Sari la conținut

Alice 0725795846

Postări Recomandate

• Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

❤✌❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

...ai mai primit aceste sfat pe topic, nu te mai angrena in discutii aiurea, ignora le , numai asa si cu recenziile de la clientii multumiti de serviciile tale, va fi ""liniste"" aici, nu vezi ce vor???poze cat mai explicite, baga si d alea , nu de alta dar sa le inchizi gura si in modul asta vei deveni favorita si nu haituita, (mai devreme sau mai tarziu, pi&da o sa ti o vedem pe viu, nu cred ca esti rusinoasa in fata camerei)

... pe bune nu trebuie sa ti faci probleme pentru ca arati beton, cu siguranta pe calapodul multor fani skinny ""tunate""

• Like 2
Postat

nu stiu ce bani faci tu dar dacă făceai asa multi bani nu iti mai băteai capul sa scri tot felul de bazaconii pe acest site

Bazaconii=sa iti demasc pestii =))
  • Like 3
Postat

Ba peste prost si imputit. Esti complet cretin sau incerci sa imi rastalmacesti vorbele? Contul aimetti si contul salieriz sunt facute la o zi distanta dar cumva ambele s-au trezit la o distanta de 25 de minute sa sara in apararea pestitei, alice.

Ba pacanelaru pamantului, tu crezi ca daca ai si tu 2 fete la produs esti vreun geniu, decima-ti-as neamu de gunoaie!

Bă mațaful,poate îmi iese așa

HOCUS POCUS, să iasă prostia si foamea din tine. ACUM.

• Minus 2
Postat

Bă mațaful,poate îmi iese așa

HOCUS POCUS, să iasă prostia si foamea din tine. ACUM.

Ce e terminatule, iar a trebuit doctorul sa iti repete ca toate problemele tale sunt din cauza faptului ca esti facut din in cest? 🤣
  • Like 1
Postat

Dacă nici acum nu îmi iese mațaful. incerc să scap acest forum de o infecție generalizată.

HA-BRACHAH(abracadabra)

Să iasă furia si tot gunoiul din el.

ACUM,ACUM,ACUMMMM!!!

• Minus 2
Postat

Dacă nici acum nu îmi iese mațaful. incerc să scap acest forum de o infecție generalizată.

HA-BRACHAH(abracadabra)

Să iasă furia si tot gunoiul din el.

ACUM,ACUM,ACUMMMM!!!

Esti obsedat de mine
  • Like 1
Postat

Esti obsedat de mine

Săracu de tine, te îmbraci în victimă?

Nu îmi m-ai da minusuri,prin acel cont nou VANATORDEPESTI,si facem pace.

Deci,am aruncat mănușa.

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

M-am saturat cat am citit la comentariile de aici, ca intr-un final sa-mi dau seama daca merita sau nu sa o vizitez pe tipa asta. Indubitabil, Alice este o copila, cu atitudine de mahalagioaica si pentru asta n-are rost sa-i fie calcat pragul cel putin nu pentru mine, indiferent cum ar arata.
      Pentru restul fratilor care se gandesc sa-i faca o vizita, va urez mult noroc cu ea!

Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

Nu am decat un cont, nu as da bani ca sa te minusez =))

50 lei te-au facut pe tine ? =))

Postat

50 lei te-au facut pe tine ? =))

Nu as da un leu ca sa pot minusa. Efectiv nu pot da bani pe asa ceva =))

Dau 35 de euro pe 0.5 din sortiment mai rar la amsterdam, dar pentru minusare nu dau 1 leu

Postat

M-am saturat cat am citit la comentariile de aici, ca intr-un final sa-mi dau seama daca merita sau nu sa o vizitez pe tipa asta. Indubitabil, Alice este o copila, cu atitudine de mahalagioaica si pentru asta n-are rost sa-i fie calcat pragul cel putin nu pentru mine, indiferent cum ar arata.

Pentru restul fratilor care se gandesc sa-i faca o vizita, va urez mult noroc cu ea!

Buna nu vad care este statutul meu de mahalagioaca atata timp cat am incercat sa fac pace pe acest forum si ca sunt oameni care se trezesc vorbind fara a ma cunoaste nu inteleg de ce sunt vazut ca si mahalagioaca am raspuns ca o doamnă tuturor o seara buna !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...