Sari la conținut

Ana0745220318

Postări Recomandate

Postat

Buna numele meu este ana am 19 ani. 1.64m.49kg. Bruneta simpatica corp slim sani medii va astept pentru a petrece cateva momente de relaxare in compania mea

• Oras:Patagonia
Postat

Buna noua in oras 100% reala

Bunaa.. Teai saturat sa mergi la locatie si persoana sa nu corespunda cu ceea ce ai vazut in anunt? Iti spun eu ca da... Sunt o bruneta slim cu funduletul usor bombat si sunt mereu cu zambetul pe buze te invit intro locatie discreta si intima unde igiena ma reprezinta ... Si garantez ca pozele sunt reale 100% pentru detalii legate
de servicii si locatie ma puteti contacta telefonic kiss

0745220318

post-238051-0-19118300-1594076089_thumb.jpg

post-238051-0-64411200-1594076095_thumb.jpg

post-238051-0-90886200-1594076102_thumb.jpg

• Like 2
Postat

posteaza lista aici ca pe toti ne intereseaza ce si la ce pret faci!

Sau sa ma sunati si va pot da mai multe detalii.. Va multumesc de intelegere

• Like 1
  • Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Am citit topicul de pana acum. Imi este foarte clar ca numita Ana a venit aici NUMAI pe japca. Fiecare i-ati zis ce sa posteze, in schimb ea, desteapta foc, ne scrie sa o sunam pentru mai multe detalii.

Asta e nivelul. De unde nu, nici Dumnezeu nu cere!

Ana, fie mentionezi ce iti cerem noi, fie nu mai postezi nimic aici, ci numai pe publi24.ro

Capisci?!?

• Like 1
Postat

Dece trebuie sa sariti asa toti? Nu am stiut cum se face topicul este prima data care postez aici... O sa fac alt topic cu tor ce trebuie.. Multumesc

• Oras:constanta
Postat

Dece trebuie sa sariti asa toti? Nu am stiut cum se face topicul este prima data care postez aici... O sa fac alt topic cu tor ce trebuie.. Multumesc

Nu e nevoie să faci 1000 de topice.

Scrie aici ce te-au întrebat băieții.

Ce e așa de greu să răspunzi la 2-3 întrebări ?

• Like 1
  • Oras:Miami, Florida
Postat

Poate fi pusa la testate. Mi-am facut programare la ea cu 49 de minute inainte, locatia vizavi de hotel ciresica la blocurile de 4 etaje(bl 14 sc A) . Intampinat la usa de Ana, o tipa skinny cu sani foarte frumosi, medii, simpatica la chip. Un dialog scurt de 2-3 minute, intrat la dush, dotat cu gel, prosop furnizat de ea. Actiunea in sine, oral neprotejat , luat doar capul in gura si miscari stangace de a o suge, s-a ajutat de mana si in final am renuntat si am trecut la normal protejat. Nu a spus nu la nimic din ceea ce am vrut ,, incearca sa se faca cat mai placuta si sa te satisfaca dar dat fiind faptul ca este prea noua in bransa nu are experienta necesara. E genul de fatuca pe care sa o cresti si sa o inveti asa cum iti doresti tu totul. Am stat o ora pentru doua finalizari, intre finalizari putina socializare cu ea si cu colega ei la o tigara. Al doilea numar din picioare capra , continuat in pat tot in pozitia mama iedului dar dupa 5 minute nu mai simteam nimic care sa ma excite. Notele

Curatenie 10

locatie 7( in cazul in care si colega are client dai peste el cand vrei sa iesi de la Ana)

Oral 5 in timp cred ca va deveni mai buna la acest aspect cu un pic de vointa

Gfe- 7 te lasa sa o saruti de la sani in jos, atingeri, 69, avand barba mi-a zis ca o zgarii in momentul cand am incercat sa ii ofer un oral

Normal protejat 8 destul de stramta , se vede faptul ca este incepatoare si nu prea stie ce sa faca dar am apreciat faptul ca a fost deschisa la orice ca sa fiu multumit

Anal -n/a

De revenit? Daca iti place genul skinny si vrei sa pui in aplicare pozitii, fantezii, sigur ea este aleasa.Daca vrei sa fi futut sa vezi de ce este ea in stare sa faca sigur nu e de revenit.

Eu unul voi reveni pentru ca este genul copila skinny si data viitoare voi incerca impreuna cu colega ei sper ca pana atunci sa isi dezvolte oralul care in momentul asta este dar nu este ...

Halatul 200 ron pentru o ora, nu a zis nimic de timp, a avut la un moment dat cateva vibratii pe telefon , nu a cerut sa ne oprim . O experienta cu bune si rele , astept sa mai capete ceva experienta .

• Like 5
Postat

40 de minute programarea inainte , greu cu tastatura, 😂😂😂 cred ca as fi singurul pe forum cu fix 49 de minute 🤪🤪🤪🤪

• Like 1
Postat

Da, am avut ceva retineri dupa ce am citit topicul roxanei 12 dar la fata locului cu Ana nu am avut nici un fel de probleme precum cele semnalate la roxana 12

• Like 1
Postat

primul lucru esential e sa iti gasesti o locatie singura , e foarte greu sa va descurcati amindoua in apartamentul minuscul de la ciresica . daca mai ai de gind sa pracici in continuare meseria asta banoasa , trebuie sa faci o mica investitie , restul vine de la sine.

• Minus 1
Postat

Buna.. O sa revin astazi cu locatie noua

bravo , te asteptam . poti lasa si un nr de tel la care sa raspunzi ?

• Minus 1
  • Oras:ROMANIA
Postat

primul lucru esential e sa iti gasesti o locatie singura , e foarte greu sa va descurcati amindoua in apartamentul minuscul de la ciresica . daca mai ai de gind sa pracici in continuare meseria asta banoasa , trebuie sa faci o mica investitie , restul vine de la sine.

acelas sfat i-am dat si eu roxanei cand am vizitat-o ...se pare ca in final fetele si-au dat seama singure ca sfaturile noastre nu erau aiurea ci in folosul lor 

• Like 1
Postat

acelas sfat i-am dat si eu roxanei cand am vizitat-o ...se pare ca in final fetele si-au dat seama singure ca sfaturile noastre nu erau aiurea ci in folosul lor 

da ai dreptate , pe ana nu am cunoscut-o inca dar sper sa ne intilnim azi ,sa vedem cit este de inteleapta sa asculte de sfaturi .

• Minus 1
Postat

da ai dreptate , pe ana nu am cunoscut-o inca dar sper sa ne intilnim azi ,sa vedem cit este de inteleapta sa asculte de sfaturi .

merita incercata ...chiar daca este o fata fara nimic special atat in aspect cat si in rest  . tu esti mai priceput ca mine in descoperirea tinerelor talente 

• Like 1

Postat

merita incercata ...chiar daca este o fata fara nimic special atat in aspect cat si in rest  . tu esti mai priceput ca mine in descoperirea tinerelor talente 

nu-i vorba de pricepere  ci de rabdare , nu iti imaginezi ce satisfactie imi provoaca atunci cind reusesc sa transform o ratusca in lebada .

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...