animat90 Reputație: 151 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2021 1 oră în urmă, bianca11 a spus: Bună dragilor, ma gândeam sa va fac o vizita, ce ziceți? O sa ajung în oraș pe 2 iunie (miercuri) după ora 13:30. Pentru detalii legate de locație și preturi ma puteți contacta la numărul de telefon 0751461911 sau pe WhatsApp la același număr. Pupicei și abia aștept sa ne vedem 😘😘😘 Singura? Sau vi cu colega? Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Partajează Postat Mai 31, 2021 Link spre comentariu
bianca11 Reputație: 130 Postat Mai 31, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 31, 2021 32 minutes ago, animat90 said: Singura? Sau vi cu colega? Momentan singura, cred ca o sa mi se alăture și colega după câteva zile Link spre comentariu
tomescualecs Reputație: 68 Postat Mai 31, 2021 Partajează Postat Mai 31, 2021 Unde o sa te găsim? Link spre comentariu
bianca11 Reputație: 130 Postat Iunie 1, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 12 hours ago, tomescualecs said: Unde o sa te găsim? În zona Decebal, dar mai multe detalii tocmai mâine îți pot oferi, aștept sa ma suni sau îmi scrii pe WhatsApp Link spre comentariu
Cristian1903 Reputație: 68 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 10 ore, bianca11 a spus: În zona Decebal, dar mai multe detalii tocmai mâine îți pot oferi, aștept sa ma suni sau îmi scrii pe WhatsApp Poți pune câte poze.. Cat mai reale cu siguranță.. Mulți te vom vizita Link spre comentariu
bianca11 Reputație: 130 Postat Iunie 1, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Just now, Cristian1903 said: Poți pune câte poze.. Cat mai reale cu siguranță.. Mulți te vom vizita Buna, din păcate eu nu pot atașa poze dar mâine când voi ajunge în oraș o sa îmi postez anunțul și o sa vezi pozele mele. Oricum îți garantez ca eu nu lucrez pe poze false și aici pot confirma cei care ma cunosc sau poți verifica tu tot pe ninfomane în Târgu Mureș. O sa încerc cumva sa pun și niște poze 😘😘 1 Link spre comentariu
Cristian1903 Reputație: 68 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Chiar acum, bianca11 a spus: Buna, din păcate eu nu pot atașa poze dar mâine când voi ajunge în oraș o sa îmi postez anunțul și o sa vezi pozele mele. Oricum îți garantez ca eu nu lucrez pe poze false și aici pot confirma cei care ma cunosc sau poți verifica tu tot pe ninfomane în Târgu Mureș. O sa încerc cumva sa pun și niște poze 😘😘 Oricum. Dacă faci treaba bună... O sa meargă vb și o sa fie clienți au bistrițeni bani.. Totul depinde te tine cum te adaptezi .. Sunt fete cu experienta care sau adaptat aici pe la noi și le place ...Mult succes PS.. Vedem recenziile cât de repede😅😅 Link spre comentariu
bianca11 Reputație: 130 Postat Iunie 1, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Just now, Cristian1903 said: Oricum. Dacă faci treaba bună... O sa meargă vb și o sa fie clienți au bistrițeni bani.. Totul depinde te tine cum te adaptezi .. Sunt fete cu experienta care sau adaptat aici pe la noi și le place ...Mult succes PS.. Vedem recenziile cât de repede😅😅 Mulțumesc, voi încerca să fac tot ce îmi sta în putință ca cei care ma vizitează sa plece cu o părere buna despre mine, acum știi cum e nu poți mulțumi pe toată lumea. Eu știu ca oamenii din Bistrița sunt oameni super ok, mie cel puțin asa mi-au lăsat impresia atunci când am fost în oraș, dasta și revin. 😘😘 Link spre comentariu
bianca11 Reputație: 130 Postat Iunie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 2, 2021 Bună dragilor am ajuns la voi în oraș, pentru detalii legate de locație și preturi ma puteți contacta la numărul de telefon 0751461911 sau pe WhatsApp la același număr de telefon. Pupicei și abia aștept sa ne vedem 😘😘 1 Link spre comentariu
reemy79 Reputație: 550 Postat Iunie 2, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Partajează Postat Iunie 2, 2021 O fată cu mult bun simț și super frumoasă. Într-adevăr e slim dar face minuni în pat și oferă respect atâta timp cât e respectată. Din păcate am avut doar o singură experiență cu ea dar mă declar super multumit de tot ceea ce mi-a oferit această fată. Recomand cu încredere celor cărora le plac fetele subțirele! 😉 Te pup Bia și sper să repetăm căt mai curând acea experiență frumoasă! 😘 3 1 Link spre comentariu
bianca11 Reputație: 130 Postat Iunie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 2, 2021 1 hour ago, reemy79 said: O fată cu mult bun simț și super frumoasă. Într-adevăr e slim dar face minuni în pat și oferă respect atâta timp cât e respectată. Din păcate am avut doar o singură experiență cu ea dar mă declar super multumit de tot ceea ce mi-a oferit această fată. Recomand cu încredere celor cărora le plac fetele subțirele! 😉 Te pup Bia și sper să repetăm căt mai curând acea experiență frumoasă! 😘 Mulțumesc frumos, te aștept când dorești sa vii și când voi reveni în oraș 😘😘 1 Link spre comentariu
tulfff Reputație: 4 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 " ai accesat mesageria " ; net oprit . Ai si evadat de la noi ?! Link spre comentariu
bianca11 Reputație: 130 Postat Iunie 5, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 5, 2021 1 hour ago, tulfff said: " ai accesat mesageria " ; net oprit . Ai si evadat de la noi ?! Buna, din păcate da din lipsa de cazare, sper sa revin cât mai curând. 😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum