Sari la conținut

Maya-Bruneta aratoasa poze reale zona unirii 0736455084

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sangre,fratelo cum sa m ai fie colega cu Sorina cand fata are si un job.Pai numai sunt compatibile :))))Felicitari Maya

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Poate gandesc pueril dar sper sa mai existe bun simt si 7 ani de acasa. Ma gandesc ca un om in toate facultatile mentale are alte ocupatii mai serioase decat sa ma bazaie la tel toata ziua fara sa aiba parte de vreun rezultat. Gresesc?

Da. 

Toti care te suna nu au facultati mentale.

Niste nesimtiti.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat

Esti mult prea rau :) Maya este o draguta si se uita des la The Mentalist :)

Da. 

Toti care te suna nu au facultati mentale.

Niste nesimtiti.

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat-o si eu pe Maya saptamana trecuta.

Fara a intra prea mult in detalii pentru ca nu imi place, voi trece la note

Locatia 7 - centrala, fara locuri de parcare in zona, locuinta modesta

Fata 9 - un corp absolut superb, toate partile fiind intr-o armonie molipsitoare. Un plus pentru ochi ii albastrii superbi

Oral 9 - lent, sarguincios, apa sat pe alocuri. Daca s-ar fi ocupat si de imprejurimi si ar fi facut CIM era de 10 cu felicitari

Normal 9 -pasa frumoasa si frezata, stramta, umezire naturala

Halatul 150 lei o finalizare

Per total Maya mi-a lasat impresia ca ii place sa o suga si sa se futa, dar cred ca ar trebui sa stai o noapte intreaga cu ea ca sa te saturi.

De revenit, cu siguranta !

• Like 5
Postat

Imi cer scuze, dar merg pe principiul mai bine m.ai tarziu decat niciodata. :P

• Like 1
Postat

Buna seara. Va mai subliniez ca NU LUCREZ NOAPTEA, nu mai insistati pt ca efortul este in zadar. O seara furumoasa. :*

Postat

Am fost si eu la Maya miercuri dupa ce am evitat o teapa de pe Decebal unde activeaza un cuib de grase deasupra la Pink Café..Maya are locatia in blocul Zepter ,intr-un apartament curat si decent.Maya este foarte lipicioasa,m-a invitat inauntru ,mi-a prezentat colega ei Sorina si m-a poftit in dormitor.Veneam de acasa si nu am facut dus,deci nu am vazut baia.Ea s-a dus sa faca un dus timp in care eu m-am facut confortabil.Dupa un timp revine in camera dezbracata doar cu ciorapi.M-a intrebat daca vreau ceva anume ,I-am zis ca nu doar sex salbatic si a inceput sa ma sarute pe tot corpul,se freca ca sanii peste tot si a coborat incet spre locul mult dorit.Oralul neprotejat a fost incendiary cu DT,ruperi de ritm, lins Oo-le,tot tacamul.Apoi am trecut in 69 ,totul curat si placut vederii mai ales curul ala mic si bombat si pasarica mica.Cand am simtit ca cedez am rugat-o sa puna prezervativul si sa se aseze deasupra ..Si s-a asezat si a inceput sa pedaleze ca nebuna de am zis ca lesin.Apoi am pus-o caprita sa pedalez si eu pana cand am cedat ..si am cazut peste ea..din cauza contrelor in timpul spasmului :slap2 .M-a sters frumos si s-a dus la baie eu ramanand intins vreo 4 min sa-mi trag sufletul.Imi tremurau picioarele.O partida reusita la care m-am gandit cateva ore dupa.

- Fata : nota 9 ( e slim cum imi place mie,cur micut ,pasarica si mai micuta,si sani fermi)

-Oral : nota 9

-Normal : nota 9

- FK : evita din cauza danturii cred.

Am platit 100 lei la sfarsit pentru o finalizare .Timp petrecut 25 min fara sa ma grabeasca in vreun fel.Parerea mea ca e de revenit.O sa incerc si la colega ei la Sorina pentru sanii aia ...

• Like 1

Postat

Adica a lasat mai putinsi s-a laudat ca a lasat 100, sau a lasatmai mult si s-a laudat ca a lasat 100 ? 

In ce fel este eronata?

Spune pentru ca altfel vor mai veni si altii cu 100 de lei si vor vrea si ei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...