biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 18, 2021 Acum 2 ore, ariovist a spus: De acord cu tine și anunț pe acesta cale ca dacă nu vine mai repede la Ploiești întru în depresie. Dă-i mesaj, pune-i 1500€ la plic și cred că nu refuză o plimbare 🤔. Dacă eram bogat o invitam și pe ea la castel doar ca să se joace cu pisicile. 😼 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Rezultatele...?? Hai ca eu știu.. cum au ieșit..dar sa vad acum curaj..sa vad acum..cine era nebun..eu.. Ori le puneți voi..de buna voie..ori le pun eu..
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 @Bety.superxx o ajuți tu pe Bianca sa pună rezultatele aici..?..
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Sau ..le pun eu..și la ce căldură..este îmi e și cam sila sa editez detaliile personale..le pun asa cu nume reale..🤷♂️🤷♂️😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 La 16.06.2021 la 15:54, bianca8 a spus: Și când o să pun analizele aici arată că sunt bune tot așa o să zici o ti pe a ta că am HPV 🤣🤣🤣🤣🤣 Ia pune le draga...abia aștept.. 🤣😂😂 ai termen pana diseară..ca au ieșit rezultatele
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 La 11.06.2021 la 21:32, Pyarolle a spus: Salut băieți in urma la atâtea discuții pe forum am FOST la bianca să văd dacă CHIAR este cum a zis colegul nostru nu este fraților așa SUNT niște semne DIN naștere nici de cum că ar fii negii cred că era nebună să se știe bolnavă Si după să aibă contact sexual CU noi și-a făcut și testul să lămurească situația l-am.văzut personal ce-i CARE o criticați ducețivă la ia să vă convingeti personal nu m-ai aruncati CU verbe grele în ia DACĂ era bolnavă să găsea unu să marăie PE forum să aveți o seară frumoasă Ia zi marinarule..cum e?
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 La 11.06.2021 la 17:27, GeorgicaPope a spus: Fost si eu la domnisoara zilele trecute. 1.Locatia - langa Cinema pe un gang lateral 2.Modalitatea de contact (telefon, mess) telefonic la numarul de pe forum 3.Detalii Am ramas placut impresionat de fizic si logoree si am optat sa stau 1 ora. Facut dus, venit in camera si inceput actiunea cu un oral neprotejat bun dar neimpresionabil (mi-a placut cum scuipa ea pe penis de la inaltime) dupa care i-am cerut sa treaca deasupra unde s-a descurcat formidabil. Am mai schimbat o pozitie si am terminat in prezervativ. Dupa niste momente de odihna a reinceput oralul si normalul 5.Note Locatie - 7/10 (baia e minuscula, prosoapele sunt sigur ca erau refolosite si uscate doar) GFE - 9/10 (e comunicativa si nu vorbeste mult si fara rost) Oral - 9/10 (mi-a creat impresia ca se implica) Normal - 10/10 (femeia stie sa se miste, pare ca ii place, e docila la pozitii, a fost unul dintre cele mai bune normaluri pentru mine desi era putin cam larga pentru mine) Anal - nu am incercat Atitudine - 10/10 (nu m-a grabit deloc, am facut totul in ritmul meu, e proactiva) 6.Tarifare - 200 lei ora. Nu m-am uitat nici eu nici ea la ceas. Nu stiu daca am stat mai mult sau mai putin de 1 ora. A decurs natural tot. De revenit cu siguranta! Ia..zi și tu..ma da unu nu vreți sa spuneți.. nimic..lasă că va caut pe telefon 😂😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 La 12.06.2021 la 8:38, Pyarolle a spus: Eu o cunosc pe Bianca prin altcineva care mi-a vb frumos de ea,nu trebuie sa am vreun cont anume sa cunosc pe cineva,poate o cunosc chiar inaintea cuiva care defileaza pe aici de ceva timp,plus că daca vizitez pe cineva nu stau sa imi povestesc aventura cu ea ,spun doar atât: 5 STELE DIN PARTEA MEA iar oamenii inteligenti pricep...dacă cineva are vreo problema de sanatate nu și-ar expune problema in fata tuturor,orice fata inteligentă care practică acest serviciu isi face ceva analize la un timp,crede-mă ca sunt persoane de valoare care o vizitează...doctori,avocati..etc si nu au cont aici iar daca au cont merg la ea si după raman tot anonimi nu înșiră rahaturi de genul,e strâmtă undeva sau m-a lucrat oral fără protecție, consider că trebuie sa fii incult să-ți povestești o relație intimă cu cineva anume...dacă sunt înțeles... Sa le spui la doctorii aia ..și la avocați sa ma caute..sa nu ii caut eu pe ei..ca e mai nasol..
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 La 12.06.2021 la 23:56, bianca8 a spus: 🤣🤣🤣🤣 păi așteaptă să-mi iasă analizele și după vorbim deci le-am făcut nu mă știu bolnavă de nimic am avut curajul să le pun aici să vadă toată lumea acum așteptăm rezultatul analizelor te pup să ai o seară frumoasă 🥰🥰🥰 Hai..pune le te rog..repet..și nu glumesc..nu le pui tu..le pun eu..cu toate datele tale publice..și sa spui mulțumesc ca le pun aici..și nu le pun în alta parte..sa te bag în alte cacaturi..ceea ce tu ai făcut cu bună știință..repet cu bună știință.. se încadrează.. și în alte spectre ..pana la ora 22 ai răgaz.. dacă nu le voi pune eu ..aici.. Cat despre clienții care au fost la ea..sunteți niște inconștienți..mai ales cei căsătoriți..
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 24, 2021 2 5
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Sa nu creadă nimeni ca vorbesc prostii ..nu am de ales decât sa pun eu..
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 24, 2021 Acum 4 ore, dyerseve a spus: Cat despre clienții care au fost la ea..sunteți niște inconștienți..mai ales cei căsătoriți.. 😄😆😅😂🤣 Păi, dacă s-au căsătorit e clar că sunt inconștienți. Dacă au turnat plozi deja sunt iresponsabili. 🤪 In general, d-aia ajungi la curve, că ești DISPERAT. "Animalele înfometate fac greșeli." În popor bine se spune: "L-a prostit foamea." Instinctul sexual și presiunea socială sunt la fel de puternice precum foamea, doar că mai insidioase. Toți am fost la fel, d-aia am aflat de forumul ăsta. 2
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Acum 15 ore, dyerseve a spus: Sa nu creadă nimeni ca vorbesc prostii ..nu am de ales decât sa pun eu.. Deci..cum este pana la urma..am fost nebun eu..? Draga ..Bianca te aștept sa ma distrugi..
Georgeus Reputație: 1369 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 1 hour ago, dyerseve said: Deci..cum este pana la urma..am fost nebun eu..? Draga ..Bianca te aștept sa ma distrugi. 🥰 Cine stie cati au fost si pe unde au mai fost si tot asa.....
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Acum..toți tac..când am spus..ce am spus au sărit pe.mine..ca am ceva cu ea..unde sunt eu acum..? Sa vina sa își asume..ii aștept..
Georgeus Reputație: 1369 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Just now, dyerseve said: Acum..toți tac..când am spus..ce am spus au sărit pe.mine..ca am ceva cu ea..unde sunt eu acum..? Sa vina sa își asume..ii aștept.. Esti de belea, cand iti propui ceva....... 2
emyjojo123 Reputație: 66 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Acum 3 minute, dyerseve a spus: Acum..toți tac..când am spus..ce am spus au sărit pe.mine..ca am ceva cu ea..unde sunt eu acum..? Sa vina sa își asume..ii aștept.. Si pe mine au sarit. Eu doar m-am luat aici la vorba pentru ca desi un coleg sustinea ca ia pauza 12 zile, fata lua in continuare clienti. Si presupun ca stia oricum ca are, in fine...sper sa nu aiba probleme cei care au fost la ea
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Acum 5 minute, Georgeus a spus: Esti de belea, cand iti propui ceva....... Și eu ma mir..câteodată de unde atâta voința 😂
emyjojo123 Reputație: 66 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 La 12.06.2021 la 7:45, ariovist a spus: Pana acum s a vorbit de HPV. S a dus fata și și a făcut analizele. Acum vad ca treceți la herpes. Probabil urmează blenoragia, sifilisul și HIV așa că din două pete din naștere la care și ginecologul care a recoltat pentru HPV și a făcut cruce auzind de papiloame, o să aibă fata toate bolile venerice existente. Ma mir ca ii zici colegului peste, căci cel mai mult după cum vedeți eu o apar și corect ar fi fost să îmi zici mie nu lui. De ce va place oare să aruncați cu pietre chiar în cine nu merită doar de dragul de a lovi? Ia zi, mister. Caracter adevarat e fata, nu ? Repet. Cand tu ai zis ca ia pauza, ea isi lua clienti linistita. 2
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Daca cineva are vreo îndoială ca ce am pus este fals cumva sa ma contacteze în privat....și ii voi da fără editare..totul.. eu nu vorbesc prostii..și nici nu bat câmpii..am vrut doar sa avertizez și oamenii corecți și serioși care pot pica în plasa ăstora.. cu analizele la zi...
berege2 Reputație: 342 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 "semne din nastere" domnle... ce stiti voi. a fost si husenu ala cu lupa la ea sa se uite... 1
capruciu Reputație: 51 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 4 ore, dyerseve a spus: Daca cineva are vreo îndoială ca ce am pus este fals cumva sa ma contacteze în privat....și ii voi da fără editare..totul.. eu nu vorbesc prostii..și nici nu bat câmpii..am vrut doar sa avertizez și oamenii corecți și serioși care pot pica în plasa ăstora.. cu analizele la zi... Nu știu cum ai făcut rost de date atât de confidențiale care nu se dau decât celui care face analizele și medicului care a trimis.Cine face altfel divulga un secret profesional și risca pușcăria Nu vad cine ar risca așa ceva. Nu te cred.
Georgeus Reputație: 1369 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 1 hour ago, capruciu said: Nu știu cum ai făcut rost de date atât de confidențiale care nu se dau decât celui care face analizele și medicului care a trimis.Cine face altfel divulga un secret profesional și risca pușcăria Nu vad cine ar risca așa ceva. Nu te cred. Si ea ce face?
capruciu Reputație: 51 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 42 minute, Georgeus a spus: Si ea ce face? Nu știu. Dar dacă este adevărată analiza cel care i a dat o colegului poate intra în pușcărie de aceea nu prea cred și zic ca e fake. În plus la Bianca au fost probabil foarte mulți care s au dus și la alte fete. Deci putem vorbi de o epidemie. Dacă fetele se sperie unele pleacă și altele vor evita Ploiești ul. Parca mi se pare cam idiot scenariul asta. Eu unul nu cred. Din căti au fost tot se imbolnavea unul și spunea. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum