Vizitator Capwell Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 1 minut, profesoara28 a spus: Ok e alegerea ta... Nu cred ca ți-am facut eu tie personal nimic sa ma minusezi într-una..fiecare lasa recenzii cum poate si cum stie si cat despre wot nu doar el a fost nominalizat am specificat ca poate sunt multi altii ok doar ca eu nui cunosc.. Te rog încetează... Daca ai ceva cu persoana respectiva caută-l pe el Tu mie mi-ai facut urmatoarea chestie:te-ai aliat cu tanchistul si m-ați minusat, faceai bășcălie ca ma nominalizați la postacul anului, etc. Acum trebuie sa va dau minusurile înapoi in rest nu ma interesează nici persoana ta si nici a lui ca vad ca iar a disparut de duminică 😂😂😂😂 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Iulie 26, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 8 minute, Capwell a spus: Tu mie mi-ai facut urmatoarea chestie:te-ai aliat cu tanchistul si m-ați minusat, faceai bășcălie ca ma nominalizați la postacul anului, etc. Acum trebuie sa va dau minusurile înapoi in rest nu ma interesează nici persoana ta si nici a lui ca vad ca iar a disparut de duminică 😂😂😂😂 Eu nu mam aliat cu nimeni ca nu am de ce si daca tiam dat vreun minus a fost ca nu mia plăcut cum ai abordat situația... Iar daca el a spus sa te nominalizez pe tine nu stiu unde am spus in felul următor "da cum sa nu" in fel de ironie deoarece numi plac discutiile am spus asa ca si cum asta mai lipsea... In fine eu aici inchid orice subiect pe tema aceasta dar asa pt tine sa stii nu mam aliat si nu ma voi alinia niciodată cu nimeni pentru nimic atata timp cat o persoană respectiva mie nu mia facut nimic Link spre comentariu
Vizitator Capwell Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 5 ore, Afriknu-vn a spus: Bună..ți.am trimis un mesaj pe whatsapp..984 la urmă.. (sper să nu fiu la blocat 😀 ) Nu are cum sa iti răspundă ca e plecată la Alba Iulia si din ce am citit pe acolo chiar ii merge bine👍 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Iulie 26, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 3 minute, Capwell a spus: Nu are cum sa iti răspundă ca e plecată la Alba Iulia si din ce am citit pe acolo chiar ii merge bine👍 Si cine a spus ca la Focșani numi merge bine🤪🤪🤪 Link spre comentariu
Vizitator Capwell Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Chiar acum, profesoara28 a spus: Si cine a spus ca la Focșani numi merge bine🤪🤪🤪 Recenziile😂😜😜😜😜Este mare diferenta intre topicul de la Alba cu cel de la Focsani👍 Link spre comentariu
ouchei11 Reputație: -3 Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 21 minute, Capwell a spus: Recenziile😂😜😜😜😜Este mare diferenta intre topicul de la Alba cu cel de la Focsani👍 Daca nu scriem de fiecare data cand mergem la ea, nu inseamna ca nu o vizitam. Cred ca 90% din userii care au intrat pe topicurile din Focsani stiu ca ea este top pe aici, arata bine, are servicii bune si e prietenoasa. Nu vad de unde remarcile rautacioase, scrii aiurea pe toate topicurile si cred ca uiti pentru ce e formulul asta. Daca sursa ta de amuzament este sa-ti faci un cont si sa te certi cu lumea pe aici, scuza-ma pe mine, dar probabil esti singurel, plictisit si n-o sa-ti rezolvi asa problemele vtm. @pisicuts Cand ai timp arunca un ochi pe topicurile din Focsani 1 Link spre comentariu
Vizitator Capwell Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 36 minute, ouchei11 a spus: Daca nu scriem de fiecare data cand mergem la ea, nu inseamna ca nu o vizitam. Cred ca 90% din userii care au intrat pe topicurile din Focsani stiu ca ea este top pe aici, arata bine, are servicii bune si e prietenoasa. Nu vad de unde remarcile rautacioase, scrii aiurea pe toate topicurile si cred ca uiti pentru ce e formulul asta. Daca sursa ta de amuzament este sa-ti faci un cont si sa te certi cu lumea pe aici, scuza-ma pe mine, dar probabil esti singurel, plictisit si n-o sa-ti rezolvi asa problemele vtm. @pisicuts Cand ai timp arunca un ochi pe topicurile din Focsani Cu ce te-am deranjat eu pe tine ca nu inteleg? Era o discutie intre mine si fată. Daca ai vizitat-o bagă si o recenzie si nu mai fi sifonar, nu te mai lua tu de contul meu👍 Link spre comentariu
senzual_men Reputație: 7 Postat Iulie 26, 2022 Oras:foscani Oras:foscani Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 55 minute, ouchei11 a spus: Daca nu scriem de fiecare data cand mergem la ea, nu inseamna ca nu o vizitam. Cred ca 90% din userii care au intrat pe topicurile din Focsani stiu ca ea este top pe aici, arata bine, are servicii bune si e prietenoasa. Nu vad de unde remarcile rautacioase, scrii aiurea pe toate topicurile si cred ca uiti pentru ce e formulul asta. Daca sursa ta de amuzament este sa-ti faci un cont si sa te certi cu lumea pe aici, scuza-ma pe mine, dar probabil esti singurel, plictisit si n-o sa-ti rezolvi asa problemele vtm. @pisicuts Cand ai timp arunca un ochi pe topicurile din Focsani Am fost pe la ea si nu m-a dat pe spate.😁😁😁 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Iulie 26, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 4 ore, Capwell a spus: Recenziile😂😜😜😜😜Este mare diferenta intre topicul de la Alba cu cel de la Focsani👍 Probabil aici oameni stiu să-și exprime altfel părerile nu stiu ce sa spun dar eu ma simt bine si la Focșani si la alba si in multe alte orase.. Am stat mult timp la Focșani si o sa mai revin de fiecare data cand voi avea ocazia cu mare drag.. Link spre comentariu
Vizitator Capwell Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2022 Partajează Postat Iulie 30, 2022 La 17.07.2022 la 8:33, profesoara28 a spus: Sunt destule dar nu contează... Sunt persoane care vorbesc mai pe scurt... Si daca iam dat tag la clientul anului am făcut-o pentru felul lui de a gi ca om... E un tip ok si cu foarte mult simt, nu ca nu ar mai fi si alții doar ca nu prea ii cunosc dupa numele de aici de pe forum Deoarece si pentru care Wot nu s-a mai logat de duminica pe contul lui ar fi păcat sa câștige titlu de clientul anului si sa nu aiba boss cui sa ii dea premiul. Eu i-am lasat si mesaj personal in care l-am rugat sa isi reia activitatea pe forum ca eu nu port dușmănie pe el si ca in ciuda a ce a zis de mine eu il consider in continuare un user de încredere. Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat August 1, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat August 1, 2022 Buna dragilor am revenit la voi in oras va aștept cu drag pupici dulci Link spre comentariu
Coachkmv Reputație: 10 Postat August 4, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 4, 2022 Bună Lory..telefonul suna dar...nimic.. Când te reîntorci la școală? Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat August 5, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat August 5, 2022 Acum 5 ore, Coachkmv a spus: Bună Lory..telefonul suna dar...nimic.. Când te reîntorci la școală? Sunt la școala daca nu răspund inseamna ca sunt ocupata... Dar programul meu estw doar pana la 22:00... Poti incerca sami lasi mesaj pe whatsapp ca e mai usor si pentru mine. Pupici 1 Link spre comentariu
senzual_men Reputație: 7 Postat August 5, 2022 Oras:foscani Oras:foscani Partajează Postat August 5, 2022 Acum 1 oră, profesoara28 a spus: Sunt la școala daca nu răspund inseamna ca sunt ocupata... Dar programul meu estw doar pana la 22:00... Poti incerca sami lasi mesaj pe whatsapp ca e mai usor si pentru mine. Pupici O actualizare:preturi,servicii ? Link spre comentariu
Vizitator Capwell Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 Acum 1 oră, profesoara28 a spus: Sunt la școala daca nu răspund inseamna ca sunt ocupata... Dar programul meu estw doar pana la 22:00... Poti incerca sami lasi mesaj pe whatsapp ca e mai usor si pentru mine. Pupici La tine la școală ai program de mall la ora 22 se inchide? Asta e o gluma nevinovată si te rog să o tratezi ca atare 👍 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat August 5, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat August 5, 2022 Acum 5 ore, Capwell a spus: La tine la școală ai program de mall la ora 22 se inchide? Asta e o gluma nevinovată si te rog să o tratezi ca atare 👍 Cam asa ceva🤣🤣🤣... Nu ma supar stai liniștit.. Doar ca asa prefer sa stau pana la 22:00 deoarece noaptea la mine e doar pentru odihna.. Asa mam obișnuit... Pupici 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat August 5, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat August 5, 2022 📳 0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣6️⃣3️⃣1️⃣9️⃣5️⃣8️⃣ 📳 Ca pret : ✅150 finalizarea ✅300 ora (max 2 Finalizari) Servicii : ✅Oral protejat,oral neprotejat (in funcție de igiena) ✅Normal(doar protejat) ✅69 ✅Anilingus(pasiv) ✅Cunilingus(pasiv) ✅Footjoob ✅Handjoob ✅Deepthot Extra : ✅CIM (50 lei) ✅URO(50 LEI) Locația: 🏩Bulevardul unirii 57 in spate la brutăria Marco din centru Nu accept persoane in stare de ebrietate sau/si accesorii PREFER PROGRAMARILE PE WHATSAPP SI CONFIRMARE CU 30 MIN ÎNAINTE IN CAZ CONTRAT PROGRAMAREA SE ANULEAZĂ Pentru mai multe detalii astept sa ma contactați pupici Link spre comentariu
Vizitator Capwell Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Partajează Postat August 6, 2022 La 19.07.2022 la 23:48, wot a spus: Mulțumesc, Lory! Uite, ca să nu stârnești invidii, pe Trojan îl poți nominaliza la "comentakul anului". De curiozitate am intrat sa vad cate voturi ai primit pentru clientul anului World of tank, esti pe loc de retrogradare cu o%. Lasă figurile si măsoară putin lungul nasului si nu o mai face pe suparatul, păcat de cele 255 pct reputație pe care deja le ai ca dacă imi pun mintea intr-o luna te depășesc Link spre comentariu
Vizitator Capwell Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Partajează Postat August 6, 2022 Acum 3 minute, Capwell a spus: De curiozitate am intrat sa vad cate voturi ai primit pentru clientul anului World of tank, esti pe loc de retrogradare cu o%. Lasă figurile si măsoară putin lungul nasului si nu o mai face pe suparatul, păcat de cele 255 pct reputație pe care deja le ai ca dacă imi pun mintea intr-o luna te depășesc https://nimfomane.com/forum/topic/203632-votare-clientul-anului-2022/?tab=comments#comment-7427453 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat August 14, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat August 14, 2022 ❌Indisponibila❌ Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Septembrie 15, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Bună dragilor de astăzi sunt disponibila Prețurile, locația si serviciile au rămas aceleași Pupici Link spre comentariu
cristi_1111 Reputație: 2 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:focsani Oras:focsani Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Am sunat-o astazi pe Lory pentru o programare,si mi-a spune ca este cu o prietena si ajunge in 15 min la loctie si daca vreu pot sa intru cu amandoua.Am dat ok si surpriza era cu prietena ei Bella. Lory, Bella(modoveanca&ardeleanca) cred ca nici nu mai e nevoie de descriere, le stiti cu totii cum arata si cum se comporta. Amandoua arata surprinzator de bine, foarte misto mai ales impreuna !!!! Nu o sa intru in detalii, sunt altii care o fac mai bine decat mine. Cert este ca o data intrat in camera faci tot ce vrei, nu sunt figurante deloc, nu te grabesc o secunda si te fut la propriu !!! Le recomand atat impreuna cat si separat !!! Concluzie: merita macar o data in viata incercat.👌 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Septembrie 15, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Acum 51 minute, cristi_1111 a spus: Am sunat-o astazi pe Lory pentru o programare,si mi-a spune ca este cu o prietena si ajunge in 15 min la loctie si daca vreu pot sa intru cu amandoua.Am dat ok si surpriza era cu prietena ei Bella. Lory, Bella(modoveanca&ardeleanca) cred ca nici nu mai e nevoie de descriere, le stiti cu totii cum arata si cum se comporta. Amandoua arata surprinzator de bine, foarte misto mai ales impreuna !!!! Nu o sa intru in detalii, sunt altii care o fac mai bine decat mine. Cert este ca o data intrat in camera faci tot ce vrei, nu sunt figurante deloc, nu te grabesc o secunda si te fut la propriu !!! Le recomand atat impreuna cat si separat !!! Concluzie: merita macar o data in viata incercat.👌 Hmmm mulțumim mult pentru recenzie si te mai așteptăm pe la noi... Chiar daca Bella momentan nu sta cu mine in locatie era doar in vizita... Asta pentru cei curioși 🤪 Link spre comentariu
flacau10cm Reputație: 94 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Eden Oras:Eden Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Da bine ai mai nimerit domnu Cristi 😅 2 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Septembrie 18, 2022 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2022 ❌Indisponibila ❌ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum