Sari la conținut

Adelle 0758881464

Postări Recomandate

Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0

Daca posteaza chiar ea acum atunci suntem martori la un seppuku adevarat de cariera de curva. Eu nu stiu de voi da mi-am luat popcorn. "Cam cum decurge anumite chestii" "sunt intru control de sterilet" "sunt in niste medicamente" zici ca a tradus din engleza in tiganeasca si dupa in romana pe google. Comedie pura :)))))

Colegu, daca asa stau lucrurile chiar nu e comedie. De nici un fel!

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Chiar va multumesc tuturor de sprijinul si sfaturile oferite 😞 am sa ma gandesc foarte bine, oricum nu mia calcat nimeni pragulu pe noua "oferta" 😞😒 dar ...

Daca ma voi razgandi la ce mi-am pus in cap am sa va las anunt 😘😘

Si mersi inca odata celor care miati deschis putin ochisori sa spun asa ...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Colegu, daca asa stau lucrurile chiar nu e comedie. De nici un fel!

Eu astept oricand sa vad "haha a fost totul o gluma" ma bucur ca nu am fost la ea desi planuiam. Mi se pare amuzant modul in care vorbeste si chestiile pe care le zice. Situatia imi aduce aminte de vanesa aia de se futea neprotejat daca ii ziceai ca esti din cartier (sau nu mai stiu exact care era faza) eu sper sa fie comedie si sa fie gluma pentru binele tuturor.

Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969

Adelle tu esti o fata frumusica si haioasa in felul tau dar inca esti foarte tanara, probabil ai o perioada mai grea dar incearca sa nu te ia valul.

Daca riscul de a avea probleme de sanatate nu te-a convins, iti mai spun ceva din punct de vedere financiar.

Clientii potentiali se impart in cei care o fac protejat (poate mai putin oral) si cei care nu se protejeaza. Primii sunt cei mai multi, a doua categorie cu siguranta nu sunt multi, probabil stau si mai prost cu banii, poate sunt deja bolnavi si nu le mai pasa...nu stiu.  Si aceste categorii NU se amesteca in sensul ca cei care se protejeaza nu vor merge la cineva care o face si neprotejat cu altii. Asa cred eu.Pe forum cu siguranta nu o sa gasesti clienti pentru oferta ta (degeaba ai postat aici), ba chiar s-ar putea sa ii pierzi si pe cei care i-ai avut.

Si asa unii pot sa creada (chiar daca nu e asa), ca ai mai facut-o si pana acum doar ca nu ai anuntat public.

Din punct de vedere financiar ar putea fi un dezastru, cum a spus un coleg mai devreme.

Uneori noaptea poate si un sfetnic bun. Mai gandeste-te.

Link spre comentariu
  • Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau

Buna scumpisorilor de la aceasta ora sunt sunt disponibila pana dimineata si as avea cateva oferte pentru domni dispusi sa ofere putin mai multicel pe scurt TOTUL NEPROTEJAT

FINALIZARE VAGINALA +FK+ PRELUDIU❤

DUS ASISTAT (acesta la fiecare client din aceasta seara)

Cei care vor dori mai multe informati despre ce am spus mai sus fara tata DUREX

Vor primi raspunsul in privat

Va pup si va astept

Daca faci asa ceva in veci nu te mai vizitez, chiar pari draguta in poze si facand asta o sa ramai cu clienti de cea mai joasa speta, care sunt inconstienti si fut nespalate de pe unde apuca, fetele mai intelligent sunt atentie la igiena si nu permit asa ceva, deja imi trece prin minute ca este un peste care te forteaza sau chiar pestisorul scrie, in cazul asta ar trebui sa be interesam si la bulau cu el

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Daca faci asa ceva in veci nu te mai vizitez, chiar pari draguta in poze si facand asta o sa ramai cu clienti de cea mai joasa speta, care sunt inconstienti si fut nespalate de pe unde apuca, fetele mai intelligent sunt atentie la igiena si nu permit asa ceva, deja imi trece prin minute ca este un peste care te forteaza sau chiar pestisorul scrie, in cazul asta ar trebui sa be interesam si la bulau cu el

Nu chiar eu sunt, am mai spuso si ma repet sunte pe piele mea si va rog terminati cu chestiile de pesti , iubi si etc nush 😒

Am sa ma gandesc bine la ce am spus mai sus , oricum eri si azi a fost pauza totala la mine 😞😞😞

Dar maine am sa ma gandesc foarte bine la ce mi sa spus si am sa tin si cont de sfaturile date si va anunt aici ca sa nu fiti ingrijorati ...

Si nu stati liniștiti nu am mai facuto pana acum cu absolut nimeni neprotejat

Si eu tin foarte mult la sanatate si igiena mea stati linistiti pe chestia asta 🤔😒😒😒😒

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Motane, banam si noi permanent rapandula asta?

Dumnu meu esti inscris de curand si tie frica ca iti pleaca clienti ??? 🤔🤔🤔

Sau nai ce face decat sa-mi dai mie totu peste cap 🤬

Stai potol in bancuta ca e mai ok 😉😉 da mai multe clicuri la altele nu mie 😒

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Adelle tu esti o fata frumusica si haioasa in felul tau dar inca esti foarte tanara, probabil ai o perioada mai grea dar incearca sa nu te ia valul.

Daca riscul de a avea probleme de sanatate nu te-a convins, iti mai spun ceva din punct de vedere financiar.

Clientii potentiali se impart in cei care o fac protejat (poate mai putin oral) si cei care nu se protejeaza. Primii sunt cei mai multi, a doua categorie cu siguranta nu sunt multi, probabil stau si mai prost cu banii, poate sunt deja bolnavi si nu le mai pasa...nu stiu. Si aceste categorii NU se amesteca in sensul ca cei care se protejeaza nu vor merge la cineva care o face si neprotejat cu altii. Asa cred eu.Pe forum cu siguranta nu o sa gasesti clienti pentru oferta ta (degeaba ai postat aici), ba chiar s-ar putea sa ii pierzi si pe cei care i-ai avut.

Si asa unii pot sa creada (chiar daca nu e asa), ca ai mai facut-o si pana acum doar ca nu ai anuntat public.

Din punct de vedere financiar ar putea fi un dezastru, cum a spus un coleg mai devreme.

Uneori noaptea poate si un sfetnic bun. Mai gandeste-te.

Vroiam sa va anunt prin acest mesaj , sa multumesc prima data celor care miau spus foarte multe in partea buna a contextului , adica la a elimina aceste chesti din meniul meu . Prin venirea unui client mai veche (fiind doctor) nu dau nume, afland ... mia explicat toate riscurile la care ma expuneam , citind impreuna cu el toate recenziile date de cei care au fost contra acestui lucru dar învatanduma ceva .

Find chiar pentru cateva ore acel mesaj dat ditro prostie doar in gandul de a castiga mai mult ....si a ma scoate din ce sunt . Mai tare imi puneam cei alaturi in cap si cum a spus cineva vas fii pierdut .

Intro parte era pentru castig pe alta doar pentru a vedea cati sunt langa si cati cu raportul ca de fiecare data si ce vorbe mai eseau . Stiu ca nu am ales bine pentru chestia asta ... Si imi cer scuze celor de vam pus pe jar sa spun asa cu anumite ganduri si multumesc inca odata celor care miati dat sfaturi .

Prin asta vreau sa anunt ca acel moment a dispărut din meniul meu , nu mia trecut niciunl pragul pe acel tip .

Sper ca dupa acest mesaj sa nu ma trezesc cu mesaje de genu "vai ma dau lovita cand sunt in groapa" sau ca "gata cand ma vad data la oparte ma lichidez " .

Va multumesc inca odata prima data "Doctorului" plus celor alaturi ,

Mersi ca miati deschis ochii cand nu a fost prea tarziu.

Va pupacesc pe toti 😘😘😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere in the universe

Fa-ti ordine in agenda, repecta programarile si sigur vei castiga mai mult. Atat financiar cat mai ales sanatate.ðŸ™

And now, fuck yes, sa revenim la recenzii 🤪

PS: sper sa nu zica vreun futac faptul ca ai facut neprotejat ca ai stricat-o de tot cu noi. 🤣

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Fa-ti ordine in agenda, repecta programarile si sigur vei castiga mai mult. Atat financiar cat mai ales sanatate.ðŸ™

And now, fuck yes, sa revenim la recenzii 🤪

PS: sper sa nu zica vreun futac faptul ca ai facut neprotejat ca ai stricat-o de tot cu noi. 🤣

La cati ma urasc pe anumite chesti si la cati am vazut doar in cateva ore de raport si altele 😒😒 ma astept sa primesc si unu de ala doar din motivu de a ma strica 😒😒😞

Si mersi de intelegere si te astept pe la mine 😘😘😘😘😘

Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969

Fa-ti ordine in agenda, repecta programarile si sigur vei castiga mai mult. Atat financiar cat mai ales sanatate.

And now, fuck yes, sa revenim la recenzii

PS: sper sa nu zica vreun futac faptul ca ai facut neprotejat ca ai stricat-o de tot cu noi.

Daca s-ar fi gasit vreun nebun sa posteze asa ceva ar fi aparut pana acum.

Eu o cred pe Adelle din punctul asta de vedere. Cu siguranta are o perioada mai proasta si s-a gandit la ceva total neinspirat, cu siguranta nu a fost cineva langa ea sa o invete.

Hai sa nu ii taiem capul pentru asta!

Sa ai o zi buna Adelle. Bafta!

Link spre comentariu

Draguta, am fost si la ap de jos si la etajul 6. Ba chiar si dupa ce ai "adoptat" pisicuta. Doar ca nu vreau sa iti las recenzie. E bine asa?

Eu am venit la tine doar pe metoda "in 10 minute ai liber pt o descarcare"?

Esti sigura ca ma astepti pe la tine? Nu iti las recenzii 🤣🤣🤣🤣

Glumesc, sa lasam si pe altii sa se infrupte, noi ne "auzim" pe viitor. Rezolva-ti problemele, nu esti o fata rea. 😇

Link spre comentariu

Revin cu recenzie, zice că unii după ce o vizitati de 3-4-5 ori pentru ca nu era la locatie si intarziere de 5 minute s-au apucat sa dea negative ca țeapă

Domnisoara este o prajiturica mică dulce skinny cu ochi superbi, vesela si dulce, acum am fost a doua oara la ea

A ridicat de la 70 la 100 dar merita toti banii
- Pustoaica 19-21 ani

- Aspect 9

- Mișcări pozitii 9

- Oral *un pic prea rapid) dar bun cu atentie la ouțe - 9

De revenit, da mie imi place ca e comunicativa si deschisa

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Daca s-ar fi gasit vreun nebun sa posteze asa ceva ar fi aparut pana acum.

Eu o cred pe Adelle din punctul asta de vedere. Cu siguranta are o perioada mai proasta si s-a gandit la ceva total neinspirat, cu siguranta nu a fost cineva langa ea sa o invete.

Hai sa nu ii taiem capul pentru asta!

Sa ai o zi buna Adelle. Bafta!

Mersii de sprijin si intelegeri

😘😘😘â¤

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Esti sigura ca ma astepti pe la tine? Nu iti las recenzii 🤣🤣🤣🤣

Glumesc, sa lasam si pe altii sa se infrupte, noi ne "auzim" pe viitor. Rezolva-ti problemele, nu esti o fata rea. 😇

Mersi de intelegere â¤ðŸ˜˜

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Revin cu recenzie, zice că unii după ce o vizitati de 3-4-5 ori pentru ca nu era la locatie si intarziere de 5 minute s-au apucat sa dea negative ca țeapă

Domnisoara este o prajiturica mică dulce skinny cu ochi superbi, vesela si dulce, acum am fost a doua oara la ea

A ridicat de la 70 la 100 dar merita toti banii

- Pustoaica 19-21 ani

- Aspect 9

- Mișcări pozitii 9

- Oral *un pic prea rapid) dar bun cu atentie la ouțe - 9

De revenit, da mie imi place ca e comunicativa si deschisa

Wauuuu mersiii de recenzie 🥰 esti un dulce 😘😘 demult nu am mai primit astfel de recenzi , plus mersi de acel mic subiect de negativitatea din forumul meu 😞

Te mai astept oricand 😘🥰😘🥰😘â¤

Link spre comentariu

Te-ai gandit sa ca iti poate pune capat carierei si nu as vrea sa zic complicatii in viata si sanatate? Vb de BTS, HIV, si cine mai stie ce. Sincer, nu cred ca de bani vei face rost ci de altceva. Gandeste-te ca daca pana acum aveai probleme de exprimare si cu "neraspunsul" sau tepele, un om cu capul pe umeri se va feri clar de tine. Clientela ta se va dezvolta in jurul basculantierilor si manipulatorilor de pickhammer si a cefelor late. Niciun om integru posibil sa nu iti mai calce pragul stiind ca faci sex neprotejat.

Nu vreau sa jignesc pe absolut nimeni, dar imi e mila de tine si incerc sa iti dau un sfat amical si gratuit. Intelegi ce vrei, nu stiu care sunt problemele tale si de ce ai nevoie atat se grav de bani, dar s-ar putea sa iti faci mai mult rau decat sprijinul pe care cred ca vrei sa il oferi.

Sincer, iti urez numai de bine pe viitor.

Esti retardat daca ai pus botul la vrajeala curvei. Iti meriti soarta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...