alexpopa1117 Reputație: -1 Postat Iulie 1, 2020 Postat Iulie 1, 2020 Salutare , deschid si eu topic ul asta in ideea ca poate imi gasesc o amica despre care am banuit si am mai auzit discutii,ca ar fi intrat in bransha asta ... dar nu pot da de ea sa o incerc si eu , fata are undeva la 25 ani , 1.70 m , blonda , silicoane si un mare tatuaj (o gheisha) intre sani .sper sa ma ajutati
chaosantique Reputație: 57 Postat Iulie 2, 2020 Oras:sinaia Oras:sinaia Postat Iulie 2, 2020 Nici nu esti super dubios... 1
Vizitator franckblack Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Un nume si niste poze near ajuta...
laury Reputație: 24074 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 2, 2020 Salutare , deschid si eu topic ul asta in ideea ca poate imi gasesc o amica despre care am banuit si am mai auzit discutii,ca ar fi intrat in bransha asta ... dar nu pot da de ea sa o incerc si eu , fata are undeva la 25 ani , 1.70 m , blonda , silicoane si un mare tatuaj (o gheisha) intre sani .sper sa ma ajutatiGasiti-mi si mie masina, bmw seria 3, alba si are in geam un abtibild baby on car. Cam asa ceri si tu.😳
alexpopa1117 Reputație: -1 Postat Iulie 2, 2020 Autor Postat Iulie 2, 2020 Chaosantique, dc sunt dubios ca vreau sa gasesc fata asta care e prietena buna d a nevestei mai niu stiu ca a facut si videochat !!
alexpopa1117 Reputație: -1 Postat Iulie 2, 2020 Autor Postat Iulie 2, 2020 Franckblack, rebeca o cheama cat despre poza nu stiu cum sa adaug ca sunt nou aici ,ea nu are Fb nici insta, dar totusi o sa fac rost de o poza cu ea . Ps Laury, am oferit cateva detalii care fac diferenta intre ea si altele ...
alexpopa1117 Reputație: -1 Postat Iulie 2, 2020 Autor Postat Iulie 2, 2020 Am gasit la cineva o poza ,imi cer scuze ptr calitate dar a scos din cadru cateva persoane https://ibb.co/mGM8qbN
alexpopa1117 Reputație: -1 Postat Iulie 2, 2020 Autor Postat Iulie 2, 2020 Un nume si niste poze near ajuta...https://ibb.co/mGM8qbN
kingx Reputație: 360 Postat Iulie 3, 2020 Oras:_ Oras:_ Postat Iulie 3, 2020 nu am mai vazut tatuajul asta, asa de mare si sus
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Iulie 3, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Iulie 3, 2020 Chaosantique, dc sunt dubios ca vreau sa gasesc fata asta care e prietena buna d a nevestei mai niu stiu ca a facut si videochat !!Nevasta e de acelasi calibru cu don'soara din poza? 🤪
chaosantique Reputație: 57 Postat Iulie 3, 2020 Oras:sinaia Oras:sinaia Postat Iulie 3, 2020 Ma bucur ca adminii s-au sesizat si l-au indepartat pe individ/ individa.
Vizitator franckblack Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2020 Postat Iulie 3, 2020 Franckblack, rebeca o cheama cat despre poza nu stiu cum sa adaug ca sunt nou aici ,ea nu are Fb nici insta, dar totusi o sa fac rost de o poza cu ea . Ps Laury, am oferit cateva detalii care fac diferenta intre ea si altele ... Am glumit initial, dar am mai vazut poza pe undeva...
Postări Recomandate