Sari la conținut

Topicul bunei dispozitii‚Se pot posta bancuri, proverbe, motto-uri,zicale din popor si vorbe cu umor

Postări Recomandate

• Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822
  • Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3
  • Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822
  • Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3

post-304856-0-23295000-1601720395_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Stuttgart
  • Oras:Stuttgart

Dacă sunteți cu soția la plimbare și dintr-o dată ,ochii vă sunt acoperiți de două mâini fine și moi ,iar pe spatele dv, a-a sprijinit o pereche de sâni tari ,și se aude : “Ghici cine-i ?”

În orice situație ,cel mai bun răspuns ar fi :” Ioane, tu ești mă ?”

Credeți-mă, așa va fi cel mai bine !! :) )

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0

Ea:-Am visat că eram la Kaufland și era totul gratis! El:-Eu am visat că făceam sex cu două femei! Ea:-Eram și eu?

El:-Nu, tu erai la Kaufland!ðŸ˜

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

😂😂😂😂😂😂😂😂😂Tu zeiță a slăbitului, cățea ordinară, care eÅŸti în văzduh, că unde dracu' altundeva te-ai afla, că eÅŸti uÅŸoară precum fulgul ÅŸi levitezi pe nervii capului meu. Ia spune-mi tu mie, matracucă slăbănoagă care eÅŸti, îți arde de o paranghelie cu mine?! Că mă umfli ÅŸi de la aer, m-am obiÅŸnuit cu ideea. Că a trebuit să renunț la ciocolată, înțeleg. Că nu am mâncat un amărât de cartof de 6(ÅŸase)g săptămâni încheiate, pricep. Că nu mai beau Pepsi, accept. Că nu am pus limbuța pe o picăturică de vin, nici nu înțeleg ÅŸi nici nu accept, dar m-am conformat, vrăjitoare ce te hrăneÅŸti cu durerea mea.

Dar ia spune-mi tu mie, bestie răzbunătoare ÅŸi mizerabilă, cum karma mă-tii m-ai făcut să pun 700 de grame de săptămâna trecută?! Am mâncat de 5 ori pe zi. Mic dejun, gustare, prânz, gustare, cină. Am gătit regulat, în tigaia antiaderentă ce am fost nevoită să mi-o cumpăr dupa 9 ani de femeie măritată, tot din cauza ta, cățea schiloadă. Am învățat să o ÅŸi folosesc. Am băut 2 litri de apă semiplata cu lămâie, bitch, că aia plată poti să o bei dumitale cu mămică-ta. Ba am băut si fiertură de țelină, cu ceapă ÅŸi pulicica cucului. Fără sare! Nici măcar nu-s bolnavă ÅŸi am înghițit drăcia asta.

Recunosc, într-o zi, am pus botul pe un nemernic de ÅŸnițel. Åži ăla era de pui, mic cât palma lu' fisa la prietena mea.Åžtiu. Åžtiu, avea ÅŸi ou ÅŸi făină, a făcut ÅŸi baie în ulei. Nemernică ce eÅŸti, nu avea mai mult de 120 de grame. Cum $#£@ calului le-ai transformat în 700, cotoroanță mefistofelică care eÅŸti? Åži cu ce abracadabra le-ai depus fix pe abdomenul meu? Zi, te-ai distrat de ai murit, când ai văzut cum m-am înverzit pe cântar?! Era de la rucola, fraiero! Umflate-ar aeru' să te umfle.

Adică săracu' de mine am pedalat degeaba bicicleta, de parcă mă fugăreau toate fobiile mele? Degeaba am ales scările în locul liftului? Mersul pe jos in locul masinii?Taci, ha? De ți-ar rămâne gura încleÅŸtată să nu poți înghiți baby spanacul ÅŸi pieptul de pui cântărit. Să crăpi de foame, precum crăp io de ciudă că m-ai îngrăÅŸat 700 de grame.

Râzi ÅŸi cu curu' tău osos când mă vezi că bălesc după rochițele mele de acu' 20 de kile, ha? Ai satisfacție orgasmică când găteÅŸte vecina gogoÅŸi ÅŸi închid geamul?! Faci tumbe prin văzduh, când vezi cum mă strâmb la cafeaua îndulcită cu ÅŸtevie?!

Nu puteai ÅŸi tu să faci o vrajă să nu-mi placă ceafa în sânge, ci carnea fiartă? Să nu salivez după cartofi prăjiți, ci după brocolli gătit la abur? Să consider că desert e brânza degresată asezonata cu ciuboțica ÅŸoimului, nu ciocolata cu alune? Nu puteai, ha, că tu nu eÅŸti muiere adevărată, eÅŸti o scopie ce se hrăneÅŸte cu suferința mea, că nu te mai satură Bunuțul Dumnezeu de ea.

Åži dacă tot nu le-ai făcut pe toate astea, nu puteai nici să mă faci să mă nasc în epoca rubensiană, nu?! Să fiu ÅŸi eu mândră de ÅŸoldurile mele, nu?! O trebuit să vin pe lume în era blugilor skiny ÅŸi bluzelor până la buric.

Las' că vezi tu, nenorocita fără inimă, că ajung io fix la greutatea care vreau, oricâte ÅŸnițele îmi scoți în cale, oricât vin se toarnă în pahare. Să te ferească Bunuțul Dumnezeu, Maica Precistă ÅŸi Domnul nostru Iisus Hristos să mă mai faci să mai pun vreun nenorocit de gram, nu 700, perfidă osoasă. Că pe cand ma fac slabă, mă urc la tine în văzduh, ÅŸi te jupoi de vie, să nu mai chinui nici o muiere sănătoasă. Să te mai văd eu atunci ce mai zici, tu zeiță a slăbitului,catea ordinara! 😂😂😂

Text preluat 😂😂😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Un bărbat merge la pescuit.. Soția îl sfătuieşte:

-Dacă crapul este foarte scump, încearcă să prinzi macrou..

Autoportret? :P  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit

Un bărbat merge la pescuit.. Soția îl sfătuieşte:

-Dacă crapul este foarte scump, încearcă să prinzi macrou..

Te-ai dat de gol! Eu cred că azi ai dat la dorada; ia zi! Cum o cheamă pe dorada de azi?

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

Te-ai dat de gol! Eu cred că azi ai dat la dorada; ia zi! Cum o cheamă pe dorada de azi?

😂 😂 😂

Nu ma plâng(ceva, am prinsðŸ˜) , dar o "dorada" pt la noapte sa-mi tina de cald....nu este o idee rea!!!! ðŸ‘

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

Autoportret? :P :laugh2 :laugh2

😂 😂 😂

Prindem, nu prindem, pescari suntem! ðŸ˜

ÃŽncă se prinde, dar în caz de necesitate exista Carrefour sau Kaufland!!!! ðŸ˜

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

Basme

- Sper, draga mea, ca nu crezi basmele pe care ti le indruga sotul tau ca se duce la pescuit? Ti-a adus vreodata vreun pește?

- Nu, tocmai de aceea il cred.

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie

Într-o zi, neavând de lucru, un moldovean se duce la Oficiul Forţelor de Muncă. Se aşază şi aşteaptă până îi vine rândul. Funcţionarul îl întreabă numele şi de unde este.

- Culai mă cheamă şi sunt din Vaslui.

- Şi ce calificare aveai de nu-ţi găseai de muncă?

- Vânător de elefanţi!

- Dar ce caută elefanţii în Vaslui?

- Păi, de ce crezi că îmi caut de muncă?

• Like 2
Link spre comentariu
Doua prietene intr-o galerie de arta. Una dintre ele, aratând spre un tablou cu nud de femeie, spuse:

- Draga, am auzit ca ai pozat nud pentru George.

- Vai draga, cum poti sa crezi asa ceva? Eu acum sunt femeie maritata. M-a pictat din memorie :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
Am mers sa-mi ridic masina de la service, dupa ce sotia care a lovit-o putin, a dus-o la reparat. Acolo m-a intampinat mecanicul sef cu bara de protectie spate in mana. Zic:

- Asta este bara care ati inlocuit-o?

- Nu, asta este singura piesa pe care nu am inlocuit-o !

• Like 1
Link spre comentariu
Doi prieteni se întâlnesc la o bere.

– Băi, să vezi ce mi s-a întâmplat, zice primul. Eram în parc, am văzut o doamnă care și-a adus copilul la joacă și avea multe baloane-n mână. Am vrut să-i zic: “Vai, dar ce baloane frumoase aveți!”, dar am greșit și i-am spus: “Vai, dar ce balcoane frumoase aveţi!”… Şi m-a bălăcarit femeia, m-a făcut cu ou şi cu oțet, a fost nasol rău de tot…

Celălalt se uită dispreţuitor la el, după care-i zice:

– Asta a fost nasol??? Păi atunci stai să-ţi zic ce am păţit eu. Eram cu nevastă-mea la un picnic și am vrut să-i zic: “Dă-mi untul”. Ei... și m-am încurcat și i-am zis din greșeală: “Băga-mi-aș p**a în mă-ta de nenorocită care ești, că mi-ai distrus viaţa şi mi-ai mâncat tinereţea”!

• Like 1
Link spre comentariu

Vine un tip de la Olx la mine, intra in camera, se prezinta, o vede pe nevasta-mea si zice:

- Aaa... tare nevasta asta a ta!... Ce zici, iti dau 100 pe ea?

- Ce??! am izbucnit. Iti bati joc de mine??

- Bine, bine, nu te enerva. Uite 200, sunt toti banii pe care ii am!

- Ok, ma' prapaditule, ii raspund. Ia si de la mine 200, ca sa aveti bani de avion!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...