Sari la conținut

dogeatkitkat

Membru Banat
  • Număr conținut

    1.709
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dogeatkitkat

  1. Cum facem sa dam din nou de domnisoara cu sanii mari? Pe nr vechi nu mai activeaza.
  2. Cu ampula cum stai? Facem o investigatie in decubit lateral? Totusi, de ce ai disecat limba romana?
  3. Important e ca ai prins ideea, colegu'
  4. De ce e problema? O gramada o fac cu unii clienti si nici nu stim. Iti zic eu ca din 10 la care ai fost, 5 se fut neprotejat. M-am convins de asta dupa multi ani de curvasarie. Problema e ca cele care recunosc se fut cu mult mai multi. Deci nu conteaza care, ci cu cati o fac.
  5. Abia astept sa smotocesc silicoanele alea. Aaaaaaaa, stai, nu sunt silicoane, sunt reale🌹
  6. Nu cred ca mai activeaza momentan cea de care zici. Are iuby si nu a mai intrat pe whatsapp din iulie. Din ce am observat anterior revine cand se desparte de iuby. E doar o observație, nu spun ca asa e.
  7. Hai cu o actualizare, trebuie sa mai fi fost cineva, nu cred ca s-a retras si cu siguranta cineva se va sparge.
  8. Sa imi fie cu iertare dar e cam misto "tigancusa". Eu as baga o vizita, dar morarilor e de neatins. Departe rau. Si nu, nu sunt imptriva etnicilor, cea mai misto combinatie tiganca moldoveanca. Ies scantei.
  9. Iti zic eu, de.......... Cand incepea programul la 18, deschidea tel la 17.55. Si am intrebat, cum as putea sa fac programare la 18 daca deschizi tel cu 5 minute inainte. Si m-a blocat. Pai sa mai mearga pulea spatarul la asemenea comportament. Eu nu mai am de gand sa mai calc. Block direct. Sa ramana cu clienții ei "fideli".
  10. Daca fata merge pe circuit inchis e treaba ei. Macar sa stim si noi. E clar ca fata da cate un numar la cativa futaci si dupa aia dispare. Sa vedem care da numarul bun 🤣
  11. Poate trec si azi prin zona. Sa ma mai gandesc.
  12. A reusit cineva sa mai dea de ea? S-a retras definitiv?
  13. Pai nu mai erai prea ok. Multi colegi s-au plans de tepe. Eu am avut bafta, dar altii nu si nici nu vad unde era reteta.
  14. Mai mai, un gfe, un fk daca faceai acum saream pe tine. Fix la natiunile sunt cu treaba.
  15. Alyna..... Adele... Tot pe acolo. Pozele cat de recent sunt? Sunt înainte sau după.....?
  16. Cati ani ai? Andreea te-a indrumat sa mai scazi preturile?
  17. 🤣🤣🤣 Pe bune? Tu crezi ca fetele lucreaza la binefacere? Tu daca ai avea clienti la aceleasi preturi cu servicii mai puține ai scadea pretul? Ma refer la orice serviciu, nu sexual. Cand scade nr de clienti scad preturile sau adauga servicii. Altfel.....nu e prost cel care cere.... Ce sa zic, e prea mare cererea 🤣🤣🤣 suntem un popor de futaciosi. Asteptam ucrainiencele, ca de sarboaice si moldovence ne-am lamurit.
  18. Colegu, nu inteleg de ce ai mai incercat nr 2 daca banuiai ca are ceva boli? Nu era mai sigur sa stai in banca ta?
  19. Daca fata tot si-a închis userul cred ca off topicul e la ordinea zilei, desi nu sunt adeptul. Cum spunea un coleg mai sus majoritatea fetelor dupa ce isi fac un cerc de clienti incep cu oferte de neprotejat, unele pe bani, altele, culmea inclus in preț, pentru fidelizare. Eu am primit nenumarate oferte, dar am refuzat, parca nu merita o escapada pentru o bucata de pizda. Parerea mea, dar sunt multi care accepta. De ce, pentru ca in starea aia de euforie data de hormoni, incepi sa gandesti mai putin. Si poate unii de teama ca daca refuza o oferta, pierd locul privilegiat. Riscuri sunt si la sex protejat, dar cresc exponential cand te expui direct. Sa fim seriosi, nimeni nu gandeste ca daca are bts si ii da fetei la randul ei va imbolnavi alti zeci. Fiecare se crede unic si privilegiat in ofertele primite. E vorba doar fiecare cat reuseste sa se stăpânească in fata impulsului de moment. Spor sa aveti 👍
  20. Ps: era tunsa scurt pe parti in pozele care au mai umblat. Poate daca mai stie cineva topicul il poate pune. Eventual cineva care a fost 🤷‍♀️
  21. Mai are topic pe undeva pe aici, recunosc pozele. Tot cu normal neprotejat si pe atunci. Cat de foame sa iti fie sa risti viata sa te futi neprotejat. Pacat, nu e deloc uratica.
×
×
  • Creează nouă...