Sari la conținut

Stie cineva blonda siliconata si tatuata ?!

Postări Recomandate

Postat

Salutare , deschid si eu topic ul asta in ideea ca poate imi gasesc o amica despre care am banuit si am mai auzit discutii,ca ar fi intrat in bransha asta ... dar nu pot da de ea sa o incerc si eu , fata are undeva la 25 ani , 1.70 m , blonda , silicoane si un mare tatuaj (o gheisha) intre sani .

sper sa ma ajutati

Vizitator franckblack
Reputație: 0
Postat

Un nume si niste poze near ajuta...

Reputație: 24074
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Salutare , deschid si eu topic ul asta in ideea ca poate imi gasesc o amica despre care am banuit si am mai auzit discutii,ca ar fi intrat in bransha asta ... dar nu pot da de ea sa o incerc si eu , fata are undeva la 25 ani , 1.70 m , blonda , silicoane si un mare tatuaj (o gheisha) intre sani .

sper sa ma ajutati

Gasiti-mi si mie masina, bmw seria 3, alba si are in geam un abtibild baby on car. Cam asa ceri si tu.

😳

Postat

Chaosantique, dc sunt dubios ca vreau sa gasesc fata asta care e prietena buna d a nevestei mai niu stiu ca a facut si videochat !!

Postat

Franckblack, rebeca o cheama cat despre poza nu stiu cum sa adaug ca sunt nou aici ,ea nu are Fb nici insta, dar totusi o sa fac rost de o poza cu ea .

Ps Laury, am oferit cateva detalii care fac diferenta intre ea si altele ...

• Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Chaosantique, dc sunt dubios ca vreau sa gasesc fata asta care e prietena buna d a nevestei mai niu stiu ca a facut si videochat !!

Nevasta e de acelasi calibru cu don'soara din poza? 🤪

Vizitator franckblack
Reputație: 0
Postat

Franckblack, rebeca o cheama cat despre poza nu stiu cum sa adaug ca sunt nou aici ,ea nu are Fb nici insta, dar totusi o sa fac rost de o poza cu ea .

Ps Laury, am oferit cateva detalii care fac diferenta intre ea si altele ...

Am glumit initial, dar am mai vazut poza pe undeva...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...