lauralauuura Reputație: 1750 Postat August 18 Postat August 18 Bună ziua băieți, sunt disponibilă pt programări, sunt ultimele 5 zile , Pupici o zi frumoasă 😘💞
lauralauuura Reputație: 1750 Postat August 19 Postat August 19 Bună dimineața dragilor, sunt disponibilă azi până la ora 23:00 ,vă pup și vă aștept cu drag 🤗💋
lauralauuura Reputație: 1750 Postat August 19 Postat August 19 Bună dragilor,mai am niște lucruri disponibile între orele 18:00-22:00 1 1
lauralauuura Reputație: 1750 Postat August 21 Postat August 21 Bună dimineața dragilor, sunt disponibilă începând de la 11:30, Nu uitați mai sunt disponibilă azi și mâine Vă pup
lauralauuura Reputație: 1750 Postat August 22 Postat August 22 Bună dimineața dragilor, sunt disponibilă pt programări fiind ultima zi sunt până la ora 20:00 ,vă pup și vă aștept cu drag 💋💋💋💋 1
lauralauuura Reputație: 1750 Postat August 22 Postat August 22 Bună ,ma-m gandit să pun o poza cu fundulețul meu fiind ultima zi ,mai am câteva disponibilități, vă aștept cu drag 💋💞☎️ 1
futarilainsuratila Reputație: 347 Postat August 23 Oras:IASI ROMANIA Oras:IASI ROMANIA Postat August 23 Chiar acum, lauralauuura a spus: indisponibilă Mult succes pe noul drum pe care ti l-ai ales !
macarons Reputație: 898 Postat August 23 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 23 1 oră în urmă, lauralauuura a spus: indisponibilă mult succes in viata ! daca vei reveni, noi vom fi tot aici, pe nimfomane !
coldfusion Reputație: 4351 Postat August 23 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 23 Vezi mai sus, a spus clar fata ce a avut de zis, nu mai pune intrebari penibile. 1
crockeddd Reputație: 35 Postat August 24 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 24 Da a zis vreo 2 pagini in urma, scuza ma tu atunci.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum