Sari la conținut

Topicul bunei dispozitii‚Se pot posta bancuri, proverbe, motto-uri,zicale din popor si vorbe cu umor

Postări Recomandate

• Oras:Sinaia

Soția e obligată să dea de mâncare soțului ,ptr. că conform tratatului de la Geneva ,oricare prizonier are dreptul la o masă caldă ... :)

Bah da prost răsuflat ești! 

Dacă te plictisești pentru că nu ai unde să ieși... ieși la hipermarket și schimbă vopselele de păr din cutii între ele.

asa faci tu albinosule? 

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0

O bătrână stătea amărâtă pe un balansoar, ţinându-l în braţe pe motanul ei, Gicuţă. Deodată apare o zână care-i spune:

- Fiindcă ai dus o viaţă cinstită şi ai un suflet bun îti voi îndeplini trei dorinţe!

Stă bătrâna, se gândeşte şi îi spune prima dorinţă:

- Vreau să fiu foarte bogată! Zâna dă cu bâta magică, transformă casa în palat şi o umple pe babă de bani.

- Acum vreau să fiu tânăra şi frumoasă!

O face şi pe asta zâna.

- Şi ultima dorinţă: vreau să-l transformi pe motanul Gicuţă în cel mai frumos bărbat din lume!

Zâna îi îndeplineşte şi ultima dorinţă şi dispare.

Câteva minute frumoasa şi Gicuţă se privesc în ochi. Stăpâna e tulburată de cât de frumos poate fi Gicuţă. El se ridică, se apropie de ea, se înclină şi îi şopteşte la ureche:

- Îţi pare rău acum că m-ai castrat, deşteapto....

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

Un vapor se scufunda in mijlocul oceanului

Un vapor se scufunda in mijlocul oceanului. Vin rechinii si mananca tot ce misca.O singura tipa scapa. Seful rechinilor:

- Rechin Micky, du-te dupa fata!

Se-ntoarce rechin Micky asudat dupa o ora:

- Sefu’, permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine!

Seful rechinilor:

- Rechin Picky, du-te dupa fata!

Dupa doua ore se intoarce rechin Picky, terminat de oboseala:

- Sefu’, permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine!

Seful rechinilor:

- Rechin Bula, du-te dupa fata!

Dupa vreo opt ore se-ntoarce rechin Bula plin de nervi, cu dintii tremurand:

- Sefu’, am inotat si-am inotat si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat rochia jos!

- Si?

- Si-a inotat si mai repede.Si m-am ambitionat,si m-am zbatut si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat sutienul jos!

- Si?

- Si-a inotat si mai repede! Si m-am enervat si-am dat din toate inotatoarele si cand am fost gata s-o insfac, si-a dat chilotii jos!

- Si?

- Si mi s-a sculat carma si-am luat-o la dreapta…😀

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

Cu ani în urmã în timp ce pescuiam pe malul unui râu, am ramas fara momeala. Când îmi arunc privirea în dreapta, vad un sarpe care se chinuie sa inghita o broasca. M-am apropiat incet de el si i-am luat broasca, am taiat-o in bucati si am folosit-o drept momeala.

Simtindu-ma vinovat ca i-am luat sarpelui mancarea de la gura, i-am turnat putina

vodka pe gat .

Dupa un timp simt ca ma inghionteste ceva

la picior.

Cand ma uit...era sarpele, cu doua broaste in

gura!😉

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

"Recent mi-am cumpărat un cal. Din lipsă de inspirație i-am pus numele CUR. Am participat cu el la un concurs local de tracțiune și calul a câștigat! Toată presa locală titra pe prima pagină:

CURUL LUI MARIUS ESTE CEL MAI BUN!

Dar primarul sa supărat atât de tare și a dat ordin ca, calul meu să nu mai participe la astfel de concursuri. A doua zi presa vuia:

PRIMARUL INTERZICE CURUL LUI MARIUS!

Acest fapt a fost prea mult pentru primar, care mi-a trimis înștiințare că nu am voie să dețin cal.

Așa ca l-am făcut cadou soției primarului. A doua zi titlu mare pe prima pagină:

PRIMĂRIȚA ARE CEL MAI BUN CUR!

Primarul leșină și îi spune soției să scape de cal. Aceasta îl vinde cu 10000 lei. Jurnaliștii ziarului află și publică:

PRIMĂRIȚA ÎȘI VINDE CURUL PENTRU 10000 LEI!

A fost prea mult pentru primar, aşa că i-a zis soției să răscumpere calul și să-l lase să plece liber. A doua zi, titlurile au anunțau:

PRIMĂRIȚA ANUNȚĂ CĂ CURUL EI ESTE LIBER!

Primarul este îngropat a doua zi."

MORALA:

Nu-ţi mai face griji pentru CURUL altuia, fă-ţi griji pentru al tău, ca să te poți bucura de viaţă!!!

Link spre comentariu

Cu ani în urmã în timp ce pescuiam pe malul unui râu, am ramas fara momeala. Când îmi arunc privirea în dreapta, vad un sarpe care se chinuie sa inghita o broasca. M-am apropiat incet de el si i-am luat broasca, am taiat-o in bucati si am folosit-o drept momeala.

Simtindu-ma vinovat ca i-am luat sarpelui mancarea de la gura, i-am turnat putina

vodka pe gat .

Dupa un timp simt ca ma inghionteste ceva

la picior.

Cand ma uit...era sarpele, cu doua broaste in

gura!

"Recent mi-am cumpărat un cal. Din lipsă de inspirație i-am pus numele CUR. Am participat cu el la un concurs local de tracțiune și calul a câștigat! Toată presa locală titra pe prima pagină:

CURUL LUI MARIUS ESTE CEL MAI BUN!

Dar primarul sa supărat atât de tare și a dat ordin ca, calul meu să nu mai participe la astfel de concursuri. A doua zi presa vuia:

PRIMARUL INTERZICE CURUL LUI MARIUS!

Acest fapt a fost prea mult pentru primar, care mi-a trimis înștiințare că nu am voie să dețin cal.

Așa ca l-am făcut cadou soției primarului. A doua zi titlu mare pe prima pagină:

PRIMĂRIȚA ARE CEL MAI BUN CUR!

Primarul leșină și îi spune soției să scape de cal. Aceasta îl vinde cu 10000 lei. Jurnaliștii ziarului află și publică:

PRIMĂRIȚA ÎȘI VINDE CURUL PENTRU 10000 LEI!

A fost prea mult pentru primar, aşa că i-a zis soției să răscumpere calul și să-l lase să plece liber. A doua zi, titlurile au anunțau:

PRIMĂRIȚA ANUNȚĂ CĂ CURUL EI ESTE LIBER!

Primarul este îngropat a doua zi."

MORALA:

Nu-ţi mai face griji pentru CURUL altuia, fă-ţi griji pentru al tău, ca să te poți bucura de viaţă!!!

Bag de seama ca îți plac caii! Ok, un cal sau un câine este mai bun decât un om! Diferența este ca tu ești o javra! 

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Frustrarea unora îi constipă rău de tot ....vă recomand ceva natural să va cadă mai ușor "inteligenta" ....

Trebuie sa traiasca si cei ca ei undeva nu ?  :laugh2  Asta e nu avem incotro nu ii putem eradica dar putem sa i ignoram si marginalizam tot o data ;)

Link spre comentariu

Trebuie sa traiasca si cei ca ei undeva nu ?  :laugh2  Asta e nu avem incotro nu ii putem eradica dar putem sa i ignoram si marginalizam tot o data ;)

Ai dreptate, trebuie sa fi ignorat și marginalizat! Asta o sa se întâmple! 

• Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator scorpion1970

"Primele amenzi...

Niște polițiști în civil s-au amendat între ei că nu purtau mască.

Scene halucinante în București, unde două patrule de polițiști în civil s-au amendat reciproc la un supermarket, pentru că nu purtau mască. Imediat după ce au fost somați să se legitimeze, primii polițiști în civil, de la secția 14, au chemat întăriri, crezând că sunt escrocați de o bandă de interlopi, pentru că întâmplător așa arătau ceilalți polițiști în civil.Polițiștii în civil și-au pus unii altora cătușele și s-au amenințat. â€Bă, tu știi cine sunt eu? Bă, ia scoate buletinul!â€, ar fi strigat unul din polițiștii în civil. Văzând altercația, în jurul lor s-au adunat și alți polițiști în civil, care i-au amendat pentru tulburarea liniștii publice. Polițiștii acuză inclusiv că au fost bătuți și gazați de niște jandarmi în civil, aflați și ei sub acoperire prin zonă.

Conflictul dintre polițiștii în civil a fost aplanat de un paznic X... în civil. ÃŽn cele din urmă polițiștii au decis să-și dea unii altora câte o șpagă de 50 de lei și s-o lase așa, cu avertismentul să fie mai atenți pe viitor."😀

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...