Sari la conținut

Adelle 0758881464

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
1 oră în urmă, Saracu a spus:

Chiar? Cat mai e halatu’ și ce face de bani? Cum mai arată? Are sânii lăsați de la alăptare?

Ce sani frate? Nu avea sani nici inainte 😅

la ea se mergea pentru oralul ala beton pe care il oferea la doar 100/fin, sanii foarte mici.

intre timp cred ca au mai crescut tarifele aștept poate ne spune Dodel dacă s-au schimbat sau nu.

Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Adelle 0758881464
  • Oras:Pula mea
  • Oras:Pula mea
6 minutes ago, Subteranaa said:

la ea se mergea pentru oralul ala beton pe care il oferea la doar 100/fin, sanii foarte mici.

intre timp cred ca au mai crescut tarifele aștept poate ne spune Dodel dacă s-au schimbat sau nu.

Tocmai de aia întreb, dacă are e prune stafidite prefer să nu mă mai chinui. De obicei la fetele skinny, dacă le cresc în timpul alăptării, rămâne doar pielea atârnată și un “guguloi”. Și e dizgrațios. Dacă nu i-au crescut norocul ei….si al nostru 👹

Care oral beton? Eu mergeam ca era extrem de strâmtă. Mă chinuiam ceva până să i-o bag.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
1 oră în urmă, Subteranaa a spus:

Exact, ce sâni?!? Eu mă duceam tot pentru oral,dar în special pentru șpagat 🫣

Îmi plăcea cum făcea reverse in șpagat, se vedea frumos curul.

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 294
  • Oras:Bucuresti
La 13.10.2023 la 10:37, sabinmeeee a spus:

Exact, ce sâni?!? Eu mă duceam tot pentru oral,dar în special pentru șpagat 🫣

Îmi plăcea cum făcea reverse in șpagat, se vedea frumos curul.

Care cur? Ca nici cur nu prea avea de slaba ce era :)))

Muia era buna si era stramta, plus ceva caterinca pe langa asta :D 

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 109
On 4/14/2024 at 1:21 AM, gop said:

Care cur? Ca nici cur nu prea avea de slaba ce era :)))

Muia era buna si era stramta, plus ceva caterinca pe langa asta :D 

Cum a zis cineva, facea bine spagatul cand era in pula ☺️

• Like 1
Link spre comentariu

Asta este, daca a facut copil la 20 de ani si n-a mai vrut/n-a mai avut voie sa lucreze ... s-a sistat spagatul :)))

• Haha 2
Link spre comentariu

Salutare ...

Am reușit o vizita la domnișoara ...

Adelle domnișoara inaltă, slăbuța cu sanii foarte micuti  glumeață, caterincoasa si nebună  in sensul bun ,care oferă servicii foarte bune de 10 cu felicitari .

- Oralul acela  beton  și  energic cu tot ce vrei ,si sexul sportiv ,  in  spagat si multe pozitii pe care putine fete nu il reușesc ..

Merge -ti sa o vizitati cât mai stă în bucurești ...

• Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 24 minute, marian iancu 0507 a spus:

Salutare ...

Am reușit o vizita la domnișoara ...

Adelle domnișoara inaltă, slăbuța cu sanii foarte micuti  glumeață, caterincoasa si nebună  in sensul bun ,care oferă servicii foarte bune de 10 cu felicitari .

- Oralul acela  beton  și  energic cu tot ce vrei ,si sexul sportiv ,  in  spagat si multe pozitii pe care putine fete nu il reușesc ..

Merge -ti sa o vizitati cât mai stă în bucurești ...

Numarul de telefon pe care il folosește este 0738062082 

Link spre comentariu
Acum 52 minute, marian iancu 0507 a spus:

Numarul de telefon pe care il folosește este 0738062082 

Ne poți spune in ce zonă activează și care a fost cadoul?

Link spre comentariu
Acum 13 minute, sabinmeeee a spus:

Ne poți spune in ce zonă activează și care a fost cadoul?

Activeaźă pe langa mall vitan  ,adresa exactă  ti-o comunică  ea , iar cadoul este 150 fin cu 300 ron ora ...

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 4047
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Sa i fac si eu "galerie" si reclama Adelei, super skinny inalta fata super draguta si sexy, oral de mare senzatie, te trage sa i o bagi pana pe gat deep si chiar daca simte disconfort nu te impinge inapoi. Normal duve si tine paaul si ritmul...cireasa de pe tort ea deasupra cu niste onduiri de sold si spagat...sau sfoara. Stie sa se futa si chiar o face cu daruire si pasiune. Locatie curata cu tot ce ti trebuiepentru sportul asta. Haioasa si vesela iti descreteste fruntea si te goleste de nu ti mai trebuie sex pt cv timp. De recomandat siclar de revizitat. 150 lei bine meritati!

• Like 3
Link spre comentariu
Reputație: 1924

Am vorbit pe Wapp cu ea, asta am primit:

Serviciile sunt : 
Oral ♥️
Normal😋
Oralu se poate face ne in funcție de igiena ta !
Fk 💋
Gfe🥰
Diverse poziții 🫶
Preludiu 😇
69😍
Servici extra! 
Fin orala (+50) corporal 🫶
Normalu doar protejat!! 
300 h / 150 fin

• Mersi 1
Link spre comentariu
La 04.07.2024 la 19:25, JeanVal a spus:

Mulțumesc de răspuns. Astept cu interes recenzia.

Spor la futut!

Cum ziceam am fost la dsoara pe care nu o mai vazusem de cativa anisori, de cand avea un inceput de burtica.

Programat ft rapid pe wapp, numarul din anunt era corect. Ajuns la locatie care se afla intr-un bloc destul de nou, am urcat la etajul si apartamentul primite in mesajul de la Adelle. Pentru cei sensibili la anonimat, in lift este montata o camera de supraveghere. 

Ajuns la usa, imi deschide fata care este identica si la fel, ba chiar mi se pare cu 2-4kg mai slaba, daca cineva credea posibil acest lucru, ei bine se poate. Cum in ziua respectiva incepuse lucrul de doar cateva ore am remarcat unghiile proaspete, genele puse si un body albastru. 

Fata este la fel de caterinca precum o stiam, am ras cu ea exact cum o faceam in urma cu cativa ani si apoi am fugit la dus. 

Baia era curata, destule geluri de dus si sampon, prosop mare si curat adus de ea, totul ok. 

Mergand in dormitor am trecut la treaba si am dat acel body jos. Fata este super slim, ghinion dpdv al sanilor care au cam disparut :D  Ma gandeam ca doua sarcini vor lasa si ele cate 100-200 grame in sani dar se pare ca nu. Dar asta nu a impiedicat -o cu nimic sa-mi faca un oral foarte bun, exact asa cum tineam minte ca stie sa faca. Dupa oral am trecut la normal, protejat desigur, unde a venit LOT pentru cateva minute, apoi mi-a aplicat un spagat din futai si pe urma am trecut eu deasupra. Dupa nu foarte multe minute am cedat pentru ca fata este foarte stramta si mi-a placut, asa ca nu mai avea sens sa trag de timp. 

Fugit la alt dus, imbracat, povestit alte minute bune si apoi achitat o fin si plecat spre casa pentru ca urma un alt futac la rand.

Adelle parca s-a maturizat putin, este mai ingrijita fatza de fata de acum cativa ani dar serviciile au fost foarte bune si nu m-am simtit grabit deloc, ba chiar s-a scuzat ca are pe cineva dupa mine si nu putem sta si pentru alt numar. 

Aveti grija de ea, tot un copil ramane :P 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
7 hours ago, gop said:

Cum ziceam am fost la dsoara pe care nu o mai vazusem de cativa anisori, de cand avea un inceput de burtica.

Programat ft rapid pe wapp, numarul din anunt era corect. Ajuns la locatie care se afla intr-un bloc destul de nou, am urcat la etajul si apartamentul primite in mesajul de la Adelle. Pentru cei sensibili la anonimat, in lift este montata o camera de supraveghere. 

Ajuns la usa, imi deschide fata care este identica si la fel, ba chiar mi se pare cu 2-4kg mai slaba, daca cineva credea posibil acest lucru, ei bine se poate. Cum in ziua respectiva incepuse lucrul de doar cateva ore am remarcat unghiile proaspete, genele puse si un body albastru. 

Fata este la fel de caterinca precum o stiam, am ras cu ea exact cum o faceam in urma cu cativa ani si apoi am fugit la dus. 

Baia era curata, destule geluri de dus si sampon, prosop mare si curat adus de ea, totul ok. 

Mergand in dormitor am trecut la treaba si am dat acel body jos. Fata este super slim, ghinion dpdv al sanilor care au cam disparut :D  Ma gandeam ca doua sarcini vor lasa si ele cate 100-200 grame in sani dar se pare ca nu. Dar asta nu a impiedicat -o cu nimic sa-mi faca un oral foarte bun, exact asa cum tineam minte ca stie sa faca. Dupa oral am trecut la normal, protejat desigur, unde a venit LOT pentru cateva minute, apoi mi-a aplicat un spagat din futai si pe urma am trecut eu deasupra. Dupa nu foarte multe minute am cedat pentru ca fata este foarte stramta si mi-a placut, asa ca nu mai avea sens sa trag de timp. 

Fugit la alt dus, imbracat, povestit alte minute bune si apoi achitat o fin si plecat spre casa pentru ca urma un alt futac la rand.

Adelle parca s-a maturizat putin, este mai ingrijita fatza de fata de acum cativa ani dar serviciile au fost foarte bune si nu m-am simtit grabit deloc, ba chiar s-a scuzat ca are pe cineva dupa mine si nu putem sta si pentru alt numar. 

Aveti grija de ea, tot un copil ramane :P 

Mulțumim pentru recenzie. Sper să reușesc să ajung și eu la ea zilele acestea. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:buca-le
  • Oras:buca-le

M-am simtit atras de Rebeka dupa ce am citit cateva recenzii care mentioneaza faptul ca face spagat cand e deasupra, lucru ce mi-a starnit interesul.

Am contactat-o pe WA folosind numarul 0738062082, unde mi-a raspuns prompt si a solicitat sa-i confirm cu o ora inainte. Din cauza unei erori de comunicare, atribuita mai mult sau mai putin propriei mele greseli, am stabilit doar pentru o finalizare, in loc de ora cat intentionasem initial.

Locatia e pe strada Zizin, unde n-am vazut vreo statie de autobuz prin zona si e departe de metrou, fiind la 7 minute de mers pe jos de Mall Vitan. Daca veniti cu masina, fiti pregatiti sa cautati un loc de parcare, intrucat multe sunt rezidentiale. Eu am fost norocos, gasind un coltisor mic pe un trotuar de pe o alee laterala, unde sa-mi las ruginitura.

Rebeka imi deschide usa intr-o tinuta sportiva, alcatuita din pantaloni scurti si tricou care se potriveau cu personalitatea ei energica a unei tinere de 22 de ani. Imi ofera cateva zambete si un pahar de apa, incearca sa ma faca sa ma simt binevenit.

Fizic vorbind, e oarecum inalta, pana in 1.70m, cu o constitutie slim spre skinny, fara nicio urma de burtica sau de nastere. Pieptul ei e complet plat, parul e lung si negru, pielea ei e fina cu o nuanta creola, trasaturile chipului ei sunt destul de izbitoare, augmentate cu machiaj elegant si extensii, si manichiura facuta, imbunatatindu-i aspectul general. Are o cicatrice pe coloana.

Apartamentul nu e nimic spectaculos, dar e curat si confortabil, cuprinzand o bucatarie, living, si dormitorul unde se petrec desfranarile, si unde se afla o oglinda pe sifonierul din dreptul patului. Baia e de asemenea ok, prosop mare si curat, unul pe jos pentru picioare, un gel de dus. Singurul cusur e ca nu avea apa de gura.

Dupa dusul cel de toate zilele, incepem cu un scurt preludiu ce implica cateva saruturi pe buze, fara limba, partial din cauza ca e fumatoare si ca nu reusisem sa infaptuiesc vreo conexiune. Fiind mai firava, nu prea exista oportunitati de explorare corporala, exceptand fundul ei, care era placut, neted si moale la atingere.

Apoi, ma las intins pe pat si ii cer OP. Executarea ei e satisfacatoare, deoarece aplica suficienta presiune, mai ales pe varf, te stimuleaza repede. La mine a durat mai mult timp pana al' mic sa reactioneze din cauza unei migrene persistente. Ea demonstreaza si abilitatile de deep, se duce cam pana in 14-15cm in timp ce mentine un contact vizual pervers, si ma suge si de co3, desi eu nu cer niciodata asta.

Cand devin suficient de excitat, o cer deasupra, in acea pozitie mai speciala. Se aseaza in genunchi cu fata spre mine, apoi se roteste in lateral, intinzandu-si un picior in fata, iar celalalt in spate. Atentie! Ce face ea se numeste sfoara, nu spagat. Spagatul e mai greu - e ala cand iti intinzi picioarele pe lateral. Habar n-am daca poate face asa ceva.

Din pozitia sfoara, isi foloseste bratele sa se ghideze elegant in sus si in jos. Dupa aproximativ un minut, se roteste 90 de grade, mentinand aceeasi pozitie, din nou cu fata spre mine cu o privire sagalnica. O apuc de buci in vreme ce se orienteaza cu picioarele pe vine, si ochii ei atintiti spre mine. Se simte asa de bine chit ca eram cam 75% erect, pentru ca e foarte stramta, si asa imi dau drumul. Rebekai pare sa-i fi placut, aplecandu-se spre mine pentru un sarut usor pe buze inainte de a incheia partida.

In concluzie, Rebeka mi-a dat impresia ca se bucura de sex, chiar spusese la un moment dat ca o distreaza. Cu toate acestea, sunt niste chestii mici care pot deranja, si anume, ca uneori nu ia pauza intre clienti. Inainte sa vin, mi-a spus ca mai are o alta programare imediat dupa mine (vazusem asta si pe agenda ei). Dupa sex, incepusem sa ma grabesc ca sa nu dau nas in nas cu urmatorul coleg in scara blocului, iar ea zisese ca ii poate spune sa astepte cateva minute.

In al doilea rand, cand i-am cerut restul (aveam doar un Blaga la mine), mi-a zis razand ca nu da niciodata asa ceva, si apoi ca nu are. Nici macar nu a propus alternativa cu CIM (care e 50 daca nu ma insel), dar oricum nu eram interesat de asta. Dupa parerea mea, ar fi fost mai diplomat sa zica ca nu avea rest disponibil, punct. Nu-mi pasa mie de un rahat de 50, dar e vorba de principiu aici si modul in care ea a gestionat situatia intr-un mod mai putin profi.

200 (150 finalizarea + 50 "bacsis"), ca sa-mi amintesc de mema aia "Imagine the pussibilities". 1f.

Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient)

• Contact      -FB (-a intarziat cateva minute, nimic grav)
  • Locatie        -B (-departe de orice mijloc de transport si putine parcari in zona; -AC-ul e slab chiar daca era la 17 grade; +destul de curat si luminos; +oglinda in camera de munca; -lipsa apa de gura)
  • Duduia         B (cu indulgenta, ca a reusit sa ma binedispuna, eu nefiind in forma; pustoaica de 22 de ani slim spre skinny, frumoasa la chip, zambeste, bruneta cu par lung, piele fina putin creola, fundulet mic dar bun de apucat; -404 tits not found; +pare prietenoasa, te serveste cu apa; -nu prea face pauze intre programari; -gluma la nelalocul ei cu restul cadoului)
  • OP               B (+sustinut; +deep pana in 14-15cm; +se uita la tine pervers cu instrumentul intre dinti)
  • NP               B (+vesela in timpul actiunii, apucaturi de nimfomana; +mentine contactul vizual; +face sfoara cu pula in ea din diverse unghiuri; lubrifiant n-a folosit, dar nici jucaria mea nu rula in parametri "optimi"; accepta saruturi dar n-am incercat FK; nimic remarcabil in rest)

Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva!

• Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salut!

Am aflat de Adelle după ce topicul a reapărut în actualitate pe forum și, răsfoind câteva pagini, am decis că merită să-i fac o vizită. Las mai jos experiența mea.

Programare

I-am scris pe WhatsApp de dimineață și am primit răspuns destul de repede. Mi-a răspuns la câteva întrebări legate de servicii și am programat întâlnirea pentru a doua zi. Am mai confirmat a doua zi dimineață (citisem pe topic de niște țepe), a răspuns iar destul de rapid și am reconfirmat cu o oră înainte să ne întâlnim. Cu mine, comunicarea a fost bună și programarea respectată.

Locație

Pe strada Zizin, un apartament OK, cu destulă lumină naturală și curat. La baie totul în regulă, gel de duș și prosop curat, dar fără apă de gură (deși în servicii era trecut FK și ea e fumătoare).

Adelle (sau Rebe cum e in CT)

Este o fată skinny la 170 cm, drăguță la față, ochi albaștri, nu avea make-up, doar niște gene false. Sânii lipsesc cu desăvârșire, dar are niște picioare lungi și un funduleț micuț și destul de bombat. Are pielea puțin bronzată de la soare, mi-a zis că nu merge la solar, iar pe burtă se vede o cicatrice de la cezariană, dar nu e ceva deranjant.

M-a întâmpinat într-o ținută sport formată dintr-un short și un top care imitau echipamentul echipei Chicago Bulls. O ținută inedită, potrivită pentru felul ei de a fi. :)

M-a servit cu niște apă cu întuneric și am stat câteva minute la discuții. Fata este jovială, dezinvoltă și am și râs puțin cu ea, știe să destindă atmosfera. Am mers la duș pentru refresh și am revenit pentru acțiune.

Acțiune

Ajuns în dormitor, a pus niște muzică hip-hop pe telefon și s-a descotorosit în pași de dans de textile. Am sărit peste preludiu și a trecut direct la ON, foarte energic, destul de umed, cu ceva atenție la bobine și cu o tentă de DT. Face un ON mai hard, pe alocuri se mai simțeau foarte puțin dinții, dar are anduranță și e destul de permisivă, eu am luat-o de cap și o împingeam sus-jos destul de rapid, nu se oprește și menține o presiune bună pe capul la 🍆. Mai arunca priviri perverse din când în când și per total mie mi-a plăcut prestația ei.

Am trecut la NP cu ea în LOT, a venit inițial cu fața spre mine stând pe genunchi, iar după puțin timp a schimbat poziția stând cu un picior întins în față și unul întins în spate (gen sfoară). S-a mișcat bine în poziția asta, îi mai dădeam și eu contre, apoi a schimbat poziția așezându-se tot sfoară, dar cu picioarele întinse în lateral. Când am văzut că obosise puțin, am luat-o eu la futut, după care am schimbat în misionar la cererea ei. Am pompat și așa câteva minute, după care tot ea a cerut pe la spate, așezându-se cu fața spre oglinda de pe ușa de la dressing. Se vedea frumos in oglindă cum o pompam dar eram destul de obosit și n-am mai rezistat prea mult să o ciocănesc așa că am convenit să mă termine la oral. S-a apucat iar de ON, iar eu am încercat s-o ghidez cât mai bine luând-o cu ambele mâini de cap și împingând-o cu capul în 🍆 cât mai adânc. Cum am spus și mai sus, are anduranță și mi se pare că-i place foarte mult să facă oral, n-a scos 🍆 din gură câteva minute, timp în care a făcut un ON energic fără să pună mâna pe 🍆 și într-un final am terminat cu un CIM exploziv, Adelle continuând puțin și după finalizare.

Am luat o pauză unde am mai discutat diverse, după care am întrebat-o dacă mai e dispusă să facem un număr, având la dispoziție puțin peste 15 minute. Am mers repede la duș și după iar în dormitor unde Adelle a făcut un ON pentru revigorarea juniorului, după care am mai pompat câteva minute cu mine peste ea, dar n-am mai reușit să termin, deși eram destul de aproape, dar nu avea rost să insist că depășeam prea mult timpul.

Încă un duș, o discuție scurtă în timp ce mă echipam și m-am dat afară pe ușă.

DTD - 65 de minute

Concluzie

A fost o întâlnire reușită cu Adelle. Mi-a plăcut atitudinea ei și modul în care a prestat la ON. Eu termin foarte greu la oral, așa că pentru mine, Adelle este printre cele mai bune fete la ON pe care le-am vizitat, mai ales dacă vă place ceva mai energic. La NP a fost foarte implicată, a menținut contactul vizual când era în LOT și, chiar dacă pare mai firavă, se poate descurca bine și la un sex mai sportiv. Eu nu sunt fan fete skinny și, din păcate, ea nici nu are sâni, dar mi-a plăcut cum face oralul și că se mișcă bine la NP în niște poziții mai neconvenționale, așa că pentru mine e o fată de revizitat. Din ce am înțeles de la ea, o să mai fie disponibilă doar până Marți, după care pleacă la Constanța, dar va reveni.

Amendă

350 de motani - 1 oră (300 + 50 CIM)

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 5046
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 10 ore, ZombiuShogun a spus:

M-am simtit atras de Rebeka dupa ce am citit cateva recenzii care mentioneaza faptul ca face spagat cand e deasupra, lucru ce mi-a starnit interesul.

Am contactat-o pe WA folosind numarul 0738062082, unde mi-a raspuns prompt si a solicitat sa-i confirm cu o ora inainte. Din cauza unei erori de comunicare, atribuita mai mult sau mai putin propriei mele greseli, am stabilit doar pentru o finalizare, in loc de ora cat intentionasem initial.

Locatia e pe strada Zizin, unde n-am vazut vreo statie de autobuz prin zona si e departe de metrou, fiind la 7 minute de mers pe jos de Mall Vitan. Daca veniti cu masina, fiti pregatiti sa cautati un loc de parcare, intrucat multe sunt rezidentiale. Eu am fost norocos, gasind un coltisor mic pe un trotuar de pe o alee laterala, unde sa-mi las ruginitura.

Rebeka imi deschide usa intr-o tinuta sportiva, alcatuita din pantaloni scurti si tricou care se potriveau cu personalitatea ei energica a unei tinere de 22 de ani. Imi ofera cateva zambete si un pahar de apa, incearca sa ma faca sa ma simt binevenit.

Fizic vorbind, e oarecum inalta, pana in 1.70m, cu o constitutie slim spre skinny, fara nicio urma de burtica sau de nastere. Pieptul ei e complet plat, parul e lung si negru, pielea ei e fina cu o nuanta creola, trasaturile chipului ei sunt destul de izbitoare, augmentate cu machiaj elegant si extensii, si manichiura facuta, imbunatatindu-i aspectul general. Are o cicatrice pe coloana.

Apartamentul nu e nimic spectaculos, dar e curat si confortabil, cuprinzand o bucatarie, living, si dormitorul unde se petrec desfranarile, si unde se afla o oglinda pe sifonierul din dreptul patului. Baia e de asemenea ok, prosop mare si curat, unul pe jos pentru picioare, un gel de dus. Singurul cusur e ca nu avea apa de gura.

Dupa dusul cel de toate zilele, incepem cu un scurt preludiu ce implica cateva saruturi pe buze, fara limba, partial din cauza ca e fumatoare si ca nu reusisem sa infaptuiesc vreo conexiune. Fiind mai firava, nu prea exista oportunitati de explorare corporala, exceptand fundul ei, care era placut, neted si moale la atingere.

Apoi, ma las intins pe pat si ii cer OP. Executarea ei e satisfacatoare, deoarece aplica suficienta presiune, mai ales pe varf, te stimuleaza repede. La mine a durat mai mult timp pana al' mic sa reactioneze din cauza unei migrene persistente. Ea demonstreaza si abilitatile de deep, se duce cam pana in 14-15cm in timp ce mentine un contact vizual pervers, si ma suge si de co3, desi eu nu cer niciodata asta.

Cand devin suficient de excitat, o cer deasupra, in acea pozitie mai speciala. Se aseaza in genunchi cu fata spre mine, apoi se roteste in lateral, intinzandu-si un picior in fata, iar celalalt in spate. Atentie! Ce face ea se numeste sfoara, nu spagat. Spagatul e mai greu - e ala cand iti intinzi picioarele pe lateral. Habar n-am daca poate face asa ceva.

Din pozitia sfoara, isi foloseste bratele sa se ghideze elegant in sus si in jos. Dupa aproximativ un minut, se roteste 90 de grade, mentinand aceeasi pozitie, din nou cu fata spre mine cu o privire sagalnica. O apuc de buci in vreme ce se orienteaza cu picioarele pe vine, si ochii ei atintiti spre mine. Se simte asa de bine chit ca eram cam 75% erect, pentru ca e foarte stramta, si asa imi dau drumul. Rebekai pare sa-i fi placut, aplecandu-se spre mine pentru un sarut usor pe buze inainte de a incheia partida.

In concluzie, Rebeka mi-a dat impresia ca se bucura de sex, chiar spusese la un moment dat ca o distreaza. Cu toate acestea, sunt niste chestii mici care pot deranja, si anume, ca uneori nu ia pauza intre clienti. Inainte sa vin, mi-a spus ca mai are o alta programare imediat dupa mine (vazusem asta si pe agenda ei). Dupa sex, incepusem sa ma grabesc ca sa nu dau nas in nas cu urmatorul coleg in scara blocului, iar ea zisese ca ii poate spune sa astepte cateva minute.

In al doilea rand, cand i-am cerut restul (aveam doar un Blaga la mine), mi-a zis razand ca nu da niciodata asa ceva, si apoi ca nu are. Nici macar nu a propus alternativa cu CIM (care e 50 daca nu ma insel), dar oricum nu eram interesat de asta. Dupa parerea mea, ar fi fost mai diplomat sa zica ca nu avea rest disponibil, punct. Nu-mi pasa mie de un rahat de 50, dar e vorba de principiu aici si modul in care ea a gestionat situatia intr-un mod mai putin profi.

200 (150 finalizarea + 50 "bacsis"), ca sa-mi amintesc de mema aia "Imagine the pussibilities". 1f.

Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient)

• Contact      -FB (-a intarziat cateva minute, nimic grav)
  • Locatie        -B (-departe de orice mijloc de transport si putine parcari in zona; -AC-ul e slab chiar daca era la 17 grade; +destul de curat si luminos; +oglinda in camera de munca; -lipsa apa de gura)
  • Duduia         B (cu indulgenta, ca a reusit sa ma binedispuna, eu nefiind in forma; pustoaica de 22 de ani slim spre skinny, frumoasa la chip, zambeste, bruneta cu par lung, piele fina putin creola, fundulet mic dar bun de apucat; -404 tits not found; +pare prietenoasa, te serveste cu apa; -nu prea face pauze intre programari; -gluma la nelalocul ei cu restul cadoului)
  • OP               B (+sustinut; +deep pana in 14-15cm; +se uita la tine pervers cu instrumentul intre dinti)
  • NP               B (+vesela in timpul actiunii, apucaturi de nimfomana; +mentine contactul vizual; +face sfoara cu pula in ea din diverse unghiuri; lubrifiant n-a folosit, dar nici jucaria mea nu rula in parametri "optimi"; accepta saruturi dar n-am incercat FK; nimic remarcabil in rest)

Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva!

Nu ratezi nici o fată bună, observ . Nu ai fost de 2 ori la aceeasi fată este ? 🤣

• Haha 1

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

Link spre comentariu

Da frate a revenit, tocmai de am fost la ea.

E mai bun oralul ăla cu finalizare decât că e 150.

E pe la Unirii vis a vis de MC Donald's o camera curată, simplă și ea la fel. Nu e genul gfe dar te rupe, am schimbat 3 poziții, nu a mai făcut șpagatul dar cred că încă poate 😁 , iar spre sfârșit o fi alizare orala că la carte.

Pentru mine e de nota 10 și ea că persoana e sinceră și cu tine acolo. Telefonul e cum a zis colegul de mai sus : 0738062082.

Va mulțumesc și ciocane tari !

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...