară? Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 O maicuta pleaca din manastire si bantuie pe strada. La un moment dat intalneste o tipa si o intreaba: − Auzi, da’ ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa? − Nimic. Ma intalnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine si mi-a dat masina. − Da hainele astea faine de unde le ai? − Ma intalnesc cu un italian, il fac sa se simta bine si imi da haine. − Da’ totusi de unde ai atatia bani? − Ma intalnesc cu un francez, il fac sa se simta bine si imi da bani. Maicuta se intoarce dezamagita la manastire si seara merge la culcare. Pe la 12 noaptea se aud batai usoare în usa . La care maicuta raspunde: − Du-te de aici, parinte Ilarie, cu biscuitii tai cu tot. Link spre comentariu
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 Tatăl este chemat la școală: – Fiul dumneavoastră a desenat pe bancă o muscă, foarte reală, și mi-am zdrobit pumnul încercând să o omor. – Ha! Să mă fi văzut pe mine, când am intrat în baie și văzând în cadă un crocodil pictat, de frică, am ieșit printr-o ușă pictată… Link spre comentariu
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 15 hours ago, cristian.buldog said: Tiganca i-a spus unui amic:"O sa ai parte de o schimbare in viata ta amoroasa !" A doua zi,i-a paralizat mana dreapta ! 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 EL ÎI TRIMITE MESAJ DUPA DESPARTIRE: " Ia zii făi, trotineto , tu chear ai impresia că numai găsesc ca tine , sau cum? Decât pocnesc din dește și vine fetili ca guguștiucii la miez de pâine,esti nebună la cap? Hai te pup , numai mă cauți deacuma , te drequ de cotobârniță , că ești un capitol ânchis pentru mine , hai te pup,așa di milă!" DUPĂ O ZI , EL IAR TRIMITE MESAJ " Mai sunat cumva aseară ? că țeam șters număru și am văzut un apel cu un număr necunoscut. Eram cu două gajici care dansa ca cadâna peste mine și ma făcut să uit de numele tău. Cum ziceai că te cheamă? DUPĂ 5 MINUTE ALT MESAJ " Raspunde, deci tu ai sunat?" DUPĂ ÎNCĂ UN MINUT " Poți să zici dacă ai fost tu , că nu mă supăr?!?" ALT MINUT; " Da de ce nu răspunzi? Pot să știu și eu?" DUPĂ 10 SECUNDE " Spune ceva!" DUPĂ 3 SECUNDE " Te rog,zi ceva !" IMEDIAT " Iubi raspundemi ! Te iubesc nu pot trăi fără tine ! Zimi ceva pui frumos , te implor! Ești veața mea,aieru meu , rinichi mei , ochi mei din cap! Âmi pare rău pentru tot am fost un andicapat mental! Ântoarcete ânapoi vraghiuță dulce! Pernili e pline de lăcrimi care curge PIC-PIC că un duș stricat iar ochii mie uji de atăta amar de bocet! PLIZ CĂM BEC , MON AMURG !🤔😜🤣 Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 22, 2021 Acum 9 ore, adrianmaftei a spus: O maicuta pleaca din manastire si bantuie pe strada. La un moment dat intalneste o tipa si o intreaba: − Auzi, da’ ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa? − Nimic. Ma intalnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine si mi-a dat masina. − Da hainele astea faine de unde le ai? − Ma intalnesc cu un italian, il fac sa se simta bine si imi da haine. − Da’ totusi de unde ai atatia bani? − Ma intalnesc cu un francez, il fac sa se simta bine si imi da bani. Maicuta se intoarce dezamagita la manastire si seara merge la culcare. Pe la 12 noaptea se aud batai usoare în usa . La care maicuta raspunde: − Du-te de aici, parinte Ilarie, cu biscuitii tai cu tot. 😂😂😂😂 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 1 2 Link spre comentariu
amn_89 Reputație: 65 Postat Iulie 22, 2021 Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2021 3 minutes ago, horny_gooner said: 😅😅😅 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 -In halul asta se vine acasa ma betivule?!De rusine,ar trebui sa intri in pamant ! -Ai dreptate,da-mi cheia de la pivniță ! 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 -Dragul meu,ce ai vrea sa iti cumpar de ziua ta? -O pusca adevarata ! -Ti-am spus ca asta nu se poate. -Dar eu vreau pusca ! -Ti-am zis ca nu,cine decide aici,tu sau eu?! -Tu,dar daca as avea o pusca... 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Cand amanta iti zice:"Du-te dracu !",nu ai ce face,te duci acasa la nevasta... 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Discutie intre doi detinuti la Jilava: -Cat ti-au dat? -20 ani ! -Pentru ce? -Pentru o gaina ! -Pai cum asa? -A scurmat a naibii si a dezgropat-o pe soacra-mea din fundul gradinii... 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 -Mărie,rochia asta a ta nu-i prea transparenta,se vede tot ?! -Ioane,eu sunt femeie cinstia,nu am nimic de ascuns ! 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Furtuna care a maturat Europa cu 255 /h,va ocoli Romania,fiindca aici nu sunt drumuri pentru viteza aia 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate